- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.981
78.5 nasil sence? Cok mu 700 gr?Kesinlikleeeee. Nedir tartı ibresi şekerim? Çok uçmayalım ama
Aslında bu ortiler yatışması pazartesi sonuçlanmalı benceeee, daha motive olur. Hafta sonları daha sakin geçebilir sanki menü bakımından.
Neden ?
Niyeeee bebeyim?
üzülme canım. önümüzdeki hafta gidecek inşallah.merhabalar,
3. cumamda maalesef kilo veremedim sabitim 89,5 %0
Evet. Yeni katıldım ben deSiz de mi yenisiniz?
Pazartesi için fazla gibi geldi bana ama aslında 3 gün var, yapabilir miyiz ki? 3 günde -700 ve üstelik hafta sonu78.5 nasil sence? Cok mu?
Hoşgeldin canımBoy : 1.63
Kilo: 76
Hedef: 63
Hoş bulduk canım. 29.5 yaşındayım :) 2 yıl önce doğum yaptım. 85 kg ile çıktım doğumdan sonra güç bela 71 kg ye düştüm. emzirme döneminde 5 kg daha aldım ve şimdi 76 kg'de sürünüyorum resmen. 2 yıl içinde defalarca rejim yaptım, ama 3 verip 5 aldım. tam bir abur cubur bağımlısıyım. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık zayıflamam gerekk .
Ek gıdaya ilk başladığımızda kendi yiyordu ne güzelHımmmm o zaman yemekleri anne elinden seviyor o paşamücadele etme ördekcim kazanan belli
Aslında diyet yapmak degil de sağlıklı beslenmeyi bir yasam tarzı haline getirmek gerekiyor. Kaçamak yapsak bile onu dengeledigimizde sorun ortadan kalkmış oluyor. Yolun başındasın guven kendine :)tamam insallah. Normalde çok azimliyimdir ama iradem dibe vurdu , diyet yapıp bozmaktan, kendime inancım gitti.
Ay hepimiz aynı dertten muzdaribizhemen kilo vermek istiyorum sanırım ondan. 1 günde aldım çünkü bu kiloyu ben.
Herhangi bir liste falan takip ediyor muyuz?
Ayy o da dert mi, motivasyonun alasını bulacaksın burada hiiiçç üzülme şekerim. Emin ol hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, ama takımın sana oldukça pozitif bir katkısı olacağına garanti veriyorum.tamam insallah. Normalde çok azimliyimdir ama iradem dibe vurdu , diyet yapıp bozmaktan, kendime inancım gitti.
Bence gercekten istersek ve ugrasirsak yapariz tatlim en azindan deneriz. Ve bu hafta sonunu guzel gecirmemize yardimci olabilir..Pazartesi için fazla gibi geldi bana ama aslında 3 gün var, yapabilir miyiz ki? 3 günde -700 ve üstelik hafta sonu
Naaaaptın dünürüm üç günde o kadar kilo veremeyizPAZARTESİ HEDEF LİSTESİ
0zlem 79.2------ 77.5 ------ ??
@fancynancy 79.2 ------ 77.5 ------ ??
Pazartesi icin hedef belirlemek isteyenler eklesin..
@moni monimiz guzel hazirliyordu listeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?