- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.001
Merhabalar canım***5. Takım 552. Etap***
lydznp (79,5/79/0,5/%0,63)
bluedolphin (93/)
prensesss016 (59/58,6/0,4/%0,68)
besbb9 (77,4/)
gben (70,6/70/0,6/%0,85)
5. Takım Ortalaması: %
esd_04 (89,5/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,7/70,4/0,3/%0,42) 508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
Ben_olmak (73,3/) yeni üye baş. kg: 73,3 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
toplight (71.5/)
morordek (62,4/)
fancynancy (79,5/79,2/0,3/%0,38)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/)
Haklısın, Aayyy kendime çok güvenemiyorum kociş yüzünden. Malum bana hafta sonu diyet mi yapılır diye fırça atıyor. Ama tamam, elimden gelenin en iyisini yapiciiimmm.Bence gercekten istersek ve ugrasirsak yapariz tatlim en azindan deneriz. Ve bu hafta sonunu guzel gecirmemize yardimci olabilir..
Dalginligima gelmis canim yanlislikla yazmisim.Naaaaptın dünürüm üç günde o kadar kilo veremeyizonlar 78,5 olsun hatta 78,7 falan olsun garanti olsun.
O zaman evdekilerin hepsini çöpe atıyorsun. Ay günah yazık falan deme. Kalk şimdi hemen doldur bir poşetin içine koy kapıya. Ya da varsa çevrende çocuklu birileri onlara ver diycem ama onlar da yemesin. Ben hiç hoşlanmıyorum çocuklarım böyle abur cubur atıştırdıkalrında.Ayy hemen ısındım ben bu guruba. Teşekkür ederim hepinize. Hadi bakalım başlangıç olarak abur cuburu kesebilsem. Motivasyona çok ihtiyacım var. 2 gün diyet yapıyorum 3. bozup ne bulursam yiyorum. hep bu yüzden kilo alıyorum zaten.
Aaaaaaa Ben de wendicim yazmış zannettim hedefleri o yüzden dünürcüm dedim Orticim olarak düzeltiyorum bebeğimDalginligima gelmis canim yanlislikla yazmisim.
Güldenciğim sanırım biraz daha dikkat etmelisin yediklerine.Merhabalar canımmorordek
Bugün sabah kilom 92,9 kg idi.
Diyetisyenimin tartısında yağ oranımda artış, kas oranımda azalma varmış. Bu pek iyi değil.
Sanırım yılbaşında yediğim tatlı ve sonrasında yediğim yiyeceklerin miktarından kaynaklandı. Porsiyonlarımı daha bir küçültmeliyim.
Sevgili ortilerimlydznp esd_04 besbb9
Haftaya telaffi edeceğim bu durumu söz veriyorum.
Ah arkadaşım, haklısın.Güldenciğim sanırım biraz daha dikkat etmelisin yediklerine.
Geçen hafta da sabit gelmiştin, bu hafta ise sadece 100 gr vermişsin yani aslında 2 haftada 100 gr eksilmişsin demek bu. Listeye girdiğinden beri de 9'lu sayılardasın artık 8'leri görme zamanı gelmedi mi sence de? :)
Biraz dizginleri bırakmış olabilir misin Güldencim? Böyle biraz kilo verince rehavete kapılabiliyoruz maalesef. Ama bugünden itibaren seninde toparlanacağına inanıyorum canım.Ah arkadaşım, haklısın.
Diyetisyenim ile de aynı konuyu konuştuk. Yeni bir diyet menüsü düzenlemesi yaptı ve o da senin gibi 80'li kiloları görelim artık diyor.
Evet canim aksam yemeginden sonra uyuyana kadar icmek lazim.0zlem cim birde bu 1 lt çayın hepsini bir gecede mi bitirmemiz gerekiyor?
Ben dun basladim sayilir ama dort dortluk uygulayamadim. Yarindan itibaren daha cok dikkat ederim.0zlem orticim, listeyi cumartesi mi başlıyoruz?
Tamam canim bakarim. Olmadi sen kendi listenle ben de kendi listemle devam ederiz. Zaten önemli olan dikkat edebilmek. Yoldan cikmamak ..0zlem ortiimmmm şimdi alıcı gözüyle baktım da öğle ve akşam öğünlerinde ekmek yerine yulaf koymuş. Ben arada tüketiyorum yulafı ama allerjim var bu kadar sık tüketirsem kabarıp kaşınmaya başlarım kesin. Bir de et nede öyle 1 köfte kadar çok acımasızmış diyetisyenin de yaw. Ben çok uygulayamam herhalde, acıkırım kesin. Birde benim listeye bak bakalım. Olmadı ortak bir yol buluruz.
Tamam şekerim ama ortak olsa sanki daha iyiydiii.Tamam canim bakarim. Olmadi sen kendi listenle ben de kendi listemle devam ederiz. Zaten önemli olan dikkat edebilmek. Yoldan cikmamak ..
Biraz dizginleri bırakmış olabilir misin Güldencim? Böyle biraz kilo verince rehavete kapılabiliyoruz maalesef. Ama bugünden itibaren seninde toparlanacağına inanıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?