Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bende aynı durumdayım veremedim ki
2 gün hastayım diye işe gitmedim 2 günde hafta sonu o 4 gün boyunca öğün atladığım olduğu için metabolizmamın yavaşladığını söyledi diyetisyenim o yüzden yarın erken kalkıp kahvaltımı saatinde yapacağım.

bu hafta sonu deli gibi spor yapmayı planlıyorum hızlanması lazım bu metabolizmamın

Aşk olsun hepimiz birbirimize destek olacağız tabii ki. Strese bağlı olabileceği gibi vücudunda direniyor olabilir tatlım. o seni değil sen onu kıracaksın

Ah canım, sorun metabolizmanın yavaşlığında bence de.
Hipotiroidim var ya, tiroid bezim işlevini yitirmiş artık, dışarıdan tiroid ilacı ile desteklenmedikçe olmuyor. İnsanın kendi sağlıklı zamanındaki metabolizma hızı gibi olmuyor hiçbir zaman hipotiroidli bireyin metabolizması.
Sağlıklı bir kişi ile hipotiroidi olan bir kişi aynı diyet ve egzersizi yapsalar da, sağlıklı olan ayda 4 kg veriyor, hipotiroidi olan 2 kg verebiliyor.
Aslında "hipotiroidi olup, kilo verenler" takımları olmalı. Yani eşit şartlarda olurdu

Doğru karar tebrikler
Bence o listeyle kilo verme durunca bu sebze detoksunu yapın

Aşk olsun hepimiz birbirimize destek olacağız tabii ki. Strese bağlı olabileceği gibi vücudunda direniyor olabilir tatlım. o seni değil sen onu kıracaksın
Evet canım. İnşallah.
Hipotiroid kilo verme hızını, daha doğrusu metabolizmayı yavaşlatan bir durum olsa da, kilo vermeye engel değil. Sadece metabolizma gerçekten sağlıklı bir bireye oranla çok daha yavaş oluyor. Sağlıklı biri egzersiz ve diyetle 1 ayda 4 kilo verirken, hipotiroidli kişi 2 kg verebiliyor. Ama 2 kg da fena değil tabii.
Benim tiroid bezim hiç çalışmıyor. Ömür boyu ilaç almam gerekiyor. İlaçla takviye de hiçbir zaman sağlıklı çalışan bir tiroid bezinin işlevini yerine getiremiyor.
19 Ocak'ta bir Üniversite Hastanesinden Endokrinoloji randevum var. Şu an kullandığım ilacımı değişmemin, muadili başka bir tiroid ilacı kullanmamın faydası olur mu, onu da soracağım.

Şşşttttt gelmiyim oraya, benim salon kadını çizgimi bozdurma heeee
Niye üstüne alınıyorsun beeaaa, bak kilolarımızı gramı gramına eşitlemişiz, doğal senkronize
Tam ekip ruhu
Bu arada sen benim çizgiden cikmis halimi hiç görmedin. Bende göstermek istemem bebemm

Evet aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek en güzeli ama meyve kesinlikle yememelisin bence. Çünkü meyve demek şeker demek ve o saatte alınan şekeri de vücut yağa çeviriyordur muhtemelen. Yoğurt yine daha masum. Bitki çayı vs ile geçiştirmen ise en güzeli.
Haftaya güzel bir bildirim bekliyorum senden onda göre :)

Merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza. Kuralları okudum ilk is olarak kilo ve boy bildirimi yapmam gerekiyor galiba. Diğer kurallar hakkında müsait olandan kısa bir bilgi alabilir miyim?
Hosgeldin canim öncelikle. Kurallar aslında çok basit. Hergun akşam menü paylaşıyoruz. Bu menülere yorumlar yapıyoruz. Günde 5 mesaj yazma zorunluluğu var. Cuma öğleden önce kilo bildirimi yapıyoruz. Spor yapıyoruz bol su içiyoruz. Beraber güle eğlene kilo veriyoruz. Veremezsek de beraber ağlıyoruz.

***5. Takım 552. Etap***

lydznp (79,5/79/0,5/%0,63)
bluedolphin (93/92,9/0,1/%0,11)

prensesss016 (59/58,6/0,4/%0,68)
besbb9 (77,4/77/0,4/%0,52)
gben (70,6/70/0,6/%0,85)

5. Takım Ortalaması: %0,556

***Deneme sürecindeki üyeler***

esd_04 (89,5/)
sabit. yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,7/70,4/0,3/%0,42)
508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
Ben_olmak (73,3/73/0,3/%0,41) yeni üye baş. kg: 73,3 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018

***Liste dışı üyeler***

toplight (71.5/)

morordek (62,4/)
fancynancy (79,5/79,2/0,3/%0,38)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/)

Kızlar listeyi yukarıdaki gibi paylaşıyorum. Ortalamamız çok yüksek değil ama en azından nota almadık. Birazdan çıkmam gerekiyor, listenin durumundan çok memnun olmadığım için haftalık paparanızı işim bitip bilgisayar başına geçince yiyeceksiniz

Ek gida isini ben pek kotaramadim hala emiyor. Gun asiri 1 kere az biseyler veriyorum blw zor yaa
Ben de blw yapmaya çalışıyorum sözde ama bugün hadi bi elimle vermeyi deneyeyim dedim, kesinlikle zorlamadım, kendisi elime uzanıp yemek istedi. Birazcık desteklesem mi diye düsündüm ben de. Yediği de 2 kücücük parca zaten. %99,9 hala emiyor bizimki de :)
Neyse ama yalnız değilmişim onu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…