- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.021
canım bende aynı durumdayım veremedim kiMerhabalar canımmorordek
Bugün sabah kilom 92,9 kg idi.
Diyetisyenimin tartısında yağ oranımda artış, kas oranımda azalma varmış. Bu pek iyi değil.
Sanırım yılbaşında yediğim tatlı ve sonrasında yediğim yiyeceklerin miktarından kaynaklandı. Porsiyonlarımı daha bir küçültmeliyim.
Sevgili ortilerimlydznp esd_04 besbb9
Haftaya telaffi edeceğim bu durumu söz veriyorum.
Aşk olsun hepimiz birbirimize destek olacağız tabii ki. Strese bağlı olabileceği gibi vücudunda direniyor olabilir tatlım. o seni değil sen onu kıracaksınAh inşallah canım. Kilo verişimdeki bu yavaşlık moralimi bozuyor. Artık yediklerimin miktarına daha çok dikkat edeceğim. Porsiyonları ayarlayacağım. Akşam bir saatten sonra acıkınca meyve, yoğurt yemeyeceğim.
Aslında biliyor musun, yasak olan hiçbirşey yemiyorum uzun zamandır. Yılbaşında sadece 1 tabak kabak tatlısı yedim. Bir de geçenlerde 1 dilim fırında makarna yedim. Ne bir tatlı, ne bir börek, ne bir poğaça, açma, ne bir kızartma yok hayatımda.
Acaba diyetisyenim fazla kısınca, strese girdim de ondan mı kilo veremiyorum diye de düşünmüyor değilim.
Mayıs ayından beri 1 kere bana tatlı hakkı vermedi. Bu kilolardayken gittiğim bir başka diyetisyen bayan nadiren de olsa sütlü tatlı yememe izin veriyordu.
Sağolasın canım desteğin için.
Ah canım, sorun metabolizmanın yavaşlığında bence de.canım bende aynı durumdayım veremedim ki
2 gün hastayım diye işe gitmedim 2 günde hafta sonu o 4 gün boyunca öğün atladığım olduğu için metabolizmamın yavaşladığını söyledi diyetisyenim o yüzden yarın erken kalkıp kahvaltımı saatinde yapacağım.
bu hafta sonu deli gibi spor yapmayı planlıyorum hızlanması lazım bu metabolizmamın
Doğru karar tebriklerBiz defancynancy ile hem ruh ikiziyiz hem de kilo ikiziyiz. Beraber kilo verir beraber kilo aliriz..
Peki ozaman ben diyetisyenin listesini uygulamaya devam edim. 76.3 kiloyken gittigimde arada kacamaklarim olmasina ragmen bana 11-12 gunde 3 kiloya yakin verdirmisti. Simdi 79.2 kiloyum insallah ayni etkiyi gosterir.
kusura bakmayın biraz geç kaldım 77 kilombesbb9 canım bir sen kaldın listede bildirim yapmayan.
Evet canım. İnşallah.Aşk olsun hepimiz birbirimize destek olacağız tabii ki. Strese bağlı olabileceği gibi vücudunda direniyor olabilir tatlım. o seni değil sen onu kıracaksın
Tam ekip ruhuŞşşttttt gelmiyim oraya, benim salon kadını çizgimi bozdurma heeee
Niye üstüne alınıyorsun beeaaa, bak kilolarımızı gramı gramına eşitlemişiz, doğal senkronize
Halbuki 2 gün dukan izni de çıkmıştıNeden ?
Yılbaşında yediğin nanelerden olmasın o :)
nolduuamaan ben çok mutsuzumm.
isvec degil miydiHalbuki 2 gün dukan izni de çıkmıştı
Evet aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek en güzeli ama meyve kesinlikle yememelisin bence. Çünkü meyve demek şeker demek ve o saatte alınan şekeri de vücut yağa çeviriyordur muhtemelen. Yoğurt yine daha masum. Bitki çayı vs ile geçiştirmen ise en güzeli.Ah arkadaşım, haklısın.
Diyetisyenim ile de aynı konuyu konuştuk. Yeni bir diyet menüsü düzenlemesi yaptı ve o da senin gibi "80'li kiloları görelim artık" diyor.
Yağ oranındaki eksilme onun için çok önemli, bu 15 günlük süreçte yağ oranımda artış olmuş.
Ben bunun sebebini şuna bağlıyorum. Akşamları bir saatten sonra (21:00'den sonra) bir şey yememem gerekmesine rağmen saat 22:00-23:00 arası acıkmam ve meyve,yoğurt yemem. Yani bir saatten sonra yediklerim. Diyetisyenim "eğer yemekten sonra canın bir şey istemezse ara öğündeki meyve ve 5 bademi yemeyebilirsin" diyor. Yani akşam yemeğinden sonra bir şey yemememi tercih ediyor aslında. Mesela bitki çayı iç diyor. Tarçınlı su, limonlu su içmemi öneriyor.
İnan bana yasak olan yemeklerden hiç yemiyorum. Yılbaşında yediğim kabak tatlısı ve geçenlerde yediğim 1 dilim fırında makarna dışında ne bir börek, ne bir hamurişi tatlı,ne bir sütlü tatlı, ne bir çikolata, ne bir kızartma yemek ağzıma girmedi. Bunlardan uzunca bir süredir uzağım.
Hosgeldin canim öncelikle. Kurallar aslında çok basit. Hergun akşam menü paylaşıyoruz. Bu menülere yorumlar yapıyoruz. Günde 5 mesaj yazma zorunluluğu var. Cuma öğleden önce kilo bildirimi yapıyoruz. Spor yapıyoruz bol su içiyoruz. Beraber güle eğlene kilo veriyoruz. Veremezsek de beraber ağlıyoruz.Merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza. Kuralları okudum ilk is olarak kilo ve boy bildirimi yapmam gerekiyor galiba. Diğer kurallar hakkında müsait olandan kısa bir bilgi alabilir miyim?
Ek gida isini ben pek kotaramadim hala emiyor. Gun asiri 1 kere az biseyler veriyorum blw zor yaaCansınız
Sabah haşlanmış yumurta ve peyniri ezip top yaptım koydum önüne. Tabi ki eliyle ezdi, mincikladi, yere attı. Sonra ben elimle ağzına uzattım biraz, öyle yedi
merhabalar,
3. cumamda maalesef kilo veremedim sabitim 89,5 %0
Ben de blw yapmaya çalışıyorum sözde ama bugün hadi bi elimle vermeyi deneyeyim dedim, kesinlikle zorlamadım, kendisi elime uzanıp yemek istedi. Birazcık desteklesem mi diye düsündüm ben de. Yediği de 2 kücücük parca zaten. %99,9 hala emiyor bizimki de :)Ek gida isini ben pek kotaramadim hala emiyor. Gun asiri 1 kere az biseyler veriyorum blw zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?