- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.041
Öncelikle abur cuburu eve sokmayacaksın. Sağlıklı yaşamak ve beslenmek politikasını ev halkına kabul eğiteceksin. Etmezlerse de senin gözüne sokmadan yemelerini rica edeceksin.Boy : 1.63
Kilo: 76
Hedef: 63
Hoş bulduk canım. 29.5 yaşındayım :) 2 yıl önce doğum yaptım. 85 kg ile çıktım doğumdan sonra güç bela 71 kg ye düştüm. emzirme döneminde 5 kg daha aldım ve şimdi 76 kg'de sürünüyorum resmen. 2 yıl içinde defalarca rejim yaptım, ama 3 verip 5 aldım. tam bir abur cubur bağımlısıyım. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık zayıflamam gerekk .
Doğrudur o zaman canım ve güzel bir eksi görmüşsün :) 300 gr eksiyi listede olup 1 haftada göremeyenler var.Kilo bildirimi : 73.0
İnşaALLAH doğrudur tartı delirdimi nr bir kaç sefer tartıldım başka gösterdi 73.4-73.8 gibi ama 2-3 kerede 73.0 gösterdi
Aslında tek liste sağlıklı beslenme listesi. Genelde 3 ana 3 ara öğün şeklinde gidiyor. Diyetisyen kontrolünde olan ve daha önce diyetisyenden liste almış olan arkadaşlar var. Ama istersen biz listelerimizi paylaşabiliriz seninle.Haklıısnızbiraz zaman lazım umarım faydalı olur. Toplu olarak uygulanan bir.liste var mı acaba?
En cok kilo verenin ben olmasi***5. Takım 552. Etap***
lydznp (79,5/79/0,5/%0,63)
bluedolphin (93/92,9/0,1/%0,11)
prensesss016 (59/58,6/0,4/%0,68)
besbb9 (77,4/77/0,4/%0,52)
gben (70,6/70/0,6/%0,85)
5. Takım Ortalaması: %0,556
***Deneme sürecindeki üyeler***
esd_04 (89,5/) sabit. yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,7/70,4/0,3/%0,42) 508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
Ben_olmak (73,3/73/0,3/%0,41) yeni üye baş. kg: 73,3 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
***Liste dışı üyeler***
toplight (71.5/)
morordek (62,4/)
fancynancy (79,5/79,2/0,3/%0,38)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/)
En cok kilo verenin ben olmasihem de pastama ragmen
Dogumgunu hediyem icin tesekkur ederim kizlarr
Degilsin arada ben de veriyorum destekBen de blw yapmaya çalışıyorum sözde ama bugün hadi bi elimle vermeyi deneyeyim dedim, kesinlikle zorlamadım, kendisi elime uzanıp yemek istedi. Birazcık desteklesem mi diye düsündüm ben de. Yediği de 2 kücücük parca zaten. %99,9 hala emiyor bizimki de :)
Neyse ama yalnız değilmişim onu gördüm
Çok haklısın. Bu konuda sana katılıyorum. Ama olayı diyet diye düşünerek hata yapıyorsun. Bu arada ben Ayşe 43 yaşımdayım. 1 oğlum 1 kızım var. Tam 1 yıl önce 97 kiloydum. Normalde de çok yemeyen biri olmama ragmen düzensiz yemek ve hareketsizlikten kilo aldım. Artık yolda rahat yürüyemiyor yokuş çıkamıyordum. Sağlıklı yaşamaya karar verdim. Önce öğünlerimi ayarladım. Sağlıklı ve yağı tuzu azaltılmış yemekler yaptım. Is yerinde öğlen yemeklerinin en masumunu seçtim. Hergun spor yaptim. Ilk 3ayda 10-11 kilo verdim. Bunlara başlarken tektim yanında bana destek olacak kimse yoktu. 1.5-2 ay sonra 5.takima geldikten sonra motivasyonum yükseldi. Yoksa 5 kilo verdikten sonra bırakabilirdim. Bırakmadım. 5.takim ruhu olsa gerek arada düşüyor olabiliriz ama kaybolmuyor. Diyet yada sağlıklı beslenme adı ne olursa olsun burada o neen iyi bir şekilde yakaliyorsun. Sende buradaysan basaracaksin. O motivasyonunun dusse bile artik kaybetmeyeceksin. Çünkü artık sen 5.takim üyesisintamam insallah. Normalde çok azimliyimdir ama iradem dibe vurdu , diyet yapıp bozmaktan, kendime inancım gitti.
Wendigom sen nerdesin listedee kilon kacc hani ortiler yarismasi sonucumuzu hesaplayalimmsen yine de geçen haftayı unutma da
yeniden mutlu yıllar.
2 Gün sonra p.tesi en azından sabit gelin78.5 nasil sence? Cok mu 700 gr?
Onlara kalsa hiçbir şey yemeyecekler, emmek kolay, emmek guzelDegilsin arada ben de veriyorum destek
Selam kizlar günaydın
Oku oku massallah anca buraya ulasabildim. Hepinize cevap yazamadim camimlar ama ferahcim yazdigin gozumden kacmadi iyi güldürdün sabah sabah...bide kim demis bizim takim sıkıcı diye halt etmiş. Birbirine bukadar iyi destek olan baska takim varmi acaba. Kimin menusu es geçilmiş yorum yapılmamış. Kimler uyarilmamis valla sıkıcı bulana kapigosterilmis zaten. Ayrica hersey bizim elimizde bulundugumuz ortami guzellestirmekte sen kattinki bu takima ne bekliyosun. Verdigin kadarini alırsın. Ayyy neyse amma kızmışım beee
Kilomuda paylaşayım sonunda 58 i gördüm
Gecen hafta 59
Bu hafta 58.6
- 400
Ortiler ne durumdasiniz hadi gecin beni lutfen
Gunaydinn hatunlarr,
Tarti: 70
Tam olarak basladigim noktadayim 1 ayin sonunda
Verip geri kilo alma lanetiniz bana da bulasti ya demek sizden biri olmusum
Takimdan mi ayrilsam napsam
Kendine biraz süre tanı. Dukan'dan sonra toparlanmak zor oluyor. etrafımdakilerden görüyorum
Ah arkadaşım, haklısın.
Diyetisyenim ile de aynı konuyu konuştuk. Yeni bir diyet menüsü düzenlemesi yaptı ve o da senin gibi "80'li kiloları görelim artık" diyor.
Yağ oranındaki eksilme onun için çok önemli, bu 15 günlük süreçte yağ oranımda artış olmuş.
Ben bunun sebebini şuna bağlıyorum. Akşamları bir saatten sonra (21:00'den sonra) bir şey yememem gerekmesine rağmen saat 22:00-23:00 arası acıkmam ve meyve,yoğurt yemem. Yani bir saatten sonra yediklerim. Diyetisyenim "eğer yemekten sonra canın bir şey istemezse ara öğündeki meyve ve 5 bademi yemeyebilirsin" diyor. Yani akşam yemeğinden sonra bir şey yemememi tercih ediyor aslında. Mesela bitki çayı iç diyor. Tarçınlı su, limonlu su içmemi öneriyor.
İnan bana yasak olan yemeklerden hiç yemiyorum. Yılbaşında yediğim kabak tatlısı ve geçenlerde yediğim 1 dilim fırında makarna dışında ne bir börek, ne bir hamurişi tatlı,ne bir sütlü tatlı, ne bir çikolata, ne bir kızartma yemek ağzıma girmedi. Bunlardan uzunca bir süredir uzağım.
ay beğenmediysen gidersin herkese laf yetiştireceğim diye yırttın bir yerlerini"Küstahça" yorum yapmanız sizin karakterinizi gösterir. Bana verdiğiniz iğneyi çuvaldız olarak kullanın. Çünkü kim olduğumu neyle meşgul olacağımı senden öğrenecek değilim. Ben Sali günü geldim benden sonra gelenlerle olan konuşmalara bakarsan "yol geçen hanını" terk etmekle mükemmel bir karar vermişim. Tavsiyelerini kendine sakla
ya benimde dişçiye gitmem lazım pazartesi salı tırsıyorum resmen sana da geçmiş olsunGünaydınn hanımlaar dün diş çektirdim bayağı sıkıntı oldu kanaması yazamadımm...
yine ne güzel kaynatmışsınız :) oku oku bitmedi
Kilo bildirimi: 70,4
Ptesi farkı:0,3
Bunada şükür ama ben daha çok bekliyordumm
Önceki yorumumu okuma zahmetine girseydin zaten konuyu kapatip gitmistim ama susmadilar by byay beğenmediysen gidersin herkese laf yetiştireceğim diye yırttın bir yerlerini
okudum ama hala hala laf yetiştirmeye çalışman komik yani güle güleÖnceki yorumumu okuma zahmetine girseydin zaten konuyu kapatip gitmistim ama susmadilar by by
dün oğlum düşürüp kırdı ağladı bende penguenliyi ona verdimPenguenli çok güzel. Benim de favorim canım.
Çok teşekkür ederim.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?