Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle abur cuburu eve sokmayacaksın. Sağlıklı yaşamak ve beslenmek politikasını ev halkına kabul eğiteceksin. Etmezlerse de senin gözüne sokmadan yemelerini rica edeceksin.
Bir akşam spor yapıyordum. Mutfaktan bir çıtırtı geldi. Baktım mutfağın ışığı yanmıyor içeride biri. Eşim karanlıkta oturmuş soslu fistik yiyor. Benim canım çekmesin diye

Kilo bildirimi : 73.0

İnşaALLAH doğrudur tartı delirdimi nr bir kaç sefer tartıldım başka gösterdi 73.4-73.8 gibi ama 2-3 kerede 73.0 gösterdi
Doğrudur o zaman canım ve güzel bir eksi görmüşsün :) 300 gr eksiyi listede olup 1 haftada göremeyenler var.

Haklıısnız biraz zaman lazım umarım faydalı olur. Toplu olarak uygulanan bir.liste var mı acaba?
Aslında tek liste sağlıklı beslenme listesi. Genelde 3 ana 3 ara öğün şeklinde gidiyor. Diyetisyen kontrolünde olan ve daha önce diyetisyenden liste almış olan arkadaşlar var. Ama istersen biz listelerimizi paylaşabiliriz seninle.

En cok kilo verenin ben olmasi hem de pastama ragmen
Dogumgunu hediyem icin tesekkur ederim kizlarr

Degilsin arada ben de veriyorum destek

tamam insallah. Normalde çok azimliyimdir ama iradem dibe vurdu , diyet yapıp bozmaktan, kendime inancım gitti.
Çok haklısın. Bu konuda sana katılıyorum. Ama olayı diyet diye düşünerek hata yapıyorsun. Bu arada ben Ayşe 43 yaşımdayım. 1 oğlum 1 kızım var. Tam 1 yıl önce 97 kiloydum. Normalde de çok yemeyen biri olmama ragmen düzensiz yemek ve hareketsizlikten kilo aldım. Artık yolda rahat yürüyemiyor yokuş çıkamıyordum. Sağlıklı yaşamaya karar verdim. Önce öğünlerimi ayarladım. Sağlıklı ve yağı tuzu azaltılmış yemekler yaptım. Is yerinde öğlen yemeklerinin en masumunu seçtim. Hergun spor yaptim. Ilk 3ayda 10-11 kilo verdim. Bunlara başlarken tektim yanında bana destek olacak kimse yoktu. 1.5-2 ay sonra 5.takima geldikten sonra motivasyonum yükseldi. Yoksa 5 kilo verdikten sonra bırakabilirdim. Bırakmadım. 5.takim ruhu olsa gerek arada düşüyor olabiliriz ama kaybolmuyor. Diyet yada sağlıklı beslenme adı ne olursa olsun burada o neen iyi bir şekilde yakaliyorsun. Sende buradaysan basaracaksin. O motivasyonunun dusse bile artik kaybetmeyeceksin. Çünkü artık sen 5.takim üyesisin

Kilomuda paylaşayım sonunda 58 i gördüm
Gecen hafta 59
Bu hafta 58.6
- 400
Ortiler ne durumdasiniz hadi gecin beni lutfen

Harikasın prensesss016 eksilerin bol olsun bu haftada orticim.

Gunaydinn hatunlarr,
Tarti: 70
Tam olarak basladigim noktadayim 1 ayin sonunda
Verip geri kilo alma lanetiniz bana da bulasti ya demek sizden biri olmusum
Takimdan mi ayrilsam napsam

gben çok güldüm yorumuna :))) Bu hafta ben de sabitim maalesef ama zaten baştan belirtmiştim bu hafta evimde olmadığım için çok adapte olamayacağımı. Artı görmekten iyidir sabit kalmak üzülme orticim. Bu hafta daha azimli olacağız!

Kendine biraz süre tanı. Dukan'dan sonra toparlanmak zor oluyor. etrafımdakilerden görüyorum

Kesinlikle dukandan sonra yapılan diğer diyetler daha geç sonuç veriyor. Dukancı biri olduğum için iyi biliyorum bu durumu. Dukan’a başladıysan hep öyle devam etmen ve kesinlikle koruman gerekiyor düzenini. Ancak diğer diyetlere döneceksen biraz sabırlı olmak gerekiyor çünkü vücudun dengesi proteine alışıyor ve değişiyor. Normal diyetisyenin verdiği diyete biraz daha uzın süre devam etmek gerekiyor dukandan sonra bünyenin adapte olması daha uzun sürüyor. Ancak sabıtlı olursan sonrasında 2-3 hafta sonra bir anda veriyorsun kiloyu.

Allahımmm... Benim gibisin... çok uzun süre diyetisyen akşam yemeğinden sonra sadece bitki çayı içebilirsin dediği halde dayanamayıp meyve-yoğurt gibi şeyler yiyordum. Ancak kilo vermeyi başaramadım. 1-2 kilo versen de bunu değiştirmediğin sürece öteye gidemiyorsun. Asıl mesele zaten orada başlıyor. O saatten itibaren aç kalmaya başlaman gerekiyor ki vücut yağ yakabilsin.... Şimdi yeniden başlayacağım bende ve çok sıkı yapacağım. Sana da azim diliyorum arkadaşım.

Bugün kilo bildiriminde geç kaldım. O kadar çok sayfa birikmiş ki oku oku bitiremedim:)

Bugünkü kilom 68.00
Başlangıç kilom 68.1 di ancak başlarken bu hafta denemede olduğumu söylemiştiniz ve bende zaten bu haftamın düzensiz olduğunu çok sıkı olamayacağımı ancak bundan sonra çok hızlı bir şekilde devam edeceğimi belirtmiştim.
Yarından itibaren sütsüz, glutensiz ve şekersiz beslenmeye başlıyorum arkadaşlar. En kosa zamanda da diyetisyenime liste hazırlatıp burada sizinle paylaşacağım.

Herkese sevgileeeerrr....

ay beğenmediysen gidersin herkese laf yetiştireceğim diye yırttın bir yerlerini

ya benimde dişçiye gitmem lazım pazartesi salı tırsıyorum resmen sana da geçmiş olsun

zamena Hoşgeldin. Tam bir abur cuburcu olduğundan bahsetmişsin. Çok benzer durumdayız şartlar olarakta... Umarım abur cuburdan kurtulursun. Ben kendimi zorluyorum. Ve kesinlikle bu işi bitireceğim. Bizim gibi insanları mahveden şey genelde şeker ve abur cubur oluyor.

Bu arada akşam yemeğinden sonra acıkma konusunda birşey söylemek istiyorum. Ben bu konuda inanılmaz zorlananlardanım. Ancak şunu farkettim ki o acılar, mide gurultuları, uykuya dalamamak, baş ağrısı geçici şeyler... Yani bir kaç gün bunlar oluyor diyet yaparkn ancak sonra insan alışıyor ve çok daha hafif, çok daha sağlıklı, çok daha dinç hissediyor insan kendini. O acıyı çekmeden mide küçülmüyor. Mide küçülürken çektiğimiz acı kutsal artık arkadaşlar. :)))) Bu hafta için dileğim; hepimizin, sabrı, direnci ve eksileri bol olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…