- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.061
hoş geldin aramızaGünaydınlartakımda ismimi gördüğüme çok sevindim. Bugün tartı yine 77.8 idi. Sanırım dukandan sonra sağlıklı diyet denemelerime karşılık vermiyor vücudumun. Eh birazda spora başlasam iyi olacak
sende hoş geldin ne güzel bir sürü yeni arkadaş katılmış aramızaMerhaba, ben yeni katılıyorum aranıza. Kuralları okudum ilk is olarak kilo ve boy bildirimi yapmam gerekiyor galiba. Diğer kurallar hakkında müsait olandan kısa bir bilgi alabilir miyim?
Olay kapanalı kac saat oldu yeni aymis sanaki yazdin bildirim geldi..!okudum ama hala hala laf yetiştirmeye çalışman komik yani güle güle
Wendigom sen nerdesin listedee kilon kacc hani ortiler yarismasi sonucumuzu hesaplayalimm
@zamena Hoşgeldin. Tam bir abur cuburcu olduğundan bahsetmişsin. Çok benzer durumdayız şartlar olarakta... Umarım abur cuburdan kurtulursun. Ben kendimi zorluyorum. Ve kesinlikle bu işi bitireceğim. Bizim gibi insanları mahveden şey genelde şeker ve abur cubur oluyor.
Bu arada akşam yemeğinden sonra acıkma konusunda birşey söylemek istiyorum. Ben bu konuda inanılmaz zorlananlardanım. Ancak şunu farkettim ki o acılar, mide gurultuları, uykuya dalamamak, baş ağrısı geçici şeyler... Yani bir kaç gün bunlar oluyor diyet yaparkn ancak sonra insan alışıyor ve çok daha hafif, çok daha sağlıklı, çok daha dinç hissediyor insan kendini. O acıyı çekmeden mide küçülmüyor. Mide küçülürken çektiğimiz acı kutsal artık arkadaşlar. :)))) Bu hafta için dileğim; hepimizin, sabrı, direnci ve eksileri bol olsun!
olay kapanalı çok saat olmuş belli ama o kadar gıcık edici bir etkin varki msj okudukça tesiri devam ediyor halaOlay kapanalı kac saat oldu yeni aymis sanaki yazdin bildirim geldi..!
Kendine bak ayni seyi hissettirdin!olay kapanalı çok saat olmuş belli ama o kadar gıcık edici bir etkin varki msj okudukça tesiri devam ediyor hala
evet işte iki cambaz bir ipte oynamaz byeeeeeeee sanaaaKendine bak ayni seyi hissettirdin!
Senin işin 2 katı zor o zaman canım, ama olsun 4 değil 2 olsun. Hedefine ulaşınca 1-2 yıl koruma yapar ve bu defteri de sonsuza kadar kapatırsın inşallah. Maalesef beslenmemize her zaman dikkat etmek zorunda kalacağımız bir gerçek. Boşlayınca ne olduğunu görüyor biliyoruz.Evet canım. İnşallah.
Hipotiroid kilo verme hızını, daha doğrusu metabolizmayı yavaşlatan bir durum olsa da, kilo vermeye engel değil. Sadece metabolizma gerçekten sağlıklı bir bireye oranla çok daha yavaş oluyor. Sağlıklı biri egzersiz ve diyetle 1 ayda 4 kilo verirken, hipotiroidli kişi 2 kg verebiliyor. Ama 2 kg da fena değil tabii.
Benim tiroid bezim hiç çalışmıyor. Ömür boyu ilaç almam gerekiyor. İlaçla takviye de hiçbir zaman sağlıklı çalışan bir tiroid bezinin işlevini yerine getiremiyor.
19 Ocak'ta bir Üniversite Hastanesinden Endokrinoloji randevum var. Şu an kullandığım ilacımı değişmemin, muadili başka bir tiroid ilacı kullanmamın faydası olur mu, onu da soracağım.
Tam ekip ruhu
Bu arada sen benim çizgiden cikmis halimi hiç görmedin. Bende göstermek istemem bebemm
Senin listen de guzel bebeim kaydettim onuda.. Zaten her gunumuz ayni olmuyor. O gunun durumuna gore ayarlariz bazen istesekte birebir listeye uyamiyoruz ama boyle diye de yoldan cikmamak lazim.Tamam şekerim ama ortak olsa sanki daha iyiydiii.
Benim de cok isim varr..Ay ben kaçıyorum bir süre kızlar. Mutfak banyo beni beklertopliyim evi ya oofff, çene çalıyorsunuz hep, hiç yardıma gelmek yok
Mutlu,saglıklı ve incecik nice yıllar gecirmen dilegiyle.. Dogum gunun kutlu olsun..En cok kilo verenin ben olmasihem de pastama ragmen
Dogumgunu hediyem icin tesekkur ederim kizlarr
Ask olsun sen bize hakaret mi ediyorsun canim..2 Gün sonra p.tesi en azından sabit gelin
korkalım mı senden yaniiAnnem Kasımpaşalı benim nabeeerrrr
Ahahahaaaa yani aslında Kasımpaşa lisesinde okumuş, ucundan bir şey kapıp aktarmıştır genlere herhalde.
benim de işlerim duruyor malum bazıları gibi klavye başında bekleyemiyoruz gelirim bir ara
valla uzatan ben değilim dünden beri sarmadığı kimse kalmadı deli mi nedir zaten biz istemeyiz aramızda öyle bir tipAynen ya lutfen uzatmayın artıknilsub
Öncelikle canım dediğin gibi 1 günde alınmadı bu kilolar ve 1 günde gitmeyecek. bunu kabullenip kıyısından köşesinden azar azar vermeyi göze almak gerek. bunu kabul edince gerisi geliyor. Kendine süre hedefi koyma. Damlaya damlaya göl olur canım. Sakın pes etme. Hızlı olmaya çalışmak bazen ters tepki yapıp kilo olarak geri dönebilir.hemen kilo vermek istiyorum sanırım ondan. 1 günde aldım çünkü bu kiloyu ben.
Öncelikle canım dediğin gibi 1 günde alınmadı bu kilolar ve 1 günde gitmeyecek. bunu kabullenip kıyısından köşesinden azar azar vermeyi göze almak gerek. bunu kabul edince gerisi geliyor. Kendine süre hedefi koyma. Damlaya damlaya göl olur canım. Sakın pes etme. Hızlı olmaya çalışmak bazen ters tepki yapıp kilo olarak geri dönebilir.
Bence önce sen yedir sonra yemeği ile oynasın. zamanla ağzına götürmeyi öğrenecek.Ek gıdaya ilk başladığımızda kendi yiyordu ne güzel
Alistiracagim ben onu
Aslında diyet yapmak degil de sağlıklı beslenmeyi bir yasam tarzı haline getirmek gerekiyor. Kaçamak yapsak bile onu dengeledigimizde sorun ortadan kalkmış oluyor. Yolun başındasın guven kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?