Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wendigom sen nerdesin listedee kilon kacc hani ortiler yarismasi sonucumuzu hesaplayalimm

kuzum sabitim bende, pazartesi artık kilomu yazarım.

kutsal acı aşkına

Senin işin 2 katı zor o zaman canım, ama olsun 4 değil 2 olsun. Hedefine ulaşınca 1-2 yıl koruma yapar ve bu defteri de sonsuza kadar kapatırsın inşallah. Maalesef beslenmemize her zaman dikkat etmek zorunda kalacağımız bir gerçek. Boşlayınca ne olduğunu görüyor biliyoruz.
İnşallah doktor randevun iyi geçer ve olursa ilaç değişimi de fayda sağlar tatlım.

Tamam şekerim ama ortak olsa sanki daha iyiydiii.
Senin listen de guzel bebeim kaydettim onuda.. Zaten her gunumuz ayni olmuyor. O gunun durumuna gore ayarlariz bazen istesekte birebir listeye uyamiyoruz ama boyle diye de yoldan cikmamak lazim.
Yaza dogru geri sayim basladi.. Bu yaza girmeden bitirelim şu işi.. Atalım fazlalıkları...
Ay ben kaçıyorum bir süre kızlar. Mutfak banyo beni bekler topliyim evi ya oofff, çene çalıyorsunuz hep, hiç yardıma gelmek yok
Benim de cok isim varr..

En cok kilo verenin ben olmasi hem de pastama ragmen
Dogumgunu hediyem icin tesekkur ederim kizlarr
Mutlu,saglıklı ve incecik nice yıllar gecirmen dilegiyle.. Dogum gunun kutlu olsun..

2 Gün sonra p.tesi en azından sabit gelin
Ask olsun sen bize hakaret mi ediyorsun canim..
Ne sabiti tabi ki EKSİ gelecegiz..
Dimi fancynancy ??

hemen kilo vermek istiyorum sanırım ondan. 1 günde aldım çünkü bu kiloyu ben.
Öncelikle canım dediğin gibi 1 günde alınmadı bu kilolar ve 1 günde gitmeyecek. bunu kabullenip kıyısından köşesinden azar azar vermeyi göze almak gerek. bunu kabul edince gerisi geliyor. Kendine süre hedefi koyma. Damlaya damlaya göl olur canım. Sakın pes etme. Hızlı olmaya çalışmak bazen ters tepki yapıp kilo olarak geri dönebilir.

yok canım aynen devam, ama motivasyon olsa keşke.

Bence önce sen yedir sonra yemeği ile oynasın. zamanla ağzına götürmeyi öğrenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…