- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.081
Bence deee yaaa, gitmiş başka bir takıma zaten. Birbirimizi kırmanın alemi yok. Strese sokmayalım takımımızı.kızlar tamam artık bu konu ne uzadı ya.
çok iyi yapmışsın@balpamuk @sergerdan ikinizide dukan topiğinden dukan yapmayanlar olarak kaptım :) kader arkadaşıyız sizinle
Sana da bildirim geldiği için bakıyorsundur Sasamia, güzel bir başlangıç yapamadık ama güzelce bir bitişe vardıralım artık konuyu. Bizde yazmayalım sen de olur mu.Kendine bak ayni seyi hissettirdin!
Ay yazık yaaa, sen kaldın yine kupasız. Aslında yedekli almak kazım böyle şeyleri söz konusu çocuklar oluncadün oğlum düşürüp kırdı ağladı bende penguenliyi ona verdim
Canım sen ne yaptın? p.tesiye 3günde 700 gr. 1 haftada veremiyoruz o kiloyu. Hedefi yüksek tutumak insanı yorar. Ulaşamayınca da motivasyonu düşürür. 300gr olsun bariPAZARTESİ HEDEF LİSTESİ
0zlem 79.2------ 78.5 ------ ??
@fancynancy 79.2 ------ 78.5------ ??
Pazartesi icin hedef belirlemek isteyenler eklesin..
@moni monimiz guzel hazirliyordu listeyi..
Ay kuzum sen dün gelecektin. Bizim ne kadar ponçik olduğumuzu o zaman görecektinselaam. Dukanın hakkını yemeyelim 23 kilo verdim ama uygulayamıyorum artık iyiki gelmişim çok sıcak bir ortam.wendigo
dünden beri yazıyor ben şimdi cevap verince mi stres oldunuz sürekli uyarmanıza gerek yok ben ne yazdığımı biliyorum kızlar
Kesinlikle bebeyimmmm, eksi olsun çamurdan olsunSenin listen de guzel bebeim kaydettim onuda.. Zaten her gunumuz ayni olmuyor. O gunun durumuna gore ayarlariz bazen istesekte birebir listeye uyamiyoruz ama boyle diye de yoldan cikmamak lazim.
Yaza dogru geri sayim basladi.. Bu yaza girmeden bitirelim şu işi.. Atalım fazlalıkları...
Benim de cok isim varr..
Mutlu,saglıklı ve incecik nice yıllar gecirmen dilegiyle.. Dogum gunun kutlu olsun..
Ask olsun sen bize hakaret mi ediyorsun canim..
Ne sabiti tabi ki EKSİ gelecegiz..
Dimifancynancy ??
sana 2 gün dukan izni verdik ki motivasyonun artsın diye. Ay daha ne yapayım şekerim bilemedim kiyok canım aynen devam, ama motivasyon olsa keşke.
Bilmem ki? Korkar mısın ki?korkalım mı senden yanii
Dünür demem seni de yolarımyok canım aynen devam, ama motivasyon olsa keşke.
Yaaa ben sizin için dedim sinirlenip canınızı sıkmayın diye ya. Sende hep bana patla Nilgün yani. Sağol ya.dünden beri yazıyor ben şimdi cevap verince mi stres oldunuz sürekli uyarmanıza gerek yok ben ne yazdığımı biliyorum kızlar
niye sana patlayayım seni etiketledim mi yada alıntı yaptım mı çocuk gibi uyarılmak komik geldi biraz konu kapanmış mış daha bu sabah bir sürü msj atmış ama hata bende ne karışıyorsam herkes kendini savuna bilirYaaa ben sizin için dedim sinirlenip canınızı sıkmayın diye ya. Sende hep bana patla Nilgün yani. Sağol ya.
Ok canım. Strese sokmayalım takkmı diye yazan bendim ama. Neyse uzatmayacağım.niye sana patlayayım seni etiketledim mi yada alıntı yaptım mı
ama ama bu ilk sabit geldiğim haftam benim ama acıyın bana nolur listeye girmeme mani olmasın bu durum
ama ama bu ilk sabit geldiğim haftam benim ama acıyın bana nolur listeye girmeme mani olmasın bu durummorordek
kaçamak yapmıyorum suyumu içiyorum bir ayda 7 kilo vermiş oldum sadece son haftamda böyle bir durum yaşandı çok mutsuzumm
Is yaparken arada bir 100 ip atla.. Bir bakmissin 1000 tane olmus..Ben işlerime bakayım. Görüşürüz.
Dünür demem seni de yolarımburdan iyi motivasyon nerde bulacaksın bebeyim. Senin canın sıkkın herhalde biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?