Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta ben yaşadım ya aynı olayı

Canım tabi destekleyeceksin. O henüz bilmiyor ve kendi karnını kendi doyuramıyor

çok üzgünüm yarışımıza da takımımıza da faydam dokunamadı

aa öyle deme, olabilecek şeyler bunlar. liste olayını bu kadar büyütme kafanda ya.

takıma faydan da ayrıca var, ne demek faydam olmadı. konuşuyoruz ya burda işte hep birlikte? yeri geliyor derdimizi yeri geliyor sevincimizi paylaşıyoruz. hiç takılma listede gibi devam et, bu hafta değil haftaya derece ile gir listeye, şanın olsun

Benim diyetisyen kıvırcık yada salatalık yiyin diyor. Özellikle kıvırcık

Aferınnnn muthişsın

Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.
Dediğin çok doğru. Beslenme düzenimizi yaşam şekli haline getirdiğimizde hem uzun vadede daha sağlıklı olacak, hem de kilolarımızı koruyabileceğiz.
Aslında dediğin çok doğru, ilk başlarda biraz iyi kilo vermiştim, sonra yediklerimin saatleri ve miktarı ile ilgili bir gevşeme oldu bende sanki. Yani hata bende esasen. 15 günde 100 gram yerine en az 1 kg'ı görmeliyim.
Bu 15 günde çok dikkat edeceğim yediğime içtiğime, diyetisyenimin önerilerine tamı tamına uyacağım. İnşallah diyetisyenimin tartısında iyi bir sonuç olur 15 gün sonra.

Haftaya kesin listede olacaksın canım inşallah, lütfen üzülme.
1 ayda 7 kilo harika bir sonuç Tebrik ederim.

İnşallah canım.

Buna çok sevinirim. Sağlıklı bir diyet nasıl olur unutmuş durumdayım. Bir de kızlar okula giderken öğlen götürebileceğim diyete uygun me olabilir çok sıkıntı çekiyorum bu konuda

Ya ben görümceme gideceğim de kızım okuldan gelince. Akşam orada olacağız inşallah fazla cıs olmaz. Şimdi yulafla falan uğraşmayıp kalan bulgur pilavı vardı onu mu yesem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…