- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.101
Geçen hafta ben yaşadım ya aynı olayıEvet aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek en güzeli ama meyve kesinlikle yememelisin bence. Çünkü meyve demek şeker demek ve o saatte alınan şekeri de vücut yağa çeviriyordur muhtemelen. Yoğurt yine daha masum. Bitki çayı vs ile geçiştirmen ise en güzeli.
Haftaya güzel bir bildirim bekliyorum senden onda göre :)
çok üzgünüm yarışımıza da takımımıza da faydam dokunamadıcanım çok farkeden bişey olmayacak ki, haftaya da verdiğin kilo ile girersin listeye, bu hafta yüzdeyi düşüreceksin ama.
Canım tabi destekleyeceksin. O henüz bilmiyor ve kendi karnını kendi doyuramıyorBen de blw yapmaya çalışıyorum sözde ama bugün hadi bi elimle vermeyi deneyeyim dedim, kesinlikle zorlamadım, kendisi elime uzanıp yemek istedi. Birazcık desteklesem mi diye düsündüm ben de. Yediği de 2 kücücük parca zaten. %99,9 hala emiyor bizimki de :)
Neyse ama yalnız değilmişim onu gördüm
çok üzgünüm yarışımıza da takımımıza da faydam dokunamadı
Ay Nilgüşüm ne gereği vardı?ay beğenmediysen gidersin herkese laf yetiştireceğim diye yırttın bir yerlerini
Benim diyetisyen kıvırcık yada salatalık yiyin diyor. Özellikle kıvırcık@zamena Hoşgeldin. Tam bir abur cuburcu olduğundan bahsetmişsin. Çok benzer durumdayız şartlar olarakta... Umarım abur cuburdan kurtulursun. Ben kendimi zorluyorum. Ve kesinlikle bu işi bitireceğim. Bizim gibi insanları mahveden şey genelde şeker ve abur cubur oluyor.
Bu arada akşam yemeğinden sonra acıkma konusunda birşey söylemek istiyorum. Ben bu konuda inanılmaz zorlananlardanım. Ancak şunu farkettim ki o acılar, mide gurultuları, uykuya dalamamak, baş ağrısı geçici şeyler... Yani bir kaç gün bunlar oluyor diyet yaparkn ancak sonra insan alışıyor ve çok daha hafif, çok daha sağlıklı, çok daha dinç hissediyor insan kendini. O acıyı çekmeden mide küçülmüyor. Mide küçülürken çektiğimiz acı kutsal artık arkadaşlar. :)))) Bu hafta için dileğim; hepimizin, sabrı, direnci ve eksileri bol olsun!
Aferınnnn muthişsınDunku menüm
Sabah
2 dilim kizarmis sari bugday ekmegi tekli ekmek ebatinda dilimleri
2 ince dilim kaşar
Ara
1 parca bitter cikolata
Öğle
Ceyrek ekmek tavuk döner
Ayran
Ara
4 kuru kayisi
Aksam
1 portakal
Ara
Turk kahvesi
Soda
2.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Ip atlayamadim malesefservey cim ama bugün 1000 adet atlicim
Doğru valla, hemen alıyorum ipimi.Is yaparken arada bir 100 ip atla.. Bir bakmissin 1000 tane olmus..
Ben de sana yazdiktan sonra is yaparken ara ara atladim. 500 oldu..Doğru valla, hemen alıyorum ipimi.
Süpersin ortim.Şimdilik 500 ip atlandı..
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.Senin işin 2 katı zor o zaman canım, ama olsun 4 değil 2 olsun. Hedefine ulaşınca 1-2 yıl koruma yapar ve bu defteri de sonsuza kadar kapatırsın inşallah. Maalesef beslenmemize her zaman dikkat etmek zorunda kalacağımız bir gerçek. Boşlayınca ne olduğunu görüyor biliyoruz.
İnşallah doktor randevun iyi geçer ve olursa ilaç değişimi de fayda sağlar tatlım.
Ah canım ya, üzülmüştür kupası kırılınca.dün oğlum düşürüp kırdı ağladı bende penguenliyi ona verdim
çok güzel bir enerjiniz var. başladım bakalım sizinle birlikte hedefe ulaştığımı görmek nasip olsun. Şimdi işe giidyorum, akşam yazarım yine. Her şey için teşekkürler 5. takım
Haftaya kesin listede olacaksın canım inşallah, lütfen üzülme.ama ama bu ilk sabit geldiğim haftam benim ama acıyın bana nolur listeye girmeme mani olmasın bu durum @morordek
kaçamak yapmıyorum suyumu içiyorum bir ayda 7 kilo vermiş oldum sadece son haftamda böyle bir durum yaşandı çok mutsuzumm
İnşallah canım.Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.
Dediğin çok doğru. Beslenme düzenimizi yaşam şekli haline getirdiğimizde hem uzun vadede daha sağlıklı olacak, hem de kilolarımızı koruyabileceğiz.
Aslında dediğin çok doğru, ilk başlarda biraz iyi kilo vermiştim, sonra yediklerimin saatleri ve miktarı ile ilgili bir gevşeme oldu bende sanki. Yani hata bende esasen. 15 günde 100 gram yerine en az 1 kg'ı görmeliyim.
Bu 15 günde çok dikkat edeceğim yediğime içtiğime, diyetisyenimin önerilerine tamı tamına uyacağım. İnşallah diyetisyenimin tartısında iyi bir sonuç olur 15 gün sonra.
Buna çok sevinirim. Sağlıklı bir diyet nasıl olur unutmuş durumdayım. Bir de kızlar okula giderken öğlen götürebileceğim diyete uygun me olabilir çok sıkıntı çekiyorum bu konudaAslında tek liste sağlıklı beslenme listesi. Genelde 3 ana 3 ara öğün şeklinde gidiyor. Diyetisyen kontrolünde olan ve daha önce diyetisyenden liste almış olan arkadaşlar var. Ama istersen biz listelerimizi paylaşabiliriz seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?