- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.121
Tam buğdaylı sandviç en kolayı canım.Buna çok sevinirim. Sağlıklı bir diyet nasıl olur unutmuş durumdayım. Bir de kızlar okula giderken öğlen götürebileceğim diyete uygun me olabilir çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
Canim cok yemeyeceksen olabilir. Hem saat 3 oldu aksam olmasina az kaldi hem orada da pilav olabilir..Ya ben görümceme gideceğim de kızım okuldan gelince. Akşam orada olacağız inşallah fazla cıs olmaz. Şimdi yulafla falan uğraşmayıp kalan bulgur pilavı vardı onu mu yesem acaba?
Harikasin canim ben 500 de kaldim..
Haklısın canım.Evet aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek en güzeli ama meyve kesinlikle yememelisin bence. Çünkü meyve demek şeker demek ve o saatte alınan şekeri de vücut yağa çeviriyordur muhtemelen. Yoğurt yine daha masum. Bitki çayı vs ile geçiştirmen ise en güzeli.
Haftaya güzel bir bildirim bekliyorum senden onda göre :)
Doğrudur o zaman canım ve güzel bir eksi görmüşsün :) 300 gr eksiyi listede olup 1 haftada göremeyenler var.
Çok geçmiş olsun canım.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatsızlığım egzama. Ellerimde egzama var. 2 yıldır böyleyim. Yüzlerce doktora gittim. Hepsinde de tam geçer gibi oluyor hatta yazın ellerim pamuk gibi pürüzsüzdü. Yine aldanmışım. Bu hastalık durup durup tekerrür ediyor. Doktorların hepsi hiç su değmeyecek, stres olmayacak, aürekli eller nemli tutulacak... vs diyor da bu mümkün mü?? 3 yaşında çocuğum var ne kadar zor olduğunu bilirsiniz folik asit bebelerinin!
Herşey tetikliyor ama en son İzmir’de bir doktor buldum İzmir’e geldim. Burada testler yaptı ilk defa bir doktor. Alerjim olan maddeleri buldular.
Şimdi bir tedavi uygulanacak ve 3 hafta sonra kontrol. 3 hafta kesinlikle şeker yok, gluten yok, süt ve süt ürünleri yok. İçten de temizlik yapılacak yani...
Bu arada sanırım diyetisyenime yeniden başlayacağım ki bana glutensiz beslenmeyi anlatsın ve ona göre liste versin. Sizi haberdar ederim zaten mutlaka.
Cumartesi İstanbul’da, evimde olacağım inşallah. Düzene gireceğim. Onun için zaten baştan da söylemiştim bu hafta çok adapte başlayamayabim diye.
Glutensiz beslenmeyi öğrendikçe sizinle de paylaşacağım.
ayy bu super oldu vallahi hirs yaparim simdi ben cok sagol wendigocugummaa öyle deme, olabilecek şeyler bunlar. liste olayını bu kadar büyütme kafanda ya.
takıma faydan da ayrıca var, ne demek faydam olmadı. konuşuyoruz ya burda işte hep birlikte? yeri geliyor derdimizi yeri geliyor sevincimizi paylaşıyoruz. hiç takılma listede gibi devam et, bu hafta değil haftaya derece ile gir listeye, şanın olsun
Sağolasın canım arkadaşımHarikasın @prensesss016 eksilerin bol olsun bu haftada orticim.
gben çok güldüm yorumuna :))) Bu hafta ben de sabitim maalesef ama zaten baştan belirtmiştim bu hafta evimde olmadığım için çok adapte olamayacağımı. Artı görmekten iyidir sabit kalmak üzülme orticim. Bu hafta daha azimli olacağız!
Kesinlikle dukandan sonra yapılan diğer diyetler daha geç sonuç veriyor. Dukancı biri olduğum için iyi biliyorum bu durumu. Dukan’a başladıysan hep öyle devam etmen ve kesinlikle koruman gerekiyor düzenini. Ancak diğer diyetlere döneceksen biraz sabırlı olmak gerekiyor çünkü vücudun dengesi proteine alışıyor ve değişiyor. Normal diyetisyenin verdiği diyete biraz daha uzın süre devam etmek gerekiyor dukandan sonra bünyenin adapte olması daha uzun sürüyor. Ancak sabıtlı olursan sonrasında 2-3 hafta sonra bir anda veriyorsun kiloyu.
Allahımmm... Benim gibisin...çok uzun süre diyetisyen akşam yemeğinden sonra sadece bitki çayı içebilirsin dediği halde dayanamayıp meyve-yoğurt gibi şeyler yiyordum. Ancak kilo vermeyi başaramadım. 1-2 kilo versen de bunu değiştirmediğin sürece öteye gidemiyorsun. Asıl mesele zaten orada başlıyor. O saatten itibaren aç kalmaya başlaman gerekiyor ki vücut yağ yakabilsin.... Şimdi yeniden başlayacağım bende ve çok sıkı yapacağım. Sana da azim diliyorum arkadaşım.
Geçen akşam aldığım ipin boyunu kendi boyuma göre ayarlamaya çalışırken fazla kesmişim.
Atlarken ya takılıp düşeceğim ya da bir yerimi inciteceğim.
Bir de tavan mı alçak nedir ip tavana değecek gibi oluyor.
Kolunuzu yere paralel yapın, ipin fazlasını kesin diyordu. Ufacık ufacık keserken çok gitti en sonunda.
Sanırım sayaçlı ipler de varmış. Önereceğiniz bir yer var mı uygun fiyata alabileceğim?
Cnm decatlonda sayacli olanlar var bi bak istersenGeçen akşam aldığım ipin boyunu kendi boyuma göre ayarlamaya çalışırken fazla kesmişim.
Kolunuzu yere paralel yapın, ipin fazlasını kesin diyordu. Ufacık ufacık keserken çok gitti en sonunda.
Sanırım sayaçlı ipler de varmış. Önereceğiniz bir yer var mı uygun fiyata alabileceğim?
Canim Kaptan'ımız da yazmıs Decathlon'da var. 4-5 kisi aynı ipi kullanıyoruz. Bende arkadaslarin tavsiyesi uzerine aldim cok memnunum.. Sayacı dijital kilonu yaziyorsun yaktigin kaloriyi gosteriyor bu cok onemli olmayabilir ama kac dakikada ne kadar atladiginı gosteriyor bu onemli bence..Geçen akşam aldığım ipin boyunu kendi boyuma göre ayarlamaya çalışırken fazla kesmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?