Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben görümceme gideceğim de kızım okuldan gelince. Akşam orada olacağız inşallah fazla cıs olmaz. Şimdi yulafla falan uğraşmayıp kalan bulgur pilavı vardı onu mu yesem acaba?
Canim cok yemeyeceksen olabilir. Hem saat 3 oldu aksam olmasina az kaldi hem orada da pilav olabilir..

Çarşı pazar karışmış

Neyse :) Hayırlısı olsun :)

Hanımlar yeni üyelerle birlikte takımımız canlandı, hoşlaştı amma ve lakin verilen kilolar halen gram gram. Artık bi silkelenme zamanı değil mi? Bu hafta menülerinizde simittir, poğaçadır, pizzadır görmek istemiyorum! Diyet konusu burası, kilo alma yeri değil. Sonra ben neden kilo veremiyorum? Bunlarla kilo verilseydi herkes incecik tığ gibi olurdu değil mi? Tutun boğazınızı anacım, tutun. Bu zamana kadar yemişiz zaten yiyeceğimiz kadar. İnce olmak istiyorsak yemeyeceğiz. Hadi oldu da yedik, yakacağız ki yağ olmasın. Anlatabildim mi şekerler??

Haklısın canım. Çok teşekkür ederim.
İnşallah haftaya güzel bir sonuçla takıma katkım olur.
İki gündür öğlenleri 30'ar dakika tempolu yürüyüş yapıyorum. Yemeğimi yiyip hemen yürüyüşe çıkıyorum.
Akşam da yürüyünce günde 10000 adım oluyor. Bu yürüyüşler yağ yakımı için faydalı olacak inşallah.
Yediklerime de dikkat edeceğim.
Sevgiler.

Doğrudur o zaman canım ve güzel bir eksi görmüşsün :) 300 gr eksiyi listede olup 1 haftada göremeyenler var.

Aslında kiloya çok takılmıyorum benim için kendime bir söz vedim ve durmak istiyorum, istikrarlı olduktan sonra artı da görsem yıkılmam yani içimizi bilemiyoruz sonuçta ödem olabilir, adet hali yaklaşırkende şişiyorum ben biraz mesela...yazılması gerek diye yazacağım tabi ki..benim için sağlıklı beslendim mi sporumu (en az 45 dakika 1 saat yürüyüş bandında yürümek amacı sonra yaptıklarım ekstra olsun ) yaptımmı? Bunlara cevabım evetse o gün bitebilir artık yani 73 ümsem gerçekten herkesi halaya beklerim

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Diyetisyene gitmeye karar vermekle de çok iyi yapmışsın. Glutensiz beslenme ile ilgili ilk dönemlerinde sana faydalı bilgiler verecek, önerilerde bulunacaktır.

ayy bu super oldu vallahi hirs yaparim simdi ben cok sagol wendigocugumm

Sağolasın canım arkadaşım balpamuk
Çok teşekkür ederim. Ben de sana bu süreçte güç, kuvvet ve sabır diliyorum. Ve bol eksi kilolar tabii.

Geçen akşam aldığım ipin boyunu kendi boyuma göre ayarlamaya çalışırken fazla kesmişim.
Atlarken ya takılıp düşeceğim ya da bir yerimi inciteceğim.
Bir de tavan mı alçak nedir ip tavana değecek gibi oluyor.
Kolunuzu yere paralel yapın, ipin fazlasını kesin diyordu. Ufacık ufacık keserken çok gitti en sonunda.
Sanırım sayaçlı ipler de varmış. Önereceğiniz bir yer var mı uygun fiyata alabileceğim?

Sanırım n11’den almıştım, 11 tl mi neydi :)

Menüm;

07:30
3 dilim kadar cavdar ekmeginden tost

10:00
1 mandalina

12:00
3 yk yulaf ezmesi + 1 tk bugday ruseymi + 2 ceviz + 5 siyah uzum + 1 cay kasigi bal + 1 bardak süt

15:00
1 portakal

18:00
1 parca tavuk pirzola
4 yk bulgur pilavi
4 yk yogurt
3 yk koz biber patlican salatasi

2,5 L su
3 t.kahvesi
1 kupa form cay

Spor;
600 ip atlama
10 dk zumba

Son düzenleme:
Cnm decatlonda sayacli olanlar var bi bak istersen

Canim Kaptan'ımız da yazmıs Decathlon'da var. 4-5 kisi aynı ipi kullanıyoruz. Bende arkadaslarin tavsiyesi uzerine aldim cok memnunum.. Sayacı dijital kilonu yaziyorsun yaktigin kaloriyi gosteriyor bu cok onemli olmayabilir ama kac dakikada ne kadar atladiginı gosteriyor bu onemli bence..

Merhaba arkadaslar, ben yine misafirlikte.

Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir
Oglen: 3 lahana sarma, 2 yk karnibahar yemegi, 1 hashasli ekmek
Aksam: 2 kofte, 2 yk menemen, 2 yk bulgur pilavi
Ara yapmadim belki bir meyve yerim yatmadan. Su zaten tamam.

İmza
- takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…