- 4 Şubat 2016
- 16
- 66
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.161
3 kilo için he? Vaaayyy be. Bende utandım şimdi kendimdenGünaydın arkadaşlar. Ben dün katılmıştım aranıza. İlk günüm umduğumdan başarılı geçti. Direkt diyete başlamadım da sağlıklı beslenmeye su içmeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum. İlk hafta çok ağır bir diyetle başlarsam sonu diğerleri gibi olur diye korkuyorum. Bir de dün öğlen yemeği yememiştim, biri börek ikram etti, koşa koşa gidiyordum, orada bir beyefendi 3 kg fazlam var ben yemeyeceğim dedi, çok utandım. hemen yerime döndüm, ağzıma sürmedim .Bir erkek 3 kg fazlası için küçük bir parça börek yemiyor, ben de 15 -16 kg fazla var , saldırıyorum. Bu durum beni çok güzel motive etti. Sizlere de destek olabilir belki diye anlattım . Hepimize sağlıklı, az kalorili, çok umutlu günler diliyorum...
Tatlım çok ağır bir diyete başlamana gerek yok ama başlangıç için aburcuburu kesmen ve suyu çoğaltman tabi çok iyi bir şey ama yemeklerini de biraz hafifletirsen kilo kaybın seni motive edecektir diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla kilo vermekte bir acelen yok. Dediğin gibi kendini kasmadan, sağlıklı beslenerek, pozisyonlarını biraz ufaltarak yavaş yavaş hedefine gidebilirsin canım.Günaydın arkadaşlar. Ben dün katılmıştım aranıza. İlk günüm umduğumdan başarılı geçti. Direkt diyete başlamadım da sağlıklı beslenmeye su içmeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum. İlk hafta çok ağır bir diyetle başlarsam sonu diğerleri gibi olur diye korkuyorum. Bir de dün öğlen yemeği yememiştim, biri börek ikram etti, koşa koşa gidiyordum, orada bir beyefendi 3 kg fazlam var ben yemeyeceğim dedi, çok utandım. hemen yerime döndüm, ağzıma sürmedim .Bir erkek 3 kg fazlası için küçük bir parça börek yemiyor, ben de 15 -16 kg fazla var , saldırıyorum. Bu durum beni çok güzel motive etti. Sizlere de destek olabilir belki diye anlattım . Hepimize sağlıklı, az kalorili, çok umutlu günler diliyorum...
Günaydın arkadaşlar. Ben dün katılmıştım aranıza. İlk günüm umduğumdan başarılı geçti. Direkt diyete başlamadım da sağlıklı beslenmeye su içmeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum. İlk hafta çok ağır bir diyetle başlarsam sonu diğerleri gibi olur diye korkuyorum. Bir de dün öğlen yemeği yememiştim, biri börek ikram etti, koşa koşa gidiyordum, orada bir beyefendi 3 kg fazlam var ben yemeyeceğim dedi, çok utandım. hemen yerime döndüm, ağzıma sürmedim .Bir erkek 3 kg fazlası için küçük bir parça börek yemiyor, ben de 15 -16 kg fazla var , saldırıyorum. Bu durum beni çok güzel motive etti. Sizlere de destek olabilir belki diye anlattım . Hepimize sağlıklı, az kalorili, çok umutlu günler diliyorum...
Ben de oyle dusunmustumŞahsen ben bile motive oldum her mesajda şu imzayı görmemek için seni gecesim geldi
Ben birinci olarak takimin ortalamasini yukselttigim icin bana kiyamazsin diig mi mördak cunku en birinci benimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-151#post-54315648
Sekizinci olmuşuz. SEKIZINCI
Ilk 3'e zorlayan takımdık biz! Hepinizi sıra dayagindan geciresim var
Aynisi basima geldi cok sukurr 69.5tum sabahGünaydın kızlar..Hemde 78.6 ile gunaydin.. Dunden bugüne 600 gr fark ile günaydınn..
Denizin yerine geciyim ben size daha ne imzalar okuturumBu ne kız, görmemişin yüzdesi olmuş gibi
Bizde zayıflama yarışması takımlar arası birinci oldu deniz 2-3 defa senln şu yaptığını yapmadı bize
Ne yüzdeymiş arkadaş benimde çok pis kilo veresim geldi
Yalnız hakkını yemeyeyim iyi bir motivasyon aracı
Kaptanim verdim dunden bugune 500grGunaydinlar
Kiz gben gecen hafta aldigin kiloyu bile veremedin takima girdigin kilodasin
Ama olayin guzel tarafi milleti gaza getiriyorsun simdi bu hafta herkes seni gecmek icin ugrasacak o cekirdekleri eritmek icin ne yaptin
selam wendigom ortimSelam millet
Uyandim ama ufakliktan firsat olmadi anca girebildim zor uyudu bugunHerkes uyuyo galibaaaa, en geç yatıp en erken kalkan benim demek ki aranızda ahahahaaa
Ohhh hem nasil yaramistirAy ben hiç uyuyamadım ya, kutsal mide gurultusundan:) inşallah işe yaramıştır.
aramıza hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar. Ben dün katılmıştım aranıza. İlk günüm umduğumdan başarılı geçti. Direkt diyete başlamadım da sağlıklı beslenmeye su içmeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum. İlk hafta çok ağır bir diyetle başlarsam sonu diğerleri gibi olur diye korkuyorum. Bir de dün öğlen yemeği yememiştim, biri börek ikram etti, koşa koşa gidiyordum, orada bir beyefendi 3 kg fazlam var ben yemeyeceğim dedi, çok utandım. hemen yerime döndüm, ağzıma sürmedim .Bir erkek 3 kg fazlası için küçük bir parça börek yemiyor, ben de 15 -16 kg fazla var , saldırıyorum. Bu durum beni çok güzel motive etti. Sizlere de destek olabilir belki diye anlattım . Hepimize sağlıklı, az kalorili, çok umutlu günler diliyorum...
Hosgeldin arkadasim.Günaydın arkadaşlar. Ben dün katılmıştım aranıza. İlk günüm umduğumdan başarılı geçti. Direkt diyete başlamadım da sağlıklı beslenmeye su içmeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum. İlk hafta çok ağır bir diyetle başlarsam sonu diğerleri gibi olur diye korkuyorum. Bir de dün öğlen yemeği yememiştim, biri börek ikram etti, koşa koşa gidiyordum, orada bir beyefendi 3 kg fazlam var ben yemeyeceğim dedi, çok utandım. hemen yerime döndüm, ağzıma sürmedim .Bir erkek 3 kg fazlası için küçük bir parça börek yemiyor, ben de 15 -16 kg fazla var , saldırıyorum. Bu durum beni çok güzel motive etti. Sizlere de destek olabilir belki diye anlattım . Hepimize sağlıklı, az kalorili, çok umutlu günler diliyorum...
Sen artı gel de bi bak ben sana neler yapıyorum dilimden kurtulamazsınBen birinci olarak takimin ortalamasini yukselttigim icin bana kiyamazsin diig mi mördak cunku en birinci benim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-151#post-54315648
Sekizinci olmuşuz. SEKIZINCI
Ilk 3'e zorlayan takımdık biz! Hepinizi sıra dayagindan geciresim var
Tebrik ederimmm keşke bugün bildirim yapsaymisiz :)Merhabalarmorordek
Merhabalar Ortilerimlydznp esd_04 besbb9
Sabah tartıldım ve kilom: 92,4 kg
Bu mutluluğumu sizinle paylaşayım.
5 Ocak,Cuma:93 kg
O günden bu yana -0,6 kg
Herkese sevgiler.
Eki Görüntüle 2093615
Ben dee. 3 kilo fazlam olsa ameaaan der yine onceki sistem devam ederdim. Hatta simdi bile 5 kilo veriyim hemen tahinli corek yapip yicem diye planlar yapiyorum3 kilo için he? Vaaayyy be. Bende utandım şimdi kendimden
Bu tarz bir sey yazacaktim hizli davranmissinn fensinensim. İmza olarak "dedigimi yap yaptigimi yapma" yi kullanacaktim hatta cunku demesi kolay yapmasi zorTatlım çok ağır bir diyete başlamana gerek yok ama başlangıç için aburcuburu kesmen ve suyu çoğaltman tabi çok iyi bir şey ama yemeklerini de biraz hafifletirsen kilo kaybın seni motive edecektir diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla kilo vermekte bir acelen yok. Dediğin gibi kendini kasmadan, sağlıklı beslenerek, pozisyonlarını biraz ufaltarak yavaş yavaş hedefine gidebilirsin canım.
Hayirkabul etmiyorum degiller bence istisnalar kaideyi bozmazErkekler bizden daha iradeli sanki ya
Hakliyim istee Cuma stresi takimda odem yapiyorMerhabalarmorordek
Merhabalar Ortilerimlydznp esd_04 besbb9
Sabah tartıldım ve kilom: 92,4 kg
Bu mutluluğumu sizinle paylaşayım.
5 Ocak,Cuma:93 kg
O günden bu yana -0,6 kg
Herkese sevgiler.
Eki Görüntüle 2093615
Çok teşekkür ederim.Tebrik ederimmm keşke bugün bildirim yapsaymisiz :)
Sen artı gel de bi bak ben sana neler yapıyorum dilimden kurtulamazsın
Imzalarima takımı batıran gben yazarım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?