- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.181
BekliyoruzzArkadaşlar dün çocukları uyuturken uymuşum bende bildirim yapamadım bugün hepsini yazıcam
Çok teşekkür ederim canım. Ben de seni tebrik ediyorum azmin ve başarın için.Hakliyim istee Cuma stresi takimda odem yapiyor
Tebrik ederim Güldennnn
- takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Ben birinci olarak takimin ortalamasini yukselttigim icin bana kiyamazsin diig mi mördak cunku en birinci benim
Aynisi basima geldi cok sukurr 69.5tum sabahİmzam kendini gerceklestiren kehanete donusuyor oleyy
Denizin yerine geciyim ben size daha ne imzalar okuturum
Kaptanim verdim dunden bugune 500grCuma stres yapiyor hepimiz odem oluyoruz galiba bak ozlem de ayni. Bizim takim cmtsileri bildirsin kilosunu
selam wendigom ortim
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Uyandim ama ufakliktan firsat olmadi anca girebildim zor uyudu bugun
Ohhh hem nasil yaramistiryine de beni gecebilir misin bilmiyorum ortik
- takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Merhabalarmorordek
Merhabalar Ortilerim @lydznp @esd_04 @besbb9
Sabah tartıldım ve kilom: 92,4 kg
Bu mutluluğumu sizinle paylaşayım.
5 Ocak,Cuma:93 kg
O günden bu yana -0,6 kg
Herkese sevgiler.
Eki Görüntüle 2093615
Hahaha, gben yapar valla aman dikkat :)Sen artı gel de bi bak ben sana neler yapıyorum dilimden kurtulamazsın
Imzalarima takımı batıran gben yazarım ona göre
Sirf su guzel imzami bir daha gorebilmek icin hep yazasim geliyor ya cok yakismadi mii
Kilolu ama zayiflayamayan bir kiz vardi..
O gunler artik geride kaldi..
Bir imzayla degisti hersey,
Gben birkac ayda citirlasti
Cok sukur ortigimi gaza getirme planim ise yaradiMerhaba canım, 7’leri kırmışsın, aman dönme bir daha, 5’lerde buluşalım :)
Bak yaa, hakkaten gaza geldim, bakalım haftaya kim ne imza atacak :)
Gülden’im hakkaten sende cuma stresinde misin ya? Maşallah süpersin, normalde perşembe napıosanız yapmayın, cuma yaptığınızı yapın :)
Hahaha, gben yapar valla aman dikkat :)
:) yazmaya devam o zaman, motivasyon mesajları istiyoruz senden.
İnşallah inşallah..
HarikaaaaaaaMerhabalarmorordek
Merhabalar Ortilerim @lydznp @esd_04 @besbb9
Sabah tartıldım ve kilom: 92,4 kg
Bu mutluluğumu sizinle paylaşayım.
5 Ocak,Cuma:93 kg
O günden bu yana -0,6 kg
Herkese sevgiler.
Eki Görüntüle 2093615
Canım çok teşekkür ediyorum.Merhaba canım, 7’leri kırmışsın, aman dönme bir daha, 5’lerde buluşalım :)
Bak yaa, hakkaten gaza geldim, bakalım haftaya kim ne imza atacak :)
Gülden’im hakkaten sende cuma stresinde misin ya? Maşallah süpersin, normalde perşembe napıosanız yapmayın, cuma yaptığınızı yapın :)
Hahaha, gben yapar valla aman dikkat :)
:) yazmaya devam o zaman, motivasyon mesajları istiyoruz senden.
İnşallah inşallah..
Cok sukur ortigimi gaza getirme planim ise yaradiYapacaksin sen de. Hatta simdiden birinci olup beni gecebilirsen KK12:) kullanacagin imzayi olusturmaya basla. Kullanmak kismet olmayabilir ama napalim benle ayni takimda olmak zor
Yok yapamaz cunku ben enseme şaplak yemekten sıkıldim artik şaplaklayan olcam
Canım çok teşekkür ediyorum.Ben de çok mutlu oldum sabah.
Cuma ödemi fenaymış sahiden.
3 gündür öğlenleri hızlı yürüyüş yapıyorum 30-45 dak kadar. Akşam da 10000 adıma tamamlıyorum. Acaba bu yürüyüşlerin faydasını görmeye mi başladım. Hiç bırakmayayım vallahi.
Bi de akşam meyveyi kestim, bir saatten sonra bitki çayı yeşil çay içiyorum.
Bir de diyetisyenim geceden 1 bardak suya ceviz at sabah suyunu iç demişti. Onu yapıyorum birkaç gündür.
Denizin yerine geciyim ben size daha ne imzalar okuturum
Hımmmm. Yersin beynimizi artık Allah korusun mu desem takımım için inşallah mı desem şimdi çok kararsız kaldım
Çok teşekkür ederim canım.Harikaaaaaaa
Ay delirdi vallaSirf su guzel imzami bir daha gorebilmek icin hep yazasim geliyor ya cok yakismadi mii
Hepsinin faydasi vardie bence birbirini desteklemis seni zayiflatmislar 8lilere az kaldiiCanım çok teşekkür ediyorum.Ben de çok mutlu oldum sabah.
Cuma ödemi fenaymış sahiden.
3 gündür öğlenleri hızlı yürüyüş yapıyorum 30-45 dak kadar. Akşam da 10000 adıma tamamlıyorum. Acaba bu yürüyüşlerin faydasını görmeye mi başladım. Hiç bırakmayayım vallahi.
Bi de akşam meyveyi kestim, bir saatten sonra bitki çayı yeşil çay içiyorum.
Bir de diyetisyenim geceden 1 bardak suya ceviz at sabah suyunu iç demişti. Onu yapıyorum birkaç gündür.
@dennisgo 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Temmuz / 3
Ağustos / 4,1
Eylül / 4,3
Ekim / 4,4
Kasım / 3,2
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 19 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (528. Etap) ( 78,8 )
Bitiş Kilosu (542. Etap) ( 59,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 19 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,11% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,72% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.357 )
Yorum : Sevgili dennisgo 13 Temmuz 2017 (528. Etap) ve 78,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 3 Kasım 2017 (542. Etap) tarihinde toplam 19 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 58 dir. Hedefini % 91 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Evet yaaa, kaç ayda kaç kilo vermişti benim orticim?Ahahahah, Deniz bizim efsanemiz, müsait olunca mezuniyet karnesini atalım buraya.
İnşallah bebeyiimmmÇok teşekkür ederim canım.
Haftaya Cuma inşallah hepimiz bol eksilerde olalım.
Ebeveynler gibiyim hani hem dövüp hem sevebiliyorlar yaKuzum övdün mü gömdün mü belli değil, hadi madem :)
İnşallah canım inşallah.Hepsinin faydasi vardie bence birbirini desteklemis seni zayiflatmislar 8lilere az kaldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?