Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canım, 7’leri kırmışsın, aman dönme bir daha, 5’lerde buluşalım :)

Uyandim ama ufakliktan firsat olmadi anca girebildim zor uyudu bugun

Ohhh hem nasil yaramistir yine de beni gecebilir misin bilmiyorum ortik

- takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Bak yaa, hakkaten gaza geldim, bakalım haftaya kim ne imza atacak :)

Gülden’im hakkaten sende cuma stresinde misin ya? Maşallah süpersin, normalde perşembe napıosanız yapmayın, cuma yaptığınızı yapın :)

Sen artı gel de bi bak ben sana neler yapıyorum dilimden kurtulamazsın
Imzalarima takımı batıran gben yazarım ona göre
Hahaha, gben yapar valla aman dikkat :)
Sirf su guzel imzami bir daha gorebilmek icin hep yazasim geliyor ya cok yakismadi mii

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

:) yazmaya devam o zaman, motivasyon mesajları istiyoruz senden.

Kilolu ama zayiflayamayan bir kiz vardi..
O gunler artik geride kaldi..
Bir imzayla degisti hersey,
Gben birkac ayda citirlasti

İnşallah inşallah..

Ya bu imzayi otomatik koyamiyor muyum vardi sanki oyle bir sey? İnanmasi zor ama unutuyorum eklemeyi bazen, duzenlemem gerekiyor

Cok sukur ortigimi gaza getirme planim ise yaradi Yapacaksin sen de. Hatta simdiden birinci olup beni gecebilirsen KK12:) kullanacagin imzayi olusturmaya basla. Kullanmak kismet olmayabilir ama napalim benle ayni takimda olmak zor
Yok yapamaz cunku ben enseme şaplak yemekten sıkıldim artik şaplaklayan olcam

Canım çok teşekkür ediyorum.Ben de çok mutlu oldum sabah.
Cuma ödemi fenaymış sahiden.
3 gündür öğlenleri hızlı yürüyüş yapıyorum 30-45 dak kadar. Akşam da 10000 adıma tamamlıyorum. Acaba bu yürüyüşlerin faydasını görmeye mi başladım. Hiç bırakmayayım vallahi.
Bi de akşam meyveyi kestim, bir saatten sonra bitki çayı yeşil çay içiyorum.
Bir de diyetisyenim geceden 1 bardak suya ceviz at sabah suyunu iç demişti. Onu yapıyorum birkaç gündür.

Kuzum övdün mü gömdün mü belli değil, hadi madem :)

Akşam yemeğinden sonra aynen bi tek bitki çayı en güZeli. Cevizi kabuklu mu atıyosun suya? Bende yapsam onu kolesterole iyi geliyor.

Sirf su guzel imzami bir daha gorebilmek icin hep yazasim geliyor ya cok yakismadi mii

Ay delirdi valla
Ooyyy çok büyük yanlış yapıyorsun arkadaşım ben diyim bir artı gelirsen var ya başkalarını bilmem ama biz çok fena imüğüne çörekleneceğiz ahahahaaaa

Hepsinin faydasi vardie bence birbirini desteklemis seni zayiflatmislar 8lilere az kaldii

Buyrunuz:)

Arkadaşlar ben de çocuğu baleye götürüyorum sabah onun için bakamadım, yazamadım... Bugün glutensiz, sütsüz, şekersiz diyetime sıkı bir şekilde başladım.
Sabah öğünüm;
Sadece 2 haşlanmış yumurta!
Öğlende ne bulabileceğim bakalım dışarıda yemek için...

gben wendy prensesss016 morordek durumum budur. 68.00 la bu haftaya sıkı başlıyorum. Spora da yarın başlıyorum. Akşamları spor salonunda olacağım artık. Siz nasılsınız, ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…