Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımmmm. Yersin beynimizi artık Allah korusun mu desem takımım için inşallah mı desem şimdi çok kararsız kaldım
Tum ulkede coskuyla kutlanmasi icin festival duzenleriz Gercek bir kupa yaptiririz kaptanim bana verir ben havaya kaldirip 3 kere oley oley oleyyyy dedirtirim herkesee. Kocaman bi stadyumdayiz tabii. Sonrasinda konser olur egleniriz.
Ay nolur yapalim ya lutfen

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Oo süper spor salonu işi. Glütensiz yaşamı iyi Araştırmak lazım bilmediğim için dışarda şunu ye bunu ye diyemedim. Ama pilav yiyebiliyordunuz siz sanki :) aylardır yemem.

Vaaayyy beeee, 14 ayda 19 kilo. Bizde hala tırmalayalım onu mu yapsak bunu mu denesek diye yeme kardeşim yeme. Çok basit bir matematik

Ay değil hafta :) ortalama haftalık kayıp 1,3 küsür.

Ay yanlış yazmışım hemen düzelttim kafada hafta ama yazıda ay olmuş.

İnşallah canım. En kısa zamanda kutlarız inşallah.

Oğlum okula başlasın ilk işim spora yazılmak olacak. Ya pilates ya yoga ya da zumba falan artık ne denk gelirse. Maksat hareket olsun. Derste çalışmaya başlayacağım. Hatta bugün önden bir giriş yapayım diyorum. Nasılsa şahnurcuğumda bilgiler taze facetime ders yaparız diycem ama onunda vakti yok fazla. Muhasebe ve iktisatta kim destek olur bana
Hukuk falan sözel nasılsa bir şekilde hallederim de bana sayısalcı lazım. Ben edebiyat adamıyım
Ne işin var sayısal mevzularda derseniz hayatın gerçekleri maalesef rakamsal beybiler

Ay delirdi valla
Ooyyy çok büyük yanlış yapıyorsun arkadaşım ben diyim bir artı gelirsen var ya başkalarını bilmem ama biz çok fena imüğüne çörekleneceğiz ahahahaaaa
Gelmiycem arti iste gelmiycem. 2018 benim yilim olacak. Binicem ustune vurucam kirbaci
Aaaa kimse bana karne alacagimizi soylememisti. Cok guzeel.
Sizi uyariyorum ben hep takdir almisimdir ogrencilik hayatim boyunca

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Sen bir uçtun maşallah. Yani bir şey demeyeceğim. Kırbacı alırlar bebeyim. Artık bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…