- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.201
Vaaayyy beeee, 14 haftada 19 kilo. Bizde hala tırmalayalım onu mu yapsak bunu mu denesek diyeBuyrunuz:)
Tum ulkede coskuyla kutlanmasi icin festival duzenlerizHımmmm. Yersin beynimizi artık Allah korusun mu desem takımım için inşallah mı desem şimdi çok kararsız kaldım
Arkadaşlar ben de çocuğu baleye götürüyorum sabah onun için bakamadım, yazamadım... Bugün glutensiz, sütsüz, şekersiz diyetime sıkı bir şekilde başladım.
Sabah öğünüm;
Sadece 2 haşlanmış yumurta!
Öğlende ne bulabileceğim bakalım dışarıda yemek için...
gben wendy @prensesss016 @morordek durumum budur. 68.00 la bu haftaya sıkı başlıyorum. Spora da yarın başlıyorum. Akşamları spor salonunda olacağım artık. Siz nasılsınız, ne durumdasınız?
Vaaayyy beeee, 14 ayda 19 kilo. Bizde hala tırmalayalım onu mu yapsak bunu mu denesek diyeyeme kardeşim yeme. Çok basit bir matematik
Ay yanlış yazmışım hemen düzelttimOo süper spor salonu işi. Glütensiz yaşamı iyi Araştırmak lazım bilmediğim için dışarda şunu ye bunu ye diyemedim. Ama pilav yiyebiliyordunuz siz sanki :) aylardır yemem.
Ay değil hafta :) ortalama haftalık kayıp 1,3 küsür.
Öğle sadece chia lı ayran içcem ben işte.
Geç yaptım zaten kahvaltımı da
Ay yanlış yazmışım hemen düzelttimkafada hafta ama yazıda ay olmuş.
İnşallah canım.Tum ulkede coskuyla kutlanmasi icin festival duzenlerizGercek bir kupa yaptiririz kaptanim bana verir ben havaya kaldirip 3 kere oley oley oleyyyy dedirtirim herkesee. Kocaman bi stadyumdayiz tabii. Sonrasinda konser olur egleniriz.
Ay nolur yapalim ya lutfen
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Akşam yemeği yakın oluyor öğlenle. Bilmiyorum ki hafif geçireyim dedim.Bende geç kahvaltı yaptım ya, bende mi öyle yapsam?
Gelmiycem arti iste gelmiycem. 2018 benim yilim olacak. Binicem ustune vurucam kirbaciAy delirdi valla
Ooyyy çok büyük yanlış yapıyorsun arkadaşım ben diyimbir artı gelirsen var ya başkalarını bilmem ama biz çok fena imüğüne çörekleneceğiz ahahahaaaa
Aaaa kimse bana karne alacagimizi soylememisti. Cok guzeel.Buyrunuz:)
Evet ya. Çok zor değil, yıllarca didinmeye gerek yok yani. Gelir burada kakara kikiri yaparız3 ay dişini sıktı ve halletti bu işi. Bu kadar işte ya.
Kım yaptı 3 aydaaEvet ya. Çok zor değil, yıllarca didinmeye gerek yok yani. Gelir burada kakara kikiri yaparız
Gelmiycem arti iste gelmiycem. 2018 benim yilim olacak. Binicem ustune vurucam kirbaci
Aaaa kimse bana karne alacagimizi soylememisti. Cok guzeel.
Sizi uyariyorum ben hep takdir almisimdir ogrencilik hayatim boyunca
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
He evet evet hatırladımdennisgo deniz bebeyim.
Kulakların çınlıyordur bebeyim.Günaydın kızlar
Bir selam vereyim dedim. Menü yok spor yok doğaçlama takılıyorum şu ara. Herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?