Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaaayyy beeee, 14 haftada 19 kilo. Bizde hala tırmalayalım onu mu yapsak bunu mu denesek diye yeme kardeşim yeme. Çok basit bir matematik
Evet ya mükemmel istatistik. Deniz başarının sırrını açıkla lütfennn.
Öğle sadece chia lı ayran içcem ben işte.

Geç yaptım zaten kahvaltımı da
Canım ya hemen başladı, ben de eşlik edeyim ayranla sana.

3 ay dişini sıktı ve halletti bu işi. Bu kadar işte ya.
Böyle söyleyince çok kolay evet ya maaşallah.
İnşallah canım. En kısa zamanda kutlarız inşallah.
Sizlerle birlikte olmasa bir anlamı olmazz hepimiz birlikte inceleceğizz.
Ders ne için lazım fensi?

Yine de benzetme güzel olmasa da benim cevabım daha yanlıştı tabi.
Kendimi 1 haftalığına sürgün ediyorum yüksek müsaadenizle. Zaten listede de değilim. Haftaya uğrarım. Hepinize kolay gelsin kızlar.
Sacmalama
Kendını banlayanını da ılk kez goruyorum
Bır tanıdık anlattı trafık polısı bu
İşte acelesı var dıye kırmızı da gecmiş
Ilk trafık rkıbını gorunce kendıne ceza yazdırtmış
Memur yapmayın amırım olur mu demış dıye azarlayıp kendıne ceza yazdırmış
O hesap senın kı

İnşallah canım.
En büyük takım 5. takım

Yok tatlım ben eskıkerden bırını kastedıyorlar sandım
7000 ı nasıl unuturum
Ah ah eski gümlerimden eser yok 7 atlamıyorum maalesef
Kac kg oldunalma sakın
yok almıyorum ya.. hatta geldiğimde diyetisyene uğrayacağım için biraz daha veririm. düzenli beslenemiyorum demek istedim. Öğün atladığım, kaçamak yaptığım ya da suyu az içtiğim oluyor ama dengeliyorum bir şekilde.

Aaaa noldu ya ben anlamadım tekrar da okudum ama anlamadım. imzam yuzunden gidiorsan kullanmayım
Yine de benzetme güzel olmasa da benim cevabım daha yanlıştı tabi.
Kendimi 1 haftalığına sürgün ediyorum yüksek müsaadenizle. Zaten listede de değilim. Haftaya uğrarım. Hepinize kolay gelsin kızlar.

Merhabaaa denizz kızlar seni anlattılar bana, ben müstakbel yeni sen oluyum diyorum başarının sırrını açıklar mısın acaba lütfen

Tam buğdaylı sandviç en kolayı canım.
Sandiviç öğlen yemeği olmaz. Olamaz öyle birşey. Kh çok fazla.
Buna çok sevinirim. Sağlıklı bir diyet nasıl olur unutmuş durumdayım. Bir de kızlar okula giderken öğlen götürebileceğim diyete uygun me olabilir çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
Ben akşamdan yemeğimi hazırlıyorum canım. Eğer işyerinde bana uygun yemek yoksa.
Senin evden yemek götürüp yiyebilecegin bir durum oluyor mu?
Birde artık evden yemek götürmek yeni bir wellnes trend gibi. Erkekler ve bayanlarda çok görüyorum.

Yeni listen bol bol yağ yaksın kilo verirsin canım. Ben decathlon dan almıştım. Internetten satışı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…