- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.221
Evet şimdi gördüm kuzum. ama gözden uzak gönülden ırak oluyormuş bakKulakların çınlıyordur bebeyim.
Yok tatlım ben eskıkerden bırını kastedıyorlar sandımservey 3 ayda 20 kilo verdim ve sen unuttun mu :)
Bilinçaltımızı yerle bır etmişti,
Nasıl hatırlamazsın onu ya, minnak bi eşşek sıpası vardı.
Eki Görüntüle 2093690
Benim olacak fıstık, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı babam çok zengin benim.
Ben de mezunum ama buralardayım sen de özketmw kendınıEvet şimdi gördüm kuzum. ama gözden uzak gönülden ırak oluyormuş bakservey kim demiş :)
Kac kg oldunalma sakınGünaydın kızlar
Bir selam vereyim dedim. Menü yok spor yok doğaçlama takılıyorum şu ara. Herkes iyidir umarım
Yine de benzetme güzel olmasa da benim cevabım daha yanlıştı tabi.
Kendimi 1 haftalığına sürgün ediyorum yüksek müsaadenizle. Zaten listede de değilim. Haftaya uğrarım. Hepinize kolay gelsin kızlar.
Evet ya mükemmel istatistik. Deniz başarının sırrını açıkla lütfennn.Vaaayyy beeee, 14 haftada 19 kilo. Bizde hala tırmalayalım onu mu yapsak bunu mu denesek diyeyeme kardeşim yeme. Çok basit bir matematik
Canım ya hemen başladı, ben de eşlik edeyim ayranla sana.Öğle sadece chia lı ayran içcem ben işte.
Geç yaptım zaten kahvaltımı da
Böyle söyleyince çok kolay evet ya maaşallah.3 ay dişini sıktı ve halletti bu işi. Bu kadar işte ya.
Sizlerle birlikte olmasa bir anlamı olmazz hepimiz birlikte inceleceğizz.İnşallah canım.En kısa zamanda kutlarız inşallah.
Ders ne için lazım fensi?Oğlum okula başlasın ilk işim spora yazılmak olacak. Ya pilates ya yoga ya da zumba falan artık ne denk gelirse. Maksat hareket olsun. Derste çalışmaya başlayacağım. Hatta bugün önden bir giriş yapayım diyorum. Nasılsa şahnurcuğumda bilgiler taze facetime ders yaparız diycem ama onunda vakti yok fazla. Muhasebe ve iktisatta kim destek olur bana
Hukuk falan sözel nasılsa bir şekilde hallederim de bana sayısalcı lazım. Ben edebiyat adamıyım
Ne işin var sayısal mevzularda derseniz hayatın gerçekleri maalesef rakamsal beybiler
SacmalamaYine de benzetme güzel olmasa da benim cevabım daha yanlıştı tabi.
Kendimi 1 haftalığına sürgün ediyorum yüksek müsaadenizle. Zaten listede de değilim. Haftaya uğrarım. Hepinize kolay gelsin kızlar.
İnşallah canım.Evet ya mükemmel istatistik. Deniz başarının sırrını açıkla lütfennn.
Canım ya hemen başladı, ben de eşlik edeyim ayranla sana.
Böyle söyleyince çok kolay evet ya maaşallah.
Sizlerle birlikte olmasa bir anlamı olmazz hepimiz birlikte inceleceğizz.
Ders ne için lazım fensi?
Ah ah eski gümlerimden eser yok 7 atlamıyorum maalesefYok tatlım ben eskıkerden bırını kastedıyorlar sandım
7000 ı nasıl unuturum
yok almıyorum ya.. hatta geldiğimde diyetisyene uğrayacağım için biraz daha veririm. düzenli beslenemiyorum demek istedim. Öğün atladığım, kaçamak yaptığım ya da suyu az içtiğim oluyor ama dengeliyorum bir şekilde.Kac kg oldunalma sakın
Yine de benzetme güzel olmasa da benim cevabım daha yanlıştı tabi.
AA ben :)) teşekkürler kızlar şimdi elimizdeki suç aletlerini yavaşça yere bırakın ve gidip kabak yiyin :) ıspanak çorbasını da unutmayın :) 7 bin ip atlanacak 2 saat yürüyüş yapılacak falan filan :)Buyrunuz:)
Merhabaaa denizz kızlar seni anlattılar bana, ben müstakbel yeni sen oluyum diyorum başarının sırrını açıklar mısın acaba lütfenAh ah eski gümlerimden eser yok 7 atlamıyorum maalesef
yok almıyorum ya.. hatta geldiğimde diyetisyene uğrayacağım için biraz daha veririm. düzenli beslenemiyorum demek istedim. Öğün atladığım, kaçamak yaptığım ya da suyu az içtiğim oluyor ama dengeliyorum bir şekilde.
Sandiviç öğlen yemeği olmaz. Olamaz öyle birşey. Kh çok fazla.Tam buğdaylı sandviç en kolayı canım.
Ben akşamdan yemeğimi hazırlıyorum canım. Eğer işyerinde bana uygun yemek yoksa.Buna çok sevinirim. Sağlıklı bir diyet nasıl olur unutmuş durumdayım. Bir de kızlar okula giderken öğlen götürebileceğim diyete uygun me olabilir çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
Yeni listen bol bol yağ yaksın kilo verirsin canım. Ben decathlon dan almıştım. Internetten satışı da var.Geçen akşam aldığım ipin boyunu kendi boyuma göre ayarlamaya çalışırken fazla kesmişim.
Atlarken ya takılıp düşeceğim ya da bir yerimi inciteceğim.
Bir de tavan mı alçak nedir ip tavana değecek gibi oluyor.
Kolunuzu yere paralel yapın, ipin fazlasını kesin diyordu. Ufacık ufacık keserken çok gitti en sonunda.
Sanırım sayaçlı ipler de varmış. Önereceğiniz bir yer var mı uygun fiyata alabileceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?