- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.241
Yeni imzan hayırlı olsun canım. Neden geçen haftada kullanmadın. Gecen haftada 1.ydinBu mesaja kadar hâlâ anlamadiysaniz soyleyim, evet tum haftaboyu bu imzayi kullanicam
- takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Haftaya da 1.olursun insallah canım. Imzanı kullanmaya devam edersinYediniz değil mi, hepiniz homidi gırtlak yedinizz tartı günü geçti diyee.
Cuma akşamı diyeee.
Haftasonu oleyy diyee.
Nerden mi biliyorum?
Kişi kendinden bilir işi.
3 avuç çekirdek ekliyorum menüme
- takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Ama mördak'im bundan bile mutlu olanlarımız var. Biraz da eğlenelim yaa... hep sopa hep sopa. Dünyayı sevgi kurtaracakhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-151#post-54315648
Sekizinci olmuşuz. SEKIZINCI
Ilk 3'e zorlayan takımdık biz! Hepinizi sıra dayagindan geciresim var
Çok teşekkür ederim Ayşeciğim.Yeni listen bol bol yağ yaksın kilo verirsin canım. Ben decathlon dan almıştım. Internetten satışı da var.
1 günde inanmıyorumGünaydın kızlar..Hemde 78.6 ile gunaydin.. Dunden bugüne 600 gr fark ile günaydınn..
Süpersin canım. Iste bu. Hayır diyebilmek. Bir gün gelecek ve seninde 15-16 kilo fazlan olmayacak.Günaydın arkadaşlar. Ben dün katılmıştım aranıza. İlk günüm umduğumdan başarılı geçti. Direkt diyete başlamadım da sağlıklı beslenmeye su içmeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum. İlk hafta çok ağır bir diyetle başlarsam sonu diğerleri gibi olur diye korkuyorum. Bir de dün öğlen yemeği yememiştim, biri börek ikram etti, koşa koşa gidiyordum, orada bir beyefendi 3 kg fazlam var ben yemeyeceğim dedi, çok utandım. hemen yerime döndüm, ağzıma sürmedim .Bir erkek 3 kg fazlası için küçük bir parça börek yemiyor, ben de 15 -16 kg fazla var , saldırıyorum. Bu durum beni çok güzel motive etti. Sizlere de destek olabilir belki diye anlattım . Hepimize sağlıklı, az kalorili, çok umutlu günler diliyorum...
Denizin yerine geçmek o kadar kolay değil canım. Gün de 1 saat ip atlama lazım onun yerine geçebilmek için.Ben birinci olarak takimin ortalamasini yukselttigim icin bana kiyamazsin diig mi mördak cunku en birinci benim
Aynisi basima geldi cok sukurr 69.5tum sabahİmzam kendini gerceklestiren kehanete donusuyor oleyy
Denizin yerine geciyim ben size daha ne imzalar okuturum
Kaptanim verdim dunden bugune 500grCuma stres yapiyor hepimiz odem oluyoruz galiba bak ozlem de ayni. Bizim takim cmtsileri bildirsin kilosunu
selam wendigom ortim
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
AA ben :)) teşekkürler kızlar şimdi elimizdeki suç aletlerini yavaşça yere bırakın ve gidip kabak yiyin :) ıspanak çorbasını da unutmayın :) 7 bin ip atlanacak 2 saat yürüyüş yapılacak falan filan :)
Aklıma gelseydi keşkeYeni imzan hayırlı olsun canım. Neden geçen haftada kullanmadın. Gecen haftada 1.ydin
Harikasın.Günaydın kızlar..Hemde 78.6 ile gunaydin.. Dunden bugüne 600 gr fark ile günaydınn..
Harikasın.Haftaya 5. Takım ilk sıralarda olsun sıralamada inşallah.
Eğer bu şekilde devam ederseniz listedekiler sayesinde oluruz
İnşallah canım.
Henüz listede olmayan tüm arkadaşlarımın en kısa sürede listeye girmesini dilerim.
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için.
Merhaba canım,selam kizlar bu hafta sonu abimlerin evi topluyoruz o yuzden giremiyorum okuyamiyorum kusuruma bakmayin bi halinizi sorup kacayim dedim
diyetimi bozmuyorum merak etmeyin
Kg nu soylemedıgın gozumden kacmadıAh ah eski gümlerimden eser yok 7 atlamıyorum maalesef
yok almıyorum ya.. hatta geldiğimde diyetisyene uğrayacağım için biraz daha veririm. düzenli beslenemiyorum demek istedim. Öğün atladığım, kaçamak yaptığım ya da suyu az içtiğim oluyor ama dengeliyorum bir şekilde.
Insallah canimHarikasın.Haftaya 5. Takım ilk sıralarda olsun sıralamada inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?