- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.261
Motivasyon çok önemli kuzum. Çünkü iradeyi asıl sağlayan o.. Kaçamak çok yapmadım ama yaparsam da ertesi güne bırakmadan o gün koşu bandında mutlaka aldığım ekstra kaloriyi harcadım. Bir gün önceden menü planladım her zaman. Çok olmadı ama yola gidiyorsam, bir yere gezmeye gidiyorsam yanımda diyete uygun gıdalar taşıdım. Fındık fıstık çantamdan hiç eksik olmadı bir nedenle öğün kaçıyorsa onlardan yedim ve açlık bastırdım. Bir de çok fena ip atladım :)Merhabaaa denizz kızlar seni anlattılar bana, ben müstakbel yeni sen oluyum diyorum başarının sırrını açıklar mısın acaba lütfen
Evet yaaa, kaç ayda kaç kilo vermişti benim orticim?
Ahah 65-68 arasında geziyorum canım. Bir kaç gündür tartılmadım, hatta tartım yerinden oldu eşyalar değiştiği için ama en son 66,6 idim.Kg nu soylemedıgın gozumden kacmadı
Allah kurtarsınBizim mahpusluk bitmiş:)
Evet ama sonrası pek parlak değil. 30 kilo vereyim o bana kiloyu korumaktan daha kolay geliyor. Neyse bir şekilde dengelemeyi Öğreneceğiz o da bir süreç demek ki
AynıyızzzzAhah 65-68 arasında geziyorum canım. Bir kaç gündür tartılmadım, hatta tartım yerinden oldu eşyalar değiştiği için ama en son 66,6 idim.
Haber versene ben hala bekliyorum sen gelmiş sohbete girmişsin
Ne oldu orticim hiç anlamadım?Bizim mahpusluk bitmiş:)
Ama sen benden uzunsun. Neyse ki tatile geleceğim de diyetisyen bir el atar bana.Aynıyızzzz
Kızlar bu hafta 5 kilo vereceğim bu gazla :) hemen ip atlamaya başlıyorum dermişim :)
ay boşver canım keyifsiz bir durum geldi geçti mapuslara düştüydükNe oldu orticim hiç anlamadım?
Çok teşekkür ederim Ayşeciğim.
Pazar günü decathlona gidip bu sayaçlı ipten alacağım veya gidemezsem internetten sipariş vereceğim.
Güzel bir haftasonu geçirmeni diliyorum canım.Sevgilerimle.
Ee iyi hoşgeldin o zaman :)ay boşver canım keyifsiz bir durum geldi geçti mapuslara düştüydük
Hosbulduk bacım
Harikasın.Haftaya 5. Takım ilk sıralarda olsun sıralamada inşallah.
Hoşgeldin hakikatli ortim. Mahpus arkadaşımBizim mahpusluk bitmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?