Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabaaa denizz kızlar seni anlattılar bana, ben müstakbel yeni sen oluyum diyorum başarının sırrını açıklar mısın acaba lütfen
Motivasyon çok önemli kuzum. Çünkü iradeyi asıl sağlayan o.. Kaçamak çok yapmadım ama yaparsam da ertesi güne bırakmadan o gün koşu bandında mutlaka aldığım ekstra kaloriyi harcadım. Bir gün önceden menü planladım her zaman. Çok olmadı ama yola gidiyorsam, bir yere gezmeye gidiyorsam yanımda diyete uygun gıdalar taşıdım. Fındık fıstık çantamdan hiç eksik olmadı bir nedenle öğün kaçıyorsa onlardan yedim ve açlık bastırdım. Bir de çok fena ip atladım :)

Kızlar
Ne olursa olsun sporu ihmal etmeyin. Ben şimdi ameliyattan dolayı yapamıyorum ama sabah yataktan kalkarkenki enerjin bile farklı. Bu hafta da geçsin de 4 hafta bitecek ben de hafif yürüyüşe başlayacağım. 5 te yürüsem sorun olmaz bence. Sporun verdiği enerji ve mutluluk gerçekten çok güzel ve ben özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…