- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.281
Aman sakınKızlar bu hafta 5 kilo vereceğim bu gazla :) hemen ip atlamaya başlıyorum dermişim :)
Aaaa... yeter 1 milyon yazdım. Ben gidiyorum.Anam ne yazmışsınız ya aferin çekirgeler
Hadi insallah imzanın hakkını ver :)Kilolu ama zayiflayamayan bir kiz vardi..
O gunler artik geride kaldi..
Bir imzayla degisti hersey,
Gben birkac ayda citirlasti
takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Süpersin ve eminim ki bu diyet sana iyi gelecek :)Arkadaşlar ben de çocuğu baleye götürüyorum sabah onun için bakamadım, yazamadım... Bugün glutensiz, sütsüz, şekersiz diyetime sıkı bir şekilde başladım.
Sabah öğünüm;
Sadece 2 haşlanmış yumurta!
Öğlende ne bulabileceğim bakalım dışarıda yemek için...
gben @wendigo @prensesss016 morordek durumum budur. 68.00 la bu haftaya sıkı başlıyorum. Spora da yarın başlıyorum. Akşamları spor salonunda olacağım artık. Siz nasılsınız, ne durumdasınız?
Ben destek olayım sana bebeyim, açılın ben mühendisimOğlum okula başlasın ilk işim spora yazılmak olacak. Ya pilates ya yoga ya da zumba falan artık ne denk gelirse. Maksat hareket olsun. Derste çalışmaya başlayacağım. Hatta bugün önden bir giriş yapayım diyorum. Nasılsa şahnurcuğumda bilgiler taze facetime ders yaparız diycem ama onunda vakti yok fazla. Muhasebe ve iktisatta kim destek olur bana
Hukuk falan sözel nasılsa bir şekilde hallederim de bana sayısalcı lazım. Ben edebiyat adamıyım
Ne işin var sayısal mevzularda derseniz hayatın gerçekleri maalesef rakamsal beybiler
Sevgi bizi kurtaramadı, eksi ortalama getirdiniz. Sırtınızdan sopa eksik olmayacak artıkAma mördak'im bundan bile mutlu olanlarımız var. Biraz da eğlenelim yaa... hep sopa hep sopa. Dünyayı sevgi kurtaracak
Ooo kimler gelmiş :) nasıldı içerisi :)Bizim mahpusluk bitmiş:)
GelYarıştığım günleri özledim. Beni inanılmaz motive ediyordu böyle başı kesik tavuk gibi dolaşıyorum :)
Gitme daha yeni geldinAaaa... yeter 1 milyon yazdım. Ben gidiyorum.
Evet öğretmenler odasında çoğu kişi getiriyor. Ama diyet yapan biri olarak ne götüreceğim çok bulamıyorum. En iyisi sanırım yemeği çok yapıp götürmek.Sandiviç öğlen yemeği olmaz. Olamaz öyle birşey. Kh çok fazla.
Ben akşamdan yemeğimi hazırlıyorum canım. Eğer işyerinde bana uygun yemek yoksa.
Senin evden yemek götürüp yiyebilecegin bir durum oluyor mu?
Birde artık evden yemek götürmek yeni bir wellnes trend gibi. Erkekler ve bayanlarda çok görüyorum.
Yok kuzum ya yemek yapmaya yeni başladım düşün sen beni. Ama yürüyüş yapabilirim belki gelecek hafta düşünüyorum fakat 3 ay beklemek lazım sanki bilemedim.Aman sakın
Aa bak bu olabilir işte. Spor yapmadığıma göre hemen 4 günlük detoks çakarım kazanan ben olurum :)Hadi insallah imzanın hakkını ver :)
Süpersin ve eminim ki bu diyet sana iyi gelecek :)
Ben destek olayım sana bebeyim, açılın ben mühendisim
Sevgi bizi kurtaramadı, eksi ortalama getirdiniz. Sırtınızdan sopa eksik olmayacak artık
Ooo kimler gelmiş :) nasıldı içerisi :)
Gelgben le yarışın yeni sen olduğunu iddia ediyor
Daha karpuz kesecektik :)Aaaa... yeter 1 milyon yazdım. Ben gidiyorum.
Ve ortalık kızışıyorduuuuAa bak bu olabilir işte. Spor yapmadığıma göre hemen 4 günlük detoks çakarım kazanan ben olurum :)
Ben ilk once evdeki yemeklerin yağını tuzunu azalttım. Porsiyonları küçülttüm. Corba/ekmek/bulgur pilavı 3lusunden 1ini tükettim 1kepce corba=2yk pilav yada makarna=1 dilim ekmek demek. Akşamları sebze öğlenleri et ve türevi.Evet öğretmenler odasında çoğu kişi getiriyor. Ama diyet yapan biri olarak ne götüreceğim çok bulamıyorum. En iyisi sanırım yemeği çok yapıp götürmek.
Bence güzel fikirKizlargben in imzasi ile fikrim geldi hani profil fotolarimizin altinda yazan aktif uye yeri varya oraya mesaj yazilabiliyor
Listede olsun olmasin kg bildiren herkes icinde en fazla kilo veren takimin 1. si en az veren de takimin sonuncusu gibi biseyler yazsin cumadan cumaya degistirelim bunu kimse sonuncu olmak istemez heralde bi de sadece bizim takim degil kk da msj attigi her yerde gorunur ne dersiniz
Dimi degil takima tum kk ya rezil olmak var bi ara kg alanlar ben eseklik ettim siz etmeyin diye butun takimlara msj yaziyordu bayaa komik oluyorfuBence güzel fikir
Evet güzel fikirmiş kaptanımKizlargben in imzasi ile fikrim geldi hani profil fotolarimizin altinda yazan aktif uye yeri varya oraya mesaj yazilabiliyor
Listede olsun olmasin kg bildiren herkes icinde en fazla kilo veren takimin 1. si en az veren de takimin sonuncusu gibi biseyler yazsin cumadan cumaya degistirelim bunu kimse sonuncu olmak istemez heralde bi de sadece bizim takim degil kk da msj attigi her yerde gorunur ne dersiniz
Kaptanım başlangıç kilomuzu, hedef kilomuzu ve güncel kilomuzu + 1 haftada kilomuzda ördüğümüz değişimi yazsak. Ne dersiniz?Kizlargben in imzasi ile fikrim geldi hani profil fotolarimizin altinda yazan aktif uye yeri varya oraya mesaj yazilabiliyor
Çekirge diyince aklıma geldiAnam ne yazmışsınız ya aferin çekirgeler
sisli puslu soğuk mapus damları kimse düşmesin ona göreHadi insallah imzanın hakkını ver :)
Süpersin ve eminim ki bu diyet sana iyi gelecek :)
Ben destek olayım sana bebeyim, açılın ben mühendisim
Sevgi bizi kurtaramadı, eksi ortalama getirdiniz. Sırtınızdan sopa eksik olmayacak artık
Ooo kimler gelmiş :) nasıldı içerisi :)
Gelgben le yarışın yeni sen olduğunu iddia ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?