Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilolu ama zayiflayamayan bir kiz vardi..
O gunler artik geride kaldi..
Bir imzayla degisti hersey,
Gben birkac ayda citirlasti

takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Hadi insallah imzanın hakkını ver :)
Süpersin ve eminim ki bu diyet sana iyi gelecek :)
Ben destek olayım sana bebeyim, açılın ben mühendisim
Ama mördak'im bundan bile mutlu olanlarımız var. Biraz da eğlenelim yaa... hep sopa hep sopa. Dünyayı sevgi kurtaracak
Sevgi bizi kurtaramadı, eksi ortalama getirdiniz. Sırtınızdan sopa eksik olmayacak artık
Bizim mahpusluk bitmiş:)
Ooo kimler gelmiş :) nasıldı içerisi :)
Yarıştığım günleri özledim. Beni inanılmaz motive ediyordu böyle başı kesik tavuk gibi dolaşıyorum :)
Gel gben le yarışın yeni sen olduğunu iddia ediyor

Evet öğretmenler odasında çoğu kişi getiriyor. Ama diyet yapan biri olarak ne götüreceğim çok bulamıyorum. En iyisi sanırım yemeği çok yapıp götürmek.

Aa bak bu olabilir işte. Spor yapmadığıma göre hemen 4 günlük detoks çakarım kazanan ben olurum :)

Kizlar gben in imzasi ile fikrim geldi hani profil fotolarimizin altinda yazan aktif uye yeri varya oraya mesaj yazilabiliyor
Listede olsun olmasin kg bildiren herkes icinde en fazla kilo veren takimin 1. si en az veren de takimin sonuncusu gibi biseyler yazsin cumadan cumaya degistirelim bunu kimse sonuncu olmak istemez heralde bi de sadece bizim takim degil kk da msj attigi her yerde gorunur ne dersiniz

Evet öğretmenler odasında çoğu kişi getiriyor. Ama diyet yapan biri olarak ne götüreceğim çok bulamıyorum. En iyisi sanırım yemeği çok yapıp götürmek.
Ben ilk once evdeki yemeklerin yağını tuzunu azalttım. Porsiyonları küçülttüm. Corba/ekmek/bulgur pilavı 3lusunden 1ini tükettim 1kepce corba=2yk pilav yada makarna=1 dilim ekmek demek. Akşamları sebze öğlenleri et ve türevi.
Mesela bugün öğlen salata getirdim evden. Limonuma kadar taşıdım. Et olarakta 1 paket hindi fume yedim. Çünkü evde kıymalı yemeğim vardı ve bu öğlen menüme uygun olmadığı için bunu yaptım. Contalı kapaklı saklama kapları var. Onlarla zeytinyagli yemekler taşıyabilirsin. Yanına yoğurt küçük kavanozlarla yada activanin sadelerinden alıyorum ben. Menüleri takip et. Yorumlara bak. Bir başla. Arkası gelir

Bence güzel fikir

Evet güzel fikirmiş kaptanım

Kaptanım başlangıç kilomuzu, hedef kilomuzu ve güncel kilomuzu + 1 haftada kilomuzda ördüğümüz değişimi yazsak. Ne dersiniz?
Haftanın birincisi olan arkadaşımız da "haftanın takım birincisi" yazsa ek olarak.
Anam ne yazmışsınız ya aferin çekirgeler
Çekirge diyince aklıma geldi
"Hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge" şarkısı eşliğinde ip atlayacağım evdeki ipimle. Biraz kısa yapmışım boyunu ama olsun.
Sayaçlı olan ipimi de en kıs sürede emin edeceğim.

sisli puslu soğuk mapus damları kimse düşmesin ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…