Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dimi degil takima tum kk ya rezil olmak var bi ara kg alanlar ben eseklik ettim siz etmeyin diye butun takimlara msj yaziyordu bayaa komik oluyorfu
Bir tek şey aklıma geldi, bildirim günümüz reglimizin ilk 3 gününe denk gelirse ne yapacağız? O zaman ne yaparsak yapalım normal kilomuzda bir artı, ödem oluyor. Diyetisyenim özellikle ilk 3 gün hiç tartmıyor.

Evet zıplayın diye çekirge dedim zaten
sisli puslu soğuk mapus damları kimse düşmesin ona göre
Aman Allah kimseyi düşürmesin
Ödem atıcı çaylar falan içebilirsin belki biraz etkisi olur

Şansımıza küsüp "takımın sonuncusunun. Eşeklik ettim" yazarız imzaya

Arkadaşlar iyi akşamlar...Benim küçük kızım yüzünden sürekli giremiyorum nete..o yüzden şimdi dize toplu soru sorayım
1. sabah kahvaltıyı geç yapıyorum , öğlen yemeğini atlıyorum, yanlış mı?
2. ara öğünlerde genelde kayısı ve ceviz yiyorum. 5 tane falan yiyorum kaysıyı, çok mu o da kilo aldırır mı?
3. Bazı günler çikolata yesek diyet bozuluyor mu, telafi olarak ne yaparız(Ben hep ne de olsa diyet bozuldu deyip ne bulursam yiyorum)
4. Spor olarak leslie yapıyordum, ona devam edeceğim ama kısa sürede çok faydasını göremedim. Aranızda yapıp da faydasını gören var mı? İp atlamayı hiç denemedim, birçok üye ip atladığını yazmış, peki işe yarıyor mu?
oyyy çok oldu ya :) İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :)

Sağol canım. Istedigimiz sorudan baslayabildigimiz icin
1. Cevap: evet yanlış yapıyorsun. Sen kacta kalkıp kacta yatıyorsun bir paylaş hemen bir liste hazırlayalım sana.
2. Cevap: 3 kayısı 1 porsiyon meyve yapar. Cevizinde kalorisi fazla. Miktarları ayarlamak lazım. Yoksa diyet yaparken kilo alanlardan olursun. Benim gibi
3.cevap: 30gr bitter çikolata 1 porsiyon meyveye eşit. Miktarı 1 küçük paket 32gr geliyor. Kare paketler 75-80gr düşün artık. Birde kakao oranı %80-90 olursa tadından yenmez. Ama bu hafta da 1 olacak. Bird 1 paket çikolata yemek yiyebilmek insanın göZünü doyuruyor. Bana bunu diyetisyenim 4-5 ay önce söyledi ve benim canım eskisi kadar çikolata istemedi. Ondan önce gözümün önünde uçuyordu.
4.cevap: hicbir spor kısa sürede etki etmez. Düzenli sporla ve diyetle 1-2 ay sonra farketmeye başlarsın. Ben 20 kilo verdim ve daha yeni yeni farkediyorum aynada. Aynaya bakmadığım zaman hâlâ şişko halim ile aynı gibiyim
Ip atlamaya gelince kısa sürede çok kalori yakıyorsun. Uzun uzun spor yapmaya vaktin yoksa sureyi kısaltmak adına iyi bir alternatif. Birde interval antremanlar var. Onlarda kısa ama etkili. Mesela 3-5dk hızlı koştun sonra durup mekik çekiyorsun. Sonra tekrar koşup kol çalışıyorsun. Bunu ben konaiyon bisikleti ile 4dk yavaş 1 ek hızlı toplam 20dk yapıyordum. Sonra bisiklet popomu ağrıyı yor diye bırakıp jillian yapmaya başladım. O ilk bahsettiğim interval gibi yapıyor. Internette var videolar araştır. Ben leslie sevmiyorum ama çok kilolular için bence iyi.

Canım tek tek açıklamışsın çok teşekkür ederim. Ben 12 de yatıyorum, sabah 9 da kalkıyorum. öğlen 12 de evden çıkıp işe gidiyorum. Akşam 7 de geliyorum. Yani yazdıklarından anladığım şu ana kadar birçok şeyi yanlış yaptığım için kilo aldığım oldu. Düzenli bir spor ve listeye ihtiyacım var gerçekten, ama çok sıkı başlayamam, yeni hastalıktan çıktım, vücudum çok halsiz, bir de sıkı diyeti 1 hafta yapıyorum kilo da veriyorum ama sonra metabolizmam strese giriyor, kilo vermem duruyor. aksine kilo alıyorum.

Hellöö baya konusmussunuz ben yokken hepsini okudum insaallah.
Size laf yetistircem her mesajin altina birinci oldum yazcam derken halamla telefonda konustuklarimi yalan yanlis anlamisim. Beni kv ile gunduz yemege davet etmis ben aksam kv ve kp ile anladim oh dedik yemek yapmicaz saldik. Saat 3e gelirken bi tlf nerdesiniz diye, herkes gelmis bizi bekliyormus
Apar topar ciktik benim yuzumden aksam yumurta kirdik artik babamlara simdi de eve misafir gelcek yazarim yine

-en birinci tam birinci gben-

Katiliyorum motivasyonu bir sekilde saglamak gerekiyor. Takim olmanin guzelligi bu, baskalarinin motive araclarina da ulasim saglayabiliyorsun bir yandan
Kacamak iznim var cunku emziriyorum ve otomatik yaktigim 500 kalori buna musaade ediyor tabii her gun olmadikca
Ben cantamda tasirdim eskiden beri atistirmalik, bebeden sonra onunkilerden benim atistirmaliklara yer kalmaz oldu tekrar baslayim ben buna

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Eveet bunda o kadar haklisin ki.. Sirtim incinince ufaklifi kanguruya koyup yurumeyi biraktim, arabada anca yarim saat duruyor. İki saatten yarim saate dusunce o bile etkiledi. Enerjim dustu. Gerci agrim devam ediyor insaallah duzelince tam gaz devam

gben karneye bak sonra bir deniz olabilirmisin karar ver bebem
Olamam evet ama bana sizi gecsem yeter

Su fikrayi bilirsinizzz;
Temel ve Dursun ormanda kamp kurmuşlar. Birden çok şiddetli bir kükreme duymuşlar. Sesin geldiği yöne bakınca bir aslanın üstlerine doğru geldiğini görmüşler. Temel hemen spor ayakkabılarına sarılmış. Temel ayakkabılarını bağlarken, Dursun sormuş:

- Temel ne bu telaş, aslandan daha hızlı koşabileceğini mi sanıyorsun?

Temel:

- Senden hızlı olsam o bana yeter!..

Bilmiyorum takimda hic dengim var mi

Bunlarin hepsi geyik biliyorsunuz insaallah. Beni yanlis taniyin istemem

Evet öğretmenler odasında çoğu kişi getiriyor. Ama diyet yapan biri olarak ne götüreceğim çok bulamıyorum. En iyisi sanırım yemeği çok yapıp götürmek.
instagramin varsa takip edebilecegin hesaplar var canim. Spor yapanlar genelde, gunluk yanlarinda tasiyorlar hep yiyeceklerini, ilham alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…