- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.301
Bir tek şey aklıma geldi, bildirim günümüz reglimizin ilk 3 gününe denk gelirse ne yapacağız? O zaman ne yaparsak yapalım normal kilomuzda bir artı, ödem oluyor. Diyetisyenim özellikle ilk 3 gün hiç tartmıyor.Dimi degil takima tum kk ya rezil olmak var bi ara kg alanlar ben eseklik ettim siz etmeyin diye butun takimlara msj yaziyordu bayaa komik oluyorfu
Evet zıplayın diye çekirge dedim zatenKaptanım başlangıç kilomuzu, hedef kilomuzu ve güncel kilomuzu + 1 haftada kilomuzda ördüğümüz değişimi yazsak. Ne dersiniz?
Haftanın birincisi olan arkadaşımız da "haftanın takım birincisi" yazsa ek olarak.
Çekirge diyince aklıma geldi
"Hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge" şarkısı eşliğinde ip atlayacağım evdeki ipimle.Biraz kısa yapmışım boyunu ama olsun.
Sayaçlı olan ipimi de en kıs sürede emin edeceğim.
Aman Allah kimseyi düşürmesinsisli puslu soğuk mapus damları kimse düşmesin ona göre
Ödem atıcı çaylar falan içebilirsin belki biraz etkisi olurBir tek şey aklıma geldi, bildirim günümüz reglimizin ilk 3 gününe denk gelirse ne yapacağız? O zaman ne yaparsak yapalım normal kilomuzda bir artı, ödem oluyor. Diyetisyenim özellikle ilk 3 gün hiç tartmıyor.
Kesinlikle katılıyorumgben ne iyi yaptı, sağolsun.Arada böyle gaza gelmemiz çok iyi. Sonra gelsin eksiler.
Kader mahkumuyum bensisli puslu soğuk mapus damları kimse düşmesin ona göre
Sağol canım
Şansımıza küsüp "takımın sonuncusunun. Eşeklik ettim" yazarız imzayaBir tek şey aklıma geldi, bildirim günümüz reglimizin ilk 3 gününe denk gelirse ne yapacağız? O zaman ne yaparsak yapalım normal kilomuzda bir artı, ödem oluyor. Diyetisyenim özellikle ilk 3 gün hiç tartmıyor.
Sağol canım. Istedigimiz sorudan baslayabildigimiz icinArkadaşlar iyi akşamlar...Benim küçük kızım yüzünden sürekli giremiyorum nete..o yüzden şimdi dize toplu soru sorayım
1. sabah kahvaltıyı geç yapıyorum , öğlen yemeğini atlıyorum, yanlış mı?
2. ara öğünlerde genelde kayısı ve ceviz yiyorum. 5 tane falan yiyorum kaysıyı, çok mu o da kilo aldırır mı?
3. Bazı günler çikolata yesek diyet bozuluyor mu, telafi olarak ne yaparız(Ben hep ne de olsa diyet bozuldu deyip ne bulursam yiyorum)
4. Spor olarak leslie yapıyordum, ona devam edeceğim ama kısa sürede çok faydasını göremedim. Aranızda yapıp da faydasını gören var mı? İp atlamayı hiç denemedim, birçok üye ip atladığını yazmış, peki işe yarıyor mu?
oyyy çok oldu ya :) İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :)
Ooo emir buyuk yerden. Benim icin zevkk.
Yaaa iyi o zaman bir aya kalmaz gelisinnInsallah canimAma ben listede degilim.
Listeye girebilmem icin 4-5 kilo daha vermem lazim...
Katiliyorum motivasyonu bir sekilde saglamak gerekiyor. Takim olmanin guzelligi bu, baskalarinin motive araclarina da ulasim saglayabiliyorsun bir yandanMotivasyon çok önemli kuzum. Çünkü iradeyi asıl sağlayan o.. Kaçamak çok yapmadım ama yaparsam da ertesi güne bırakmadan o gün koşu bandında mutlaka aldığım ekstra kaloriyi harcadım. Bir gün önceden menü planladım her zaman. Çok olmadı ama yola gidiyorsam, bir yere gezmeye gidiyorsam yanımda diyete uygun gıdalar taşıdım. Fındık fıstık çantamdan hiç eksik olmadı bir nedenle öğün kaçıyorsa onlardan yedim ve açlık bastırdım. Bir de çok fena ip atladım :)
Eveet bunda o kadar haklisin ki.. Sirtim incinince ufaklifi kanguruya koyup yurumeyi biraktim, arabada anca yarim saat duruyor. İki saatten yarim saate dusunce o bile etkiledi. Enerjim dustu. Gerci agrim devam ediyor insaallah duzelince tam gaz devamKızlar
Ne olursa olsun sporu ihmal etmeyin. Ben şimdi ameliyattan dolayı yapamıyorum ama sabah yataktan kalkarkenki enerjin bile farklı. Bu hafta da geçsin de 4 hafta bitecek ben de hafif yürüyüşe başlayacağım. 5 te yürüsem sorun olmaz bence. Sporun verdiği enerji ve mutluluk gerçekten çok güzel ve ben özledim
Olamam evet ama bana sizi gecsem yeter
Bende su 70den kurtulamadim 68 kusuru goruyorum hoop 70lerdeyim tekrarEvet ama sonrası pek parlak değil. 30 kilo vereyim o bana kiloyu korumaktan daha kolay geliyor. Neyse bir şekilde dengelemeyi Öğreneceğiz o da bir süreç demek ki
Hizli baslamayalim once ilk 5 diyelim mesela yavas yavas tirmanalim merdivebleri yerimiz saglam olsun
Hadi insallah imzanın hakkını ver :)
Süpersin ve eminim ki bu diyet sana iyi gelecek :)
Ben destek olayım sana bebeyim, açılın ben mühendisim
Sevgi bizi kurtaramadı, eksi ortalama getirdiniz. Sırtınızdan sopa eksik olmayacak artık
Ooo kimler gelmiş :) nasıldı içerisi :)
Gelgben le yarışın yeni sen olduğunu iddia ediyor
instagramin varsa takip edebilecegin hesaplar var canim. Spor yapanlar genelde, gunluk yanlarinda tasiyorlar hep yiyeceklerini, ilham alabilirsin.Evet öğretmenler odasında çoğu kişi getiriyor. Ama diyet yapan biri olarak ne götüreceğim çok bulamıyorum. En iyisi sanırım yemeği çok yapıp götürmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?