Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyet değil sağlıklı yaşamak onemli.
Sabah kalkar kalmaz 1 bardak su içip kahvaltını 1 saat içinde yap. Saat 10a kadar. Evden çıkarken yanına kuru kayısı, badem ceviz gibi birşey at ağzına. Mesela 3 kuru kayısı/2tane tam ceviz ici/10tane çiğ badem bunlardan birini at ağzına. Is yerinde 2-3 gibi bir öğlen yemeği ye. Bu 3-4tane kuru köfte yanında bol salata olur 1 bardak ayran ile ya da 4ykhaslanmis kuru baklagil ile bir salata yanında 1 ayran olur. Yada z.y sebze yemeği 10yk kadar. 2 saat sonra 200ml süt yada 1 yoğurt yada 1 meyve. Akşam 7de eve geldim. 1 saat içinde yemeğini yemeğe çalış. Bu öğlen yediğin seçeneklerden biri olabilir. Mesela öğlen sebze yesiysen diğer 2 seçenekten 1ini seç. Öğlen ve akşam aynı olmasın. 8e kadar yemeğini yedin saat 10 gibi çok acıkırsan salatalık, kıvırcık yada maydanoz gibi birşeyler yiyebilirsin. Yemeklerini 1kg sebzeye 1yk z.yağı koyarak pişir. Salatalarına 1 tatlı kaşığı yağ koy. Sabah kahvaltıda 1 yumurta, 1 parmak kalınlığında peynir, 5tn zeytin bol yeşillik domates vs... yiyebilirsin. Ekmeğe gelince sabah 2 diğer öğünlerde 1er dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Yada ekmek yerine 2 yk bulgur pilavı yada 2 yk makarna. Pirinç pilavıni onermiyorum çünkü bence cok su tutuyor. Şimdi böyle düz düz yazdım. Sen listeye cevir istersen. Aklıma gelmişken simit. Yemek yemeğe vakit yok çok masum bir yiyecek gibi duruyor. 1 simit 4dilim ekmeğe eşit. Simiti yediğin gün diğer ekmekleri yemeyeceksin.
Şimdilik bunlar aklıma gelenler. Umarım işine yarar.

Teşekkür ederim. Verdiğim 23 kiloya yazık oldu 7 kilosunu geri aldım ama bu kadarı yeter.

Hadi bakalım kim hızlı görelim

Kac kiside kacinci oldugunuzu da yazin bir anlam ifade etsin. Cunku birinci belli

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

gben ne iyi yaptı, sağolsun.Arada böyle gaza gelmemiz çok iyi. Sonra gelsin eksiler.
Ben dusersem siz de beni kaldircaksiniz tamam mii
Siz dusunun ben hâlâ adet olmuyorum

Yaaa yaa bize laf yetiştireceğine doğru düzgün dinle konuşulanları
Beni yanlis taniyin istemem
Tanıdık bence yeterince
Kızlar yuklenin detoks
Altta kalanın canı çıksın

Kızlar ancak yazabiliyorum. İlk diyet günüm şöyle geçti....

Sabah; 2 haşlanmış yumurta,
Ara; türk kahvesi
Öğlen; Saat 15:30’fu öğlen dediğime bakmayın. Dışarıda olduğumiçin menüden ızgara tavuk seçtim yanında da haşlanmış sebze yedim 1 tabak.
Akşam; tekrar yemek yemedim ama saat 22.00 da inanılmaz baş ağrım oldu ve 2 salatalıkla 2 avuç badem yedim.

Umarım şu gece öğünüm için azar işitmem. Sadece midem kazınsa mesele değil de baş ağrısı felaket... En azından çok sert geçiş yapmayayom dedim. Bir de süt ürünü kullanamadığım için yoğurt da yiyemiyorum. Ben de badem yemeyi sçtim ne yapayım. Meyve yemekten iyidir diye düşündüm.

Canim eve brokoli karnibahar al hasla buharda aciktikca atarsin agzine yemek yemis zanneder miden 2 avuc badem biraz fazla olmus ama gluteb yok sut yogurt yok zorbi de aksam 6 gibi mutlaka biseyler ye basin agrimasin 15 30 da yiyince cok zaman gecmis

fıkra iyiymiş canım

Yaaa yaa bize laf yetiştireceğine doğru düzgün dinle konuşulanları

Tanıdık bence yeterince

Yaa dun de menemen yemislerdi cok ayip oldu
Canim daha yeni basladin cok normal zamanla duzelicek ama saatlere dikkat et kaptanin dedigi gibi
Oo kızlar baya konuşmuşsunuz hepsini okudum baya gaza geldim bende ama ben ne yaparsam gitmiyor
Onemli olan istikrar hic canini sikma daha baslayali ne kadar oldu ki
Kızlar menüm

Sabah 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara fıstık

Öğlen
Bezelye
bulgur pilavı
Yoğurt

Ara Trabzon hurması

Akşam
Nohut
Yoğurt

Su 1 buçuk litre
Guzel menu bence Bence benim menulerim de guzel ama kimse begenmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…