- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.321
Diyet değil sağlıklı yaşamak onemli.Canım tek tek açıklamışsın çok teşekkür ederim. Ben 12 de yatıyorum, sabah 9 da kalkıyorum. öğlen 12 de evden çıkıp işe gidiyorum. Akşam 7 de geliyorum. Yani yazdıklarından anladığım şu ana kadar birçok şeyi yanlış yaptığım için kilo aldığım oldu. Düzenli bir spor ve listeye ihtiyacım var gerçekten, ama çok sıkı başlayamam, yeni hastalıktan çıktım, vücudum çok halsiz, bir de sıkı diyeti 1 hafta yapıyorum kilo da veriyorum ama sonra metabolizmam strese giriyor, kilo vermem duruyor. aksine kilo alıyorum.
Eyvah ben detoks yapamiyorum, zayif karnimi buldunuzAa bak bu olabilir işte. Spor yapmadığıma göre hemen 4 günlük detoks çakarım kazanan ben olurum :)
Teşekkür ederim. Verdiğim 23 kiloya yazık oldu 7 kilosunu geri aldım ama bu kadarı yeter.Ben ilk once evdeki yemeklerin yağını tuzunu azalttım. Porsiyonları küçülttüm. Corba/ekmek/bulgur pilavı 3lusunden 1ini tükettim 1kepce corba=2yk pilav yada makarna=1 dilim ekmek demek. Akşamları sebze öğlenleri et ve türevi.
Mesela bugün öğlen salata getirdim evden. Limonuma kadar taşıdım. Et olarakta 1 paket hindi fume yedim. Çünkü evde kıymalı yemeğim vardı ve bu öğlen menüme uygun olmadığı için bunu yaptım. Contalı kapaklı saklama kapları var. zeytinyagli yemekler taşıyabilirsin. Yanına yoğurt küçük kavanozlarla yada activanin sadelerinden alıyorum ben. Menüleri takip et. Yorumlara bak. Bir başla. Arkası gelir
Hadi bakalım kim hızlı görelimOlamam evet ama bana sizi gecsem yeter
Su fikrayi bilirsinizzz;
Temel ve Dursun ormanda kamp kurmuşlar. Birden çok şiddetli bir kükreme duymuşlar. Sesin geldiği yöne bakınca bir aslanın üstlerine doğru geldiğini görmüşler. Temel hemen spor ayakkabılarına sarılmış. Temel ayakkabılarını bağlarken, Dursun sormuş:
- Temel ne bu telaş, aslandan daha hızlı koşabileceğini mi sanıyorsun?
Temel:
- Senden hızlı olsam o bana yeter!..
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Yok canım daha takıma senin kadar mutevazisi gelmdiBilmiyorum takimda hic dengim var mi
Bunlarin hepsi geyik biliyorsunuz insaallah. Beni yanlis taniyin istemem
Kızlar yuklenin detoksEyvah ben detoks yapamiyorum, zayif karnimi buldunuz
Kac kiside kacinci oldugunuzu da yazin bir anlam ifade etsin. Cunku birinci belliKizlargben in imzasi ile fikrim geldi hani profil fotolarimizin altinda yazan aktif uye yeri varya oraya mesaj yazilabiliyor
Listede olsun olmasin kg bildiren herkes icinde en fazla kilo veren takimin 1. si en az veren de takimin sonuncusu gibi biseyler yazsin cumadan cumaya degistirelim bunu kimse sonuncu olmak istemez heralde bi de sadece bizim takim degil kk da msj attigi her yerde gorunur ne dersiniz
Yaaa buna bayildimmmm bence bu baslamali asilDimi degil takima tum kk ya rezil olmak var bi ara kg alanlar ben eseklik ettim siz etmeyin diye butun takimlara msj yaziyordu bayaa komik oluyorfu
Ben dusersem siz de beni kaldircaksiniz tamam miigben ne iyi yaptı, sağolsun.Arada böyle gaza gelmemiz çok iyi. Sonra gelsin eksiler.
Siz dusunun ben hâlâ adet olmuyorumBir tek şey aklıma geldi, bildirim günümüz reglimizin ilk 3 gününe denk gelirse ne yapacağız? O zaman ne yaparsak yapalım normal kilomuzda bir artı, ödem oluyor. Diyetisyenim özellikle ilk 3 gün hiç tartmıyor.
Yaaa yaa bize laf yetiştireceğine doğru düzgün dinle konuşulanlarıHellöö baya konusmussunuz ben yokken hepsini okudum insaallah.
Size laf yetistircem her mesajin altina birinci oldum yazcam derken halamla telefonda konustuklarimi yalan yanlis anlamisim.Beni kv ile gunduz yemege davet etmis ben aksam kv ve kp ile anladim oh dedik yemek yapmicaz saldik. Saat 3e gelirken bi tlf nerdesiniz diye, herkes gelmis bizi bekliyormus
Apar topar ciktik benim yuzumden aksam yumurta kirdik artik babamlarasimdi de eve misafir gelcek yazarim yine
-en birinci tam birinci gben-
Tanıdık bence yeterinceBeni yanlis taniyin istemem
Kızlar yuklenin detoks
Altta kalanın canı çıksın
Canim eve brokoli karnibahar al hasla buharda aciktikca atarsin agzine yemek yemis zanneder miden 2 avuc badem biraz fazla olmus ama gluteb yok sut yogurt yok zorbi de aksam 6 gibi mutlaka biseyler ye basin agrimasin 15 30 da yiyince cok zaman gecmisKızlar ancak yazabiliyorum. İlk diyet günüm şöyle geçti....
Sabah; 2 haşlanmış yumurta,
Ara; türk kahvesi
Öğlen; Saat 15:30’fu öğlen dediğime bakmayın. Dışarıda olduğumiçin menüden ızgara tavuk seçtim yanında da haşlanmış sebze yedim 1 tabak.
Akşam; tekrar yemek yemedim ama saat 22.00 da inanılmaz baş ağrım oldu ve 2 salatalıkla 2 avuç badem yedim.
Umarım şu gece öğünüm için azar işitmem. Sadece midem kazınsa mesele değil de baş ağrısı felaket... En azından çok sert geçiş yapmayayom dedim. Bir de süt ürünü kullanamadığım için yoğurt da yiyemiyorum. Ben de badem yemeyi sçtim ne yapayım. Meyve yemekten iyidir diye düşündüm.
fıkra iyiymiş canımOlamam evet ama bana sizi gecsem yeter
Su fikrayi bilirsinizzz;
Temel ve Dursun ormanda kamp kurmuşlar. Birden çok şiddetli bir kükreme duymuşlar. Sesin geldiği yöne bakınca bir aslanın üstlerine doğru geldiğini görmüşler. Temel hemen spor ayakkabılarına sarılmış. Temel ayakkabılarını bağlarken, Dursun sormuş:
- Temel ne bu telaş, aslandan daha hızlı koşabileceğini mi sanıyorsun?
Temel:
- Senden hızlı olsam o bana yeter!..
canım tebrikler darısı basımıza :)Merhabalarmorordek
Merhabalar Ortilerimlydznp @esd_04 besbb9
Sabah tartıldım ve kilom: 92,4 kg
Bu mutluluğumu sizinle paylaşayım.
5 Ocak,Cuma:93 kg
O günden bu yana -0,6 kg
Herkese sevgiler.
Eki Görüntüle 2093615
Yaa dun de menemen yemislerdi cok ayip olduYaaa yaa bize laf yetiştireceğine doğru düzgün dinle konuşulanları
Tanıdık bence yeterince
Canim daha yeni basladin cok normal zamanla duzelicek ama saatlere dikkat et kaptanin dedigi gibiKızlar ancak yazabiliyorum. İlk diyet günüm şöyle geçti....
Sabah; 2 haşlanmış yumurta,
Ara; türk kahvesi
Öğlen; Saat 15:30’fu öğlen dediğime bakmayın. Dışarıda olduğumiçin menüden ızgara tavuk seçtim yanında da haşlanmış sebze yedim 1 tabak.
Akşam; tekrar yemek yemedim ama saat 22.00 da inanılmaz baş ağrım oldu ve 2 salatalıkla 2 avuç badem yedim.
Umarım şu gece öğünüm için azar işitmem. Sadece midem kazınsa mesele değil de baş ağrısı felaket... En azından çok sert geçiş yapmayayom dedim. Bir de süt ürünü kullanamadığım için yoğurt da yiyemiyorum. Ben de badem yemeyi sçtim ne yapayım. Meyve yemekten iyidir diye düşündüm.
Onemli olan istikrar hic canini sikma daha baslayali ne kadar oldu kiOo kızlar baya konuşmuşsunuz hepsini okudum baya gaza geldim bende ama ben ne yaparsam gitmiyor
Guzel menu benceKızlar menüm
Sabah 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara fıstık
Öğlen
Bezelye
bulgur pilavı
Yoğurt
Ara Trabzon hurması
Akşam
Nohut
Yoğurt
Su 1 buçuk litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?