- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.341
Canim eve brokoli karnibahar al hasla buharda aciktikca atarsin agzine yemek yemis zanneder miden 2 avuc badem biraz fazla olmus ama gluteb yok sut yogurt yok zorbi de aksam 6 gibi mutlaka biseyler ye basin agrimasin 15 30 da yiyince cok zaman gecmis
Haa karabugdayda gluten yok onun salatasini yapabilirsin kisir gibi dusun aklima gelmisken yazayim dedim
Canimm nolcak aramizda birkac kahkahanin lafi mi olur hic onemli degil Alah da beni guldursungben kız çok güldürdün beni :)
Aldigin 7 kilo 7 kiloya yazik ederTeşekkür ederim. Verdiğim 23 kiloya yazık oldu 7 kilosunu geri aldım ama bu kadarı yeter.
Bak yaaDetoks yapacak olan var ise ben de katılırım
Bu isin sonu iyiye gitmiyor sankiHadi bakalım kim hızlı görelim
Bilmem mi kim benim kadar mutevazi olabilir ki zatenYok canım daha takıma senin kadar mutevazisi gelmdi
Hani hizli kilo vermek iyi degildi hani detoks sadece duraklamalarda yapilmaliydiKızlar yuklenin detoks
Altta kalanın canı çıksın
Canim basinin agrimasiyla badem yemenin ne ilgisi varBugün alışveriş yaptım bol sebze aldım, salata için malzeme aldım. Öyle yapacağım artık. Bu arada haklısın karabuğday da yok hatırlatman için çok teşekkür ederim. Ancak hazır paketli karabuğdayları alırken yin de dikkat etmek gerekiyor. Zamanında aldığım bir karabuğdayın üzerinde “eser miktarda gluten içerir” yazıyordu. O zaman ilgi alanım olmadığı için pek anlamamıştım meseleyi ama şu anda birden aklıma geldi. :) Bunu da belirtmek istedim glutensiz beslenen arkadaşlar olursa diye...Bu arada evet pilav yiyebiliyormuşuz ama ben zaten normalde onu da pek yemem. Pilav yok hayatımda anlayacağınız.
He iki avuç badem yedim de ne oldu? Bağ ağrım hala geçmedi!Şimdi yeşil çay içeceğim.
hic duymadimArkadaşlar size birşey soracağım aklıma gelmişken. Aranızda biorezonans ı bilen ve deneyen oldu mu kilo vermek için?
Kaptanım da demiş zaten 2 avuç badem baya fazla olmuş ama sen de haklısın ilk gün baya zor olmuştur. Zamanla alışır bünyen :)Kızlar ancak yazabiliyorum. İlk diyet günüm şöyle geçti....
Sabah; 2 haşlanmış yumurta,
Ara; türk kahvesi
Öğlen; Saat 15:30’fu öğlen dediğime bakmayın. Dışarıda olduğumiçin menüden ızgara tavuk seçtim yanında da haşlanmış sebze yedim 1 tabak.
Akşam; tekrar yemek yemedim ama saat 22.00 da inanılmaz baş ağrım oldu ve 2 salatalıkla 2 avuç badem yedim.
Umarım şu gece öğünüm için azar işitmem. Sadece midem kazınsa mesele değil de baş ağrısı felaket... En azından çok sert geçiş yapmayayom dedim. Bir de süt ürünü kullanamadığım için yoğurt da yiyemiyorum. Ben de badem yemeyi sçtim ne yapayım. Meyve yemekten iyidir diye düşündüm.
Bosver yumurta iyidir, sağlık deposuYaa dun de menemen yemislerdi cok ayip oldu
5 lesım varHosbulduk bacım
İceriden yeni yeni çıktım
kafam bozuk
Teşekkür ederim canım. Hepbirlikte inşallah.canım tebrikler darısı basımıza :)
Ben dusersem siz de beni kaldircaksiniz tamam mii
Siz dusunun ben hâlâ adet olmuyorum
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Ama haksızlık buŞansımıza küsüp "takımın sonuncusunun. Eşeklik ettim" yazarız imzaya
Ben de spor yapamıyorum burada zayıf halka şu an Benin bence :)Eyvah ben detoks yapamiyorum, zayif karnimi buldunuz
Biraz zaman gerekiyor bazen, vücut direniyor sanki. Spora ve yediklerimize dikkat edip sabretmek olumlu sonuç veriyor.Oo kızlar baya konuşmuşsunuz hepsini okudum baya gaza geldim bende ama ben ne yaparsam gitmiyor
En kısa zamanda listede olman dileğiyle canım. Çok güzel egzersiz yapıyorsun her gün, bu çok güzel. Bizlere de çok güzel bir örnek oluyorsun.Insallah canimAma ben listede degilim.
Listeye girebilmem icin 4-5 kilo daha vermem lazim...
Benim hemen iyilesmem gerekkkBen de spor yapamıyorum burada zayıf halka şu an Benin bence :)
Baştan iyi başlamışsın sonra bozulmuş. Geç öğlen yemeğinde doğru seçim ama akşam yemeği yememek o olmamış. O saatte badem de yanlış olmuş. Hemde 2 avuç. 1 tane badem 17kalori içinde saglikli yaglar var. 10 tanesi 1 ara öğün yapıyor. Saat 10 da badem yiyeceğine bence salata yapıp yeseydin daha az kalori almış olurdun.Kızlar ancak yazabiliyorum. İlk diyet günüm şöyle geçti....
Sabah; 2 haşlanmış yumurta,
Ara; türk kahvesi
Öğlen; Saat 15:30’fu öğlen dediğime bakmayın. Dışarıda olduğumiçin menüden ızgara tavuk seçtim yanında da haşlanmış sebze yedim 1 tabak.
Akşam; tekrar yemek yemedim ama saat 22.00 da inanılmaz baş ağrım oldu ve 2 salatalıkla 2 avuç badem yedim.
Umarım şu gece öğünüm için azar işitmem. Sadece midem kazınsa mesele değil de baş ağrısı felaket... En azından çok sert geçiş yapmayayom dedim. Bir de süt ürünü kullanamadığım için yoğurt da yiyemiyorum. Ben de badem yemeyi sçtim ne yapayım. Meyve yemekten iyidir diye düşündüm.
Ne yaparsan yap 1 şeyi yanlış yapıyorsan evet gitmiyor. Geçen haftalarda herşeyi doğru yaptim diye düşünüyordum. Düzenli besledim. Spor yaptım ama akşam saat 10da 1 tn meyve yedim. O saatte yenen meyve şekerini yakamadığım için 1 haftada 400gr yağ aldım. Kilo vermeme rağmen tartı sabit duruyordu. Eksi bile görünse biz yağ yakmak istiyoruz. Almak değil. Değil mi?Oo kızlar baya konuşmuşsunuz hepsini okudum baya gaza geldim bende ama ben ne yaparsam gitmiyor
Bu suyla olmaz beybisiKızlar menüm
Sabah 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara fıstık
Öğlen
Bezelye
bulgur pilavı
Yoğurt
Ara Trabzon hurması
Akşam
Nohut
Yoğurt
Su 1 buçuk litre
Çünkü ağrıdan sonra yenen yemek yada ilaç etki etmiyor. Yemegini daha once yemeliydin. En gec saat 8de:)Bugün alışveriş yaptım bol sebze aldım, salata için malzeme aldım. Öyle yapacağım artık. Bu arada haklısın karabuğday da yok hatırlatman için çok teşekkür ederim. Ancak hazır paketli karabuğdayları alırken yin de dikkat etmek gerekiyor. Zamanında aldığım bir karabuğdayın üzerinde “eser miktarda gluten içerir” yazıyordu. O zaman ilgi alanım olmadığı için pek anlamamıştım meseleyi ama şu anda birden aklıma geldi. :) Bunu da belirtmek istedim glutensiz beslenen arkadaşlar olursa diye...Bu arada evet pilav yiyebiliyormuşuz ama ben zaten normalde onu da pek yemem. Pilav yok hayatımda anlayacağınız.
He iki avuç badem yedim de ne oldu? Bağ ağrım hala geçmedi!Şimdi yeşil çay içeceğim.
Duraklamanın alasını yaşıyoruz zatenCanimm nolcak aramizda birkac kahkahanin lafi mi olur hic onemli degil Alah da beni guldursun
Aldigin 7 kilo 7 kiloya yazik ederbabalar gibi 16 kilo vermissin hic kendini kotu hissetme, daha once vermissin simdi hayli hayli verirsin spor diyet hop bitti gitti
Bak yaa
Bu isin sonu iyiye gitmiyor sanki
Bilmem mi kim benim kadar mutevazi olabilir ki zaten
Hani hizli kilo vermek iyi degildi hani detoks sadece duraklamalarda yapilmaliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?