Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama haksızlık bu
Vallahi denedim, ödem çayı filan da bana mısın demiyor adetliyken. İlla ki o ödem oluyor. Her bünye farklı, adet süreci de farklı geçiyor, belki ondandır.
Canım bak bu ödem öyle lanet bisey ki en iyi ben bilirim. Diyetisyene ilk gittim günkü tartı sonucu ile son tartı sonucunu karşılaştırdım. Sadece yağdan ve 500gr da kastan gitmiş. Ödem hâlâ aynı duruyor. Yapıştı girmiyor. Gün de 2.7-3.2 lt arası su içiyorum. 2 buyuk kupa yeşil çay içiyorum. Akşama kadar deli gibi ödem atıyorum. Gece med-cezir. Yine sular yükseliyor

Dünkü menümü de yazıp spora başlayayım.
Kahvaltı
1tbe, 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik biber domates
Ara zerdecalli yoğurt
Öğlen
Bol salata hindi fume 100gr yoğurt
Ara 10tn badem
Akşam
2 tane haşlanmış yumurta ve bol salata 100gr yoğurt
2.5lt su
1sade kahve
1buyuk kupa yeşil çay

Duraklamanın alasını yaşıyoruz zaten
Evet bu konuda haklisin maalesef
Detoks baslamis herhalde yimirta yimirta ustune

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Gunaydin arkadaslar ben cok mutsuz uyandim.
Gece uykum kacinca soyle bi sonuc listesine bakayim dedim durumumuz gercekten vahim.
Ben takimin en cok kilo vereni yazdim imzama ama gram vermisim resmen kilo nedir ya. Birinci olan 7.takimda herkes 1 küsür kilo vermis Onlarin en kotu vereni zaten 600 gram vermis dusunun ki bizden kalabaliklar her kilodan kisi var. Kimse ay yilbasi dogumgunu ay odem ay sirtim ay emziriyorum dememis Eminim onlarin da vardir isleri gucleri cocuklari coluklari. Bizim herbirimizde bir bahane
Mezun olurken karnemizde koskoca Ocak ayinda 0,3 gram verdi yazsa hos mu? Ha zaten boyle devam edersek mezuniyeti kac sene sonra gorecegiz kimbilir..
Aksam 8 mi dersiniz 9 mu dersiniz belli bir saatten sonra yememe kurali vs getirelim. Acikan gelsin gruba yazsin birbirimize destek olalim. Spor listesi tutsun bir arkadasimiz. Su listesi tutsun bir baskasi. Vucut olcusu alalim onu tutsun birimiz.
Bu takim dennisgo yu cikartmis icinden ilham alma vakti geldi Gerci arastirma yaptim onun hizli calisan tiroidleri varmis Madem hizli calisan metabolizma ise yariyor uyaninca hemen metabolizmayi calistiran birseyler bulalim.
Bu yarista gercekten kimler yan yana?
lydznp
@bluedolphin
prensesss016
besbb9
esd_04
kkelebeketkisi
balpamuk
Ben_olmak
sergerdan
zamena
Desteginizi istiyorum lutfen zayiflamak istiyorum elbiselerimin hepsine girebilmek, olmuyosa da icinde ince kaldigimdan olmadigim gunleri gormekk..
Kimler ayni seyi hissediyor? Herkes zayiflamak istiyor ama neden? Bunu hepimiz yazalim unutmayalim burda yazmak cok vakit aliyor hayatimizdan farkindasinizdir. Neden mezun olup o vakit yerine kitap okumayalim gezmeyelim arada bir canimizin istedigi birseyi yemeyelim? Gelip buraya yeni gelen arkadaslarla yazisip gulusmeyelim? Ne guzel bir seydir mezun olmak. Oraya ben gidecegim ama yanimda gelin ayagim takilsa beni de goturun hadi uyanin uyaniiinnnn

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Amin arkadaşım allahtan seni güldürsün :)

Bunu görmen çok iyi olmuş, insanlar neler başarıyorlar biz burda sabitim de sabitim.

Evet bu konuda haklisin maalesef

Detoks baslamis herhalde yimirta yimirta ustune

Detoks başlamadı canım bitiyor. Yarın son gün. 2 hafta aynı kalınca diyetisyenim verdi. Aşkolsun sen hiç benim menüleri de okumamışsın yazdıklarımı da

Durumumuzu baya geç fatketmişsin. Sonuç listelerini ilk defa incelemişsin. Bu bir gelişme. Bu tavsiyelerin hepsini yapıyorduk. Ama bir yerden sonra koptu. Şimdi fancynancy ortak kullanabileceğiniz bir gmail de e-tablo yapacak. Herkes sporunu oraya yazacak. Aynı tabloya herkes kendi ölçüsünde girebilir. Bu 1kisinin üstüne kalınca epey yük oluyor. Biz ayda 1 ölçü almaya aç izlem 1 kişinin 10 kişinin ölçüsünü girmesi sonuç listesi yapması oldukça zahmet.

ooo mukemmel cumaya kadar boyle devam etsen 2 kilo vermis olacaksin galiba
Günaydın şeker hanımlar
Gunaydinn ortim
Bunu görmen çok iyi olmuş, insanlar neler başarıyorlar biz burda sabitim de sabitim.
Evet yeni fark ettim dogrusu.
Sen neden zayiflamak istiyorsun peki ortim?

Detoks başlamadı canım bitiyor. Yarın son gün. 2 hafta aynı kalınca diyetisyenim verdi. Aşkolsun sen hiç benim menüleri de okumamışsın yazdıklarımı da
Okudum aslinda ama ben detoksun icinde detoksa basladin sandim. Diyetisyenin icinde nerdeyse sadece yumurta olan menu verecegi aklima gelmedi
Evet hic ciddiye almiyormusum meger yarismayi. Bence fark etmem gelisme degil aksiyon almaya calismam gelisme Tabloya girme isi tutacaga benzemiyor ama deneyelim, olmazsa ben toplarim olculeri sporlari bana zahmet degil.
Sen neden zayiflamak istiyorsun? Bizimle paylas motivasyonumuzu artir hadi hadi
Selam kızlar geç uyandım 2 yumurtadan biraz peynirli omlet çay ile iyi olur güne başlamak için
Gunaydin nilsub, afiyet olsun. Neden aramizdasin bizimle paylasir misin zayiflamayi kilo vermeyi neden istiyorsun?
Günaydınlar
Güzel bir pazar günü olsun. Bugün hava cok kapalı burada, tam kış havası
Gunaydinn

Son düzenleme:
Ben dunku menumu yazmamisim
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 tbe
Oglen: 1 haslanmis yumurta, 3 parca hindi fume, 1 bardak ayran
Aksam: 1 tavuk but, 1 tabak tavuk suyuna corba, 1 yk bulgur pilavi, 2 yk portakalli kereviz, kis salatasi, yogurt
Ara: 2 avuc cekirdek
Su: 3lt, spor yarim saat yuruyus.

ooo mukemmel cumaya kadar boyle devam etsen 2 kilo vermis olacaksin galiba

Gunaydinn ortim

Evet yeni fark ettim dogrusu.
Sen neden zayiflamak istiyorsun peki ortim?

Ben zayıflamış fit anne olmuştum aslında, demiştim bırak çocuğu evli olduğuma inanmıyorlardı, sanırım bi 10 yaş gençleşmiştim :)

Sonra saldım biraz bebek istiyoduk azıcık sağlıklı olayım dedim, 1 düşük 1 dış gebelik yaşadım sonra bi daha toparlanamadım.

İnşallah yine fit olucam inşallah.

Allah saglikla verir insaallah, gecmis olsun basin sagolsun ortim
Yine o fit anne gunlerine donmek istiyorsun demekk. Evli ve cocuklu olduguna inanamasinlar istiyorsun Bunu eklemeliyim motivasyon listeme, fit anne anilmak guzel olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…