Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim basinin agrimasiyla badem yemenin ne ilgisi var sen ilac ic en iyisi

hic duymadim

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Hahahah haklısın ilaç içmeliydim galiba:))) Onca saat açlıktan başımın ağrıdığını düşünmüştüm ama tesmen şu an bakış açımı değiştirdin gben!

Çok geçmiş olsun wendigo. Çok iyi anlıyorum paikolojini ama yeniden başladın yenilendin diyelim. Bundan sonra herşey çok daha iyi olacak arkadaşım.

Hahahah haklısın ilaç içmeliydim galiba:))) Onca saat açlıktan başımın ağrıdığını düşünmüştüm ama tesmen şu an bakış açımı değiştirdin gben!
Olabilir aslinda herkesin bunyesi farkli benim basimi susuzluk agritir
İtiraf etmem gerekirse o tatli sinirle yazdigini gorunce guldum unlem falan Ama acken sen sen degilsin iste.

Diyetisyenim bol yumurta vermedi. Et tavuk balık dedi. Evde kimse yemeyecekti. Eşim ve kızım gezmeden gelmişlerdi. Tek ben yemek yiyeceğim için et tavuk balığa girmedim. Öğlende hindi fume yiyince aynı olmasın dedim. Geriye tek yumurta kaldı.
Sana biraz uzunca ve hatalarımıla anlatayım.

Ben 30 taşıma kadar incecik biriydim. Ortalama 52-54 arasında olmustum. 30dan sonra oldukça stresli ve yoğun bir is temposuna girdim. 60 kilo ile ise başlamıştım 1 yıl sonra 15 kilo almıştım ve nasıl aldığımi anlamadım bile. Sonra 2-3 günlük şok diyetlerle, zayıflama ilaçlarıyla kilo vermeye çalıştım. Bu süre zarfında da 86yi gördüm. Baktım benim yöntemler sadece kilo aldırıyor. Bir diyetisyene gittim. 74e düştüğümde artık bu işi öğrendim kendimde verebilirim. Diyetisyene gitmeye vaktim yok diye bıraktım. 1 sene sonra yine 86 olmuştum. Sonra hamilelik vs derken 97yi gördüm. 2. Kata merdivenle çıkmak zulümdü bana. Bizim sokakta 50mlik bir yokuş vardı ve o yokuşu çıkamıyordum. 2yil boyunca tüp mide ameliyatını araştırdım. Hatta kenera para biriktirmeye başladım. Yetmedi yerde kredi çekerim dedim. Sonra tüp mide ameliyatı olanları araştırdım. Mideleri küçük ama gözleri aç. Sürekli spor yapmak zorundalar yoksa heryerleri sarkacak. Düşündüm ben pis boğaz biri değilim. Yemeyeceğim dediğim birseyi asla yemem. Spora gelince zaten onu yaptıktan sonra niye ameliyat olayım dedim. Sonra ameliyat olup boğazını tutamadığı için kilo alanları canlı canlı gördüm. Neyse tüp midelileri takip ederken hedef 65'i gördüm. takipe başladım. Sonra birde niyetteyim vardı. Bunlar diyetisyene gitmeden sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermişlerdi. 40 kilo vermem gerekti bir anda olmayacaktı. Sabretmem gerekti. 1 ayda 5kilo verdim. Ve motivasyon arıyordum. Internette sağlıklı beslenme ile ilgili araştırma yaparken kadınlar klubünün yarışmalarını gördüm. Bende katılıp motive olabilirim diye uye oldum. Canım kaptanım toplight takıma davet ettiğinde 92 kiloydum. 1 yıl olacak. 5.takim olmasa kimbilir kaç kere bırakmıştım. 85kiloda çok oyalandım. O zaman karar verdim bir diyetisyen desteği almam gerekti. Şimdi sağolsun iyi kötü devam ediyoruz. Hedefe daha çok var. Ama yarısını geçtik cok şükür.
Burada asıl ders şu. Ne kadar hizli kilo vermek ıstersen daha fazlasını alırsın. Bunun için sabır lazım. Sabredersek başarırız.

Son düzenleme:
Olabilir aslinda herkesin bunyesi farkli benim basimi susuzluk agritir
İtiraf etmem gerekirse o tatli sinirle yazdigini gorunce guldum unlem falan Ama acken sen sen degilsin iste.

Benimde susuzluktan ağrır.

Doğru demişsin benim size sopa göstermemin nedeni de oydu zaten. Fark edilmiş olması güzel..

En iyisi bana bir daha birşey sormayın. Yoksa cilt cilt ansiklopedi yazacağım

Ne güzel yazmışsın ama eline yüreğine sağlık. Kitapta yazarsın sen bence :)
Sağol tatlım. Çenemin düşüklüğü elime vuruyor işte
Ama doğruyu istersen bunları yazarken hep sen aklıma geldin. Bende senin gibiydim. Bir an önce gitsin istiyordum bütün kilolarım. Sonra bir yerde sıkılıyordum, takılıyordum. Birde sürekli aç aç nereye kadar. Kh ne? Protein ne? Bilincsizdim. O zaman bu kadar tvde internette bilgi de yok. Diyet diyince ekmeği, makarna pilavı kes. Haşlanmış sebze ve haslanmis tavuk ye.
Sen çok şanslısın. Sağlıklı beslenme nedir biliyorsun. En azından arayıp bulabiliyorsun. Sadece sabrın yok. Önüne 1 hedef koy. Ama kesinlikle süre koyma. Buna ikna olduğun zaman başla. Bir bebek bile dünyaya gelmek için anne karnında 9ay bekliyor. Civciv gibi 21 gün de çıkmıyor. Lütfen acele etme. Bırak 1 haftada 100gr gitsin. 500gr gitsin. Bn inanıyorum ki sen 1 hafta direnebilsen 1kilodan fazla gidecek. Sabret, azmet. Kazanan sen olacaksın.
Bak ben ne düşünürdüm. Ramazanda nasıl oruç tutuyorduk. Gözümüzün önündeki hicbir şeyi istemiyoruz. Yemememiz gerek diye. Zararlı yiyeceklere yada listemize uymayan herşeye aynı inançla bakmalıyız. O zaman kazanan biz olacağız

Gece buraya yağmış ama sabah yağmur yağınca eridi. Aman ben hic sevmiyorum ya kar kış falan
Ben kış çocuğuyum. Doğuma annemler zor gitmiş. Hastane bahçesine taksi girememiş. Zeynep te de aynıydı. Hastaneye zor gittik. Ondan sanırım biz seviyoruz. Ama biz suyu denizide çok seviyoruz.

Aynen canım
Ne güzel anlatmışsın, biz aynı durumdayız seninle.

Canımm

Yaaaa tesekkur ederim asama asama anlatmissin gecirdigin tum evreleri. Cikartilacak cok ders var. Umuyorum sonraki tum guzel asamalarinda birlikte olacagiz. Sabir sabir sabirr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…