Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kış çocuğuyum. Doğuma annemler zor gitmiş. Hastane bahçesine taksi girememiş. Zeynep te de aynıydı. Hastaneye zor gittik. Ondan sanırım biz seviyoruz. Ama biz suyu denizide çok seviyoruz.
Seninle doğum günlerimiz yakın ama Aydın'da doğup büyüyünce ılıman iklime alışmışım. Oraya kar 10 yılda 1 yağar. Soğuğu sevemiyorum o yüzden :)
Ekvator civarlarında yaşasam ne mutlu olurdum hep ılıman hava ne güzel oh

Çok haklısın ilk günüm böyle geçti ama eminim 2. Gün daha alışmış olacağım. Ev bakıyorum bu aralar onun için hafta sonum dışarıda geçiyor akşama kadar. Biraz saatlerim düzensiz oldu ama hafta içi daha düzenli giderim muhtemelen.

Ben varım canım.

Sana yürekten katılıyorum gben. Ve şu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarptı! Bu hafta gram değil kilo vermemiz lazım. Boşa kürek çekip durmak hayatımızdan çalıyor haklısın....Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Gece bademi fazla kaçırmış olsam da bugün daha hafif ve rahat hissediyorum az yediğim için....Bu hafta kilo vereceğime, vereceğimize eminim.

Azmin için tebrikler lydznp. Ameliyat olmamaya karar vermen iyi olmuş. Seren Serengil bunu anlatmıştı. Sonrası zulüm. Zaten sürekli spor yapmak zorunda isen kiloyu zatn vereceksin yemekten azıcık kısman kafi... Sonucu görüp mezun olacağımız gün kutlamayı hep birlikte yapalım.

Dışarıda olduğun günler öğünlerini ayarlayıp yanına alabildiğini al. Mesela çiğ kuruyemiş, kuru kayısı yada hurma. Senin yiyeceğin şeylerde kısıtlı olduğu için uygun mu değil mi bilemedim ama...

Bence o az yemekten değil glutensiz beslebdigin için olabilir

InşALLAH. Zor olanı seçmek bir iradeydi. Zoru seçen herkes başarıya ulaşacaktır.

Tebrik ederim Ayşeciğim. Ne güzel azmetmiş kilo vermişsin.
Benim de diyet yolculuğum 15 Mayıs 2017'de 110 kg ile başladı. Bugün 92,4 kg'ım. Çok şükür dünkü son tartı sonucuyla 8 ayda 17,6 kg vermişim, onu gördüm. gben ciğim burada ödemi bir mazeret olarak yazmadım inan, diyetisyenim bu durumu özellikle farkediyor, yeni liste düzenliyor, yine de 15 gün sonra tartıda ödem var çıkıyor.
Vermem gereken 25,4 kg daha var.
Yolum uzun. Ama bugüne ikimiz de lydznp @bluedolphin büyük azim ve başarıyla gelmişiz , bundan sonra bizi kimse tutamaz. O kilolar da gidecek ortim lydznp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mesajına imza eklemeyi unutmuşsun

Normalde sabirsiz biri misin? Ben oyleydim bana sabri esim ogretti sagolsun Biz de sana ogretiriz evelallahh hic meraklanma elini tutacak cok kisi var

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Aslında sabırsız değilim ama motivasyona ihtiyaç duyuyorum ya. Tartı motivasyonu. Bu ara başladı bu.

Bir an önce yeni yuvana kavuş canım.

otomatik imzaya baktim olmuyor ama bazilarinda gormustum kaldirildi mi anlamadimmm nerdeyse hepsinde duzenleyip ekliyorum

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Senin işin de zor tabi
Bence bu hafta da birinci olacaksın. Çünkü her mesajına bu güzide imzayı eklemek sana baya kalori harcatıyor olsa gerek
Burada kar yağdı.
Gece buraya da yağdı ama sabah yağmurla eridi. Ankara'nın neresindeydin Gülden?
Ay ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız yoldaşlar
Sen de iyi ki varsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…