Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Konutkent'teyim canım. Ankara'dasın değil mi? Kahveye beklerim bir gün.
Güzel bir Pazar günü diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yolu yarıladık belkide 1 tık geçtik diye düşünüyorum. 1 yıl önce 40 kilo verilemez diyordum. Bak 20 kilo neredeyse gitti. Seninde benimde. Artık gerisi gözümde çok büyümüyor. 40-50kiloyu verebileceğine inanıp sağlıklı yaşamaya diyet ve spora karar vermek bence en zorluydu.
Ay ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız yoldaşlar
Bende çok seviyorum

Aslında sabırsız değilim ama motivasyona ihtiyaç duyuyorum ya. Tartı motivasyonu. Bu ara başladı bu.

Bir an önce yeni yuvana kavuş canım.
Geçen de Fatih Zeynep' e kızıyor. "Senin hicbir şeyin eksik değil dayaktan başka" diye. Burada dayak sopa yolma gırla gidiyor ama senin hâlâ motivasyonun eksik. Tartiya gözünü dikmeyi bırak. Hastanede diyetisyen yok mu merabalastigin tanıdığın. Tanımasan bile onun tartısı yağ kas olcmuyor mu? Hafta da 1 gün git bir tartıl. Vücutta ne değişiyor bir gör. Bazen yağ gidiyor yerine kas geliyor bu iyi birşey ama tartı değişmiyor. Bunu özellikle sürekli dile getiriyordu. Senin bu kronik halin beni çok üzüyor.

Çık güzel anlatmışsın canım ama ameliyat en son çare zaten ameliyat olanlar 3-4 ay sıvı ve lapa besleniyorlar bizde öyle beslensek incecik oluruz önemli olan irade:) oda sende var

Çık güzel anlatmışsın canım ama ameliyat en son çare zaten ameliyat olanlar 3-4 ay sıvı ve lapa besleniyorlar bizde öyle beslensek incecik oluruz önemli olan irade:) oda sende var
Bende aynı seyi dedim kendime. Su çorba lapa yanına da spor tamam zaten

Evet canım, kara vermek ve başlamak en önemli adımımızdı

Hayirli olsuunn umarim en kisa zamanda gonlunuze gore bulursunuz. Bizim niyetimiz var ama bakmiyoruz karsimiza cikarsa belki
Ben varım canım.
Ohh bee sonunda bekledigim cevap Gulden'den geldii

Bosa kurek deyince aklima ne geldi.. Aslinda mezuniyet tarihi olarak az bucuk hedef belirlesek daha faydali mi olurdu Daha once denendi mi sevgili toplight ve morordek ? İse yarar mi dersiniz?
5. Takim zayifliyorr
Aslinda siz bunlari yazinca kendim magmaya dogru yol aldim cunku bu zorlu yola benden cok once bas koymussunuz eminim cok sey ogrendiniz Bu deneyimleri bizle paylastiginiz icin tesekkurler
Ay ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız yoldaşlar
Hiii kilo verirsek daha cok sevceksin

İnan ki cok zor ama hic pes etmiyorum

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Agzina saglik tam dayaklik benim ortim
Benim gibi gram vererek takim birincisi olan bir ortigi var hâlâ simarikliklar Hic anlamiyorum insan biraz ilham alir
Oyle mi yaaa hic bilmiyordum O zaman neden ameliyat oluyorlar ki
Hayir yani o zaman ameliyat en bastan neden var

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-

Yok tatlım yaaaa, ben arızaya bağladım senle alakalı değil
Ariza her neyse cozeriz oyle bir hafta uzak durmalari kabul etmiyoruz efendim
Kızlar nasıl gidiyor dietler ??? Pazar diye bozmuyoruz dimi
Maalesef bozmadim.
Kuzenimle bulustum bir saatcik vaktimiz vardi, gel dedim yuruyerek konusuruz Obur turlu negzel cheesecake ve turk kahvesi gommustum
Ama dedim simdi o kadar laf ettim dedim her mesajimin altinda o imza dedim yeme gben yeme dedim

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…