- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.421
Konutkent'teyim canım. Ankara'dasın değil mi? Kahveye beklerim bir gün.Senin işin de zor tabi
Bence bu hafta da birinci olacaksın. Çünkü her mesajına bu güzide imzayı eklemek sana baya kalori harcatıyor olsa gerek
Gece buraya da yağdı ama sabah yağmurla eridi. Ankara'nın neresindeydin Gülden?
Sen de iyi ki varsın canımm
wendy
Bir ara çok güzel lapa lapa yağıyordu kar öğlen. Şimdi durdu maalesef. Akşamüzerine yine başlar umarım.
Yolu yarıladık belkide 1 tık geçtik diye düşünüyorum. 1 yıl önce 40 kilo verilemez diyordum. Bak 20 kilo neredeyse gitti. Seninde benimde. Artık gerisi gözümde çok büyümüyor. 40-50kiloyu verebileceğine inanıp sağlıklı yaşamaya diyet ve spora karar vermek bence en zorluydu.Tebrik ederim Ayşeciğim. Ne güzel azmetmiş kilo vermişsin.
Benim de diyet yolculuğum 15 Mayıs 2017'de 110 kg ile başladı. Bugün 92,4 kg'ım. Çok şükür dünkü son tartı sonucuyla 8 ayda 17,6 kg vermişim, onu gördüm.gben ciğim burada ödemi bir mazeret olarak yazmadım inan, diyetisyenim bu durumu özellikle farkediyor, yeni liste düzenliyor, yine de 15 gün sonra tartıda ödem var çıkıyor.
Vermem gereken 25,4 kg daha var.
Yolum uzun. Ama bugüne ikimiz delydznp @bluedolphin büyük azim ve başarıyla gelmişiz , bundan sonra bizi kimse tutamaz. O kilolar da gidecek ortim lydznp
Bende çok seviyorumAy ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız yoldaşlar
Senin işin de zor tabi
Bence bu hafta da birinci olacaksın. Çünkü her mesajına bu güzide imzayı eklemek sana baya kalori harcatıyor olsa gerek
Geçen de Fatih Zeynep' e kızıyor. "Senin hicbir şeyin eksik değil dayaktan başka" diye. Burada dayak sopa yolma gırla gidiyor ama senin hâlâ motivasyonun eksik. Tartiya gözünü dikmeyi bırak. Hastanede diyetisyen yok mu merabalastigin tanıdığın. Tanımasan bile onun tartısı yağ kas olcmuyor mu? Hafta da 1 gün git bir tartıl. Vücutta ne değişiyor bir gör. Bazen yağ gidiyor yerine kas geliyor bu iyi birşey ama tartı değişmiyor. Bunu özellikle sürekli dile getiriyordu. Senin bu kronik halin beni çok üzüyor.
Aslında sabırsız değilim ama motivasyona ihtiyaç duyuyorum ya. Tartı motivasyonu. Bu ara başladı bu.
Bir an önce yeni yuvana kavuş canım.
Yolu yarıladık belkide 1 tık geçtik diye düşünüyorum. 1 yıl önce 40 kilo verilemez diyordum. Bak 20 kilo neredeyse gitti. Seninde benimde. Artık gerisi gözümde çok büyümüyor. 40-50kiloyu verebileceğine inanıp sağlıklı yaşamaya diyet ve spora karar vermek bence en zorluydu.
Bende çok seviyorum
Geçen de Fatih Zeynep' e kızıyor. "Senin hicbir şeyin eksik değil dayaktan başka" diye. Burada dayak sopa yolma gırla gidiyor ama senin hâlâ motivasyonun eksik. Tartiya gözünü dikmeyi bırak. Hastanede diyetisyen yok mu merabalastigin tanıdığın. Tanımasan bile onun tartısı yağ kas olcmuyor mu? Hafta da 1 gün git bir tartıl. Vücutta ne değişiyor bir gör. Bazen yağ gidiyor yerine kas geliyor bu iyi birşey ama tartı değişmiyor. Bunu özellikle sürekli dile getiriyordu. Senin bu kronik halin beni çok üzüyor.
Çık güzel anlatmışsın canım ama ameliyat en son çare zaten ameliyat olanlar 3-4 ay sıvı ve lapa besleniyorlar bizde öyle beslensek incecik oluruz önemli olan irade:) oda sende varDiyetisyenim bol yumurta vermedi. Et tavuk balık dedi. Evde kimse yemeyecekti. Eşim ve kızım gezmeden gelmişlerdi. Tek ben yemek yiyeceğim için et tavuk balığa girmedim. Öğlende hindi fume yiyince aynı olmasın dedim. Geriye tek yumurta kaldı.
Sana biraz uzunca ve hatalarımıla anlatayım.
Ben 30 taşıma kadar incecik biriydim. Ortalama 52-54 arasında olmustum. 30dan sonra oldukça stresli ve yoğun bir is temposuna girdim. 60 kilo ile ise başlamıştım 1 yıl sonra 15 kilo almıştım ve nasıl aldığımi anlamadım bile. Sonra 2-3 günlük şok diyetlerle, zayıflama ilaçlarıyla kilo vermeye çalıştım. Bu süre zarfında da 86yi gördüm. Baktım benim yöntemler sadece kilo aldırıyor. Bir diyetisyene gittim. 74e düştüğümde artık bu işi öğrendim kendimde verebilirim. Diyetisyene gitmeye vaktim yok diye bıraktım. 1 sene sonra yine 86 olmuştum. Sonra hamilelik vs derken 97yi gördüm. 2. Kata merdivenle çıkmak zulümdü bana. Bizim sokakta 50mlik bir yokuş vardı ve o yokuşu çıkamıyordum. 2yil boyunca tüp mide ameliyatını araştırdım. Hatta kenera para biriktirmeye başladım. Yetmedi yerde kredi çekerim dedim. Sonra tüp mide ameliyatı olanları araştırdım. Mideleri küçük ama gözleri aç. Sürekli spor yapmak zorundalar yoksa heryerleri sarkacak. Düşündüm ben pis boğaz biri değilim. Yemeyeceğim dediğim birseyi asla yemem. Spora gelince zaten onu yaptıktan sonra niye ameliyat olayım dedim. Sonra ameliyat olup boğazını tutamadığı için kilo alanları canlı canlı gördüm. Neyse tüp midelileri takip ederken hedef 65'i gördüm. takipe başladım. Sonra birde niyetteyim vardı. Bunlar diyetisyene gitmeden sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermişlerdi. 40 kilo vermem gerekti bir anda olmayacaktı. Sabretmem gerekti. 1 ayda 5kilo verdim. Ve motivasyon arıyordum. Internette sağlıklı beslenme ile ilgili araştırma yaparken kadınlar klubünün yarışmalarını gördüm. Bende katılıp motive olabilirim diye uye oldum. Canım kaptanımtoplight takıma davet ettiğinde 92 kiloydum. 1 yıl olacak. 5.takim olmasa kimbilir kaç kere bırakmıştım. 85kiloda çok oyalandım. O zaman karar verdim bir diyetisyen desteği almam gerekti. Şimdi sağolsun iyi kötü devam ediyoruz. Hedefe daha çok var. Ama yarısını geçtik cok şükür.
Burada asıl ders şu. Ne kadar hizli kilo vermek ıstersen daha fazlasını alırsın. Bunun için sabır lazım. Sabredersek başarırız.
Bende aynı seyi dedim kendime. Su çorba lapa yanına da spor tamam zatenÇık güzel anlatmışsın canım ama ameliyat en son çare zaten ameliyat olanlar 3-4 ay sıvı ve lapa besleniyorlar bizde öyle beslensek incecik oluruz önemli olan irade:) oda sende var
Evet canım, kara vermek ve başlamak en önemli adımımızdıYolu yarıladık belkide 1 tık geçtik diye düşünüyorum. 1 yıl önce 40 kilo verilemez diyordum. Bak 20 kilo neredeyse gitti. Seninde benimde. Artık gerisi gözümde çok büyümüyor. 40-50kiloyu verebileceğine inanıp sağlıklı yaşamaya diyet ve spora karar vermek bence en zorluydu.
Bende çok seviyorum
Şu an baya yağıyor bence hazır olun her an gelebilir :)
Yakınmışız aslında :) Ben de Yapracık'tayım :) Ankara'nın en uç noktasıKonutkent'teyim canım. Ankara'dasın değil mi? Kahveye beklerim bir gün.
Güzel bir Pazar günü diliyorum.
Sacmalama
Kendını banlayanını da ılk kez goruyorum
Bır tanıdık anlattı trafık polısı bu
İşte acelesı var dıye kırmızı da gecmiş
Ilk trafık rkıbını gorunce kendıne ceza yazdırtmış
Memur yapmayın amırım olur mu demış dıye azarlayıp kendıne ceza yazdırmış
O hesap senın kı
Hayirli olsuunn umarim en kisa zamanda gonlunuze gore bulursunuz.Çok haklısın ilk günüm böyle geçti ama eminim 2. Gün daha alışmış olacağım. Ev bakıyorum bu aralar onun için hafta sonum dışarıda geçiyor akşama kadar. Biraz saatlerim düzensiz oldu ama hafta içi daha düzenli giderim muhtemelen.
Ohh bee sonunda bekledigim cevap Gulden'den geldiiBen varım canım.
Yok tatlım yaaaa, ben arızaya bağladım senle alakalı değilAaaa noldu ya ben anlamadım tekrar da okudum ama anlamadım. imzam yuzunden gidiorsan kullanmayım
Ay çok güldümAyhh içim bi fena oldu.
Bosa kurek deyince aklima ne geldi.. Aslinda mezuniyet tarihi olarak az bucuk hedef belirlesek daha faydali mi olurduSana yürekten katılıyorum gben. Ve şu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarptı! Bu hafta gram değil kilo vermemiz lazım. Boşa kürek çekip durmak hayatımızdan çalıyor haklısın....Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Gece bademi fazla kaçırmış olsam da bugün daha hafif ve rahat hissediyorum az yediğim için....Bu hafta kilo vereceğime, vereceğimize eminim.
Azmin için tebrikler lydznp. Ameliyat olmamaya karar vermen iyi olmuş. Seren Serengil bunu anlatmıştı. Sonrası zulüm. Zaten sürekli spor yapmak zorunda isen kiloyu zatn vereceksin yemekten azıcık kısman kafi... Sonucu görüp mezun olacağımız gün kutlamayı hep birlikte yapalım.
Aslinda siz bunlari yazinca kendim magmaya dogru yol aldim cunku bu zorlu yola benden cok once bas koymussunuz eminim cok sey ogrendinizTebrik ederim Ayşeciğim. Ne güzel azmetmiş kilo vermişsin.
Benim de diyet yolculuğum 15 Mayıs 2017'de 110 kg ile başladı. Bugün 92,4 kg'ım. Çok şükür dünkü son tartı sonucuyla 8 ayda 17,6 kg vermişim, onu gördüm.gben ciğim burada ödemi bir mazeret olarak yazmadım inan, diyetisyenim bu durumu özellikle farkediyor, yeni liste düzenliyor, yine de 15 gün sonra tartıda ödem var çıkıyor.
Vermem gereken 25,4 kg daha var.
Yolum uzun. Ama bugüne ikimiz delydznp @bluedolphin büyük azim ve başarıyla gelmişiz , bundan sonra bizi kimse tutamaz. O kilolar da gidecek ortim lydznp
Hiii kilo verirsek daha cok sevceksinAy ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız yoldaşlar
Senin işin de zor tabi
Agzina saglik tam dayaklik benim ortimYolu yarıladık belkide 1 tık geçtik diye düşünüyorum. 1 yıl önce 40 kilo verilemez diyordum. Bak 20 kilo neredeyse gitti. Seninde benimde. Artık gerisi gözümde çok büyümüyor. 40-50kiloyu verebileceğine inanıp sağlıklı yaşamaya diyet ve spora karar vermek bence en zorluydu.
Bende çok seviyorum
Oyle mi yaaa hic bilmiyordumÇık güzel anlatmışsın canım ama ameliyat en son çare zaten ameliyat olanlar 3-4 ay sıvı ve lapa besleniyorlar bizde öyle beslensek incecik oluruz önemli olan irade:) oda sende var
Ariza her neyse cozeriz oyle bir hafta uzak durmalari kabul etmiyoruz efendimYok tatlım yaaaa, ben arızaya bağladım senle alakalı değil
Maalesef bozmadim.Kızlar nasıl gidiyor dietler ??? Pazar diye bozmuyoruz dimi
Sen de mi kodese düştün kuzum ?Kader mahkumuyum ben
Haftaya kaçıncı olmayacağını biliyorsun en azından :)Şansımıza küsüp "takımın sonuncusunun. Eşeklik ettim" yazarız imzaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?