- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.441
Ben açım öyleyse diyetteyimKızlar nasıl gidiyor dietler ??? Pazar diye bozmuyoruz dimi
Canım pazar diyetimiz var onu yapıyoruzKızlar nasıl gidiyor dietler ??? Pazar diye bozmuyoruz dimi
Ben açım öyleyse diyetteyim
Şaka tatlım, yedim ama işte canım birşeyler atıştırmak istiyor ama limonlu su ve dukan birayla geçiştiriyorum.Kesin diettesin ama açlık olmaz bir bardak su bir kaç damla limon iyi gelir
Benim kesinlikle yapmam gerekiyor ama her gün bir mazeretim var :)Detoks yapacak olan var ise ben de katılırım
aa senin şu iki günlük detoks da hiç fena değildi kk birinci bilwKızlar yuklenin detoks
Altta kalanın canı çıksın
menün güzel 7 badem 1 porsiyon ediyor canım. Bir de çiğ badem olmalı..Kızlar ancak yazabiliyorum. İlk diyet günüm şöyle geçti....
Sabah; 2 haşlanmış yumurta,
Ara; türk kahvesi
Öğlen; Saat 15:30’fu öğlen dediğime bakmayın. Dışarıda olduğumiçin menüden ızgara tavuk seçtim yanında da haşlanmış sebze yedim 1 tabak.
Akşam; tekrar yemek yemedim ama saat 22.00 da inanılmaz baş ağrım oldu ve 2 salatalıkla 2 avuç badem yedim.
Umarım şu gece öğünüm için azar işitmem. Sadece midem kazınsa mesele değil de baş ağrısı felaket... En azından çok sert geçiş yapmayayom dedim. Bir de süt ürünü kullanamadığım için yoğurt da yiyemiyorum. Ben de badem yemeyi sçtim ne yapayım. Meyve yemekten iyidir diye düşündüm.
su çok az olmuş canım. Sadece diyet değil tüm hayat boyunca su çok önemli bence bir o kadar saha içmelisinKızlar menüm
Sabah 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara fıstık
Öğlen
Bezelye
bulgur pilavı
Yoğurt
Ara Trabzon hurması
Akşam
Nohut
Yoğurt
Su 1 buçuk litre
Benim asitli içecek ihtiyacına çok iyi gelirdi bu aralar yine depreşti onunla başlıyorum ben de ortim.Şaka tatlım, yedim ama işte canım birşeyler atıştırmak istiyor ama limonlu su ve dukan birayla geçiştiriyorum.
Uzun süreli açlık baş ağrısı yapabilir özellikle şeker metabolizması sıkıntılı ise.. 15.30 da yemek yiyip gece o açlıkla ağrı kesici etmek de çok zararlı bence :)Canim basinin agrimasiyla badem yemenin ne ilgisi varsen ilac ic en iyisi
hic duymadim
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Sendeki gibi bir ödem hayatımda görmedim. Adet dönemi bende oluyor ya o bile çekilmez sen her gün yaşıyorsun onunla.Canım bak bu ödem öyle lanet bisey ki en iyi ben bilirim. Diyetisyene ilk gittim günkü tartı sonucu ile son tartı sonucunu karşılaştırdım. Sadece yağdan ve 500gr da kastan gitmiş. Ödem hâlâ aynı duruyor. Yapıştı girmiyor. Gün de 2.7-3.2 lt arası su içiyorum. 2 buyuk kupa yeşil çay içiyorum. Akşama kadar deli gibi ödem atıyorum. Gece med-cezir. Yine sular yükseliyor
başla bebeyim. İlk içtiğimde bitirmek için çok zorladım. Yatacağım bitsin diye lıkır lıkır içtim midem bulanmıştı. Ama şimdi sabahtan yapıyorum akşama kadar ara ara içiyorum. İyi oluyor. Dediğin gibi orticim asitli içecekte aratmıyor valla. SüperBenim asitli içecek ihtiyacına çok iyi gelirdi bu aralar yine depreşti onunla başlıyorum ben de ortim.
Afiyet olsun ortimSelam kızlar geç uyandım 2 yumurtadan biraz peynirli omlet çay ile iyi olur güne başlamak için
kışı size sattım burası günlük güneşlik.. babama diyorum ben gelmiyorum hava düzelince haber ver :)Günaydınlar
Güzel bir pazar günü olsun. Bugün hava cok kapalı burada, tam kış havası
O zaman bize afiyet olsun :)başla bebeyim. İlk içtiğimde bitirmek için çok zorladım. Yatacağım bitsin diye lıkır lıkır içtim midem bulanmıştı. Ama şimdi sabahtan yapıyorum akşama kadar ara ara içiyorum. İyi oluyor. Dediğin gibi orticim asitli içecekte aratmıyor valla. Süper
Olsun, bol bol da yağ yaksınO zaman bize afiyet olsun :)
Ben de kış çocuğuyum ama kesinlikle yaz insanıyım güneş beni mutlu ediyor hava kapalı ise bende depresif oluyorum.Ben kış çocuğuyum. Doğuma annemler zor gitmiş. Hastane bahçesine taksi girememiş. Zeynep te de aynıydı. Hastaneye zor gittik. Ondan sanırım biz seviyoruz. Ama biz suyu denizide çok seviyoruz.
Al benden de o kadarBen açım öyleyse diyetteyim
Cuma 1sa 20dk cumtsi 30 dk yuruyusKızlar sporunuzu yaptığınızda beni etiketlemeyi unutmayın. Yoksa menüler ya da Mesajlar arasında kaybolup gözden kaçabiliyor. Size zahmet cuma cumartesi yaptıklarınızı bana bir hatırlatır mısınız?
Dukan bira neyy emzirirken icebiliyor miyumm diye baktim namumkunmusŞaka tatlım, yedim ama işte canım birşeyler atıştırmak istiyor ama limonlu su ve dukan birayla geçiştiriyorum.
Avcun tek seferde kac badem aliyor bir bakBenim kesinlikle yapmam gerekiyor ama her gün bir mazeretim var :)
aa senin şu iki günlük detoks da hiç fena değildi kk birinci bilw
menün güzel 7 badem 1 porsiyon ediyor canım. Bir de çiğ badem olmalı..
su çok az olmuş canım. Sadece diyet değil tüm hayat boyunca su çok önemli bence bir o kadar saha içmelisin
Vaaay bir yeni bilgi dahaUzun süreli açlık baş ağrısı yapabilir özellikle şeker metabolizması sıkıntılı ise.. 15.30 da yemek yiyip gece o açlıkla ağrı kesici etmek de çok zararlı bence :)
Ben hiç bilmiyorum salata mantarsote cacık oluyor şu ara benim o öğün ama böyle bir yemek uzmanı sayılmamAkşama mantar sote yapmayı planlıyorum. Yanında ne gider sizce kızlar?
evet hepsini yakalım gitsinler :)Olsun, bol bol da yağ yaksın
Oh ne güzel keyfini çıkar güzel havanın :)kışı size sattım burası günlük güneşlik.. babama diyorum ben gelmiyorum hava düzelince haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?