Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sporunuzu yaptığınızda beni etiketlemeyi unutmayın. Yoksa menüler ya da Mesajlar arasında kaybolup gözden kaçabiliyor. Size zahmet cuma cumartesi yaptıklarınızı bana bir hatırlatır mısınız?

Detoks yapacak olan var ise ben de katılırım
Benim kesinlikle yapmam gerekiyor ama her gün bir mazeretim var :)
Kızlar yuklenin detoks
Altta kalanın canı çıksın
aa senin şu iki günlük detoks da hiç fena değildi kk birinci bilw
menün güzel 7 badem 1 porsiyon ediyor canım. Bir de çiğ badem olmalı..
Kızlar menüm

Sabah 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara fıstık

Öğlen
Bezelye
bulgur pilavı
Yoğurt

Ara Trabzon hurması

Akşam
Nohut
Yoğurt

Su 1 buçuk litre
su çok az olmuş canım. Sadece diyet değil tüm hayat boyunca su çok önemli bence bir o kadar saha içmelisin

Canim basinin agrimasiyla badem yemenin ne ilgisi var sen ilac ic en iyisi

hic duymadim

-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
Uzun süreli açlık baş ağrısı yapabilir özellikle şeker metabolizması sıkıntılı ise.. 15.30 da yemek yiyip gece o açlıkla ağrı kesici etmek de çok zararlı bence :)

Sendeki gibi bir ödem hayatımda görmedim. Adet dönemi bende oluyor ya o bile çekilmez sen her gün yaşıyorsun onunla.

Benim asitli içecek ihtiyacına çok iyi gelirdi bu aralar yine depreşti onunla başlıyorum ben de ortim.
başla bebeyim. İlk içtiğimde bitirmek için çok zorladım. Yatacağım bitsin diye lıkır lıkır içtim midem bulanmıştı. Ama şimdi sabahtan yapıyorum akşama kadar ara ara içiyorum. İyi oluyor. Dediğin gibi orticim asitli içecekte aratmıyor valla. Süper

Selam kızlar geç uyandım 2 yumurtadan biraz peynirli omlet çay ile iyi olur güne başlamak için
Afiyet olsun ortim
Günaydınlar
Güzel bir pazar günü olsun. Bugün hava cok kapalı burada, tam kış havası
kışı size sattım burası günlük güneşlik.. babama diyorum ben gelmiyorum hava düzelince haber ver :)

O zaman bize afiyet olsun :)

Ben kış çocuğuyum. Doğuma annemler zor gitmiş. Hastane bahçesine taksi girememiş. Zeynep te de aynıydı. Hastaneye zor gittik. Ondan sanırım biz seviyoruz. Ama biz suyu denizide çok seviyoruz.
Ben de kış çocuğuyum ama kesinlikle yaz insanıyım güneş beni mutlu ediyor hava kapalı ise bende depresif oluyorum.

Ben açım öyleyse diyetteyim
Al benden de o kadar
Cuma 1sa 20dk cumtsi 30 dk yuruyus
Şaka tatlım, yedim ama işte canım birşeyler atıştırmak istiyor ama limonlu su ve dukan birayla geçiştiriyorum.
Dukan bira neyy emzirirken icebiliyor miyumm diye baktim namumkunmus
Avcun tek seferde kac badem aliyor bir bak balpamuk
Uzun süreli açlık baş ağrısı yapabilir özellikle şeker metabolizması sıkıntılı ise.. 15.30 da yemek yiyip gece o açlıkla ağrı kesici etmek de çok zararlı bence :)
Vaaay bir yeni bilgi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…