- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.461
Uzun kalmak istiyorum okul başlamadan döneceğim için haftaya gelirim muhtemelen kuzum. Yeni kimliğimin gelmesini bekliyorum. Haftaya gelecek umarım.Oh ne güzel keyfini çıkar güzel havanın :)
Gelme bence de şu ara kar kış, biraz daha düzelsin öyle gel :)
Sporunu ekliyorum canım, dukan bira yeşil çay ve maden suyu, limon karışımı. Sen taze annesin içmemende fayda varAl benden de o kadar
Cuma 1sa 20dk cumtsi 30 dk yuruyus
Dukan bira neyy emzirirken icebiliyor miyumm diye baktim namumkunmus
Avcun tek seferde kac badem aliyor bir bakbalpamuk
Vaaay bir yeni bilgi daha
Sonuncu olmayacağım inşALLAHSen de mi kodese düştün kuzum ?
Haftaya kaçıncı olmayacağını biliyorsun en azından :)
Sorma denizcigim. Ondan o kadar diyet ve spora hic mi ödem atmazSendeki gibi bir ödem hayatımda görmedim. Adet dönemi bende oluyor ya o bile çekilmez sen her gün yaşıyorsun onunla.
AynenOh ne güzel keyfini çıkar güzel havanın :)
Gelme bence de şu ara kar kış, biraz daha düzelsin öyle gel :)
Mantarın yanında korili tavuk iyi gider.Akşama mantar sote yapmayı planlıyorum. Yanında ne gider sizce kızlar?
Hımmmm evet ama tavuğum yok, et var. Olmadı et yapiyim yanına. Hindim de var aslında buzluklta ama çözülmesi falan üşendim bebeyim.Mantarın yanında korili tavuk iyi gider.
Al benden de o kadar
Cuma 1sa 20dk cumtsi 30 dk yuruyus
Dukan bira neyy emzirirken icebiliyor miyumm diye baktim namumkunmus
Avcun tek seferde kac badem aliyor bir bakbalpamuk
Vaaay bir yeni bilgi daha
Böyle durumlarda yanında meyve, çiğ çerezler ve ayran gibi şeyler olsa ara öğün yaparsın canım. Çünkü aç kalarak kilo vermek ilk anda belki mümkün ama daha sonra metabolizma bozulduğu için bedeli daha ağır oluyorBugün menümü yazıyorum kızlarrr....
Sabah;
-Menemen ve 1 avuç çiğ badem
Öğle; (13.30)
-Mercimek çorbası
-Karnabahar
-Çoban Salata
Akşam;
Henüz birşey yemedim ancak sanırım aç kalacağım. Çünkü 19.00’da sinemaya gireceğiz annemle ve şu an Anadolu yakasından Avrupa yakasına onu almaya gidiyorum. En az 1 saat yolda gider bu İstanbul trafiğinde...
Şimdiden afiyet olsun bildiğin canım çekti mantar sote yarın ben de alıp yapayım,Hımmmm evet ama tavuğum yok, et var. Olmadı et yapiyim yanına. Hindim de var aslında buzluklta ama çözülmesi falan üşendim bebeyim.
Yeter etle mantar sote di mi.
Böyle durumlarda yanında meyve, çiğ çerezler ve ayran gibi şeyler olsa ara öğün yaparsın canım. Çünkü aç kalarak kilo vermek ilk anda belki mümkün ama daha sonra metabolizma bozulduğu için bedeli daha ağır oluyor
Ayy çok uzağız şekerim, yemeğe gel derdim yoksaŞimdiden afiyet olsun bildiğin canım çekti mantar sote yarın ben de alıp yapayım,
Et super gider.. Ufff.Akşama mantar sote yapmayı planlıyorum. Yanında ne gider sizce kızlar?
Böyle durumlarda yanında meyve, çiğ çerezler ve ayran gibi şeyler olsa ara öğün yaparsın canım. Çünkü aç kalarak kilo vermek ilk anda belki mümkün ama daha sonra metabolizma bozulduğu için bedeli daha ağır oluyor
Ohhh afiyetle ye canim, yarasin. Bizim icin ye tum 5.takim icin yePasta alıp misafirliğe gideceğiz üzgünüm ama yiyeceğim. Akşam yemeğinde kabaklı yoğurt yiyeyim de dengeleyeyim bari.
Ya hic kiyamiyorum canim insaallah cok uzulmez yavrucakSporunu ekliyorum canım, dukan bira yeşil çay ve maden suyu, limon karışımı. Sen taze annesin içmemende fayda varben bu hafta memeden kesmeyi deneyeceğim için artık bıraktım. Bu arada oğlum 25 aylık oldu artık dokunmaz ona
Birinci belli zaten siz aranizda anlasin artik sonuncunun kim olucaginaSonuncu olmayacağım inşALLAH
Ama olmuyor ki sen kendini bilerek ac birakiyorsun yavrumm. Madem biliyordun bunu yanina ogun hazirlasaydin veya yiyip ciksaydinBugün menümü yazıyorum kızlarrr....
Sabah;
-Menemen ve 1 avuç çiğ badem
Öğle; (13.30)
-Mercimek çorbası
-Karnabahar
-Çoban Salata
Akşam;
Henüz birşey yemedim ancak sanırım aç kalacağım. Çünkü 19.00’da sinemaya gireceğiz annemle ve şu an Anadolu yakasından Avrupa yakasına onu almaya gidiyorum. En az 1 saat yolda gider bu İstanbul trafiğinde...
Aa cok sasirdim ben hic olcmemistim badem alinca bakicamAvucum tek seferde 10-12 badem gibi alıyor. Bunca yıllık diyet hayatımda bunu çok denediğim için artık saymıyorum. Doğrudan bir avuç olarak yazıyotum. Bn bir avuç yazınca siz 10-12 adet anlayın. :))
Kremalı bende seviyorum ama maalesef kalori bombası oluyor öyle. Krema yerine sütte kullanabilirsin onun kadar lezzet vermiyor ama idare ediyorEt super gider.. Ufff.
Ben genelde kremali mantar yapip kavurmayla karistiriyorum ondanEt yoksa makarnaya sos gibi.
Mantari hep kremali kullaniyorum diyetlik degil pek tarifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?