Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Al benden de o kadar

Cuma 1sa 20dk cumtsi 30 dk yuruyus

Dukan bira neyy emzirirken icebiliyor miyumm diye baktim namumkunmus

Avcun tek seferde kac badem aliyor bir bak balpamuk

Vaaay bir yeni bilgi daha
Sporunu ekliyorum canım, dukan bira yeşil çay ve maden suyu, limon karışımı. Sen taze annesin içmemende fayda var ben bu hafta memeden kesmeyi deneyeceğim için artık bıraktım. Bu arada oğlum 25 aylık oldu artık dokunmaz ona

Bugün menümü yazıyorum kızlarrr....

Sabah;
-Menemen ve 1 avuç çiğ badem

Öğle; (13.30)
-Mercimek çorbası
-Karnabahar
-Çoban Salata

Akşam;
Henüz birşey yemedim ancak sanırım aç kalacağım. Çünkü 19.00’da sinemaya gireceğiz annemle ve şu an Anadolu yakasından Avrupa yakasına onu almaya gidiyorum. En az 1 saat yolda gider bu İstanbul trafiğinde...

Al benden de o kadar

Cuma 1sa 20dk cumtsi 30 dk yuruyus

Dukan bira neyy emzirirken icebiliyor miyumm diye baktim namumkunmus

Avcun tek seferde kac badem aliyor bir bak balpamuk

Vaaay bir yeni bilgi daha

Avucum tek seferde 10-12 badem gibi alıyor. Bunca yıllık diyet hayatımda bunu çok denediğim için artık saymıyorum. Doğrudan bir avuç olarak yazıyotum. Bn bir avuç yazınca siz 10-12 adet anlayın. :))

Böyle durumlarda yanında meyve, çiğ çerezler ve ayran gibi şeyler olsa ara öğün yaparsın canım. Çünkü aç kalarak kilo vermek ilk anda belki mümkün ama daha sonra metabolizma bozulduğu için bedeli daha ağır oluyor

balpamuk bende aynısını söyleyecektim. Aç kalma, insanın gözü de fena dönüyor sonra.

Çok haklısın. Çocukla hazırlıksız yakalandım birde aşırı hareketli bir çocuğum var ya evden çıkana kadar üstümden tır geçmiş gibi olduğum için zaten kendimi unutmadığıma şükrediyorum. Ama bundan sonra önceden ayarlayacağım atıştırmalıklarımı. Teşekkürler öneri için.

Pasta alıp misafirliğe gideceğiz üzgünüm ama yiyeceğim. Akşam yemeğinde kabaklı yoğurt yiyeyim de dengeleyeyim bari.
Ohhh afiyetle ye canim, yarasin. Bizim icin ye tum 5.takim icin ye
Ya hic kiyamiyorum canim insaallah cok uzulmez yavrucak
Sonuncu olmayacağım inşALLAH
Birinci belli zaten siz aranizda anlasin artik sonuncunun kim olucagina
Ama olmuyor ki sen kendini bilerek ac birakiyorsun yavrumm. Madem biliyordun bunu yanina ogun hazirlasaydin veya yiyip ciksaydin Sinemaya girmeden marketten kuruyemis veya meyve al ye mademse
Avucum tek seferde 10-12 badem gibi alıyor. Bunca yıllık diyet hayatımda bunu çok denediğim için artık saymıyorum. Doğrudan bir avuç olarak yazıyotum. Bn bir avuç yazınca siz 10-12 adet anlayın. :))
Aa cok sasirdim ben hic olcmemistim badem alinca bakicam

iyi akşamlar arkadaşlar, ne güzel yazılar var böyle tam "hadi başla artık, yetti be , yıllardır anca hayal kuruyorsun azıcık iradeli olsan çoktan bitmişti bu iş, şimdi başarı hikayeni yazıyordun" dedirtecek türden yazılar bunlar. Ben cuma günü katıldım aranıza. 3 gün alışma süresi verdim kendime, yediklerimi kıstım. Yarın itibari ile tam anlamıyla başlıyorum inşallah. Yediklerimi ve sporu da yarın yazmaya başlayacağım. Cumaya kadar tartılmak yok. Sürpriz olsun. Destek alıyorum sizden hadi bakalım. İnşallah başarırım.

Et super gider.. Ufff.
Ben genelde kremali mantar yapip kavurmayla karistiriyorum ondan Et yoksa makarnaya sos gibi.
Mantari hep kremali kullaniyorum diyetlik degil pek tarifim
Kremalı bende seviyorum ama maalesef kalori bombası oluyor öyle. Krema yerine sütte kullanabilirsin onun kadar lezzet vermiyor ama idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…