- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.481
Bende kıyamıyorum ama eşim çok kızıyor artık. Ne oluyorsa bilmiyorum ama istemiyor.Ohhh afiyetle ye canim, yarasin. Bizim icin ye tum 5.takim icin ye
Ya hic kiyamiyorum canim insaallah cok uzulmez yavrucak
Birinci belli zaten siz aranizda anlasin artik sonuncunun kim olucagina
Ama olmuyor ki sen kendini bilerek ac birakiyorsun yavrumm. Madem biliyordun bunu yanina ogun hazirlasaydin veya yiyip ciksaydinSinemaya girmeden marketten kuruyemis veya meyve al ye mademse
Aa cok sasirdim ben hic olcmemistim badem alinca bakicam
Doğru tabi okul falan var sen de haklısın :)Uzun kalmak istiyorum okul başlamadan döneceğim için haftaya gelirim muhtemelen kuzum. Yeni kimliğimin gelmesini bekliyorum. Haftaya gelecek umarım.
ben bu hafta memeden kesmeyi deneyeceğim için artık bıraktım.
Benim bir eleştirim yok, aç kalmandan iyidir :) Pilavı da ölçülü tutmuşsun.Kızlaaarrrr... Akşam yemeğimi filme girmeden önce yedim!
Chilli soslu karides ve
2 kaşık pilav yedim.
Önceden de 1/4 yeşil-ekşi elma yemiştim ve akşam yemeğimle günü bu şekilde kapatıyorum.
Eleştirileriniz varsa hazırım dinlemeye. :))
Canim cok sevindim yemeye firsat bulmana. Pilav ne pilavi glutensiz mi? Kinoa yiyebilirsin aksam biz yerken aklima geldin arastir hem protein deposu hem glutensiz hem bulgurun yerini rahatlikla doldurur kisir gibi yapip yiyoruz biz bildigin saglikli salata oluyor hem doyurucuKızlaaarrrr... Akşam yemeğimi filme girmeden önce yedim!
Chilli soslu karides ve
2 kaşık pilav yedim.
Önceden de 1/4 yeşil-ekşi elma yemiştim ve akşam yemeğimle günü bu şekilde kapatıyorum.
Eleştirileriniz varsa hazırım dinlemeye. :))
İnsaallah kol kola zayiflama basamaklarini tek tek inecegiziyi akşamlar arkadaşlar, ne güzel yazılar var böyle tam "hadi başla artık, yetti be , yıllardır anca hayal kuruyorsun azıcık iradeli olsan çoktan bitmişti bu iş, şimdi başarı hikayeni yazıyordun" dedirtecek türden yazılar bunlar. Ben cuma günü katıldım aranıza. 3 gün alışma süresi verdim kendime, yediklerimi kıstım. Yarın itibari ile tam anlamıyla başlıyorum inşallah. Yediklerimi ve sporu da yarın yazmaya başlayacağım. Cumaya kadar tartılmak yok. Sürpriz olsun. Destek alıyorum sizden hadi bakalım. İnşallah başarırım.
Canım hafifliğin o rahatlığını seviyorum. Bir de çocukluğumdan beri fazlam vardı, hep zayıf olmayı hayal etmiştim. Evlenirken 63 kgydim. Çok buluyordum, şimdi 76.Canim cok sevindim yemeye firsat bulmana. Pilav ne pilavi glutensiz mi? Kinoa yiyebilirsin aksam biz yerken aklima geldin arastir hem protein deposu hem glutensiz hem bulgurun yerini rahatlikla doldurur kisir gibi yapip yiyoruz biz bildigin saglikli salata oluyor hem doyurucu
İnsaallah kol kola zayiflama basamaklarini tek tek inecegiz
Sen neden zayiflamak istiyorsun canim? Var mi motivasyon aracin?
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
vaaaay vaaayyy vayy , Nilgüş gözlerime inanamıyor ve tebrik ediyorrummmevet bende menü yazmaya başlasam iyi olacak
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tbe 5-6 yeşil zeytin çay
ara sade duble türk kahvesi 4 kuru erik 9-10 çiğ badem
ara 1 mandalina
akşam 3 yk makarna salata bir tane pirzola 1 bardak ayran
su 2 bitti daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
kahvaltıyı 11 gibi yapınca ara öğünle geçiştirdim günü şimdide 2 kupalık yeşil çay demleyeceğim
eeee siz atak yaparsınız da ben yapamaz mıyım benim sizden neyim eksik eksiğim yok fazlam var
Bugün menümü yazıyorum kızlarrr....
Sabah;
-Menemen ve 1 avuç çiğ badem
Öğle; (13.30)
-Mercimek çorbası
-Karnabahar
-Çoban Salata
Akşam;
Henüz birşey yemedim ancak sanırım aç kalacağım. Çünkü 19.00’da sinemaya gireceğiz annemle ve şu an Anadolu yakasından Avrupa yakasına onu almaya gidiyorum. En az 1 saat yolda gider bu İstanbul trafiğinde...
Deneyim bir dahaki sefereKremalı bende seviyorum ama maalesef kalori bombası oluyor öyle. Krema yerine sütte kullanabilirsin onun kadar lezzet vermiyor ama idare ediyor
Ne diyebilirim bunun ustune bilemiyorumBende kıyamıyorum ama eşim çok kızıyor artık. Ne oluyorsa bilmiyorum ama istemiyor.
Senin menuyu yazman bile yeter arkadasim isterse pastalar borekler dolu olsunnevet bende menü yazmaya başlasam iyi olacak
ara 1 mandalina
su 2 bitti daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
kahvaltıyı 11 gibi yapınca ara öğünle geçiştirdim günü şimdide 2 kupalık yeşil çay demleyeceğim
Evett hafiflikkk.canım ben
Canım hafifliğin o rahatlığını seviyorum. Bir de çocukluğumdan beri fazlam vardı, hep zayıf olmayı hayal etmiştim. Evlenirken 63 kgydim. Çok buluyordum, şimdi 76.Yeniden o halime dönüp 2 senedir başaramadığım şeyi başarmak , eski azim ve irademe yeniden kavuşmak istiyorum.
Hayırlısı olsun kuzum. Insallah sorunsuzca ve sefkatle kesebilirsiniz Mertosuinan bende bu durumdayım ama eşimle papaz olacağız bu gidişle..
Gun icinde surekli ve heryerde herkesin icinde istiyorsa belki ondan rahatsiz olmustur. Ufaklikla konussan sadece gece uyumadan veya sabah uyaninca versen olmaz mi ki.inan bende bu durumdayım ama eşimle papaz olacağız bu gidişle..
Hemen kabul etmeyelim dur belki enisteyi ikna ederizHayırlısı olsun kuzum. Insallah sorunsuzca ve sefkatle kesebilirsiniz Mertosu
ay yok sizi görünce bende şevke geliyorum hep beraber incecik olalımDeneyim bir dahaki sefere
Ne diyebilirim bunun ustune bilemiyorumAnne babasi olarak en iyini siz bilirsiniz canim insaallah kolay olur yavru ve senin icin
Senin menuyu yazman bile yeter arkadasim isterse pastalar borekler dolu olsunn
Evett hafiflikkk.
Bende hamile kaldigimda 62ydim fazla buluyordum halbuki simdi opup basima koyarim canim 62
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
bence hiç okutmayayım, hiç hoşlanmayacaktır o yazıdanHemen kabul etmeyelim dur belki enisteyi ikna ederiz
O link gondermistim ya fensinensim onu okutsaydin mogolistandaki emme durumlarini anlatani.
Ne diyebilirim bunun ustune bilemiyorumAnne babasi olarak en iyini siz bilirsiniz canim insaallah kolay olur yavru ve senin icin
İnşallahHayırlısı olsun kuzum. Insallah sorunsuzca ve sefkatle kesebilirsiniz Mertosu
yok canım, fikir veriyorsun işte fena mı :)Gun icinde surekli ve heryerde herkesin icinde istiyorsa belki ondan rahatsiz olmustur. Ufaklikla konussan sadece gece uyumadan veya sabah uyaninca versen olmaz mi ki.
Cok mu karistim
Hadi inşALLAH iyi sonuçlar alırsın.iyi akşamlar arkadaşlar, ne güzel yazılar var böyle tam "hadi başla artık, yetti be , yıllardır anca hayal kuruyorsun azıcık iradeli olsan çoktan bitmişti bu iş, şimdi başarı hikayeni yazıyordun" dedirtecek türden yazılar bunlar. Ben cuma günü katıldım aranıza. 3 gün alışma süresi verdim kendime, yediklerimi kıstım. Yarın itibari ile tam anlamıyla başlıyorum inşallah. Yediklerimi ve sporu da yarın yazmaya başlayacağım. Cumaya kadar tartılmak yok. Sürpriz olsun. Destek alıyorum sizden hadi bakalım. İnşallah başarırım.
Ooooo.... Nilgün hanımlarda gelmişlerevet bende menü yazmaya başlasam iyi olacak
ara 1 mandalina
su 2 bitti daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
Rica ederim. Ben de sana çok teşekkür ediyorum.Bosa kurek deyince aklima ne geldi.. Aslinda mezuniyet tarihi olarak az bucuk hedef belirlesek daha faydali mi olurduDaha once denendi mi sevgili @toplight ve morordek ? İse yarar mi dersiniz?
5. Takim zayifliyorr
Aslinda siz bunlari yazinca kendim magmaya dogru yol aldim cunku bu zorlu yola benden cok once bas koymussunuz eminim cok sey ogrendinizBu deneyimleri bizle paylastiginiz icin tesekkurler
Hiii kilo verirsek daha cok sevceksin
İnan ki cok zor ama hic pes etmiyorum
-takimin bu hafta en cok kilo vereni-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?