Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende kıyamıyorum ama eşim çok kızıyor artık. Ne oluyorsa bilmiyorum ama istemiyor.

evet bende menü yazmaya başlasam iyi olacak

kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tbe 5-6 yeşil zeytin çay

ara sade duble türk kahvesi 4 kuru erik 9-10 çiğ badem

ara 1 mandalina

akşam 3 yk makarna salata bir tane pirzola 1 bardak ayran

su 2 bitti daha içerim

spor 30 dk yürüyüş

kahvaltıyı 11 gibi yapınca ara öğünle geçiştirdim günü şimdide 2 kupalık yeşil çay demleyeceğim

Uzun kalmak istiyorum okul başlamadan döneceğim için haftaya gelirim muhtemelen kuzum. Yeni kimliğimin gelmesini bekliyorum. Haftaya gelecek umarım.
Doğru tabi okul falan var sen de haklısın :)
Gel o zaman bekliyoruz ülkecek
ben bu hafta memeden kesmeyi deneyeceğim için artık bıraktım.

Benim bir eleştirim yok, aç kalmandan iyidir :) Pilavı da ölçülü tutmuşsun.
Pilavda arpa şehriye yok değil mi, malum onda da gluten var.

Canim cok sevindim yemeye firsat bulmana. Pilav ne pilavi glutensiz mi? Kinoa yiyebilirsin aksam biz yerken aklima geldin arastir hem protein deposu hem glutensiz hem bulgurun yerini rahatlikla doldurur kisir gibi yapip yiyoruz biz bildigin saglikli salata oluyor hem doyurucu
İnsaallah kol kola zayiflama basamaklarini tek tek inecegiz
Sen neden zayiflamak istiyorsun canim? Var mi motivasyon aracin?

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

canım ben
Canım hafifliğin o rahatlığını seviyorum. Bir de çocukluğumdan beri fazlam vardı, hep zayıf olmayı hayal etmiştim. Evlenirken 63 kgydim. Çok buluyordum, şimdi 76. Yeniden o halime dönüp 2 senedir başaramadığım şeyi başarmak , eski azim ve irademe yeniden kavuşmak istiyorum.

lydznp
vaaaay vaaayyy vayy , Nilgüş gözlerime inanamıyor ve tebrik ediyorrummm

Hangi film?

Kremalı bende seviyorum ama maalesef kalori bombası oluyor öyle. Krema yerine sütte kullanabilirsin onun kadar lezzet vermiyor ama idare ediyor
Deneyim bir dahaki sefere
Bende kıyamıyorum ama eşim çok kızıyor artık. Ne oluyorsa bilmiyorum ama istemiyor.
Ne diyebilirim bunun ustune bilemiyorum Anne babasi olarak en iyini siz bilirsiniz canim insaallah kolay olur yavru ve senin icin
Senin menuyu yazman bile yeter arkadasim isterse pastalar borekler dolu olsunn
Evett hafiflikkk.
Bende hamile kaldigimda 62ydim fazla buluyordum halbuki simdi opup basima koyarim canim 62

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Son düzenleme:
ay yok sizi görünce bende şevke geliyorum hep beraber incecik olalım

Ne diyebilirim bunun ustune bilemiyorum Anne babasi olarak en iyini siz bilirsiniz canim insaallah kolay olur yavru ve senin icin

Hayırlısı olsun kuzum. Insallah sorunsuzca ve sefkatle kesebilirsiniz Mertosu
İnşallah

Gun icinde surekli ve heryerde herkesin icinde istiyorsa belki ondan rahatsiz olmustur. Ufaklikla konussan sadece gece uyumadan veya sabah uyaninca versen olmaz mi ki.
Cok mu karistim
yok canım, fikir veriyorsun işte fena mı :)
ama maalesef ya hep ya hiç durumundayız galiba. yine de önerini dikkate alıp gündüz cıs diyip akşam serbest bırakabilirm. tabi almak isterse yapacağımdan sonra

Hadi inşALLAH iyi sonuçlar alırsın.

Ooooo.... Nilgün hanımlarda gelmişler

Rica ederim. Ben de sana çok teşekkür ediyorum.
Artık biraradayız ve birbirimize vereceğimiz moral desteği ve bilgi paylaşımı ile daha başarılı olacağız hepimiz inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…