Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün menüm şöyleydi,
KAHVALTI
(Geç saatte kahvaltı yapabildim)
1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 1 fincan mistik çay
ARA ÖĞÜN
2 mandalina, 1 su bardağı light kefir, 1 fincan Türk kahvesi
AKŞAM YEMEĞİ
3 kuzu pirzola
2 y.k. z.yağlı fasulye pilaki
çoban salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 fincan güllü yeşil çay
1 fincan mistik çay
* Gün içerisinde 3 lt su içtim.

Bugün menüm şöyleydi,
KAHVALTI:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi
1 ayva
1 su bardağı kefir
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase domates çorbası
AKŞAM YEMEĞİ:
2 ızgara köfte
Karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi
* Gün içerisinde 3 lt su içtim.

Hemen kabul etmeyelim dur belki enisteyi ikna ederiz
O link gondermistim ya fensinensim onu okutsaydin mogolistandaki emme durumlarini anlatani.
Adam onu okursa hepten delirebilir bence gi denemeyin. O ablaların memelerini sallayarak herkesin içinde çocuk çağırmaları hatırladıkca

lydznp jillian da zorlanıyor musun bebeyim? Akşama denemek istiyorum ama daha önce zorlanmıştım sanki.
Aslında bazen başlangıç seviyesindeki hareketleri yapıyorum çoğu zamanda diğerini. Ama kardio da jumping jaks ve koşu ip atlama 3lusu o beni son sn'ye de bitiriyor. Bitsin diye yalvaracak hâle geliyorum. Onun haricinde iyi geliyor. Daha önce kilom çok ve çok zıplamalı diye bırakmıştım. Şimdi ip atlıyorken bunu bahane edemem. Birde biliyorsunuz ben leslie sevmiyorum.

Son düzenleme:
Canım merhabalar,
Aramıza hoşgeldin.
Ben Gülden. 42 yaşındayım.
Başarılar diliyorum kilo verme yolculuğunda.

Evet Leslie yi sevmediğini hatırlıyorum
Akşam bir deneyeyim olmazsa jessica ya da bir bakarım. Leslie yaptım akşamüstü, İp atlayamıyorum kociş uyuyamıyormuş ip yere vurunca ses çıkıyor ya ona henüz çözüm bulamadım. Ancak gündüz ve merto uyurken yapabiliyorum

Merhabalar fancynancy
Çarşamba, Perşembe, Cuma öğlen 45 dak tempolu yürüyüş yaptım. Akşamları da 30 dakika kadar evde yürüyüş egzersizi yaptım 10000'e tamamlayayım diye.
Cumartesi ve Pazar günü yürüyüş yapamadım. Annemin beli tutulmuştu, bizimkilerin yanındaydım haftasonu.
Spor bildirimlerimizi bundan sonra sana mı yapıyoruz takım olarak arkadaşım?

Hemen kabul etmeyelim dur belki enisteyi ikna ederiz
O link gondermistim ya fensinensim onu okutsaydin mogolistandaki emme durumlarini anlatani.
Ya ben cok dil döktüm ekstra ne linkler yolladım bilsen, artık bir sey demeye dilim varmadı o yüzden sen devam et senden henüz bunalmaz belki
tabi almak isterse yapacağımdan sonra
Ne yapacaksın? Lütfen travmatik bi sey yapma
Hey gidi Jillian...
Bir zamanlar ben de yapardım kendisini şimdi 200 ip atlayınca tıkanıyorum

Halı işte biraz kesiyor ama tamamen sessiz olmuyor maalesef

Çok hamladin canım. 1.5 seneden fazla oldumu sporu bırakalı
gel seveyim seni ağlama
Hicde kıyamaz ortisine
heyt be benim ortim kim tabi yaparız evde laz forumda laz işin zor
Alıştım artık
500 ip bitti ilgililere

bence hiç okutmayayım, hiç hoşlanmayacaktır o yazıdan

O zaman 25 aya sukredelim umarim sikintisiz kesersin bizi haberdar et surecten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…