- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.501
Helal sana hadi sen yaparsın. Daha önce yapmıştıneeee siz atak yaparsınız da ben yapamaz mıyım benim sizden neyim eksik eksiğim yok fazlam varneyse sana yetişmem lazım hazır yakınken arayı kapatayım
Adam onu okursa hepten delirebilir bence gi denemeyin. O ablaların memelerini sallayarak herkesin içinde çocuk çağırmaları hatırladıkcaHemen kabul etmeyelim dur belki enisteyi ikna ederiz
O link gondermistim ya fensinensim onu okutsaydin mogolistandaki emme durumlarini anlatani.
Aslında bazen başlangıç seviyesindeki hareketleri yapıyorum çoğu zamanda diğerini. Ama kardio da jumping jaks ve koşu ip atlama 3lusu o beni son sn'ye de bitiriyor. Bitsin diye yalvaracak hâle geliyorum. Onun haricinde iyi geliyor. Daha önce kilom çok ve çok zıplamalı diye bırakmıştım. Şimdi ip atlıyorken bunu bahane edemem. Birde biliyorsunuz ben leslie sevmiyorum.lydznp jillian da zorlanıyor musun bebeyim? Akşama denemek istiyorum ama daha önce zorlanmıştım sanki.
Canım merhabalar,iyi akşamlar arkadaşlar, ne güzel yazılar var böyle tam "hadi başla artık, yetti be , yıllardır anca hayal kuruyorsun azıcık iradeli olsan çoktan bitmişti bu iş, şimdi başarı hikayeni yazıyordun" dedirtecek türden yazılar bunlar. Ben cuma günü katıldım aranıza. 3 gün alışma süresi verdim kendime, yediklerimi kıstım. Yarın itibari ile tam anlamıyla başlıyorum inşallah. Yediklerimi ve sporu da yarın yazmaya başlayacağım. Cumaya kadar tartılmak yok. Sürpriz olsun. Destek alıyorum sizden hadi bakalım. İnşallah başarırım.
Adam onu okursa hepten delirebilir bence gi denemeyin. O ablaların memelerini sallayarak herkesin içinde çocuk çağırmaları hatırladıkca
Evet Leslie yi sevmediğini hatırlıyorumAslında bazen başlangıç seviyesindeki hareketleri yapıyorum çoğu zamanda diğerini. Ama kardio da jumping jaks ve koşu ip atlama 3lusu o beni son sn'ye de bitiriyor. Bitsin diye yalvaracak hâle geliyorum. Onun haricinde iyi geliyor. Daha önce kilom çok ve çok zıplamalı diye bırakmıştım. Şimdi ip atlıyorken bunu bahane edemem. Birde biliyorsunuz ben leslie sevmiyorum.
MerhabalarSporunu ekliyorum canım, dukan bira yeşil çay ve maden suyu, limon karışımı. Sen taze annesin içmemende fayda varben bu hafta memeden kesmeyi deneyeceğim için artık bıraktım. Bu arada oğlum 25 aylık oldu artık dokunmaz ona
Ya ben cok dil döktüm ekstra ne linkler yolladım bilsen, artık bir sey demeye dilim varmadı o yüzdenHemen kabul etmeyelim dur belki enisteyi ikna ederiz
O link gondermistim ya fensinensim onu okutsaydin mogolistandaki emme durumlarini anlatani.
Ne yapacaksın? Lütfen travmatik bi sey yapmatabi almak isterse yapacağımdan sonra
Hey gidi Jillian...Aslında bazen başlangıç seviyesindeki hareketleri yapıyorum çoğu zamanda diğerini. Ama kardio da jumping jaks ve koşu ip atlama 3lusu o beni son sn'ye de bitiriyor. Bitsin diye yalvaracak hâle geliyorum. Onun haricinde iyi geliyor. Daha önce kilom çok ve çok zıplamalı diye bırakmıştım. Şimdi ip atlıyorken bunu bahane edemem. Birde biliyorsunuz ben leslie sevmiyorum.
heyt be benim ortim kimHelal sana hadi sen yaparsın. Daha önce yapmıştın
Uyumadın mı sen :)gel seveyim seni ağlama
Halı işte biraz kesiyor ama tamamen sessiz olmuyor maalesefEvet Leslie yi sevmediğini hatırlıyorum
Akşam bir deneyeyim olmazsa jessica ya da bir bakarım. Leslie yaptım akşamüstü, İp atlayamıyorum kociş uyuyamıyormuşip yere vurunca ses çıkıyor ya ona henüz çözüm bulamadım. Ancak gündüz ve merto uyurken yapabiliyorum
Çok hamladin canım. 1.5 seneden fazla oldumu sporu bırakalıYa ben cok dil döktüm ekstra ne linkler yolladım bilsen, artık bir sey demeye dilim varmadı o yüzdensen devam et senden henüz bunalmaz belki
Ne yapacaksın? Lütfen travmatik bi sey yapma
Hey gidi Jillian...
Bir zamanlar ben de yapardım kendisini şimdi 200 ip atlayınca tıkanıyorum
Hicde kıyamaz ortisinegel seveyim seni ağlama
Alıştım artıkheyt be benim ortim kimtabi yaparız evde laz forumda laz işin zor
Kore dizisi izliyordurUyumadın mı sen :)
bence hiç okutmayayım, hiç hoşlanmayacaktır o yazıdan
İnşallah
yok canım, fikir veriyorsun işte fena mı :)
ama maalesef ya hep ya hiç durumundayız galiba. yine de önerini dikkate alıp gündüz cıs diyip akşam serbest bırakabilirm. tabi almak isterse yapacağımdan sonra
Guzelim yazida takildiginiz noktaAdam onu okursa hepten delirebilir bence gi denemeyin. O ablaların memelerini sallayarak herkesin içinde çocuk çağırmaları hatırladıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?