Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

a
Yaa Cocuk buyuturken bence en onemli sey anne babanin fikir birligi. Esini en iyi fensim tanir, anlasilan eniste caymayacak. Allah kolaylik versin demek dusuyor bize. Fikrimizi bilsen de arkandayiz fensinensim sana guveniyoruz
Kore dizisi izliyordur
Izlerkende 2 dk eliptik yapayım demiyordun ama@nilsub
Kore dizisi miiii
Bende onceden coook izlerdimm

Hayır arpa şehriye yok sadece beyaz pirinç. :)

gben bunu söylediğin çok iyi oldu. Kinoa alıp yapayım. Glutensiz beslenmede beyaz pirinci de, bulguru da yiyebiliyormuşuz. Ben de yeni çğrendim bu bilgiyi. Ben normalde de pek yemem pilavı ama bu kadar mahrum beslenince pilav da bir alternatif oldu bana. Ama bu kinoadan kısır yapma işi baya hoşuma gitti. Hatta nasıl yaptığınızı da paylaşırsan daha da çok sevinirim! :)) Alternatif sunarak beni çok mutlu ettin şu an. :)

ArifV216 Cem Yılmaz’ın filmine gittim. Cem Yılmaz olmasa şu ülkede bu tarz film yapacak adam yok... Ben çok eğlendim. Küfür etmesini sevmesem de çok zeki bulduğum bir adam ve toplumun yapısını bildiği için ürünü de ona göre sunuyor.
Filme annemle girdim. Eşim kızımla birlikte dışardaydı. Filmden çıktım kızım avaz avaz ağlamaya başladı; “ben Cem Yılmaz’ın filmine gidecektiiiiiiiimmmmmm....” diye :)))) Herkes bakıp gülüyor 3.5 yaşındaki çocuğun Cem Yılmaz diye ağlaması daha büyük komediydi. Kaldı ki ismini de ilk kez orada duydu sanıyorum. Çocuklar ne alem yahu... :)))

Memeden mi kesmeye çalışıyorsunuz oğlunuzu? Ne kadarlık şu anda merak ettim. Ben çok bunaldığım için 18 aylıkken kesmiştim de hala içim sızlıyor bir yandan ancak bir yandan da iyi ki kesmişim diyorum yoksa ruh sağlığım bozulacaktı. Denizin ortasında bile üstümü başımı parçaladığını biliyorum, çok yoruyordu beni artık... Yine de kopuş süreci duygusal tabii de ömür boyu da emmeyecekler nihayetinde deyip kendimi rahatlattım. Aslında çocuktan önce annenin hazır olması daha önemli bunu biliyorum. :) Bu arada benim kızım şu anda arada bir dirseklerimi ısırıyor, emiyor falan. :)))) Atamadı o psikolojiyi üzerinden. Hala arada bir memenden emeyim bir tanecik ne olur diyor. :))

Güldencim aslında daha önceden spor listesi tutuyorduk ama bir sürü şey girdi araya hep kaldı. Yılbaşıydı, hastalıktı vs. Sporlarınızı yazarken menülerinizde yaptıysanız o gün beni etiketlemeniz yeterli tüm takım arkadaşlarımız için geçerli

Aşkolsun ördekim yaaa, senden bunalır mıyım hiç? Eşim uyuz oluyor dışarı rahat çıkamıyoruz, gittiğimiz yerde meme meme diye yakamı bağrımı çekiştiriyor diye. Rahatsız oluyor onun gerilmesi beni de geriyor. Aslında kış ayındayız bahara doğru niyetliydim ben ama hayaller hayatlar işte.
Bıraktırmaya gelince sarımsaktan nefret ediyor, yemeğin içinde minnacık pişmiş olanını bile atıyor ağzından. Sanırım sarımsak süreceğim. Geceleri emer, gündüzleri artık içmez diye planlıyorum. Çünkü eeee-ee, bak tü kaka olmuş falan desemde emip sırıtıyor bana hiç oralı değil. Sonra içersin oğlum diye geçiştirme çabalarım da sonuçsuz kaldı. Tabletle, yiyecekle falan da kandırmaya çalıştım olmadı. Yemekteyken meme istiyor adam, mama sandalyesinden üstüme uzanıyor ve kucağıma alıyorum en sonunda. Pazarlıkla bir mama bir meme haline geldi durum düşün yani. Yemek yanındaki içecek sanki. Ağlıyor meme, ablasına kızıyor meme, ona kaşımı çatıp kızıyorum meme. İyice suyunu çıkarmışız bizde işin ben ayakta iş yaparken biliyor içemeyecek koltuğa oturduğun an üstüme yapışıyor garfield gibi. Arada dayanamayıp krizi tutunca da elimden tutup beni salona çekiyor oturtturuyor.

Sağol canım

Güzelim yazıda enistenin takılacağı nokta. Ayrıca ben o olayın canlısını gördüm. Görüntü çok hoş gelmemişti
Ya bende hayal edemiyorum o kısmı evet emzirmek hakkında güzel bir yazı ama kültürler çok ters, insanların anne sütü içmesi (evet sağlık için çok iyiymiş birkaç yerde daha okumuştum), sağılıp buzdolabına konması falan. Ne bileyim tuhaf geldi.
Düşünsene pazara çıkıyorum mertle asmışım slinge eşek kadar bebeyi, abicim ordan iki kilo domates tartıver derken meme açıkta bizim oğlan da cok cok birini emiyor öbürünü de mıncıklıyor Pazarcı abininde kaşı gözü ayrı oynar vallaha töööbbeeeee anam kafa kırık diye bizim eve de yakın, polis eşliğinde Erenköy e transfer ediverirker artık pazardan beni. Ordan da bir 46 raporu aldım mı tamammm, kimse ilişmez bana nasılsa cezai ehliyetimde yok diye. Ahahahaaaa roman yazdım gecenin köründe. Bir emzirmeden nerelere geldik görüyonuz mu

Ay yazık yaaa kıyamam. Benim kızım da 5 yaşında o 13 aylıkken kendi isteğiyle bıraktı. Hatta çok üzülmüştüm, dediğin gibi böyle sanki ayrılıyormuşuz ne bileyim aramızdaki o görünmez bağ kopuyormuş gibi hissetmiştim. Yani bıraktırma gibi bir teşebbüsüm olmadı, çok zormuş.
Şimdi oğlum 25 aylık. Sürekli emiyor, bazen çok bunalıyorum. arada derede kalıyorum ya. Bakalım, nasıl bir macera yaşayacağız.

Ferahcigim sadece gece emzirmek için senin gündüz mertten uzak durman yada onu kreşe verip işe başlaman lazım. Yoksa sen tüm gun yaninda olup meme vermezsen daha zor olur mert için. Tam travma. Yada sarımsak sürüp gece gündüz bırakacaksın. 1 kere de tiksinmez belki birkaç kere deneyeceksin. ALLAH kolaylık versin canım

Ben bu konuda sizinle ters düşüyorum sanıyorum. Bir çocuğun anneyle aradaki tek bağı meme mi? Bağınız neden kopsun ayrıca canım. Kaç yaşına gelirse gelsin anne çocuk arasındaki bağı kimse koparamaz ki şekilde de gördük bunu. Koca eşek oldu neredeyse kucağıma çıkıp oturacak.
Gözümün önünde canlandı birden 1.58 boy bende var çocuk 1.80 ve kucağımda gerçi 13 yaşına kadar kucagimdaydi.

Günaydın herkese. Güzel ve bol ekşili bir hafta olsun hepimize.
Menü paylaşmayı unutmusum dün.
Sabah kalkınca 2yk yoğurt yedim. Geç kahvaltı yapılınca metabolizma yavaşlamasın diye
Geç kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
1dilim tbe
Domates biber bol yeşillik
Akşam
Bol salata
3yk et sote
2yk barbunya
1yk kereviz salatası
1.5-2lt su
Jillian level 1 x2 sabah ve gece
500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…