Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkürler canım.
Zahmet oluyor sana da.

Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.

günaydın canım hoş geldin.

ben çok anlamıyorum ama karbonhidrat sayımı çok da mantıklı gelmedi açıkçası bana

günlük toplam kalorini hesaplayarak gitsen daha mantıklı olmaz mı.

bir de sık ve az yemeye dikkat edip suyunu ihmal etmemelisin.

ilk sayfadaki kuralları okuduğunu kabul ettiğini yazman gerekli birde

tekrar hoş geldin

günaydın takımımın iki gün giremedim ya gerçekten özledim sizi
bugün pazartesi tartım 89,2 geldi çok mutluyum en azından sabit gelmediği için

dünkü menüm

sabah 4 kaşık yoğurt

ara 2 tüm ceviz 2 kayısı

akşam menüm mükemmel olduğu için öğleni galetayla geçiştirdim

ara türk kahvesi

akşam bol hamsi buğlama bol salata

aç olmadığım için son ara yok :)
2 litre su 3 saat dışarıda gezenti bebe peşinde koştuum için epeyi bir kalori gitmiştir

ah canım o kadar haklısın ki

ama biz varız destek üstüne destekle hep birbirimizin yanındayız inşallah 1. de olacağız hem de bir hafta değil her hafta

Selam kızlar herkeslere günaydın
Mutlu haftalar bol eksili bi hafta olsun hepimiz için
Bu hafta sonunu cok iyi geçirdim fazla salmadim kendimi menumu paylasayim sonra gecmise bi goz aticam
Cumartesi8
Sabah
Haslanmis yumurta, peynir yesil ve siyah zeytin 4 er adet kizarmis ekmek 1dilim ananasli ysil cay
Ara
4 adet gong
Activia yoğurt
Aksam
3 kasik et kaburma
2 kasik pirinç pilavi

2 lt su
Spor yok tum gun temizlik var

PAZAR
1 dilim kizarmis ekmek
Haslanmis yumurta
Peynir
Yasil zaytin 3 adet
Sekersiz cay
Öğle
1 adet cantik+ ayran
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Yayla corbasi
Salata

1.5 lt su
Ananasli yasil cay
Spor yok

Senin adina sevindim canim. Menun tam ters olmuş azdan coga dogru ama ben kacamak goremedim pazar olmasina rağmen bu istikrarla devam canim

Merhaba canım. Hoşgeldin. Sayarak zayıflama hakkında bir bilgim yok. Biz sağlıklı şeyler yiyerek, spor yaparak zayıflamaya çalışıyoruz. Senin bildiğin birşeyse ve şok diyetler gibi değilse tabiki bunu uygulayabilirsin. Önemli olan vücudu aç bırakarak metabolizmayı yavaşlamamak.en kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşALLAH.

Cnm hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmen gerekiyor
Kb saymayi bende bilmiyorum bu arads

canım ortilerim nasılsınız @bluedolphin lydznp besbb9

nasıl geçti hafta sonunuz
Merhaba canım
Ben iyiyim. Haftasonunda Annemlerdeydim. Annemin beli tutuldu, bayağı ağrısı var. Evdeydik.
Diyetime uydum; ama yürüyüş yapamadım son iki gün.
Sen nasılsın canım ortim, iyi misin?

Neden kahvaltı yok, sebze yok, akşama saklamak için mi kendini? Bence güzel bir kahvaltı yapıp yoğurt ve cevizle ara öğünler yapsaydın sabahtan metabolizman daha hızlanmış olabilirdi.

canım ortilerim nasılsınız @bluedolphin lydznp besbb9

nasıl geçti hafta sonunuz
Benim süper ötesi. Doğumgününe gittik yemekler salatalar pastalar tatlılar ama ben sadece yemem gereken kadar alıp hayır için 1er kaşık masumlardan yedim. Pasta müthişti ama yüzüne bile bakmadım. Şekerli şeyler midemi bulandiriyor almayayım dedim. Israr ettiler ama kazanan ben oldum. Pasta onu yemedigim için en son ağlıyordu
Senin nasıl geçti?

Aramıza hoşgeldin canım
Kilo verme sürecinde başarılar dilerim.
Kanbonhidrat sayarak zayıflamayı bilmiyorum; ama insülin direnci geçmişim olduğu için bana diyabetik diyet veriyorlar. Glisemik indeksi düşük yiyecekler yemeye çalışıyorum.
Bu diyete uyarak ve egzersiz yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Genelde günde 10000 adım yürüyüş yapıyorum egzersiz olarak. Hipotiroidim de var.
Kendi bünyemde şunu farkettim. Sadece diyetle değil, diyet ve egzersizle birlikte daha verimli kilo verebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınlar 5. takımmm
2 gündür ip atlamaya geri döndüm sizler sayesinde.
Cuma tartısı 63'tü, bu sabah 62.6'yı gördüm yeniden
Spora devam. Artık daha güzel eksiler görürüm diye umuyorum.
Sizler nasılsınız bakalım? Pazartesi bildirimlerini pek göremedim.

Çok hamladin canım. 1.5 seneden fazla oldumu sporu bırakalı
Oldu sanırım
2016 Agustosta hamile kaldıgımı düsünürsek tam 1.5 sene olmus diyebiliriz. Hamileyken hamile yogasına gidiyordum ama o da pek düzenli değildi maalesef..
Anlıyorum canım. Bunalmışsındır haklı olarak. Ne diyeyim Mert için de senin için de yeni hayatınız hayırlı olsun şimdiden :)
Hoşgeldin canım.
Karbonhidrat saymak nedir bilmiyorum, kalori saymaktan farklı sanırım?
bugün pazartesi tartım 89,2 geldi çok mutluyum en azından sabit gelmediği için
Haftaya güzel bir giriş olmuş, artık bu cuma listeye alalım seni :)

Merhaba canım
Ben iyiyim. Haftasonunda Annemlerdeydim. Annemin beli tutuldu, bayağı ağrısı var. Evdeydik.
Diyetime uydum; ama yürüyüş yapamadım son iki gün.
Sen nasılsın canım ortim, iyi misin?

bende inanılmaz yorgun ve uykusuzum canım hiç dinlenemedim bu hafta sonu saat 10 olmasına rağmen iki kahve içip ancak açılıyorum

diyetimize uymamız çok güzel orticiğimm bu hafta biz birinci olacağız inşallah

annen için çok üzüldüm fıtık falan mı var yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…