- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.541
Çok teşekkürler canım.Güldencim aslında daha önceden spor listesi tutuyorduk ama bir sürü şey girdi araya hep kaldı. Yılbaşıydı, hastalıktı vs. Sporlarınızı yazarken menülerinizde yaptıysanız o gün beni etiketlemeniz yeterlitüm takım arkadaşlarımız için geçerli
Günaydın canımGünaydin kizlar..
Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.
Gunaydin arkadaslar ben cok mutsuz uyandim.
Gece uykum kacinca soyle bi sonuc listesine bakayim dedim durumumuz gercekten vahim.
Ben takimin en cok kilo vereni yazdim imzama ama gram vermisim resmen kilo nedir ya. Birinci olan 7.takimda herkes 1 küsür kilo vermisOnlarin en kotu vereni zaten 600 gram vermis dusunun ki bizden kalabaliklar her kilodan kisi var. Kimse ay yilbasi dogumgunu ay odem ay sirtim ay emziriyorum dememis Eminim onlarin da vardir isleri gucleri cocuklari coluklari. Bizim herbirimizde bir bahane
Mezun olurken karnemizde koskoca Ocak ayinda 0,3 gram verdi yazsa hos mu? Ha zaten boyle devam edersek mezuniyeti kac sene sonra gorecegiz kimbilir..
Aksam 8 mi dersiniz 9 mu dersiniz belli bir saatten sonra yememe kurali vs getirelim. Acikan gelsin gruba yazsin birbirimize destek olalim. Spor listesi tutsun bir arkadasimiz. Su listesi tutsun bir baskasi. Vucut olcusu alalim onu tutsun birimiz.
Bu takim dennisgo yu cikartmis icinden ilham alma vakti geldiGerci arastirma yaptim onun hizli calisan tiroidleri varmis Madem hizli calisan metabolizma ise yariyor uyaninca hemen metabolizmayi calistiran birseyler bulalim.
Bu yarista gercekten kimler yan yana?
lydznp
@bluedolphin
prensesss016
besbb9
esd_04
@kkelebeketkisi
@balpamuk
@Ben_olmak
@sergerdan
@zamena
Desteginizi istiyorum lutfen zayiflamak istiyorum elbiselerimin hepsine girebilmek, olmuyosa da icinde ince kaldigimdan olmadigim gunleri gormekk..
Kimler ayni seyi hissediyor? Herkes zayiflamak istiyor ama neden? Bunu hepimiz yazalim unutmayalim burda yazmak cok vakit aliyor hayatimizdan farkindasinizdir. Neden mezun olup o vakit yerine kitap okumayalim gezmeyelim arada bir canimizin istedigi birseyi yemeyelim? Gelip buraya yeni gelen arkadaslarla yazisip gulusmeyelim? Ne guzel bir seydir mezun olmak.Oraya ben gidecegim ama yanimda gelin ayagim takilsa beni de goturun hadi uyanin uyaniiinnnn
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Senin adina sevindim canim. Menun tam ters olmuş azdan coga dogru ama ben kacamak goremedim pazar olmasina rağmen bu istikrarla devam canimgünaydın takımımın iki gün giremedim ya gerçekten özledim sizi
bugün pazartesi tartım 89,2 geldi çok mutluyum en azından sabit gelmediği için
dünkü menüm
sabah 4 kaşık yoğurt
ara 2 tüm ceviz 2 kayısı
akşam menüm mükemmel olduğu için öğleni galetayla geçiştirdim
ara türk kahvesi
akşam bol hamsi buğlama bol salata
aç olmadığım için son ara yok :)
2 litre su 3 saat dışarıda gezenti bebe peşinde koştuum için epeyi bir kalori gitmiştir
Merhaba canım. Hoşgeldin. Sayarak zayıflama hakkında bir bilgim yok. Biz sağlıklı şeyler yiyerek, spor yaparak zayıflamaya çalışıyoruz. Senin bildiğin birşeyse ve şok diyetler gibi değilse tabiki bunu uygulayabilirsin. Önemli olan vücudu aç bırakarak metabolizmayı yavaşlamamak.en kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşALLAH.Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.
Cnm hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmen gerekiyorMerhaba arkadaşlar;
Merhaba canım
Neden kahvaltı yok, sebze yok, akşama saklamak için mi kendini? Bence güzel bir kahvaltı yapıp yoğurt ve cevizle ara öğünler yapsaydın sabahtan metabolizman daha hızlanmış olabilirdi.günaydın takımımın iki gün giremedim ya gerçekten özledim sizi
bugün pazartesi tartım 89,2 geldi çok mutluyum en azından sabit gelmediği için
dünkü menüm
sabah 4 kaşık yoğurt
ara 2 tüm ceviz 2 kayısı
akşam menüm mükemmel olduğu için öğleni galetayla geçiştirdim
ara türk kahvesi
akşam bol hamsi buğlama bol salata
aç olmadığım için son ara yok :)
2 litre su 3 saat dışarıda gezenti bebe peşinde koştuum için epeyi bir kalori gitmiştir
Benim süper ötesi. Doğumgününe gittik yemekler salatalar pastalar tatlılar ama ben sadece yemem gereken kadar alıp hayır için 1er kaşık masumlardan yedim. Pasta müthişti ama yüzüne bile bakmadım. Şekerli şeyler midemi bulandiriyor almayayım dedim. Israr ettiler ama kazanan ben oldum. Pasta onu yemedigim için en son ağlıyordu
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar;
Oldu sanırımÇok hamladin canım. 1.5 seneden fazla oldumu sporu bırakalı
Anlıyorum canım. Bunalmışsındır haklı olarak. Ne diyeyim Mert için de senin için de yeni hayatınız hayırlı olsun şimdiden :)Aşkolsun ördekim yaaa, senden bunalır mıyım hiç? Eşim uyuz oluyor dışarı rahat çıkamıyoruz, gittiğimiz yerde meme meme diye yakamı bağrımı çekiştiriyor diye. Rahatsız oluyoronun gerilmesi beni de geriyor. Aslında kış ayındayız bahara doğru niyetliydim ben ama hayaller hayatlar işte.
Bıraktırmaya gelince sarımsaktan nefret ediyor, yemeğin içinde minnacık pişmiş olanını bile atıyor ağzından. Sanırım sarımsak süreceğim.Geceleri emer, gündüzleri artık içmez diye planlıyorum. Çünkü eeee-ee, bak tü kaka olmuş falan desemde emip sırıtıyor bana hiç oralı değil. Sonra içersin oğlum diye geçiştirme çabalarım da sonuçsuz kaldı. Tabletle, yiyecekle falan da kandırmaya çalıştım olmadı. Yemekteyken meme istiyor adam, mama sandalyesinden üstüme uzanıyor ve kucağıma alıyorum en sonunda. Pazarlıkla bir mama bir meme haline geldi durum düşün yani. Yemek yanındaki içecek sanki. Ağlıyor meme, ablasına kızıyor meme, ona kaşımı çatıp kızıyorum meme. İyice suyunu çıkarmışız bizde işin ben ayakta iş yaparken biliyor içemeyecek koltuğa oturduğun an üstüme yapışıyor garfield gibi. Arada dayanamayıp krizi tutunca da elimden tutup beni salona çekiyor oturtturuyor.
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar;
Haftaya güzel bir giriş olmuş, artık bu cuma listeye alalım seni :)bugün pazartesi tartım 89,2 geldi çok mutluyum en azından sabit gelmediği için
Merhaba canım
Ben iyiyim. Haftasonunda Annemlerdeydim. Annemin beli tutuldu, bayağı ağrısı var. Evdeydik.
Diyetime uydum; ama yürüyüş yapamadım son iki gün.
Sen nasılsın canım ortim, iyi misin?
Haftaya güzel bir giriş olmuş, artık bu cuma listeye alalım seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?