- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.561
Benim süper ötesi. Doğumgününe gittik yemekler salatalar pastalar tatlılar ama ben sadece yemem gereken kadar alıp hayır için 1er kaşık masumlardan yedim. Pasta müthişti ama yüzüne bile bakmadım. Şekerli şeyler midemi bulandiriyor almayayım dedim. Israr ettiler ama kazanan ben oldum. Pasta onu yemedigim için en son ağlıyordu
Senin nasıl geçti?
canım yoğurt gerçekten kahvaltım ben kısmadım yani son iki haftadır çok az kilo verebildiğim için diyetisyenim öyle verdi.Neden kahvaltı yok, sebze yok, akşama saklamak için mi kendini? Bence güzel bir kahvaltı yapıp yoğurt ve cevizle ara öğünler yapsaydın sabahtan metabolizman daha hızlanmış olabilirdi.
İnşallah canım. Bu hafta güzel bir sonuç alalım hepbirlikte.bende inanılmaz yorgun ve uykusuzum canım hiç dinlenemedim bu hafta sonu saat 10 olmasına rağmen iki kahve içip ancak açılıyorum
diyetimize uymamız çok güzel orticiğimm bu hafta biz birinci olacağız inşallah
annen için çok üzüldüm fıtık falan mı var yoksa
Merhabalar canımGünaydınlar 5. takımmm
2 gündür ip atlamaya geri döndüm sizler sayesinde.
Cuma tartısı 63'tü, bu sabah 62.6'yı gördüm yeniden
Spora devam. Artık daha güzel eksiler görürüm diye umuyorum.
Sizler nasılsınız bakalım? Pazartesi bildirimlerini pek göremedim.
Ayni normal kisir gibi, sadece kinoa biraz farkli kokuyor onu da oncesinde suzgecle birkac kere yikarsan baya azaliyor. Yagini fazla koyma cok emmiyor hem zaten diyetteyizgben bunu söylediğin çok iyi oldu. Kinoa alıp yapayım. Glutensiz beslenmede beyaz pirinci de, bulguru da yiyebiliyormuşuz. Ben de yeni çğrendim bu bilgiyi. Ben normalde de pek yemem pilavı ama bu kadar mahrum beslenince pilav da bir alternatif oldu bana. Ama bu kinoadan kısır yapma işi baya hoşuma gitti. Hatta nasıl yaptığınızı da paylaşırsan daha da çok sevinirim! :)) Alternatif sunarak beni çok mutlu ettin şu an. :)
Zorla biraktirmalarda genelde gorunuyormus yavrularda boyle degisik tensel temas ihtiyaclari, cok normal. KiyamamMemeden mi kesmeye çalışıyorsunuz oğlunuzu? Ne kadarlık şu anda merak ettim. Ben çok bunaldığım için 18 aylıkken kesmiştim de hala içim sızlıyor bir yandan ancak bir yandan da iyi ki kesmişim diyorum yoksa ruh sağlığım bozulacaktı. Denizin ortasında bile üstümü başımı parçaladığını biliyorum, çok yoruyordu beni artık... Yine de kopuş süreci duygusal tabii de ömür boyu da emmeyecekler nihayetinde deyip kendimi rahatlattım. Aslında çocuktan önce annenin hazır olması daha önemli bunu biliyorum. :) Bu arada benim kızım şu anda arada bir dirseklerimi ısırıyor, emiyor falan. :)))) Atamadı o psikolojiyi üzerinden. Hala arada bir memenden emeyim bir tanecik ne olur diyor. :))
Ben bildirmek istemiyorum mördakcığım.Günaydınlar 5. takımmm
2 gündür ip atlamaya geri döndüm sizler sayesinde.
Cuma tartısı 63'tü, bu sabah 62.6'yı gördüm yeniden
Spora devam. Artık daha güzel eksiler görürüm diye umuyorum.
Sizler nasılsınız bakalım? Pazartesi bildirimlerini pek göremedim.
Yani senin de takildigin noktaGüzelim yazıda enistenin takılacağı nokta. Ayrıca ben o olayın canlısını gördüm. Görüntü çok hoş gelmemişti
Sabah çıkıp akşam geliyorum eve. Yazılı haftası olunca ancak birkaç sefer girebiliyorum. 15 tatilde daha rahat yazarım. Grubun hızına yetişmek ne mümkün maşallahŞimdi bi yoklama alalım bakalım.
kkelebeketkisi canım bu kez düzenli katılım yapacagım demistin ama cuma sabahından beri görünmüyorsun. Ondan önce de carsamba girmissin. Hafta sonu diye simdilik görmezden geliyorum ama daha aktif olmanı bekliyoruz.
Ben_olmak sergerdan canlarım siz de karabatak gibi 1-2 mesaj yazıp çıkıyorsunuz, sohbetimize katılın, daha çok görelim sizi :)
Daha emzirme olayinda o kisimlara gelmedim tabi zor anlattiklarinAşkolsun ördekim yaaa, senden bunalır mıyım hiç? Eşim uyuz oluyor dışarı rahat çıkamıyoruz, gittiğimiz yerde meme meme diye yakamı bağrımı çekiştiriyor diye. Rahatsız oluyoronun gerilmesi beni de geriyor. Aslında kış ayındayız bahara doğru niyetliydim ben ama hayaller hayatlar işte.
Bıraktırmaya gelince sarımsaktan nefret ediyor, yemeğin içinde minnacık pişmiş olanını bile atıyor ağzından. Sanırım sarımsak süreceğim.Geceleri emer, gündüzleri artık içmez diye planlıyorum. Çünkü eeee-ee, bak tü kaka olmuş falan desemde emip sırıtıyor bana hiç oralı değil. Sonra içersin oğlum diye geçiştirme çabalarım da sonuçsuz kaldı. Tabletle, yiyecekle falan da kandırmaya çalıştım olmadı. Yemekteyken meme istiyor adam, mama sandalyesinden üstüme uzanıyor ve kucağıma alıyorum en sonunda. Pazarlıkla bir mama bir meme haline geldi durum düşün yani. Yemek yanındaki içecek sanki. Ağlıyor meme, ablasına kızıyor meme, ona kaşımı çatıp kızıyorum meme. İyice suyunu çıkarmışız bizde işin ben ayakta iş yaparken biliyor içemeyecek koltuğa oturduğun an üstüme yapışıyor garfield gibi. Arada dayanamayıp krizi tutunca da elimden tutup beni salona çekiyor oturtturuyor.
İyi ki yazdin canim bende unutmusumGünaydın herkese. Güzel ve bol ekşili bir hafta olsun hepimize.
Menü paylaşmayı unutmusum dün.
Sabah kalkınca 2yk yoğurt yedim. Geç kahvaltı yapılınca metabolizma yavaşlamasın diye
Geç kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
1dilim tbe
Domates biber bol yeşillik
Akşam
Bol salata
3yk et sote
2yk barbunya
1yk kereviz salatası
1.5-2lt su
Jillian level 1 x2 sabah ve gece
500
Hosgeldin hype, birlikte cipcitir olucazMerhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.
Super iradeeBenim süper ötesi. Doğumgününe gittik yemekler salatalar pastalar tatlılar ama ben sadece yemem gereken kadar alıp hayır için 1er kaşık masumlardan yedim. Pasta müthişti ama yüzüne bile bakmadım. Şekerli şeyler midemi bulandiriyor almayayım dedim. Israr ettiler ama kazanan ben oldum. Pasta onu yemedigim için en son ağlıyordu
Senin nasıl geçti?
Cok gecmis olsun hemen iyilesir umarimmMerhaba canım
Ben iyiyim. Haftasonunda Annemlerdeydim. Annemin beli tutuldu, bayağı ağrısı var. Evdeydik.
Diyetime uydum; ama yürüyüş yapamadım son iki gün.
Sen nasılsın canım ortim, iyi misin?
Öyleyse sorun değil.canım yoğurt gerçekten kahvaltım ben kısmadım yani son iki haftadır çok az kilo verebildiğim için diyetisyenim öyle verdi.
gerçi içine yulafta verdi ama evdeki meyveli yulaftı yiyemiyorum o yüzden katmadım ben benim suçum değil yani
Çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin inşALLAHİnşallah canım. Bu hafta güzel bir sonuç alalım hepbirlikte.
Sağolasın.Evet, Annemde belfıtığı var. MR ve röntgen çekildi. Bugün doktora sonuçları göstermeye gideceğiz inşallah. Bu sefer her zamankinden çok ağrısı oldu ve belinin tutukluğu kötü durumda.
BendeeeBen bildirmek istemiyorum mördakcığım.
Soyle tartilirsam yazabilirim
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Ben bildirmek istemiyorum mördakcığım.
Soyle tartilirsam yazabilirim
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?