Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslına bakarsan hepsinin mantığı aynı, ama bu da ayrı bir motivasyon olabilir. değişiklik arada iyidir :)

kızlar 1 notamız var geçen haftanın bi önceki haftasından;

servey (65,7/) sabit mezun olmak istiyor
moni (82,7/84.7/-2/-%2.42) izne ayrılmak istiyor 2018 1. izin hakkı
inatettimolacak (60,3/60/0,3/%0,50) mezun olmak istiyor
lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit
prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)
gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)

5. Takım Ortalaması: %-0,428

onu bu hafta sildirsek olmaz mı? hadi ilk 3 e zorlayalım lütfen.

Ofise dönünce test edeceğim. Sayarak ne tüketiyormuşum

Geç günaydın olacak ama olsun. Herkes nasıl bu pazartesi gününde :)
Bugün kimliğim geldiğinde dair kağıdı aldım. Yarın belediyeye gidip alayım sonra tatile geliyorum. Of aldı beni bir stres diyetisyene de gideceğim tabii bu kez karne pek patlak değil ya şu an diyet yapmak üç saat spor yapmak istiyorum :) lydznp senin diyetisyene gittiğin zamanki gibi oldum.

Kuzum ben anlamadım galiba. Mercimek 48 diyor onu yersen zaten 50 ediyor İskender 28 o zaman o daha iyi mi bu diyette? İçki sıfır. Hani şu İrem derici mi bira içip zayıflıyordu onun gibi olmuş sanki. Bence ben yanlış anladım ya öyle değil galiba

İskendere ustundeki tereyag ve altindaki pide dahilse bence cok iyi
Hayatimin diyetini buldum

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

hahaha bu da benden
Git zıbar artık
ay sabaha karşı 4 te yattım

sildirelim tabiii takimimiz notali mi kalsin ilk 3 e girince siliniyorsa bu hafta bizden kacmazzz

gben bak daha yakışıklı bir imza atarsın şöyle göz kamaştırıcı bir ortalama ile derece için zorla bu hafta kuzum.. Gülden ve Ayşe zaten geçen haftanın sabitini bu hafta ekstra - olarak görebilirler. prensesss016 ve besbb9 bu kadar mükemmel bir ortam sizin yağlarınızı yakar bence :) bu haftayı derece haftası ilan etmek lazım kızlar.

mercimek 18 diyor canım 48 değil.

ben bu diyetin ustasıyım demiyorum ama görmüştüm daha önce. ee malum çorba kh olarak görülür.

proteinlere az kh değeri vermiş, iskenderi nasıl değerlendirmiş bilmiyorum ama. yani bol tereyağlı ekmekli falan olarak mı bilemedim.

meyve ve tatlının kh değeri yüksek, proteinin düşük. yani genel anlamda bizde gün içinde sınırlı meyve sınırlı ekmek yiyoruz. ordan mantığını anlamaya ve bizimkilerle az çok eşdeğer tutmaya çalıştım.

ama bence kh sayımı da kalori sayımı da yanlış diyet yöntemi, 1 lt cola 1 cips te 1000 kalori, 3 koca tavuk bol yoğurt salata da 1000 kalori.

önemli olan aldığın kalorinin sağlıklı kalori ve doğru kalori olması.

hoş geldin canım aramıza bu bahsettiğin kh saymak dr ayça kayanın böyle bir metodu var sayarak zayıflama diye onun gibi bişey mi

hahah millette 3. kişi var sanacak kızzz
Mahmut kim

Takim derece alirsa imzamda onu da kullanabilirim

Mercimek çorbası öyle ama yemeği sanki 48 gibi geldi bana. Yani bakliyat yemeği yememek lazım gibi.
Kesinlikle düşünsene kalori hesabıysa mesele biz onu cipsle doldurabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…