- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.601
Uyku çok etkiliyor kuzum ya iyi yapmışsın tartılmamakla..bende bugun tartılmadım çünkü çok yattım ve gece hiç bişey yemiyorum sadece yeşil çay türk kahvesi içiyorum ama şiş ellerim düzensin uykudan
Ay yazık yaaa kıyamam. Benim kızım da 5 yaşında o 13 aylıkken kendi isteğiyle bıraktı. Hatta çok üzülmüştüm, dediğin gibi böyle sanki ayrılıyormuşuz ne bileyim aramızdaki o görünmez bağ kopuyormuş gibi hissetmiştim. Yani bıraktırma gibi bir teşebbüsüm olmadı, çok zormuş.
Şimdi oğlum 25 aylık. Sürekli emiyor, bazen çok bunalıyorum. arada derede kalıyorum ya. Bakalım, nasıl bir macera yaşayacağız.
Günaydın canımGünaydin kizlar..
hoşgeldin canım umarım burada bizlerle beraber istediğin kiloya ulaşırsın.Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.
Canım paketli gıdalar yerine sen kendin bir şeyler yapabilsen daha iyi olackaotSelam kızlar herkeslere günaydın
Mutlu haftalar bol eksili bi hafta olsun hepimiz için
Bu hafta sonunu cok iyi geçirdim fazla salmadim kendimi menumu paylasayim sonra gecmise bi goz aticam
Cumartesi8
Sabah
Haslanmis yumurta, peynir yesil ve siyah zeytin 4 er adet kizarmis ekmek 1dilim ananasli ysil cay
Ara
4 adet gong
Activia yoğurt
Aksam
3 kasik et kaburma
2 kasik pirinç pilavi
2 lt su
Spor yok tum gun temizlik var
PAZAR
1 dilim kizarmis ekmek
Haslanmis yumurta
Peynir
Yasil zaytin 3 adet
Sekersiz cay
Öğle
1 adet cantik+ ayran
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Yayla corbasi
Salata
1.5 lt su
Ananasli yasil cay
Spor yok
kesinlikle sana katılıyor ve bu yoruma şapka çıkarıyorum. Günün ilk öğünü depoyu doldurmadan yola çıkmak gibi birşey kahvaltı öğününü iyi yapmamakNeden kahvaltı yok, sebze yok, akşama saklamak için mi kendini? Bence güzel bir kahvaltı yapıp yoğurt ve cevizle ara öğünler yapsaydın sabahtan metabolizman daha hızlanmış olabilirdi.
Mercimek çorbası öyle ama yemeği sanki 48 gibi geldi bana. Yani bakliyat yemeği yememek lazım gibi.
Kesinlikle düşünsene kalori hesabıysa mesele biz onu cipsle doldurabiliriz :)
İp ne güzel bir şey ya. Ne varsa çocuk oyunlarında var değil mi kuzum. Ben de iki gün diyet iki gün saçmalama gibi bir döngüdeyim. Mazeret istersen çooooook ama hepsi kendine zarar insanın. Yakında geliyorum diyetisyen beni çekip çevirir artık :) ay kadını valize koyup buraya getiresim var ya :)Günaydınlar 5. takımmm
2 gündür ip atlamaya geri döndüm sizler sayesinde.
Cuma tartısı 63'tü, bu sabah 62.6'yı gördüm yeniden
Spora devam. Artık daha güzel eksiler görürüm diye umuyorum.
Sizler nasılsınız bakalım? Pazartesi bildirimlerini pek göremedim.
Kuzum daha tüm mesajları okumadım ama bu hafta bize derece getirecek arkadaşların pazartesi kilolarını alıp gidişatı görsek mi ? Sonuçta pazartesi bildirim yapıyoruz zatenŞimdi bi yoklama alalım bakalım.
@kkelebeketkisi canım bu kez düzenli katılım yapacagım demistin ama cuma sabahından beri görünmüyorsun. Ondan önce de carsamba girmissin. Hafta sonu diye simdilik görmezden geliyorum ama daha aktif olmanı bekliyoruz.
@Ben_olmak @sergerdan canlarım siz de karabatak gibi 1-2 mesaj yazıp çıkıyorsunuz, sohbetimize katılın, daha çok görelim sizi :)
Diyetisyen bana derdi 1 dilim beyaz ekmek ya da esmer ekmek yediğinde kalori açısından bir fark yok aslında. Beyaz ekmekle kalori olarak diyeti bozmasın ama şeker dalgalanır çabuk acıkırsın ve daha çok yersin.. Bu onun gibi birşey sanırımdimi bende gün boyu aç kalıp tüm kalorimi bi burger ile tamamlayıp kilo vermek isterim mesela
Merhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza yeni katıldım. 34 yaşındayım kendimi bildim bileli de göbekli bir kızım :) Boyum 1.67 kilom 80. 14 yıldır da tip 1 diyabetim.
Nasıl bir diyet uygulayacağımızı kendimiz mi belirliyoruz. Ben karbonhidrat sayarak zayıflamak istiyorum mesela. Günlük almam gereken 55-60 gr karbonhidrat.
Ben de çabalarım ve sizin desteklerinizle inşallah 60 kg olmak, daha sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamak istiyorum.
Diyetisyen bana derdi 1 dilim beyaz ekmek ya da esmer ekmek yediğinde kalori açısından bir fark yok aslında. Beyaz ekmekle kalori olarak diyeti bozmasın ama şeker dalgalanır çabuk acıkırsın ve daha çok yersin.. Bu onun gibi birşey sanırım
Sağol tatlım.Ferahcigim sadece gece emzirmek için senin gündüz mertten uzak durman yada onu kreşe verip işe başlaman lazım. Yoksa sen tüm gun yaninda olup meme vermezsen daha zor olur mert için. Tam travma. Yada sarımsak sürüp gece gündüz bırakacaksın. 1 kere de tiksinmez belki birkaç kere deneyeceksin. ALLAH kolaylık versin canım
Ya tabi tek bağ değil ama işte o zaman ben öyle hissetmiştim.Ben bu konuda sizinle ters düşüyorum sanıyorum. Bir çocuğun anneyle aradaki tek bağı meme mi? Bağınız neden kopsun ayrıca canım. Kaç yaşına gelirse gelsin anne çocuk arasındaki bağı kimse koparamaz ki şekilde de gördük bunu. Koca eşek oldu neredeyse kucağıma çıkıp oturacak.
Gözümün önünde canlandı birden 1.58 boy bende var çocuk 1.80 ve kucağımdagerçi 13 yaşına kadar kucagimdaydi.
Ara öğün bir sonraki ana öğünde daha az yemeni de sağlıyor bence çok önemli o nedenle. bir de sen yapmadığın için yapmaya başlarsan vücut kesin reaksiyon verecek. En azından yanına fındık fısıltık alıp öyle başlasan alışınca meyve süt vs de eklersinaa bunu da bilmiyodum, ikisi aynı kalori miymiş.
ya kesinlikle kaloriyi bile doğru yiyeceklerden almamız lazım, mesela hiç kh almazsan arabayı çalıştıracak marşa basacak enerji yok. mutlaka doğru kh doğru yiyecek.
o değil de ben düzgünce ara ögün yapmıyorum hiç, sanırım ara öğünlü bi diyet yapsam yağ yakarak daha etkili sonuca ulaşırım. ara öğün yağ yakımını çok hızlandırıyomuş.
Ortim senin sütte bağımlılık yapan bir şey var ben anladım. Baksana çocuk yemek yerken bile istiyor :)Sağol tatlım.
Ya tabi tek bağ değil ama işte o zaman ben öyle hissetmiştim.
Ya ben 79,1 çıktımGünaydınlar 5. takımmm
2 gündür ip atlamaya geri döndüm sizler sayesinde.
Cuma tartısı 63'tü, bu sabah 62.6'yı gördüm yeniden
Spora devam. Artık daha güzel eksiler görürüm diye umuyorum.
Sizler nasılsınız bakalım? Pazartesi bildirimlerini pek göremedim.
Ofise dönünce test edeceğim. Sayarak ne tüketiyormuşum
cuma bir diziye başladım 50 bölümdü bu gece 27. bölume geldim deli gibi sardı beni dizi bırakamıyorumUyku çok etkiliyor kuzum ya iyi yapmışsın tartılmamakla..
Kesinlikle süpersin. O gramlar toplanacak büyük bir başarı hikayesi olacak :)Ya ben 79,1 çıktımgram gram veriyorum heeee süperim
He yedik içtik kilo aldık bitti şimdi de dizi izleyerek alalım diyorsun :)cuma bir diziye başladım 50 bölümdü bu gece 27. bölume geldim deli gibi sardı beni dizi bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?