Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menü paylaşılayım

Sabah 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir 5 zeytin domates salatalık

Ara ; Türk kahvesi 3 hurma

Öğlen ; 3 kaşık kavrulmuş kıyma 2 dilim ekmek yeşil salata

Ara ; 2 mandalina 10 fındık

Akşam ; 5 kaşık pırasa yemeği 4 kaşık yoğurt

Ara ; 1 bardak kefir

3 litre su ( 1,5 litresini içtim bile )

Bugün kocama biberli ekmek yapacağım ve yemeyeceğim bir aferini hak edeceğim günün sonunda

Aynı şeyleri hissettim ben de... Sanki ayrılıyormuşuz gibi garip birşey. Ama çokta bunaltıcı çocuk büyüdüğü zaman. Bu arada karışmak veya nasihat verir gibi olmak istemem ama bir gözlemimi aktarmak istiyorum. Bana göre memeyi azaltarak gitmen daha iyi. Yani bir defa istedi atlat bir şekilde ilgisini dağıt. Azalta azalta ama tamamen bıraktırdığın gün, geceyi de-gündüzü de keserek. Yoksa asla memeyi unutmadığı için çok zor oluyor ve gündüz de hep üstünü başını tırmalıyor aklında olduğu için. :))

Ben memeden keserken sürekli konuşmuştum. “Çocuklar büyüyünce annelerin memesindeki süt azalır ve sonra biter. Sen bütün sütleri içtin bitirdin ve şimdi sütler şişelere, bardaklara doldu. Artık büyüyen çocuklar bardaklardan süt içer. Hadi koş mutfağa gidip sütleri bardağa dolduralım.” diyerek her defasında mutfağa koştur koştur aksiyon yaratarak ilgisini dağıttım. Tabii unutana kadar biraz biraz ağladığı oldu kabullenmesi zor birşey sonuçta düşünsenize sigara tiryakisinin bir anda sigarayı çat diye kestiğini. :))) Zor ve travmatik olduğu için önce bilincine işlemek önemli bence. Yine de kabullenmiyorlar da yine de aklında neden bırakması gerektiğiyle ilgili bilgiler olması daha ağır travma yaşamasını engelliyot bence. :) Kolaylıklar, umarım en hafifinden, iki taraflı güzelce atlatırsınız bu süreci.

Günaydin kizlar..
Günaydın canım
hoşgeldin canım umarım burada bizlerle beraber istediğin kiloya ulaşırsın.
Canım paketli gıdalar yerine sen kendin bir şeyler yapabilsen daha iyi olackaot
Neden kahvaltı yok, sebze yok, akşama saklamak için mi kendini? Bence güzel bir kahvaltı yapıp yoğurt ve cevizle ara öğünler yapsaydın sabahtan metabolizman daha hızlanmış olabilirdi.
kesinlikle sana katılıyor ve bu yoruma şapka çıkarıyorum. Günün ilk öğünü depoyu doldurmadan yola çıkmak gibi birşey kahvaltı öğününü iyi yapmamak

Mercimek çorbası öyle ama yemeği sanki 48 gibi geldi bana. Yani bakliyat yemeği yememek lazım gibi.
Kesinlikle düşünsene kalori hesabıysa mesele biz onu cipsle doldurabiliriz :)

dimi bende gün boyu aç kalıp tüm kalorimi bi burger ile tamamlayıp kilo vermek isterim mesela

İp ne güzel bir şey ya. Ne varsa çocuk oyunlarında var değil mi kuzum. Ben de iki gün diyet iki gün saçmalama gibi bir döngüdeyim. Mazeret istersen çooooook ama hepsi kendine zarar insanın. Yakında geliyorum diyetisyen beni çekip çevirir artık :) ay kadını valize koyup buraya getiresim var ya :)

Kuzum daha tüm mesajları okumadım ama bu hafta bize derece getirecek arkadaşların pazartesi kilolarını alıp gidişatı görsek mi ? Sonuçta pazartesi bildirim yapıyoruz zaten

dimi bende gün boyu aç kalıp tüm kalorimi bi burger ile tamamlayıp kilo vermek isterim mesela
Diyetisyen bana derdi 1 dilim beyaz ekmek ya da esmer ekmek yediğinde kalori açısından bir fark yok aslında. Beyaz ekmekle kalori olarak diyeti bozmasın ama şeker dalgalanır çabuk acıkırsın ve daha çok yersin.. Bu onun gibi birşey sanırım

Aramıza hoşgeldin. Diyet yolculuğunda azim, sabır, başarı diliyorum. Hep birlikte bol eksili günlere....

aa bunu da bilmiyodum, ikisi aynı kalori miymiş.

ya kesinlikle kaloriyi bile doğru yiyeceklerden almamız lazım, mesela hiç kh almazsan arabayı çalıştıracak marşa basacak enerji yok. mutlaka doğru kh doğru yiyecek.

o değil de ben düzgünce ara ögün yapmıyorum hiç, sanırım ara öğünlü bi diyet yapsam yağ yakarak daha etkili sonuca ulaşırım. ara öğün yağ yakımını çok hızlandırıyomuş.

Sağol tatlım.

Ya tabi tek bağ değil ama işte o zaman ben öyle hissetmiştim.

Ara öğün bir sonraki ana öğünde daha az yemeni de sağlıyor bence çok önemli o nedenle. bir de sen yapmadığın için yapmaya başlarsan vücut kesin reaksiyon verecek. En azından yanına fındık fısıltık alıp öyle başlasan alışınca meyve süt vs de eklersin

Ya ben 79,1 çıktım gram gram veriyorum heeee süperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…