Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkürler canım.
Zahmet oluyor sana da.
Yok şekerim olur mu hiç.

Hoşgeldinnn

Daha emzirme olayinda o kisimlara gelmedim tabi zor anlattiklarin
Ama 2 yas krizine deva oldugundan iste gerildi mi meme demeleri
Sen takilma insaallah cok kolay bir gecis yasarsiniz
İnşallah canım.

Sen yolunu biliyorsun Denizciğim. Sadece iyileşme sürecinde alma o yeter. Bence diyetisyenin bu süreci çok güzel programlayacak ve belkide oturduğun yerden kilo vereceksin
Benim anladığım gün içinde 50 birimi geçmeyeceksin. Eğer onu yersen akşama bira ile karnını doyuracaksın. Ama haşlanmış yumurta sınırsız. Karatay gibi
sildirelim tabiii takimimiz notali mi kalsin ilk 3 e girince siliniyorsa bu hafta bizden kacmazzz

-takimin bu hafta en cok gram vereni-
inşALLAH. Ama 500-600gr'la olmaz canım. daha fazla vermemiz lazım
bende senin 1.olduğun hafta 500gr verdim de hani

Mahmut kim

Takim derece alirsa imzamda onu da kullanabilirim

-takimin bu hafta en cok gram vereni-
şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben

Doğru söylüyorsun canım ama bizde maalesef işe yaramıyor erteleme ve oyalama. Orası çok problemli. Anlatıyorum konuşuyorum kızıyor konuşturmuyor da, ağlıyor vs. Biraz sıkıntılı olacak, hayırlısı artık.

Şimdiden aferin sana
dimi bende gün boyu aç kalıp tüm kalorimi bi burger ile tamamlayıp kilo vermek isterim mesela
Bu sadece hayal olur
Kuzum daha tüm mesajları okumadım ama bu hafta bize derece getirecek arkadaşların pazartesi kilolarını alıp gidişatı görsek mi ? Sonuçta pazartesi bildirim yapıyoruz zaten
Ben büyüsü kaybolmasın istiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Listeye 1e1 uyunca herşey daha hızlı oluyor. Biraz bolşayınca geri dönüşler yada yerimde saymalar başlıyor
Sağol tatlım.

Ya tabi tek bağ değil ama işte o zaman ben öyle hissetmiştim.
Bence çok da duygusala bağlamadan, aile saadetini de düşünerekten ve Mertoş'u da çok üzmeden yap. Açıkça söylemek gerekirse 10yaşına kadar da emzirmek istersen bu senin tercihin. Kimse karışamaz. toplum baskısı hissetme. Ben sadece size takılıyorum sevdiğim için. Birde senin durumunu biliyorum kaç kere gördüm. Mahvoluyorsun.
cuma bir diziye başladım 50 bölümdü bu gece 27. bölume geldim deli gibi sardı beni dizi bırakamıyorum
kız bari izlerken 2 eliptik çevir. Boş boş tüm gece uykusuz kalma

Wendycim bu listeyi aldığın linki paylaşman mümkün mü acaba? Hepsinin fotoğrafını alıp saklasam çok dağınık oluyor. En azından linki paylaşsan açıp bakardım arada şu değerlere diye düşündüm. :)

Birde kızlar hepinize soruyorum; cep telefonunuzda kilo kontrolünüz için kullandığınız ve memnun olduğunuz bir uygulama var mıdır? Önerirseniz sevinirim. :)

Dünkü menüm

Kahvaltı
4 yk Yulaf ezmesi
Muz
1 tk şekersiz yer fıstığı ezmesi
1 çk bal
Hepsi 1 bardak yarım yağlı sütle pişirildi.

Öğle
Chia 2 yk
1 bardak ayran

Ara
Filtre kahve sütlü

Akşam
Mantar sote
1 dilim antrikot
1 yk makarna

Gece
1 portakal

Su: 2 lt + 1 lt dukan bira
Spor: Leslie 48 dk

My fitness pal kullandım uzunca bir süre gayet iyiydi. Şimdi ihtiyaç duymuyorum.

Bunu da tecrübe edeceğiz bakalım bebeyim

FatSecret

Menü süper Ferahcığım ama gece meyve yeme lütfen. onun yerine salatalık, havuç, marul ye. Gece yediğim meyveler hatırlarsan bende yağ yağmıştı

Yaaa fensiiii..... şu yazdığın sabah öğünü muhteşem birşey oluyor. Onu çok yapardım zaten fıstık ezmesine aşığım ve muzlu yulaflı harika oluyor. Ben 1 ttatlı kaşığı da hindistan cevizi yağı koyarım ona çok güzel tat ve koku veriyot ayrıca tatlı krizlerini engelliyor bu tarif. Bal koymuyorum. Piştikten sonra tarçın ve az da ceviz ekliyorum öyşe de denemeni tavsiye ederim harika oluyor. Artık glutensiz beslendiğim için yapamıyorum şu anda tabii. ama neyse şu diyeti atlatıp eski normal diyet düzenime dönünce bana resmen ödül olacak! :)) Afiyet olsun.

Birde şu chia ve ayran yazmışsın. Chiayı ayranla nasıl tüketiyorsun? Ben sütle pudingini yapmayı denemiştim ancak kesik kesik olmuştu süt. Beceremedim. Şimdi süt ürünlerini de tüketemiylrum ama elimde nur topu gibi 1 paket chia var arkadaşlar :))) Nasıl tüketebilirim sizce??

Şu benim sıkı liste bitsin. Bu yulaflı tarifi deneyecegim.

Ben yoğurdun içine koyup şişirmeden yiyordum. Şişince jöle gibi olduğu için içim almıyor
Salata yada yemeğin üstüne baharat gibi dökmeyi dene istersen

Ayhh.... oku oku bitmedi öğle yemeğim bu saate kaldı sayfaları okumaktan aç kaldım resmen kızlar :)))))))

Sabah kahvaltım;

-2 dilim ananas
-1 haşlanmış yumurta

Ara öğün;
-filtre kahve

Öğle yemeğimi şimdi yiyebildim;
-haşlanmış tavuk göğsü (limonlu, karabiberli)

Sanırım midem küçülüyor. Tavuğu yerken resmen şiştim. Bu arada tavuğu eve sokmayı hiç istemiyorum sağlıksız olduğu söylenildiği için ancak diyet yaparken de pek protein alternatifim kalmıyor... Siz ne düşünüyorsunuz tavuk konusunda? Bulabilirsem organik almaya çalışıyorum ama ona bile inanamıyorum artık nedense. Sadece pazarlama taktiğiymiş gibi geliyor. Gerçekten öyle olmayabilir ama böyle bir algı oluştu işte bende. Zaten her zaman da organik bulamıyorum o da ayrı bir dert...

Hemen düzenli su içmeye başladım dün pasta yemiştim ödem olarak dönmesine izin vermiyorum. Aslında biraz parka gidip yürümek istiyordum ama şansıma hava bugun soğuk bizim bahar havası bir gün sürdü :)
Tatilden geleyim yürüyüşe başlayacağım kuzum ya böyle sporsuz hiç keyifli olmuyor hayat. Yürüyüş bandında yavaş yavaş yürürüm.
Ben kullanmıyorum canım. Ama kalori hesabı yapabileceğin kalorilere bakacağın diyetkolik vardı galiba.
Öğlene kadar tam detoks gitmiş akşam da güzel ama keşke o öğünü öğlen yiyebilsek kuzum ya. Gerçi sen geç yatıyorsun üstüne spor yapıyorsun bence senin için gayet iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…