- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.641
ya akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum vallahi yaaa bol su bitki çayı içiyorum zaten o kadar heycanlı ki bişey yemek aklıma gelmiyorHe yedik içtik kilo aldık bitti şimdi de dizi izleyerek alalım diyorsun :)
Ben çok sevmediğim için yapamıyorum ama tavuk yerine hindi alabilirsin belki canım.Ayhh.... oku oku bitmedi öğle yemeğim bu saate kaldı sayfaları okumaktan aç kaldım resmen kızlar :)))))))
Sabah kahvaltım;
-2 dilim ananas
-1 haşlanmış yumurta
Ara öğün;
-filtre kahve
Öğle yemeğimi şimdi yiyebildim;
-haşlanmış tavuk göğsü (limonlu, karabiberli)
Sanırım midem küçülüyor. Tavuğu yerken resmen şiştim. Bu arada tavuğu eve sokmayı hiç istemiyorum sağlıksız olduğu söylenildiği için ancak diyet yaparken de pek protein alternatifim kalmıyor...Siz ne düşünüyorsunuz tavuk konusunda? Bulabilirsem organik almaya çalışıyorum ama ona bile inanamıyorum artık nedense. Sadece pazarlama taktiğiymiş gibi geliyor. Gerçekten öyle olmayabilir ama böyle bir algı oluştu işte bende. Zaten her zaman da organik bulamıyorum o da ayrı bir dert...
Ben geç yatınca acıkıyorum bir süre sonra diyet yapıyorsam kontrol ediyorum ama diyette değilsem kesin yiyorum.ya akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum vallahi yaaa bol su bitki çayı içiyorum zaten o kadar heycanlı ki bişey yemek aklıma gelmiyor
eliptik başka taraftaŞimdiden aferin sana
Bu sadece hayal olur
Ben büyüsü kaybolmasın istiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Listeye 1e1 uyunca herşey daha hızlı oluyor. Biraz bolşayınca geri dönüşler yada yerimde saymalar başlıyor
Bence çok da duygusala bağlamadan, aile saadetini de düşünerekten ve Mertoş'u da çok üzmeden yap. Açıkça söylemek gerekirse 10yaşına kadar da emzirmek istersen bu senin tercihin. Kimse karışamaz. toplum baskısı hissetme. Ben sadece size takılıyorum sevdiğim için. Birde senin durumunu biliyorum kaç kere gördüm. Mahvoluyorsun.
kız bari izlerken 2 eliptik çevir. Boş boş tüm gece uykusuz kalma
Teşekkürler canım.Öyleyse sorun değil.
Çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin inşALLAH
Tebrik ederim canım.günaydın takımımın iki gün giremedim ya gerçekten özledim sizi
bugün pazartesi tartım 89,2 geldi çok mutluyum en azından sabit gelmediği için
dünkü menüm
sabah 4 kaşık yoğurt
ara 2 tüm ceviz 2 kayısı
akşam menüm mükemmel olduğu için öğleni galetayla geçiştirdim
ara türk kahvesi
akşam bol hamsi buğlama bol salata
aç olmadığım için son ara yok :)
2 litre su 3 saat dışarıda gezenti bebe peşinde koştuum için epeyi bir kalori gitmiştir
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.Cok gecmis olsun hemen iyilesir umarimm
Teşekkürler bu faydalı paylaşımın için canım. Sağolasın.şimdi kızlar. bu diyette önemli olan değer. gün içinde toplam 50 puanı geçmeyerek zayıflıosun. puan listesi aşağıda
Çorbalar Karbonhidrat değeri
Tavuk suyu 0
Et suyu sade 0
İşkembe 10
Paça 12
Sebze 12
Mantar 15
Domates 16
Kuşkonmaz 16
Şehriye 17
Tarhana 17
Mercimek 18
Bezelye 20
Sebzeler Karbonhidrat değeri
Patlıcan (1 adet) 4
Kabak (1 adet) 4
Dolmalık biber (1 adet) 4
Kuşkonmaz 5
Enginar (1 adet) 6
Karnabahar 6
Kereviz 6
Kıymalı ıspanak 6
Etli lahana dolması 8
Püre ıspanak 8
Pırasa 8
Havuç 9
Bamya 10
Zeytinyağlı lahana dolması 18
Mısır (1 adet) 18
Pirinçli ıspanak 20
Taze bezelye 20
Çiğ Sebzeler Karbonhidrat değeri
Taze soğan (1 adet) 1
Maydanoz (10 gr.) 2
Kımızı turp (4 adet) 2
Yeşil biber (1 adet) 3
Salatalık (1 adet orta boy) 4
Havuç (1 adet orta boy) 4
Domates (1 adet orta boy) 6
Çiğ lahana (1 porsiyon) 7
Marul (1 adet orta boy) 8
Bakliyat Karbonhidrat değeri
Mercimek (100gr.) 48
Bezelye (100gr.) 45
Bakla (100gr.) 47
Nohut (100gr.) 50
Fasulye (100gr.) 52
Pirinç (100gr.)
Et Karbonhidrat değeri
Şiş ızgara 0
Biftek ızgara 0
Bonfile ızgara 0
Pirzola ızgara 0
Köfte ızgara 1
Kuş başı sebzeli 6
Köfte tava 8
Döner 0
Pide döner 25
İskender 28
*Et porsiyonları 200 gramdır.
Tavuk Karbonhidrat değeri
Tavuk çevirme 0
Tavuk haşlama 0
Tavuk döner 0
Tavuk tava 8
*Tavuk porsiyonları 400 gramdır.
Sakatat Karbonhidrat değeri
Beyin salatası (1 porsiyon) 8
Beyin haşlama (100gr.) 1
Beyin tava (100 gr.) 10
Yürek ızgara (200gr.) 1
Böbrek sote (200gr.) 1
Böbrek ızgara (200gr.) 1
Ciğer ızgara (200gr.) 3
Ciğer tava (200gr.) 6
Dil haşlama (250gr.) 0
Dil tava (250gr.) 12
Şarküteri Karbonhidrat değeri
Sosis 1
Salam 1
Jambon 1
Pastırma 1
Sucuk 1
Yumurta Karbonhidrat değeri
Haşlanmış (1 adet) 0
Sahanda (1 adet) 0
Omlet sade (2 adet) 1
Omlet sebzeli (2 adet) 1
Omlet patatesli (2 adet) 22
Sucuklu sahanda (2 adet) 1
Pastırmalı sahanda (2 adet) 1
Menemen (2 adet) 11
Süt mamülleri Karbonhidrat değeri
İnek sütü (1 su bardağı) 6
Ayran (1 Su Bardağı) 5
Keçi sütü (1 su bardağı) 13
Kaymak (1 yemek kaşığı) 1
Krem şanti (1 yemek kaşığı) 1
Yoğurt (250gr.) 12
Beyaz peynir (100gr.) 1
Kaşar (100gr.) 1
Dil peyniri (100gr.) 1
İçkiler Karbonhidrat değeri
Kırmızı şarap (1/4 litre) 2
Rakı (1/6 litre) 0
Viski (1/6 litre) 0
Votka (1/6 litre) 0
Cin (1/6 litre) 0
Mezeler Karbonhidrat değeri
Çiroz (100gr.) 1
Ançuez (100gr.) 1
Lakerda (100gr.) 1
Ciğer ezmesi (100gr.) 3
Rus salatası (100gr.) 8
Turşu (100gr.) 6
Fava (100gr.) 47
Sardalya (3 adet) 0
Hardal (1 tatlı kaşığı) 2
Mayonez (1 yemek kaşığı) 1
Ketçap (1 yemek kaşığı) 4
Sirke (1 yemek kaşığı) 1
Limon (1 adet) 6
Kuruyemişler Karbonhidrat değeri
Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.) 10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (100gr.) 10
Hamur işi ve tatlılar Karbonhidrat değeri
1 dilim francala (20gr.) 11
1 dilim ekmek (20gr.) 12
Tost (20gr.) 8
Sandviç (50gr.) 25
Makarna (50gr.) 18
Börek (50gr.) 33
Pilav (50gr.) 10
Simit (1 adet) 25
Bisküvi (1 adet) 4
Kesme şeker (1 adet) 12
Baklava (1 porsiyon) 105
Muhallebi (1 porsiyon) 30
Çikolatalı pasta (1 porsiyon) 65
Kremalı pasta (1 porsiyon) 62
Meyvalı pasta (1 porsiyon) 50
Kek (1 porsiyon) 30
Dondurma (1 porsiyon) 20
Karamela (100gr.) 68
Bonbon (100gr.) 72
Bitter çikolata (100gr.) 24
Bitter çikolata (100gr.) 55
Reçel (1 tatlı kaşığı) 14
Bal (1 tatlı kaşığı) 16
Balıklar Karbonhidrat değeri
Trança ızgara 0
Kılıç ızgara 0
Kefal ızgara 0
Levrek ızgara 0
Barbunya ızgara 0
Barbunya tava 12
Çupra ızgara 0
Kalkan tava 12
Kefal tava 12
Hamsi tava 15
İstavrit tava 12
İstavrit ızgara 0
Lüfer tava 12
Lüfer ızgara 12
İstakoz haşlanmış (1 pors) 0
İstakoz kokteyl (1 pors) 1
Karides kokteyl (1 pors) 1
Karides tava (6 adet) 8
Karides haşlanmış (6 adet) 0
Midye tava (8 adet) 10
Midye dolma (1 adet) 2
Midye haşlanmış (8 adet) 1
Kalamar tava (1 porsiyon) 10
Meyveler Karbonhidrat değeri
Erik Tatlı (1 adet) 4
İncir (1 adet) 4
Kayısı (1 adet) 5
Şeftali (1 adet) 12
Elma Ortaboy (1 adet) 16
Armut Ortaboy (1 adet) 18
Mandalina (1 adet) 9
Portakal (1 adet) 17
Greyfurt (1 adet) 16
Muz (1 adet) 22
Üzüm (100 gr) 9
Karpuz (100 gr) 4
Kavun (100 gr) 4
Yeşil Erik (100 gr) 6
Çilek (100 gr) 8
Kiraz (100 gr) 8
Doğal meyve suları Karbonhidrat değeri
Greyfurt 24
Portakal 28
Mandalina 24
Domates 10
Elma 32
Armut 36
Üzüm 42
Şeftali 30
Vişne 34
Kayısı 34
Çilek 24
Kola 23
Gazoz 21
Çay 0
Çay (tek şekerli) 12
Soda 0
İnşallah canım. Ben de tüm kalbimle bunu diliyorum.@gben bak daha yakışıklı bir imza atarsın şöyle göz kamaştırıcı bir ortalama ile derece için zorla bu hafta kuzum.. Gülden ve Ayşe zaten geçen haftanın sabitini bu hafta ekstra - olarak görebilirler. @prensesss016 ve @besbb9 bu kadar mükemmel bir ortam sizin yağlarınızı yakar bence :) bu haftayı derece haftası ilan etmek lazım kızlar.
Merhabalar canımbende bugun tartılmadım çünkü çok yattım ve gece hiç bişey yemiyorum sadece yeşil çay türk kahvesi içiyorum ama şiş ellerim düzensin uykudan
Ben bilgisayarımdan "www.diyetarkadasim.com" web sitesine giriyordum. Bu web sitesi günlük alınan kalori takibi ve yemek listesi kaydı için çok faydalı idi. Akıllı telefon uygulaması da vardır muhakkak canım.Wendycim bu listeyi aldığın linki paylaşman mümkün mü acaba? Hepsinin fotoğrafını alıp saklasam çok dağınık oluyor. En azından linki paylaşsan açıp bakardım arada şu değerlere diye düşündüm. :)
Birde kızlar hepinize soruyorum; cep telefonunuzda kilo kontrolünüz için kullandığınız ve memnun olduğunuz bir uygulama var mıdır? Önerirseniz sevinirim. :)
Bakliyat Karbonhidrat değeri
Mercimek (100gr.) 48
Bezelye (100gr.) 45
Bakla (100gr.) 47
Nohut (100gr.) 50
Fasulye (100gr.) 52
Pirinç (100gr.)
Benim anladığım mercimek yeme içki iç fit ol100 gr nohut ya da 100 gr fasulye bu kadar kh sahip midir ya? burası cidden biraz saçma gibi. kh oranı yüksek protein değil miydi bunlar?
ayrıca içkilere 0 demiş. içki de çok kalorili değil miydi yaw?
Benim anladığım mercimek yeme içki iç fit olmayalı içkiler nasıl sıfır oluyor hiç anlamadım. Literatürde bira göbeği denilen bir şey bile var :)
bira diyetine başlıyorum benden haber alamazsanız endişe etmeyin :) çok saçma geldi bana.. Diyetisyene göstereceğim ama sen biraya sıcak bakmıyorsun ama bak dünyada neler var diye :)hele biz onu yanlış yapıyomuşuz meğer, bu hakkaten irem derici diyetiymiş yaw, bira iç yoğun bakımlık ol :)
Canım burada kalori hesabını göz ardı etmiş. İçindeki kh'ı saymış sadece. Ama bence istersen günde 10 tane 0 kh yumurta ye, akşam 1 varil içersen kilo alırsın.100 gr nohut ya da 100 gr fasulye bu kadar kh sahip midir ya? burası cidden biraz saçma gibi. kh oranı yüksek protein değil miydi bunlar?
ayrıca içkilere 0 demiş. içki de çok kalorili değil miydi yaw?
Sonuç da arpa suyu buBenim anladığım mercimek yeme içki iç fit olmayalı içkiler nasıl sıfır oluyor hiç anlamadım. Literatürde bira göbeği denilen bir şey bile var :)
bira diyetine başlıyorum benden haber alamazsanız endişe etmeyin :) çok saçma geldi bana.. Diyetisyene göstereceğim ama sen biraya sıcak bakmıyorsun ama bak dünyada neler var diye :)
Evet doğru söylüyorsun Ayşecim.Menü süper Ferahcığım ama gece meyve yeme lütfen. onun yerine salatalık, havuç, marul ye. Gece yediğim meyveler hatırlarsan bende yağ yağmıştı
Ooo senin tarifte güzel denerim onu da. Sende bir an önce sağlığına kavuşunca yaparsın tatlım.Yaaa fensiiii..... şu yazdığın sabah öğünü muhteşem birşey oluyor. Onu çok yapardım zaten fıstık ezmesine aşığım ve muzlu yulaflı harika oluyor. Ben 1 ttatlı kaşığı da hindistan cevizi yağı koyarım ona çok güzel tat ve koku veriyot ayrıca tatlı krizlerini engelliyor bu tarif. Bal koymuyorum. Piştikten sonra tarçın ve az da ceviz ekliyorum öyşe de denemeni tavsiye ederim harika oluyor. Artık glutensiz beslendiğim için yapamıyorum şu anda tabii.ama neyse şu diyeti atlatıp eski normal diyet düzenime dönünce bana resmen ödül olacak! :)) Afiyet olsun.
Ben ayranın içinde biraz bekletip içtim canım. Kaşık kaşık yiyorum biraz şişince.Birde şu chia ve ayran yazmışsın. Chiayı ayranla nasıl tüketiyorsun? Ben sütle pudingini yapmayı denemiştim ancak kesik kesik olmuştu süt. Beceremedim. Şimdi süt ürünlerini de tüketemiylrum ama elimde nur topu gibi 1 paket chia var arkadaşlar :))) Nasıl tüketebilirim sizce??
Hindi alabilirsin tavuk yerine ama tadı çok yavan. Birde o tavuklardan çıkan yumurtalar ne kadar iyi olabilir? Ööfff düşünecek çok şey var maalesef ama her yenilen yemekte endişelenmek bünyeye daha zararlı sankiAyhh.... oku oku bitmedi öğle yemeğim bu saate kaldı sayfaları okumaktan aç kaldım resmen kızlar :)))))))
Sabah kahvaltım;
-2 dilim ananas
-1 haşlanmış yumurta
Ara öğün;
-filtre kahve
Öğle yemeğimi şimdi yiyebildim;
-haşlanmış tavuk göğsü (limonlu, karabiberli)
Sanırım midem küçülüyor. Tavuğu yerken resmen şiştim. Bu arada tavuğu eve sokmayı hiç istemiyorum sağlıksız olduğu söylenildiği için ancak diyet yaparken de pek protein alternatifim kalmıyor...Siz ne düşünüyorsunuz tavuk konusunda? Bulabilirsem organik almaya çalışıyorum ama ona bile inanamıyorum artık nedense. Sadece pazarlama taktiğiymiş gibi geliyor. Gerçekten öyle olmayabilir ama böyle bir algı oluştu işte bende. Zaten her zaman da organik bulamıyorum o da ayrı bir dert...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?