Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çok sevmediğim için yapamıyorum ama tavuk yerine hindi alabilirsin belki canım.

eliptik başka tarafta

Tebrik ederim canım. Tartı sonucunda nice eksiler görmeni diliyorum.

Teşekkürler bu faydalı paylaşımın için canım. Sağolasın.

İnşallah canım. Ben de tüm kalbimle bunu diliyorum.
Hepbirlikte alalım şu dereceyi sıralamada bu haftada.
Sevgiler.

bende bugun tartılmadım çünkü çok yattım ve gece hiç bişey yemiyorum sadece yeşil çay türk kahvesi içiyorum ama şiş ellerim düzensin uykudan
Merhabalar canım
Ben de son 4-5 gündür akşamları sadece yeşil çay, mistik çay veya Türk kahvesi içiyorum. Ödem atması açısından faydasını gördüm sahiden. Eskiden dayanamayıp yemekten sonra meyve ve yoğurt yiyordum. Diyetisyenim mümkünse akşamları meyve yeme demişti. Çok iyi oldu.
Dediğin gibi geç yatınca sabah ödem oluyor. Bir hafta ben de gece geç saatte uyumuştum hep, ertesi gün daha çok ödem oluyordu.
Sevgiler.

Ben bilgisayarımdan "www.diyetarkadasim.com" web sitesine giriyordum. Bu web sitesi günlük alınan kalori takibi ve yemek listesi kaydı için çok faydalı idi. Akıllı telefon uygulaması da vardır muhakkak canım.
Sevgiler.

balpamuk canım bende fatsecret'ı kullanıyorum. internetten de giriş yapabiliosun telefon uygulaması da çok güzel. üstelik iphone lar için sağlık uygulaması ile de senkronize. tavsiye ederim.

bu arada o listeyi; Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz sayfasından aldım. daha önce görmüştüm ama biraz önce de konuştuğumuz gibi bana alınan kalori faydalı kalori ve kh olması gerektiğini düşündüğümden bana mantıksız geliyor. protein almadıktan sonra sınırlı kh alsan ne olacak? kastan kaybedersin.

Bakliyat Karbonhidrat değeri

Mercimek (100gr.) 48
Bezelye (100gr.) 45
Bakla (100gr.) 47
Nohut (100gr.) 50
Fasulye (100gr.) 52
Pirinç (100gr.)

100 gr nohut ya da 100 gr fasulye bu kadar kh sahip midir ya? burası cidden biraz saçma gibi. kh oranı yüksek protein değil miydi bunlar?

ayrıca içkilere 0 demiş. içki de çok kalorili değil miydi yaw?

100 gr nohut ya da 100 gr fasulye bu kadar kh sahip midir ya? burası cidden biraz saçma gibi. kh oranı yüksek protein değil miydi bunlar?

Benim anladığım mercimek yeme içki iç fit ol mayalı içkiler nasıl sıfır oluyor hiç anlamadım. Literatürde bira göbeği denilen bir şey bile var :)

Benim anladığım mercimek yeme içki iç fit ol mayalı içkiler nasıl sıfır oluyor hiç anlamadım. Literatürde bira göbeği denilen bir şey bile var :)

hele biz onu yanlış yapıyomuşuz meğer, bu hakkaten irem derici diyetiymiş yaw, bira iç yoğun bakımlık ol :)

hele biz onu yanlış yapıyomuşuz meğer, bu hakkaten irem derici diyetiymiş yaw, bira iç yoğun bakımlık ol :)
bira diyetine başlıyorum benden haber alamazsanız endişe etmeyin :) çok saçma geldi bana.. Diyetisyene göstereceğim ama sen biraya sıcak bakmıyorsun ama bak dünyada neler var diye :)

Canım burada kalori hesabını göz ardı etmiş. İçindeki kh'ı saymış sadece. Ama bence istersen günde 10 tane 0 kh yumurta ye, akşam 1 varil içersen kilo alırsın.
Sonuç da arpa suyu bu

Menü süper Ferahcığım ama gece meyve yeme lütfen. onun yerine salatalık, havuç, marul ye. Gece yediğim meyveler hatırlarsan bende yağ yağmıştı
Evet doğru söylüyorsun Ayşecim.

Ooo senin tarifte güzel denerim onu da. Sende bir an önce sağlığına kavuşunca yaparsın tatlım.

Ben ayranın içinde biraz bekletip içtim canım. Kaşık kaşık yiyorum biraz şişince.

Hindi alabilirsin tavuk yerine ama tadı çok yavan. Birde o tavuklardan çıkan yumurtalar ne kadar iyi olabilir? Ööfff düşünecek çok şey var maalesef ama her yenilen yemekte endişelenmek bünyeye daha zararlı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…