- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.661
Hem de mayalı arpa suyu.. kilo dostu olabilemez :)Canım burada kalori hesabını göz ardı etmiş. İçindeki kh'ı saymış sadece. Ama bence istersen günde 10 tane 0 kh yumurta ye, akşam 1 varil içersen kilo alırsın.
Sonuç da arpa suyu bu
canım inşallah iyi haberler alırsınız tekrar çok geçmiş olsunTeşekkürler canım.İnşallah.
Bugün akşamüzeri doktora gideceğiz MR ve röntgen sonuçlarını göstermek için.
Takım derede alırken göz kamaştırıcı bir ortalama yapmaya ne dersin? Mesela sen de bireyselde derece alsan takımla birlikte :)
Korkma yaa... büyük oyna
Korkma yaa... büyük oynaşampiyon belli yaa... Onun için diyorum
Ya nerede senin özgüven patlaman?cok da sey yapmiyim dedim
(Cuma yaklastikca ben)
diyosun bende sana insallah diyorum canim bugun hastalandim bol su ve yesil cayla cumaya kadar uzerimdeki sislikleri atmam lazimgben bak daha yakışıklı bir imza atarsın şöyle göz kamaştırıcı bir ortalama ile derece için zorla bu hafta kuzum.. Gülden ve Ayşe zaten geçen haftanın sabitini bu hafta ekstra - olarak görebilirler. prensesss016 ve besbb9 bu kadar mükemmel bir ortam sizin yağlarınızı yakar bence :) bu haftayı derece haftası ilan etmek lazım kızlar.
Ya valla ben de kendimi iyi görüyorum he iddialıyım galiba bu hafta.
gben lütfen amaaaa... modu düşürmek yok. İmzayı kaptıracaksın yoksa :)))
Bu arada kalan öğünlerimi de yazayım;
İkindi;
-4 hurma
-6 badem
-filtre kahve
Akşam 18.30’da;
-4 kaşık susuz nohut
-1 kase tavuk suyu çorba
Şimdi de Erenköy’e gidiyorum arkadaşımla buluşmaya. Ya kahve içerim ya da yeşilçay. Kapanışı yaptım şu ağızdan içeri yemek girmez artık bu akşam.
Ayhh çok sıkıldım. Keşke yürüyüş bandım olsaydı azıcık yürürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?