Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlaaarrr
Ya müthiş yoğun bir gündü hic giremedim maalesef. Simdi hemen geçmişe aktım.
Ben bildirmek istemiyorum mördakcığım.
Canın sağ olsun :))
Sabah çıkıp akşam geliyorum eve. Yazılı haftası olunca ancak birkaç sefer girebiliyorum. 15 tatilde daha rahat yazarım. Grubun hızına yetişmek ne mümkün maşallah
Haklısın ama yine de elinden geldiğince yazmaya çalış canım
Güzel bir yöntemmis. Ben de hep bu şekilde travma yaratmadan ikna yoluyla kesilmesinden yanayım. Bekara eş boşamak kolaydır derler, ben su an sürecin cok başındayım ve sağolsun benim oglus da su an Mert'i aratmıyor. Böyle diyorum ama 2 yaşında ne yapıyor olacağım kimbilir :)
Ahah kaçır kadını, bayılt at valize
Aynen ya ip atlamayı özlemişim. Henüz cok az atlayabiliyorum ama zamanla artıracağım :)
Kuzum daha tüm mesajları okumadım ama bu hafta bize derece getirecek arkadaşların pazartesi kilolarını alıp gidişatı görsek mi ? Sonuçta pazartesi bildirim yapıyoruz zaten
Evet aslında herkes bildirim yapsa biz de önümüzü görsek ama iste bildirmiyor keratalar :)
Ortim senin sütte bağımlılık yapan bir şey var ben anladım. Baksana çocuk yemek yerken bile istiyor :)

Ben kendi sütümün tadına bakmıştım, baya şekerli güzel bi sey yani sürekli içmek istemeleri normal geldi bana. fancynancy 'nin Mertos da bulmuş güzel içeceği, yemeğin yanına meşrubat niyetine içiyor işte
Derece alacak kadar iddiali olsam simdi morordek beni cok yanlis taniyacak

Bu arada kilom 69.8 idi sabah
Oo 6'lar görülmüş tekrar tebrikler
Artık 7'ye dönmek yok
Eki Görüntüle 2095025

Kızlar ölcülerimizide tabloya yazalim. Sagolsun fancynancy ayarlamis herseyi bizde en kisa zamanda olcup paylasalim.
Evet cok iyi fikirmiş

Teşekkürler canım. İnşallah.
Bugün akşamüzeri doktora gideceğiz MR ve röntgen sonuçlarını göstermek için.
Geçmiş olsun canım
Derece alacak kadar iddiali olsam simdi morordek beni cok yanlis taniyacak

Bu arada kilom 69.8 idi sabah
mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hep morordek seni doğru tanısın diye mi :)
Korkma yaa... büyük oyna şampiyon belli yaa... Onun için diyorum
şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)

kızlar menümmmm biraz kötü olsada ne olursa olsun yazmaya karar verdim

sabah 7-8 çiğ badem 1 bardak su

geç kalktım öğlen ile kavaltı beraber oldu 2 yumurta 1 yk lordan omlet

ikindi komşumun mevlüdüne gitti 3-4 yk tavuklu pilav 1 bardak ayran

akşam canım birşey istemedi 1 kupa sade filtre kahve 2 tane bar ( 1 tanesi 107 kcl)

su 2 litre

spor yok

Dizi izlicem diye yedin dimi o 2 (iki) iki (2) barı. Bari 1 yiyeydin. Güzelim günün son öğünü o mu olmalıydı? Çocuklara ne pişirdin?

Dizi izlicem diye yedin dimi o 2 (iki) iki (2) barı. Bari 1 yiyeydin. Güzelim günün son öğünü o mu olmalıydı? Çocuklara ne pişirdin?
hahaha kız çocukları aç bırakırmıyım tarhana çorbası ıspanak yemeği turşu salata yoğurt ama fazla ekrana bakmaktan biraz baş ağrım birde mide bulantım oldu galiba canım yemek yemek istemedim bitsede kurtulsam dizi meraktan öleceğim

Hakkaten yaa, ne diziymiş arkadaş, Nilgünümüze hasret bıraktı bizi :)

Sen ki sağlıklı organik yaşam profesörü; barlarla karın doyurur, sabah 7’lerde yatar oldun :)

Hakkaten yaa, ne diziymiş arkadaş, Nilgünümüze hasret bıraktı bizi :)

Sen ki sağlıklı organik yaşam profesörü; barlarla karın doyurur, sabah 7’lerde yatar oldun :)
ay sorma eşim bile gülüyor şimdi yemekte akşam gelince izlemicem bütün gün başım ağrıdı uykusuzluktan dedi bende izleme yatsana dedim merak ediyorum ama diyo

ay sorma eşim bile gülüyor şimdi yemekte akşam gelince izlemicem bütün gün başım ağrıdı uykusuzluktan dedi bende izleme yatsana dedim merak ediyorum ama diyo

O derece diyosun :) ay bende bi ara öyle yapardım yaa, hakkaten insanın deli başı ağrıyor, bi de karakterler gerçek gibi her an düşünüyorsun falan. Hayatla bağlantı bi garip oluyo söyleyim :)

O derece diyosun :) ay bende bi ara öyle yapardım yaa, hakkaten insanın deli başı ağrıyor, bi de karakterler gerçek gibi her an düşünüyorsun falan. Hayatla bağlantı bi garip oluyo söyleyim :)
konusu değişik hoşuma gitti uzun zamandır böyle birşey izlemedim

Ya nerede senin özgüven patlaman? Herkesi gaz getirip köşeyemi kaçıyorsun? Hiç olmadı canım bu.
Hadi kalk ayağa meydan oku. Sen böyle yapınca kimsenin içinden gelmiyor zayıflamak
Ya hic stratejiden taktikten anlamiyorsunuz, salmis gibi yapiyim da yine ben takim birincisi oluyumm
Gordugunuz gibi hem mutevaziyim hem gonlum genis
İmzami kimselere vermem

gben cayıyosa bende yokum dimi ortiler @prensesss016 @balpamuk
Caydim yaa amaan sonuncu olsam da umrumda degil bosverin kilo vermek neyimize, kat kat gobeklerimizle gidiklarimizla da cok guzeliz

diyosun bende sana insallah diyorum canim bugun hastalandim bol su ve yesil cayla cumaya kadar uzerimdeki sislikleri atmam lazim
ortim yaaa hemen misir puskulu cayi vs ic odem icin. instagramda moda her zayiflama hesabinda iciyorlar nerdeyse
Bu sessizlik nedir hanımlar nerelerdesiniz?
@bluedolphin naaptın döndün mü doktordan?
Yemek yapmayalim mi yemek yemeyelim mi bulasik yikamayalim mi bebeyi yikamayalim mi bebeyi uyutmayalim mi anca geldim
@besbb9 sen nerdesin canım? Listedesin sende sesin çıkmıyor ama?
evet nerdesin orti ya bak geride kalcaz
Vaaayy ortimden ataklarr İddialari Cuma gunu tartida gorucez artikk
Ayhh çok sıkıldım. Keşke yürüyüş bandım olsaydı azıcık yürürdüm.
Disari cikip yurusene en guzeli o bence
Sizin yüzünüzden bdv ye takılıyorum, banlanırsam temiz çamaşır yollayın mapustaki bana :)
Banlanacak kadar takilma okuyarak takil
Geçmiş olsun canım

mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hep morordek seni doğru tanısın diye mi :)

şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)
Ya 10dkyi gectikten sonra duzeltmeye izin vermiyor bazen aklim basima gec geliyor
Ya sen ne yazsan kabulumuzz once yazmaya bir alis
Benim kimlik gelmiş seri üretime geçtim. Kocama bir aylık tatlı tuzlu pratik birşeyler yapıyorum. Ağzıma sürmedim aferin bana :) Of buna ihtiyacım vardı geçerken bana çok iyi geldi irade göstermek.
Darisi basima. Hic degilse tadina bakardim ben
Dizinin ismini istiyorummm boyle ekrana yapistiran cinsten galibaa

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…