- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.681
Canın sağ olsun :))Ben bildirmek istemiyorum mördakcığım.
Haklısın ama yine de elinden geldiğince yazmaya çalış canımSabah çıkıp akşam geliyorum eve. Yazılı haftası olunca ancak birkaç sefer girebiliyorum. 15 tatilde daha rahat yazarım. Grubun hızına yetişmek ne mümkün maşallah
Güzel bir yöntemmis. Ben de hep bu şekilde travma yaratmadan ikna yoluyla kesilmesinden yanayım. Bekara eş boşamak kolaydır derler, ben su an sürecin cok başındayım ve sağolsun benim oglus da su an Mert'i aratmıyor. Böyle diyorum ama 2 yaşında ne yapıyor olacağım kimbilir :)Aynı şeyleri hissettim ben de... Sanki ayrılıyormuşuz gibi garip birşey. Ama çokta bunaltıcı çocuk büyüdüğü zaman. Bu arada karışmak veya nasihat verir gibi olmak istemem ama bir gözlemimi aktarmak istiyorum. Bana göre memeyi azaltarak gitmen daha iyi. Yani bir defa istedi atlat bir şekilde ilgisini dağıt. Azalta azalta ama tamamen bıraktırdığın gün, geceyi de-gündüzü de keserek. Yoksa asla memeyi unutmadığı için çok zor oluyor ve gündüz de hep üstünü başını tırmalıyor aklında olduğu için. :))
Ben memeden keserken sürekli konuşmuştum. “Çocuklar büyüyünce annelerin memesindeki süt azalır ve sonra biter. Sen bütün sütleri içtin bitirdin ve şimdi sütler şişelere, bardaklara doldu. Artık büyüyen çocuklar bardaklardan süt içer. Hadi koş mutfağa gidip sütleri bardağa dolduralım.” diyerek her defasında mutfağa koştur koştur aksiyon yaratarak ilgisini dağıttım. Tabii unutana kadar biraz biraz ağladığı oldu kabullenmesi zor birşey sonuçta düşünsenize sigara tiryakisinin bir anda sigarayı çat diye kestiğini. :))) Zor ve travmatik olduğu için önce bilincine işlemek önemli bence. Yine de kabullenmiyorlar da yine de aklında neden bırakması gerektiğiyle ilgili bilgiler olması daha ağır travma yaşamasını engelliyot bence. :) Kolaylıklar, umarım en hafifinden, iki taraflı güzelce atlatırsınız bu süreci.
Ahah kaçır kadını, bayılt at valizeİp ne güzel bir şey ya. Ne varsa çocuk oyunlarında var değil mi kuzum. Ben de iki gün diyet iki gün saçmalama gibi bir döngüdeyim. Mazeret istersen çooooook ama hepsi kendine zarar insanın. Yakında geliyorum diyetisyen beni çekip çevirir artık :) ay kadını valize koyup buraya getiresim var ya :)
Evet aslında herkes bildirim yapsa biz de önümüzü görsek ama iste bildirmiyor keratalar :)Kuzum daha tüm mesajları okumadım ama bu hafta bize derece getirecek arkadaşların pazartesi kilolarını alıp gidişatı görsek mi ? Sonuçta pazartesi bildirim yapıyoruz zaten
Ortim senin sütte bağımlılık yapan bir şey var ben anladım. Baksana çocuk yemek yerken bile istiyor :)
Oo 6'lar görülmüş tekrar tebriklerDerece alacak kadar iddiali olsam simdimorordek beni cok yanlis taniyacak
Bu arada kilom 69.8 idi sabah
Evet cok iyi fikirmişEki Görüntüle 2095025
Kızlar ölcülerimizide tabloya yazalim. Sagolsunfancynancy ayarlamis herseyi bizde en kisa zamanda olcup paylasalim.
Napayım anca bitti geçmiş :)
Nooo noooo olamazzzzSizin yüzünüzden bdv ye takılıyorum, banlanırsam temiz çamaşır yollayın mapustaki bana :)
Napayım anca bitti geçmiş :)
Nooo noooo olamazzzz
Dön gel buraya bak ben geldim :)
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canım.İnşallah.
Bugün akşamüzeri doktora gideceğiz MR ve röntgen sonuçlarını göstermek için.
mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hepDerece alacak kadar iddiali olsam simdimorordek beni cok yanlis taniyacak
Bu arada kilom 69.8 idi sabah
şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)Korkma yaa... büyük oynaşampiyon belli yaa... Onun için diyorum
Aynen canım her türlü hareket her türlü süre kabulümüz. Sana söylüyorum,Eki Görüntüle 2095020
Cok degil ama hic yurumemekten iyidir..
Tablolara 1 saat olarak yazariz..
fancynancy
diyosun bende sana insallah diyorum canim bugun hastalandim bol su ve yesil cayla cumaya kadar uzerimdeki sislikleri atmam lazim
kızlar menümmmm biraz kötü olsada ne olursa olsun yazmaya karar verdim
sabah 7-8 çiğ badem 1 bardak su
geç kalktım öğlen ile kavaltı beraber oldu 2 yumurta 1 yk lordan omlet
ikindi komşumun mevlüdüne gitti 3-4 yk tavuklu pilav 1 bardak ayran
akşam canım birşey istemedi 1 kupa sade filtre kahve 2 tane bar ( 1 tanesi 107 kcl)
su 2 litre
spor yok
hahaha kız çocukları aç bırakırmıyım tarhana çorbası ıspanak yemeği turşu salata yoğurt ama fazla ekrana bakmaktan biraz baş ağrım birde mide bulantım oldu galiba canım yemek yemek istemedim bitsede kurtulsam dizi meraktan öleceğimDizi izlicem diye yedin dimi o 2 (iki) iki (2) barı. Bari 1 yiyeydin. Güzelim günün son öğünü o mu olmalıydı? Çocuklara ne pişirdin?
hahaha kız çocukları aç bırakırmıyım tarhana çorbası ıspanak yemeği turşu salata yoğurt ama fazla ekrana bakmaktan biraz baş ağrım birde mide bulantım oldu galiba canım yemek yemek istemedim bitsede kurtulsam dizi meraktan öleceğim
ay sorma eşim bile gülüyor şimdi yemekte akşam gelince izlemicem bütün gün başım ağrıdı uykusuzluktan dedi bende izleme yatsana dedim merak ediyorum ama diyoHakkaten yaa, ne diziymiş arkadaş, Nilgünümüze hasret bıraktı bizi :)
Sen ki sağlıklı organik yaşam profesörü; barlarla karın doyurur, sabah 7’lerde yatar oldun :)
ay sorma eşim bile gülüyor şimdi yemekte akşam gelince izlemicem bütün gün başım ağrıdı uykusuzluktan dedi bende izleme yatsana dedim merak ediyorum ama diyo
konusu değişik hoşuma gitti uzun zamandır böyle birşey izlemedimO derece diyosun :) ay bende bi ara öyle yapardım yaa, hakkaten insanın deli başı ağrıyor, bi de karakterler gerçek gibi her an düşünüyorsun falan. Hayatla bağlantı bi garip oluyo söyleyim :)
Can cannn napyrsn
Can cannn napyrsn
Daha tam zamanlı gıtmememe ragmen oluyorum yırgunluktannnİyiyim kuzucum sende ne var ne yok? Düzenin oturmaya başladı mı?
Ya nerede senin özgüven patlaman?Herkesi gaz getirip köşeyemi kaçıyorsun? Hiç olmadı canım bu.
Hadi kalk ayağa meydan oku.Sen böyle yapınca kimsenin içinden gelmiyor zayıflamak
Caydim yaa
ortim yaaa hemen misir puskulu cayi vs ic odem icin. instagramda moda her zayiflama hesabinda iciyorlar nerdeysediyosun bende sana insallah diyorum canim bugun hastalandim bol su ve yesil cayla cumaya kadar uzerimdeki sislikleri atmam lazim
Yemek yapmayalim mi yemek yemeyelim mi bulasik yikamayalim mi bebeyi yikamayalim mi bebeyi uyutmayalim miBu sessizlik nedir hanımlar nerelerdesiniz?
@bluedolphin naaptın döndün mü doktordan?
evet nerdesin orti ya bak geride kalcaz@besbb9 sen nerdesin canım? Listedesin sende sesin çıkmıyor ama?
Vaaayy ortimden ataklarrYa valla ben de kendimi iyi görüyorum he iddialıyım galiba bu hafta.
gben lütfen amaaaa... modu düşürmek yok. İmzayı kaptıracaksın yoksa :)))
Bu arada kalan öğünlerimi de yazayım;
İkindi;
-4 hurma
-6 badem
-filtre kahve
Akşam 18.30’da;
-4 kaşık susuz nohut
-1 kase tavuk suyu çorba
Şimdi de Erenköy’e gidiyorum arkadaşımla buluşmaya. Ya kahve içerim ya da yeşilçay. Kapanışı yaptım şu ağızdan içeri yemek girmez artık bu akşam.
Disari cikip yurusene en guzeli o benceAyhh çok sıkıldım. Keşke yürüyüş bandım olsaydı azıcık yürürdüm.
Banlanacak kadar takilma okuyarak takilSizin yüzünüzden bdv ye takılıyorum, banlanırsam temiz çamaşır yollayın mapustaki bana :)
Ya 10dkyi gectikten sonra duzeltmeye izin vermiyor bazen aklim basima gec geliyorGeçmiş olsun canım
mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hepmorordek seni doğru tanısın diye mi :)
şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)
Ya sen ne yazsan kabulumuzzkızlar menümmmm biraz kötü olsada ne olursa olsun yazmaya karar verdim
sabah 7-8 çiğ badem 1 bardak su
geç kalktım öğlen ile kavaltı beraber oldu 2 yumurta 1 yk lordan omlet
ikindi komşumun mevlüdüne gitti 3-4 yk tavuklu pilav 1 bardak ayran
akşam canım birşey istemedi 1 kupa sade filtre kahve 2 tane bar ( 1 tanesi 107 kcl)
su 2 litre
spor yok
Darisi basima. Hic degilse tadina bakardim benBenim kimlik gelmiş seri üretime geçtim. Kocama bir aylık tatlı tuzlu pratik birşeyler yapıyorum. Ağzıma sürmedim aferin bana :) Of buna ihtiyacım vardı geçerken bana çok iyi geldi irade göstermek.
Dizinin ismini istiyorummm boyle ekrana yapistiran cinsten galibaahahaha kız çocukları aç bırakırmıyım tarhana çorbası ıspanak yemeği turşu salata yoğurt ama fazla ekrana bakmaktan biraz baş ağrım birde mide bulantım oldu galiba canım yemek yemek istemedim bitsede kurtulsam dizi meraktan öleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?