Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım

mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hep morordek seni doğru tanısın diye mi :)

şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)
Çok teşekkürler canım.
Sağolasın, eksik olmayasın.
Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. Annemin belfıtığının ameliyat gerektiren bir durumu yokmuş. Boyun ve belin alt kısmı sıkıntı yaratan kısımlar imiş. Annemin doktoru ağrılarının rahatlaması için önce fizik tedaviye yönlendirdi. Ağrılarını geçirecek ilaçlarını yazdı. Ameliyata gerek olmadığına çok mutlu olduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sessizlik nedir hanımlar nerelerdesiniz?

@bluedolphin naaptın döndün mü doktordan?
Merhabalar canım
Sağolasın ilgin için. Sen nasılsın, iyi misin?
21:00 gibi yeni geldik eve.
Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. Ameliyata gerek olacak bir durumu yokmuş Annemin belindeki ve boynundaki fıtığın. İlk aşamada fizik tedaviye yönlendirdi ağrılarına çözüm olması için. Bir de ağrısını kesecek ilaçlar yazdı.
Annem günlerdir evdeydi ve yatıyordu ya, saat de geç olmuştu, dışarıda karnımızı doyurup öyle eve gelelim dedi.
Sevgiler.

gben bebegın kac aylık
8 bitti cok sukur
Seninkiler ne kadarlik? İki tane di mi?
Ne guzel bir haberr gozunuzaydin canim

İp atlamayı aksama bırakmamalıyım demek kı gunduZe sıkıstırmalıyım
Yarının yemegını planladım
İş guc derken bıtıgım
Yat dinlen vakti geldi

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Çok sağolasın, eksik olmayasın canım
Hepimize sağlıklı günler diliyorum. Herşeyin başı sağlık gerçekten.
Saglik ne yazik ki saglikliyken pek akla gelmiyor
Evet ıkı tanrler ( endımı cok yaslı hıssettım)
Bırı 8 yasında dıgerı 18 aylık
Allah bagislasinn maasallah aralari baya varmis iyi anlasiyorlar mi

canım inşallah iyi haberler alırsınız tekrar çok geçmiş olsun
Canım çok teşekkür ederim. Sağolasın, eksik olmayasın. Akşamüzeri doktora gittik. Annemin belfıtığı ve boyun fıtığı için doktoru ilk etapta fizik tedaviye yönlendirdi. Ağrıları için de ilaçlarını yazdı. Çok şükür şu an ameliyata gerek yokmuş. Duyunca çok mutlu olduk.
Eve geç geldik karnımızı dışarıda doyurup, geç cevap yazabildim.

kore dizisi canım ilk 2-3 bölüm sıkıcı gibiydi ama sonra açıldı konu I have lover adı

Evet ne kadar geç olursa o kadar iyidir bu ameliyat. Tekrar geçmiş olsun canım fizik tedavi ile ağrıları geçer umarım

Benim yediklerimi yazacak vaktim olmuyor bazen öyle çabuk gün geçiyor ki.. uyuyakaldığımda çok oluyor 20 sayfa var mesela şuan okunacak yetişmem mümkün değil beni listeden silebilirsin

İyi akşamlar arkadaşlar, yediklerimi yazmaya başlayayım
kahvaltı:
1-2 dilim ekmek
2 yk lor
1tk bal
4 kayısı
2ceviz
Ara
Türk K.
Öğlen
Et suyuna mercimek çorbası
Ara
Çay
Akşam
3 çiğ köfte
1 Kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara
4 kayısı 3 ceviz, 1 parça bitter çikolata.

gben cayıyosa bende yokum dimi ortiler @prensesss016 @balpamuk
Domino etkisi yapıyorsun gben
Eki Görüntüle 2095025

Kızlar ölcülerimizide tabloya yazalim. Sagolsun fancynancy ayarlamis herseyi bizde en kisa zamanda olcup paylasalim.

Nerede oturuyorsun
Sizin yüzünüzden bdv ye takılıyorum, banlanırsam temiz çamaşır yollayın mapustaki bana :)
Neyse
Geçmiş olsun canım

mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hep morordek seni doğru tanısın diye mi :)

şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)
O eşek ben olmayacağım inşALLAH

nilsub fıltre kahveyı nerden bukdun sevmezdın hanı
Di mi yaaa... bende farkettim onu ama jeton şimdi düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…