- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.701
Çok teşekkürler canım.Geçmiş olsun canım
mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hepmorordek seni doğru tanısın diye mi :)
şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)
Merhabalar canım
8 bitti cok sukurgben bebegın kac aylık
Ne guzel bir haberr gozunuzaydin canimÇok teşekkürler canım.
Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. Annemin belfıtığının ameliyat gerektiren bir durumu yokmuş. Boyun ve belin alt kısmı sıkıntı yaratan kısımlar imiş. Annemin doktoru ağrılarının rahatlaması için önce fizik tedaviye yönlendirdi. Ağrılarını geçirecek ilaçlarını yazdı. Ameliyata gerek olmadığına çok mutlu olduk.
Yat dinlen vakti geldiİp atlamayı aksama bırakmamalıyım demek kı gunduZe sıkıstırmalıyım
Yarının yemegını planladım
İş guc derken bıtıgım
Çok sağolasın, eksik olmayasın canım8 bitti cok sukur
Seninkiler ne kadarlik? İki tane di mi?
Ne guzel bir haberr gozunuzaydin canim
Yat dinlen vakti geldi
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Evet ıkı tanrler8 bitti cok sukur
Seninkiler ne kadarlik? İki tane di mi?
Ne guzel bir haberr gozunuzaydin canim
Yat dinlen vakti geldi
Saglik ne yazik ki saglikliyken pek akla gelmiyorÇok sağolasın, eksik olmayasın canım
Hepimize sağlıklı günler diliyorum. Herşeyin başı sağlık gerçekten.
Allah bagislasinnEvet ıkı tanrler( endımı cok yaslı hıssettım)
Bırı 8 yasında dıgerı 18 aylık
Canım çok teşekkür ederim.canım inşallah iyi haberler alırsınız tekrar çok geçmiş olsun
kore dizisi canım ilk 2-3 bölüm sıkıcı gibiydi ama sonra açıldı konu I have lover adıYa hic stratejiden taktikten anlamiyorsunuz, salmis gibi yapiyim da yine ben takim birincisi oluyumm
Gordugunuz gibi hem mutevaziyim hem gonlum genis
İmzami kimselere vermem
Caydim yaaamaan sonuncu olsam da umrumda degil bosverin kilo vermek neyimize, kat kat gobeklerimizle gidiklarimizla da cok guzeliz
ortim yaaa hemen misir puskulu cayi vs ic odem icin. instagramda moda her zayiflama hesabinda iciyorlar nerdeyse
Yemek yapmayalim mi yemek yemeyelim mi bulasik yikamayalim mi bebeyi yikamayalim mi bebeyi uyutmayalim mianca geldim
evet nerdesin orti ya bak geride kalcaz
Vaaayy ortimden ataklarrİddialari Cuma gunu tartida gorucez artikk
Disari cikip yurusene en guzeli o bence
Banlanacak kadar takilma okuyarak takil
Ya 10dkyi gectikten sonra duzeltmeye izin vermiyor bazen aklim basima gec geliyor
Ya sen ne yazsan kabulumuzzonce yazmaya bir alis
Darisi basima. Hic degilse tadina bakardim ben
Dizinin ismini istiyorummm boyle ekrana yapistiran cinsten galibaa
Evet canım, haklısın.Saglik ne yazik ki saglikliyken pek akla gelmiyor
görümcem verdi eltisi almanyadan getirmiş kocaman bir kağıt torbada birde filtresi var yanında kağıt gibi kupaya yaptım içtim baş ağrım için yoksa türk kahvesi içtimnilsub fıltre kahveyı nerden bukdun sevmezdın hanı
Evet ne kadar geç olursa o kadar iyidir bu ameliyat. Tekrar geçmiş olsun canım fizik tedavi ile ağrıları geçer umarımÇok teşekkürler canım.
Sağolasın, eksik olmayasın.
Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. Annemin belfıtığının ameliyat gerektiren bir durumu yokmuş. Boyun ve belin alt kısmı sıkıntı yaratan kısımlar imiş. Annemin doktoru ağrılarının rahatlaması için önce fizik tedaviye yönlendirdi. Ağrılarını geçirecek ilaçlarını yazdı. Ameliyata gerek olmadığına çok mutlu olduk.
Bu yüzden 2.yi yapmasam mı diyorum bazenTek cocuk hıc cocukmuş resmen n
Ne güzel olmuş.Eki Görüntüle 2095025
Kızlar ölcülerimizide tabloya yazalim. Sagolsunfancynancy ayarlamis herseyi bizde en kisa zamanda olcup paylasalim.
Şimdi bi yoklama alalım bakalım.
@kkelebeketkisi canım bu kez düzenli katılım yapacagım demistin ama cuma sabahından beri görünmüyorsun. Ondan önce de carsamba girmissin. Hafta sonu diye simdilik görmezden geliyorum ama daha aktif olmanı bekliyoruz.
Ben_olmak @sergerdan canlarım siz de karabatak gibi 1-2 mesaj yazıp çıkıyorsunuz, sohbetimize katılın, daha çok görelim sizi :)
Bır sorunum yok gecınmelerı acısındanSaglik ne yazik ki saglikliyken pek akla gelmiyor
Allah bagislasinnmaasallah aralari baya varmis iyi anlasiyorlar mi
Domino etkisi yapıyorsun
Eki Görüntüle 2095025
Kızlar ölcülerimizide tabloya yazalim. Sagolsunfancynancy ayarlamis herseyi bizde en kisa zamanda olcup paylasalim.
Nerede oturuyorsunYa valla ben de kendimi iyi görüyorum he iddialıyım galiba bu hafta.
gben lütfen amaaaa... modu düşürmek yok. İmzayı kaptıracaksın yoksa :)))
Bu arada kalan öğünlerimi de yazayım;
İkindi;
-4 hurma
-6 badem
-filtre kahve
Akşam 18.30’da;
-4 kaşık susuz nohut
-1 kase tavuk suyu çorba
Şimdi de Erenköy’e gidiyorum arkadaşımla buluşmaya. Ya kahve içerim ya da yeşilçay. Kapanışı yaptım şu ağızdan içeri yemek girmez artık bu akşam.
NeyseSizin yüzünüzden bdv ye takılıyorum, banlanırsam temiz çamaşır yollayın mapustaki bana :)
O eşek ben olmayacağım inşALLAHGeçmiş olsun canım
mesajın altındaki birinci yazısı unutulmuş :) hepmorordek seni doğru tanısın diye mi :)
şampiyon belli eşşeklik edeni arıyoruz :)
kızlar menümmmm biraz kötü olsada ne olursa olsun yazmaya karar verdim
sabah 7-8 çiğ badem 1 bardak su
geç kalktım öğlen ile kavaltı beraber oldu 2 yumurta 1 yk lordan omlet
ikindi komşumun mevlüdüne gitti 3-4 yk tavuklu pilav 1 bardak ayran
akşam canım birşey istemedi 1 kupa sade filtre kahve 2 tane bar ( 1 tanesi 107 kcl)
su 2 litre
spor yok
Di mi yaaa... bende farkettim onu ama jeton şimdi düştünilsub fıltre kahveyı nerden bukdun sevmezdın hanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?