- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.721
Geçmiş olsun canım. ALLAH şifasını versin inşALLAH.Merhabalar canım
Sağolasın ilgin için. Sen nasılsın, iyi misin?
21:00 gibi yeni geldik eve.
Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. Ameliyata gerek olacak bir durumu yokmuş Annemin belindeki ve boynundaki fıtığın. İlk aşamada fizik tedaviye yönlendirdi ağrılarına çözüm olması için. Bir de ağrısını kesecek ilaçlar yazdı.
Annem günlerdir evdeydi ve yatıyordu ya, saat de geç olmuştu, dışarıda karnımızı doyurup öyle eve gelelim dedi.
Sevgiler.
Ya ben ya benEvet ıkı tanrler( endımı cok yaslı hıssettım)
Bırı 8 yasında dıgerı 18 aylık
Tamam orticim.Eki Görüntüle 2095020
Cok degil ama hic yurumemekten iyidir..
Tablolara 1 saat olarak yazariz..
fancynancy
Ölçü kısmını sanırsamEki Görüntüle 2095025
Kızlar ölcülerimizide tabloya yazalim. Sagolsunfancynancy ayarlamis herseyi bizde en kisa zamanda olcup paylasalim.
Allah saglik versin insaallah onlara bakinca hatirlamiyorsundur bile kotu anlarii. Belki yakin olsalar anlasamazlardi. Cok sukurBır sorunum yok gecınmelerı acısından
Ama araları az olsa daha ıyı oynarlardı elbette
Kısmet olmadı defalarca olumsuz sey yasamıstık
Buna kısmetmış
Herkesin gaza gelesi varmis, bir imza bu kadari basarmis olamaz
Neee aman AllahimmYa ben ya ben1i 18 yaşında olacak digeri 3yasinda.
gben utanmıyormuşsun kiz anan yaşındaki kadını gaza getirmeye
Sağolasın,eksik olmayasın canım.Geçmiş olsun canım. ALLAH şifasını versin inşALLAH.
Ay ördekim bende bakmıştım valla merakımdan tatlıydı.Selamlaaarrr
Ya müthiş yoğun bir gündü hic giremedim maalesef. Simdi hemen geçmişe aktım.
Canın sağ olsun :))
Haklısın ama yine de elinden geldiğince yazmaya çalış canım
Güzel bir yöntemmis. Ben de hep bu şekilde travma yaratmadan ikna yoluyla kesilmesinden yanayım. Bekara eş boşamak kolaydır derler, ben su an sürecin cok başındayım ve sağolsun benim oglus da su an Mert'i aratmıyor. Böyle diyorum ama 2 yaşında ne yapıyor olacağım kimbilir :)
Ahah kaçır kadını, bayılt at valize
Aynen ya ip atlamayı özlemişim. Henüz cok az atlayabiliyorum ama zamanla artıracağım :)
Evet aslında herkes bildirim yapsa biz de önümüzü görsek ama iste bildirmiyor keratalar :)
Ben kendi sütümün tadına bakmıştım, baya şekerli güzel bi sey yani sürekli içmek istemeleri normal geldi bana.fancynancy 'nin Mertos da bulmuş güzel içeceği, yemeğin yanına meşrubat niyetine içiyor işte
Oo 6'lar görülmüş tekrar tebrikler
Artık 7'ye dönmek yok
Evet cok iyi fikirmiş
Çok geçmiş olsun, inşallah fizik tedaviyke atlatırsınız.Çok teşekkürler canım.
Sağolasın, eksik olmayasın.
Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. Annemin belfıtığının ameliyat gerektiren bir durumu yokmuş. Boyun ve belin alt kısmı sıkıntı yaratan kısımlar imiş. Annemin doktoru ağrılarının rahatlaması için önce fizik tedaviye yönlendirdi. Ağrılarını geçirecek ilaçlarını yazdı. Ameliyata gerek olmadığına çok mutlu olduk.
Diyebilirim degil diyelim olacakti yanlis yazmisimAllah saglik versin insaallah onlara bakinca hatirlamiyorsundur bile kotu anlarii. Belki yakin olsalar anlasamazlardi. Cok sukur
Herkesin gaza gelesi varmis, bir imza bu kadari basarmis olamaz
Neee aman AllahimmAnne degil ama abla diyebilirim istiyorsann, uzgunum fark etmedim
Allah bagislasin yavrulari, asil o zor olmustur 15 yas
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Bu gidişle ben olacağım yhhhaaaaa
Ya ben ya ben1i 18 yaşında olacak digeri 3yasinda.
gben utanmıyormuşsun kiz anan yaşındaki kadını gaza getirmeye
Evet canım. İnşallah.Çok geçmiş olsun, inşallah fizik tedaviyke atlatırsınız.
Serveyim veysişim ay sırtım tutuldu yaaaa. 4.ağrıkesiciye doğru gidiyorum yoksa kımıldayamıyorum bile o derece. Sağ tarafım belimin yukarısı. Of ya, diyorum ya güzel birşeyler yapmaya başlayınca illa bir yerlerden bir arıza çıkıyor işte. Buna da şükür o ayrı da ne güzel sporumu yapmaya başlamıştım.İp atlıyor musunuz genclerrrr
İyi olur canım inşallahEvet canım. İnşallah.Sağolasın, teşekkürler.
Fizik tedavi bitiminde doktoru tekrar görecek. Duruma göre 1 sene süresince vücudun ağrılara karşı direncini arttıran bir tedavi uygulayacak.
Yazmak istemiyorsan calismalara baslaBu gidişle ben olacağım yhhhaaaaavalla yazmam ki profil fotomun yancağzına. 100 gram 100 gram gidiyor 3-5 günde. Şaka gibi.
Hergün gezmelerdesin bakıyorum da :) allahtan diyet yalan olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?