- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.741
İyi akşamlar arkadaşlar, yediklerimi yazmaya başlayayım
kahvaltı:
1-2 dilim ekmek
2 yk lor
1tk bal
4 kayısı
2ceviz
Ara
Türk K.
Öğlen
Et suyuna mercimek çorbası
Ara
Çay
Akşam
3 çiğ köfte
1 Kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara
4 kayısı 3 ceviz, 1 parça bitter çikolata.
Süper. Hadi hayırlı olsun canım, tebdil-i mekanda ferahlık var derlerBen Üsküdar’ın Küçük Çamlıca’ya yakın tarafında oturuyorum şu an. Ancaaakkkk.... Size söylemiştim günlerdir Erenköy, Suadiye tarafında ev bakıyordum. Bu akşam orada oturan bir arkadaşımla buluşmaya gittim ev konusundan tamamen bağımsız olarak. Daha önce aklımda kalan bir evin konumu çocuk açısından iyi olur mu, ulaşım açısından aorun olur mu diye kafama takılmıştı. Arkadaşıma bahsedince ben olsam o evi seçerdim dedi ve eve gelir gelmez gecenin saat 23.30’unda kalktık eşimle yeniden Erenköy’e gidip evi tuttuk! :))) Allahım nedir bu aksiyon diyorum ya bu seneye aksiyonlu girdim resmen..... :))) Neyse güzel aksiyonlar olaun diyelim hepimiz için. Yani anlayacağınız artık Erenköylü oluyorum. Erenköy semt pazarına çok yakın bir lokasyonda yeni evimiz. Siz neresinde oturuyorsunuzfancynancy lydznp ?? :)
Süper. Hadi hayırlı olsun canım, tebdil-i mekanda ferahlık var derlerinşallah böyle güzel gelişmeler olsun hayatınızda hep.
Bizde aslında Suadiye de oturuyorduk ama bu kentsel dönüşüm yüzünden taşındık. Şimdi Bostancı da lunaparka yakın sayılırım. Gerçi burdan da taşınacağız en geç kasımda büyük ihtimalle eşim yine Suadiye ya da Erenköyde oturmak istiyor. Ay bir de gerçekten komşu olurmuşuz, çok gülerim
Ay ama taşınmak zor iş şekerim, Allah kolaylık versin.
Birde ayıptır sorması taşındığınız bina kaç yıllık? Biz bir daha dönüşümle uğraşmamak için hep yeni binalara bakıyoruz ama daireler hem küçük hem de eski binalara göre pahalı.
Bizde bu sebeple sıfır bina baktık hep. Taşınacağımız bina da sıfır. Ya inanılmaz fancy... O han gibi evleri resmen kutu kutu hale getirmişler inanamadık. Suadiye sitesi var Cadde’ye çok yakın. Oradan baktım hem çocuk için güvenli, site içinde, parkı var, havuzu var diye. İlanda 130 m kare yazıyor içine bi girdik 90 m kare neti anca zorlar... Benim şu an oturduğum ev daha ferah. Sadece Cadde’ye yakın olacak ve sosyal imkanlar fazla diye de küçücük eve çocukla tıkılmak istemiyorum. Oranın kirası 3.300 sokağa bakan, havuza bakan taraf ise 3.500 TL di. Bizim şimdi tuttuğumuz ev site içinde değil. Ayrıca Caddeye değil minibüs yoluna yakın.
Bu arada kiralar, eğer çok lüks aramıyorsan ve caddenin dibinde olsun demiyorsan bu civarlarda.fancynancy
Hosgeldin katilabilirsin diuecektim ama 9.takima gitmissin hayirli olsun cnmmerhaba yeriniz var mı katılabilir miyim
Yok canım. Ben hazırladım. Mafem ortak tablo tutuyoruz. Herseyi beraber yapalim diye düşündüm
Yok canım sen yine de abla deme.Allah saglik versin insaallah onlara bakinca hatirlamiyorsundur bile kotu anlarii. Belki yakin olsalar anlasamazlardi. Cok sukur
Herkesin gaza gelesi varmis, bir imza bu kadari basarmis olamaz
Neee aman AllahimmAnne degil ama abla diyebilirim istiyorsann, uzgunum fark etmedim
Allah bagislasin yavrulari, asil o zor olmustur 15 yas
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Diyebilirim degil diyelim olacakti yanlis yazmisimAma istiyorsan anne diyebilirim anne
Evet canım balpamuk erenkoy demiş.
Yeni eviniz hayırlı olsun canım.Ben Üsküdar’ın Küçük Çamlıca’ya yakın tarafında oturuyorum şu an. Ancaaakkkk.... Size söylemiştim günlerdir Erenköy, Suadiye tarafında ev bakıyordum. Bu akşam orada oturan bir arkadaşımla buluşmaya gittim ev konusundan tamamen bağımsız olarak. Daha önce aklımda kalan bir evin konumu çocuk açısından iyi olur mu, ulaşım açısından aorun olur mu diye kafama takılmıştı. Arkadaşıma bahsedince ben olsam o evi seçerdim dedi ve eve gelir gelmez gecenin saat 23.30’unda kalktık eşimle yeniden Erenköy’e gidip evi tuttuk! :))) Allahım nedir bu aksiyon diyorum ya bu seneye aksiyonlu girdim resmen..... :))) Neyse güzel aksiyonlar olaun diyelim hepimiz için. Yani anlayacağınız artık Erenköylü oluyorum. Erenköy semt pazarına çok yakın bir lokasyonda yeni evimiz. Siz neresinde oturuyorsunuzfancynancy lydznp ?? :)
Hoşgeldin var var.merhaba yeriniz var mı katılabilir miyim
Elinize saglik..
Çok geçmiş olsun canım. Dilerim ağrı kesici fayda eder ve kısa sürede iyileşirsin.Serveyim veysişim ay sırtım tutuldu yaaaa. 4.ağrıkesiciye doğru gidiyorum yoksa kımıldayamıyorum bile o derece. Sağ tarafım belimin yukarısı. Of ya, diyorum ya güzel birşeyler yapmaya başlayınca illa bir yerlerden bir arıza çıkıyor işte. Buna da şükür o ayrı da ne güzel sporumu yapmaya başlamıştım.
Güle güle oturun canım. Çok sevindim.Ben Üsküdar’ın Küçük Çamlıca’ya yakın tarafında oturuyorum şu an. Ancaaakkkk.... Size söylemiştim günlerdir Erenköy, Suadiye tarafında ev bakıyordum. Bu akşam orada oturan bir arkadaşımla buluşmaya gittim ev konusundan tamamen bağımsız olarak. Daha önce aklımda kalan bir evin konumu çocuk açısından iyi olur mu, ulaşım açısından aorun olur mu diye kafama takılmıştı. Arkadaşıma bahsedince ben olsam o evi seçerdim dedi ve eve gelir gelmez gecenin saat 23.30’unda kalktık eşimle yeniden Erenköy’e gidip evi tuttuk! :))) Allahım nedir bu aksiyon diyorum ya bu seneye aksiyonlu girdim resmen..... :))) Neyse güzel aksiyonlar olaun diyelim hepimiz için. Yani anlayacağınız artık Erenköylü oluyorum. Erenköy semt pazarına çok yakın bir lokasyonda yeni evimiz. Siz neresinde oturuyorsunuzfancynancy lydznp ?? :)
Eline sağlık canım.Yok canım. Ben hazırladım. Mafem ortak tablo tutuyoruz. Herseyi beraber yapalim diye düşündüm
Tarih 15ini yazdım ama pazardan önce ölçüde alamam ben
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın.İyi olur canım inşallah
Rica ederim canımEline sağlık canım.
Su yulaf ezmesini hic denemedim herkes cok övüyor tom tutuyor diye en kisa zamanda denemek istiyorum. Birde dukan bira nedir canim nasil oluyoDünkü menüm
Kahvaltı
4 yk Yulaf ezmesi
Muz
1 tk şekersiz yer fıstığı ezmesi
1 çk bal
Hepsi 1 bardak yarım yağlı sütle pişirildi.
Öğle
Chia 2 yk
1 bardak ayran
Ara
Filtre kahve sütlü
Akşam
Mantar sote
1 dilim antrikot
1 yk makarna
Gece
1 portakal
Su: 2 lt + 1 lt dukan bira
Spor: Leslie 48 dk
canim cok bira icen bi arkadasim bana bira gobek yapmaz yaninda yediklerin gobek yapar insanlar yamlis biliyor demisti..ne kadar dogru test etmek lazimBenim anladığım mercimek yeme içki iç fit olmayalı içkiler nasıl sıfır oluyor hiç anlamadım. Literatürde bira göbeği denilen bir şey bile var :)
massallah massallah canim bu haftada 1. Belli 2. Kim diyosun yaniDerece alacak kadar iddiali olsam simdimorordek beni cok yanlis taniyacak
Bu arada kilom 69.8 idi sabah
Yok canim caymaz o gayet iyi gidiyor. Sag gostrrip sol vurmak istiyo sadece
ayyy bayiliyorum sana yaaa cok tatlisin ama
aynen canim suan icebilecegom tum bitki caylarini iciyorum yesil cay bol su iner herhalde cumaya kadarYa hic stratejiden taktikten anlamiyorsunuz, salmis gibi yapiyim da yine ben takim birincisi oluyumm
Gordugunuz gibi hem mutevaziyim hem gonlum genis
İmzami kimselere vermem
Caydim yaaamaan sonuncu olsam da umrumda degil bosverin kilo vermek neyimize, kat kat gobeklerimizle gidiklarimizla da cok guzeliz
ortim yaaa hemen misir puskulu cayi vs ic odem icin. instagramda moda her zayiflama hesabinda iciyorlar nerdeyse
Yemek yapmayalim mi yemek yemeyelim mi bulasik yikamayalim mi bebeyi yikamayalim mi bebeyi uyutmayalim mianca geldim
evet nerdesin orti ya bak geride kalcaz
Vaaayy ortimden ataklarrİddialari Cuma gunu tartida gorucez artikk
Disari cikip yurusene en guzeli o bence
Banlanacak kadar takilma okuyarak takil
Ya 10dkyi gectikten sonra duzeltmeye izin vermiyor bazen aklim basima gec geliyor
Ya sen ne yazsan kabulumuzzonce yazmaya bir alis
Darisi basima. Hic degilse tadina bakardim ben
Dizinin ismini istiyorummm boyle ekrana yapistiran cinsten galibaa
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?