Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence akşam ki ara öğünü fazla kaçırmışsın. Hel tatlıyı... Doğrudan yağ olarak döner söyleyeyim. Tatlı faslını ikindide bitir. Akşam yemeğinden sonra çok dayanamazsan yoğurt, salatalık, 1 avuç çiğ kuruyemiş ve yanında 1 bardak süt içebilirsin. Hatta tatlı krizini kesmesi için sütü tarçınlı içebilirsin.

Ben Üsküdar’ın Küçük Çamlıca’ya yakın tarafında oturuyorum şu an. Ancaaakkkk.... Size söylemiştim günlerdir Erenköy, Suadiye tarafında ev bakıyordum. Bu akşam orada oturan bir arkadaşımla buluşmaya gittim ev konusundan tamamen bağımsız olarak. Daha önce aklımda kalan bir evin konumu çocuk açısından iyi olur mu, ulaşım açısından aorun olur mu diye kafama takılmıştı. Arkadaşıma bahsedince ben olsam o evi seçerdim dedi ve eve gelir gelmez gecenin saat 23.30’unda kalktık eşimle yeniden Erenköy’e gidip evi tuttuk! :))) Allahım nedir bu aksiyon diyorum ya bu seneye aksiyonlu girdim resmen..... :))) Neyse güzel aksiyonlar olaun diyelim hepimiz için. Yani anlayacağınız artık Erenköylü oluyorum. Erenköy semt pazarına çok yakın bir lokasyonda yeni evimiz. Siz neresinde oturuyorsunuz fancynancy lydznp ?? :)

Süper. Hadi hayırlı olsun canım, tebdil-i mekanda ferahlık var derler inşallah böyle güzel gelişmeler olsun hayatınızda hep.
Bizde aslında Suadiye de oturuyorduk ama bu kentsel dönüşüm yüzünden taşındık. Şimdi Bostancı da lunaparka yakın sayılırım. Gerçi burdan da taşınacağız en geç kasımda büyük ihtimalle eşim yine Suadiye ya da Erenköyde oturmak istiyor. Ay bir de gerçekten komşu olurmuşuz, çok gülerim
Ay ama taşınmak zor iş şekerim, Allah kolaylık versin.
Birde ayıptır sorması taşındığınız bina kaç yıllık? Biz bir daha dönüşümle uğraşmamak için hep yeni binalara bakıyoruz ama daireler hem küçük hem de eski binalara göre pahalı.

Bizde bu sebeple sıfır bina baktık hep. Taşınacağımız bina da sıfır. Ya inanılmaz fancy... O han gibi evleri resmen kutu kutu hale getirmişler inanamadık. Suadiye sitesi var Cadde’ye çok yakın. Oradan baktım hem çocuk için güvenli, site içinde, parkı var, havuzu var diye. İlanda 130 m kare yazıyor içine bi girdik 90 m kare neti anca zorlar... Benim şu an oturduğum ev daha ferah. Sadece Cadde’ye yakın olacak ve sosyal imkanlar fazla diye de küçücük eve çocukla tıkılmak istemiyorum. Oranın kirası 3.300 sokağa bakan, havuza bakan taraf ise 3.500 TL di. Bizim şimdi tuttuğumuz ev site içinde değil. Ayrıca Caddeye değil minibüs yoluna yakın.

Bu arada kiralar, eğer çok lüks aramıyorsan ve caddenin dibinde olsun demiyorsan bu civarlarda. fancynancy

Bildiğin çıldırmışlar valla, 15 günde bir ilanlara baktığım içim fiyatları aşağı yukarı biliyorum. Ama 3300-3500 nedir ya?? Ev al kendine onu ödeyeceğine değil mi ama? İnan bu evleri yeniden yapılan insanlar kirası daha uygun diye Altıntepe de, Küçükyalı da ya da işte İdealtepe de falan oturuyorlar, kendi evlerini kiraya veriyorlar. Bizim ev sahibi, Maltepe de kirada oturuyor, buradaki evinde biz oturuyoruz.
Askında oralarda da baktık ama eşimin işyerine çok uzak. Biz Suadiye’ye 2012 Eylül’de 1100 lira kira ile taşınmıştık, şimdi en ucuzu 2500. Öf şeyini çıkartıyorlar her şeyin. Bizde buraya çocuklar için parkı olsun, havuzu olsun, güvenliği olsun dedik ama sor kaç kere girmişizdir havuza? Kaç kere parkını kullanmışızdır. Bunlar hep göz boyama yaaa, al çocuğunu götür ortak parka zaten site parklarını da çok sevmiyorlar. Hep oraya gidiyoruz gittiğimizde. Havuz mu? Sabah erkenden al bebelerini git Fenerbahçe tesislerine ya da balıkadam a. Çok dertliyim çok
Dediğin gibi evlerde küçücük, Suadiye’den sonra buraya sığamadık, orda eşya bıraktık. Hala da yerleşemedim şu eve. Bir şeyi alış başka yere koyuyorum, yerine başka şey geliyor. Komedi yani yer değiştiriyorum sanki Evi dağıtıp tekrar toplamakla uğrsştığımla kalsam da egzersizden varsayıyorum artık
Uygun fiyatlı, eski olmayan, sığabileceğimiz ve çevresinde okullar olan bir yer istiyorum. Çok şey istiyorum di mi. Kızım seneye ilkokula başlayacakta. Şimdi gittiği okulu pek sevmedim, ana sınıfında ama oraya devam ettirmemeyi düşünüyorum. Oy çok yazdım di mi.
Yatmaya gidiyorum beeeeennnn. Öpüldünüz.

Ölçü kısmını sanırsam morordek cim yaptı. Ben sadece spor sayfasını hazırlmıştım.
Yok canım. Ben hazırladım. Mafem ortak tablo tutuyoruz. Herseyi beraber yapalim diye düşündüm
Tarih 15ini yazdım ama pazardan önce ölçüde alamam ben

Yok canım sen yine de abla deme.
Diyebilirim degil diyelim olacakti yanlis yazmisimAma istiyorsan anne diyebilirim anne

Evet canım balpamuk erenkoy demiş.
Yeni eviniz hayırlı olsun canım.
Ben Kurtköy uydukenttedeyim. Ataşehir ümraniye' nin ortası abuk bir yerde çalışıyorum.
merhaba yeriniz var mı katılabilir miyim
Hoşgeldin var var.

Çok geçmiş olsun canım. Dilerim ağrı kesici fayda eder ve kısa sürede iyileşirsin.
Sevgilerimle.

Güle güle oturun canım. Çok sevindim.

Su yulaf ezmesini hic denemedim herkes cok övüyor tom tutuyor diye en kisa zamanda denemek istiyorum. Birde dukan bira nedir canim nasil oluyo
Benim anladığım mercimek yeme içki iç fit ol mayalı içkiler nasıl sıfır oluyor hiç anlamadım. Literatürde bira göbeği denilen bir şey bile var :)
canim cok bira icen bi arkadasim bana bira gobek yapmaz yaninda yediklerin gobek yapar insanlar yamlis biliyor demisti..ne kadar dogru test etmek lazim

Derece alacak kadar iddiali olsam simdi morordek beni cok yanlis taniyacak

Bu arada kilom 69.8 idi sabah
massallah massallah canim bu haftada 1. Belli 2. Kim diyosun yani

@gben cayıyosa bende yokum dimi ortiler prensesss016 balpamuk
Yok canim caymaz o gayet iyi gidiyor. Sag gostrrip sol vurmak istiyo sadece
ayyy bayiliyorum sana yaaa cok tatlisin ama

aynen canim suan icebilecegom tum bitki caylarini iciyorum yesil cay bol su iner herhalde cumaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…