- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.761
Senin de eline saglik canim..Yok canım. Ben hazırladım. Mafem ortak tablo tutuyoruz. Herseyi beraber yapalim diye düşündüm
Tarih 15ini yazdım ama pazardan önce ölçüde alamam ben
Allah enerjini artırsın ihtiyacın varmış bak bu ara :)Bu aralar biraz öyle oldu. Normalde evde otururum hiç aksiyonum yokken diyete başladım resmen aksiyon doldu hayatım. :))))) İlginç bir enerji.... :))
Bizde bu sebeple sıfır bina baktık hep. Taşınacağımız bina da sıfır. Ya inanılmaz fancy... O han gibi evleri resmen kutu kutu hale getirmişler inanamadık. Suadiye sitesi var Cadde’ye çok yakın. Oradan baktım hem çocuk için güvenli, site içinde, parkı var, havuzu var diye. İlanda 130 m kare yazıyor içine bi girdik 90 m kare neti anca zorlar... Benim şu an oturduğum ev daha ferah. Sadece Cadde’ye yakın olacak ve sosyal imkanlar fazla diye de küçücük eve çocukla tıkılmak istemiyorum. Oranın kirası 3.300 sokağa bakan, havuza bakan taraf ise 3.500 TL di. Bizim şimdi tuttuğumuz ev site içinde değil. Ayrıca Caddeye değil minibüs yoluna yakın.
Su yulaf ezmesini hic denemedim herkes cok övüyor tom tutuyor diye en kisa zamanda denemek istiyorum. Birde dukan bira nedir canim nasil oluyo
canim cok bira icen bi arkadasim bana bira gobek yapmaz yaninda yediklerin gobek yapar insanlar yamlis biliyor demisti..ne kadar dogru test etmek lazim
massallah massallah canim bu haftada 1. Belli 2. Kim diyosun yani
Yok canim caymaz o gayet iyi gidiyor. Sag gostrrip sol vurmak istiyo sadece
ayyy bayiliyorum sana yaaa cok tatlisin ama
aynen canim suan icebilecegom tum bitki caylarini iciyorum yesil cay bol su iner herhalde cumaya kadar
gunaydin caniiimm tebrik ederim cok guzel gidiyosunGunaydin kizlar...
Kilom 78.3..
Duygular karşılıklı :)
yaaa bende ayni durumdayim 2. Cocuk icin müthiş gelgitler yaşıyorum hatta esimle beraber yaşıyoruz ama oglumda cok istiyor bide aile ve toplum baskısı var tabiBu yüzden 2.yi yapmasam mı diyorum bazen
Rica ederim canım.Senin de eline saglik canim..
o toplumu bende çözemedim bi türlü. bana da 3.yü yap dediler yaa...yaaa bende ayni durumdayim 2. Cocuk icin müthiş gelgitler yaşıyorum hatta esimle beraber yaşıyoruz ama oglumda cok istiyor bide aile ve toplum baskısı var tabi
o toplumu bende çözemedim bi türlü. bana da 3.yü yap dediler yaa...
ikisinin arası çok açıkmış. Zeynep'e kardeş lazımmış
bunların benim yaşımdan haberi yok galiba birde rızkıyla gelir diyorlar. Benim derdim rızkı değil ki. Onu ALLAH veriyor çok şükür. Bakacak enerjim yok. 45 yaşımda bi daha anne olmak
ALLAH'ın sen isteyenler ver inşALLAH hayırlısıyla.
Kız ALLAH isteyene sağlıkla versin canım. 45de 3. çocuk 65de ömrüm olursa onların ancak lise mezuniyetini görürüm. Arkadaşlarıda sorar anneannen mi babaannen mi diyefena da olmaz sanki ya
günaydın canımmm nasılsın bugün kendini daha hafif hissediyor musunGünaydın Arkadaşlar
Günaydınnn
Arkadaşlar okudum ama önce şu tabloyu halledeyim dedim nerden gireceğim ozleminki sadece fotografmış ondan tıklanmıyormuş ben tlfm açmıyor sandım. Üstüme link atın link
İyiyim canım, sağolasın. Sen nasılsın, iyi misin?günaydın canımmm nasılsın bugün kendini daha hafif hissediyor musun
Yok şekerim ben yapmadım, Ayşe yapmış sanırsam..
Hayırlı olsun şekerim :) Güle güle oturunBen Üsküdar’ın Küçük Çamlıca’ya yakın tarafında oturuyorum şu an. Ancaaakkkk.... Size söylemiştim günlerdir Erenköy, Suadiye tarafında ev bakıyordum. Bu akşam orada oturan bir arkadaşımla buluşmaya gittim ev konusundan tamamen bağımsız olarak. Daha önce aklımda kalan bir evin konumu çocuk açısından iyi olur mu, ulaşım açısından aorun olur mu diye kafama takılmıştı. Arkadaşıma bahsedince ben olsam o evi seçerdim dedi ve eve gelir gelmez gecenin saat 23.30’unda kalktık eşimle yeniden Erenköy’e gidip evi tuttuk! :))) Allahım nedir bu aksiyon diyorum ya bu seneye aksiyonlu girdim resmen..... :))) Neyse güzel aksiyonlar olaun diyelim hepimiz için. Yani anlayacağınız artık Erenköylü oluyorum. Erenköy semt pazarına çok yakın bir lokasyonda yeni evimiz. Siz neresinde oturuyorsunuz @fancynancylydznp ?? :)
3500 TL kira nedir yahuuu amanın İstanbul neymiş öyleBizde bu sebeple sıfır bina baktık hep. Taşınacağımız bina da sıfır. Ya inanılmaz fancy... O han gibi evleri resmen kutu kutu hale getirmişler inanamadık. Suadiye sitesi var Cadde’ye çok yakın. Oradan baktım hem çocuk için güvenli, site içinde, parkı var, havuzu var diye. İlanda 130 m kare yazıyor içine bi girdik 90 m kare neti anca zorlar... Benim şu an oturduğum ev daha ferah. Sadece Cadde’ye yakın olacak ve sosyal imkanlar fazla diye de küçücük eve çocukla tıkılmak istemiyorum. Oranın kirası 3.300 sokağa bakan, havuza bakan taraf ise 3.500 TL di. Bizim şimdi tuttuğumuz ev site içinde değil. Ayrıca Caddeye değil minibüs yoluna yakın.
Ben de müsait bir vaktimde yazacağım ölçülerimi canımElinize saglik..morordek
Ben az once actim tablolari bakarak olctum tek tek yazdim olculerimi.. Cok pratik oldu..
Hadi kizlar sizde ihmal etmeyin lutfen!!
Ne pizzası Allah aşkına ben bu hafta menülerinizde böyle şeyler görmeyeceğim demedim mi?Şuanda nerdeyse ise geldim menumude yazayim bari sonra firsat bulunca yine gelirim
Dun sabah
1 kutu activia
1 kuru kayisi
Öğle
1 dilim kepek ekmegi
Peynir
Yesil zeytin
1 tk reçel
Ara
2 kuru kayisi
Aksam
1 dilim pizza ciiiizzz
Ayran
2 litre su
1 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Turk kahvesi
Tabi bunlar gun icinde ayri zamanlarda icildi
500 adet ip atlandi
Toplum baskısı bitmez şekerim, her konuda her şeyde toplumumuz en iyisini bildiği için susmazlaryaaa bende ayni durumdayim 2. Cocuk icin müthiş gelgitler yaşıyorum hatta esimle beraber yaşıyoruz ama oglumda cok istiyor bide aile ve toplum baskısı var tabi
o toplumu bende çözemedim bi türlü. bana da 3.yü yap dediler yaa...
ikisinin arası çok açıkmış. Zeynep'e kardeş lazımmış
bunların benim yaşımdan haberi yok galiba birde rızkıyla gelir diyorlar. Benim derdim rızkı değil ki. Onu ALLAH veriyor çok şükür. Bakacak enerjim yok. 45 yaşımda bi daha anne olmak
ALLAH'ın sen isteyenler ver inşALLAH hayırlısıyla.
Ahahaha kdsjfkdsAllahını seven üstüme link atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?