Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şuanda nerdeyse ise geldim menumude yazayim bari sonra firsat bulunca yine gelirim
Dun sabah
1 kutu activia
1 kuru kayisi
Öğle
1 dilim kepek ekmegi
Peynir
Yesil zeytin
1 tk reçel
Ara
2 kuru kayisi
Aksam
1 dilim pizza ciiiizzz
Ayran

2 litre su
1 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Turk kahvesi
Tabi bunlar gun icinde ayri zamanlarda icildi
500 adet ip atlandi

Günaydın hanımlar :)

Bu aralar biraz öyle oldu. Normalde evde otururum hiç aksiyonum yokken diyete başladım resmen aksiyon doldu hayatım. :))))) İlginç bir enerji.... :))
Allah enerjini artırsın ihtiyacın varmış bak bu ara :)

3,300/3,500 mü aman allahımm, allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

Duygular karşılıklı :)

yaaa bende ayni durumdayim 2. Cocuk icin müthiş gelgitler yaşıyorum hatta esimle beraber yaşıyoruz ama oglumda cok istiyor bide aile ve toplum baskısı var tabi
o toplumu bende çözemedim bi türlü. bana da 3.yü yap dediler yaa...
ikisinin arası çok açıkmış. Zeynep'e kardeş lazımmış
bunların benim yaşımdan haberi yok galiba birde rızkıyla gelir diyorlar. Benim derdim rızkı değil ki. Onu ALLAH veriyor çok şükür. Bakacak enerjim yok. 45 yaşımda bi daha anne olmak
ALLAH'ın sen isteyenler ver inşALLAH hayırlısıyla.

fena da olmaz sanki ya

günaydın kızlar dünkü menümü yazıyorum.
sabah salatalık maydonoz tere roka limon
2 parmak kalınlığında peynir

ara 2 kayısı 6 çiğ badem

öğlen ton balığı salata
ara yarım paket eti form yeşil çay

ara meyveli acitivia

akşam 2 haşlanmış yumurta yanında salata yemem lazımdı ama 2 gün önce bu şekilde deli gibi açlıktan gözüm dönmüştü o yüzden salata yerine çorba içtim bir kase :)

ara 2 tam ceviz yemeliydim ama onun yerine aynı kaloride bir şey yedim şimdi adını gizli tutmak istiyorum

toplam 3 litreye yakın su
3 fincan yeşil çay)
ekmek sıfır (listem böyle bu hafta)

günaydın canımmm nasılsın bugün kendini daha hafif hissediyor musun
İyiyim canım, sağolasın. Sen nasılsın, iyi misin?
Bugün öğlen işyerimizin bir yemeği var. Ben de sabahtan kuaföre gidip saçlarımı fönlettim, french manikür yatırdım, pek bir moral oldu. İhmal etmiştim son zamanlarda çok.
Kalkınca tartılmak için 10 dak bekliyordum şişlik biraz insin diye, bugün fırsat olmadı. Geç kalkınca servisi ucuucuna yakalayabildim. Tartılamadım da, ama biraz şişim sanki.
Yeşil çay içeceğim birazdan. Mistik çay da iyi geliyor, onu keşfettim.

Günaydınlar mesajları okuyunca ne yazacağımı şaşırdım ben de menümü yazayım da hem buraya yazınca daha iyi motivasyon olurum.
Sabah: 1 dilim tbe
3 zeytin,
Yarım dilim salam
4 fındık
Ara: 4-5 kuru üzüm
Öğlen: Tonbalıklı salata + 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: 1 dolma, 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
3 litre su
250 ip atlama
Squat, köprü, mekik vb 20 dklık egzersizler

Ölçü kısmını sanırsam morordek cim yaptı. Ben sadece spor sayfasını hazırlmıştım.
Yok şekerim ben yapmadım, Ayşe yapmış sanırsam..
Hayırlı olsun şekerim :) Güle güle oturun
3500 TL kira nedir yahuuu amanın İstanbul neymiş öyle
Elinize saglik.. morordek
Ben az once actim tablolari bakarak olctum tek tek yazdim olculerimi.. Cok pratik oldu..
Hadi kizlar sizde ihmal etmeyin lutfen!!
Ben de müsait bir vaktimde yazacağım ölçülerimi canım
Ne pizzası Allah aşkına ben bu hafta menülerinizde böyle şeyler görmeyeceğim demedim mi?
yaaa bende ayni durumdayim 2. Cocuk icin müthiş gelgitler yaşıyorum hatta esimle beraber yaşıyoruz ama oglumda cok istiyor bide aile ve toplum baskısı var tabi
Toplum baskısı bitmez şekerim, her konuda her şeyde toplumumuz en iyisini bildiği için susmazlar
Kendi aile dinamiklerinizi ölçün tartın, 2. çocuğa hazır mıyız, bakabilir miyiz, enine boyuna düşünün. Çocuk bu yani eşya almıyorsun, iyi yetiştirmek önemli. Yapmamaya karar verirseniz de oğluna da güzel bi dille anlatabilirsin. Tek çocuk büyüyünce de bir şey olmuyor yani kendimden biliyorum

Yap kız 3.yü
@toplight kaptanım da yapsın hem belki kız olur

Allahını seven üstüme link atsın
Ahahaha kdsjfkds
ya sesli güldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…