- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.781
Eli bana da kaydirabilirsiniz arkadaslar sikinti yokBu arada dün bana 45 dk yürüyüşü kim yazdı yahu Allah razı olsun diyeceğim de ben yürüyüş falan yapmadım dün
fancynancy elin falan mı kaydı yazarken?
Ahahaha kdsjfkds
ya sesli güldüm valla
gben üstüne link atıyorum sıkı tut
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nAxR_8F5ib2WXOHOYItuBSzZ6Ps3yoFubfCvch2ppVY/edit?ts=5a5bae9c
Düzenleyebiliyor musun bakayım?
Eli bana da kaydirabilirsiniz arkadaslar sikinti yok
gmaile giriyorsun. mail gelmiş oluyor. oradan rahatça girebiliyorsun. link yok maalesefGünaydınnn
Arkadaşlar okudum ama önce şu tabloyu halledeyim dedim nerden gireceğim ozleminki sadece fotografmış ondan tıklanmıyormuş ben tlfm açmıyor sandım. Üstüme link atın link
Ellerine sağlık bebeyim, tahmin yürütmüştüm ama tutmamışYok canım. Ben hazırladım. Mafem ortak tablo tutuyoruz. Herseyi beraber yapalim diye düşündüm
Tarih 15ini yazdım ama pazardan önce ölçüde alamam ben
Hımmmm okeeeee. Bende yarın ölçüp yapiyim o zaman orticim.Elinize saglik..morordek
Ben az once actim tablolari bakarak olctum tek tek yazdim olculerimi.. Cok pratik oldu..
Hadi kizlar sizde ihmal etmeyin lutfen!!
Valla süpersin ben sabah tartıldım 80.1 çıktım. Vallahi anlamıyorum, midem bozuk acaba o mu biraz ödem yaptı? Bir de geç yatıyorum ya ondan mı acaba diyorum. Offff çok canım sıkkın valla.Gunaydin kizlar...
Kilom 78.3..
Çok sağol canımmmmÇok geçmiş olsun canım. Dilerim ağrı kesici fayda eder ve kısa sürede iyileşirsin.
Sevgilerimle.
750 ml yeşil çay, 1 maden suyu ve yarım limon karışımı canım dukan bira.Su yulaf ezmesini hic denemedim herkes cok övüyor tom tutuyor diye en kisa zamanda denemek istiyorum. Birde dukan bira nedir canim nasil oluyo
canim cok bira icen bi arkadasim bana bira gobek yapmaz yaninda yediklerin gobek yapar insanlar yamlis biliyor demisti..ne kadar dogru test etmek lazim
massallah massallah canim bu haftada 1. Belli 2. Kim diyosun yani
Yok canim caymaz o gayet iyi gidiyor. Sag gostrrip sol vurmak istiyo sadece
ayyy bayiliyorum sana yaaa cok tatlisin ama
aynen canim suan icebilecegom tum bitki caylarini iciyorum yesil cay bol su iner herhalde cumaya kadar
Gunaydiiinnn
Ya sabah ise giderken aksam isten donerken hep burayi okuyorum ama massallah oyle kaptirmissin gidiyosunuzki okumaktan kendi yazacaklarimi yazamiyorum
Ya ise gelmis oluyorum yada eve
Amin canımGünaydın hanımlar :)
Allah enerjini artırsın ihtiyacın varmış bak bu ara :)
3,300/3,500 mü aman allahımm, allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Allah iyliğini versinKız ALLAH isteyene sağlıkla versin canım. 45de 3. çocuk 65de ömrüm olursa onların ancak lise mezuniyetini görürüm. Arkadaşlarıda sorar anneannen mi babaannen mi diye
Ahahahaaa torpil mi geçmişiz? 10000 adıma tamamladım yürüyüş yaptımdye yazan sen değil miydin bebeyim? Karıştırdım mı ki acaba?Bu arada dün bana 45 dk yürüyüşü kim yazdı yahu Allah razı olsun diyeceğim de ben yürüyüş falan yapmadım dün
fancynancy elin falan mı kaydı yazarken?
Rüyamda yapmışımdır ancaAhahahaaa torpil mi geçmişiz? 10000 adıma tamamladım yürüyüş yaptımdye yazan sen değil miydin bebeyim? Karıştırdım mı ki acaba?
Bana gelmedi izin falan dünürüm. Giden oldu mu başkasına acebaaa?
erişim izni istedim :)
bana kimse kaydırmasın
Mail gelmiş, sen yazınca kontrol ettim, ekledim canım seni de. Gmail adresi olanlar özelden ya da burdan Mail adreslerini atarlarsa eklerim kızlar.
erişim izni istedim :)
bana kimse kaydırmasın
Rica ederim canım. Bence 19-22si arası olsun. H.sonu da girmemiş olur yada h.sonu ölçü alabilecekler de h.sonu alır. Benim gibiEllerine sağlık bebeyim, tahmin yürütmüştüm ama tutmamış
Hepimiz haftaya pazartesi ölçü alıp ay sonunda tekrar alırız olmaz mı? Aylık devam eder sonra.
Geç yatma canım yaaa... bir de geç saate kadar spor yapıp yatacağına sabah erkekn kalıp çocuklar uyurken yap. sende dinlen. Olmaz mı?Valla süpersin ben sabah tartıldım 80.1 çıktım. Vallahi anlamıyorum, midem bozuk acaba o mu biraz ödem yaptı? Bir de geç yatıyorum ya ondan mı acaba diyorum. Offff çok canım sıkkın valla.
Başladın mı listeye? Öğlen ne yiyceksinnbb ortim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?