Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn
Arkadaşlar okudum ama önce şu tabloyu halledeyim dedim nerden gireceğim ozleminki sadece fotografmış ondan tıklanmıyormuş ben tlfm açmıyor sandım. Üstüme link atın link
gmaile giriyorsun. mail gelmiş oluyor. oradan rahatça girebiliyorsun. link yok maalesef

Yok canım. Ben hazırladım. Mafem ortak tablo tutuyoruz. Herseyi beraber yapalim diye düşündüm
Tarih 15ini yazdım ama pazardan önce ölçüde alamam ben
Ellerine sağlık bebeyim, tahmin yürütmüştüm ama tutmamış
Hepimiz haftaya pazartesi ölçü alıp ay sonunda tekrar alırız olmaz mı? Aylık devam eder sonra.

Gunaydin kizlar...
Kilom 78.3..
Valla süpersin ben sabah tartıldım 80.1 çıktım. Vallahi anlamıyorum, midem bozuk acaba o mu biraz ödem yaptı? Bir de geç yatıyorum ya ondan mı acaba diyorum. Offff çok canım sıkkın valla.
Başladın mı listeye? Öğlen ne yiyceksinnbb ortim?

750 ml yeşil çay, 1 maden suyu ve yarım limon karışımı canım dukan bira.

Gunaydiiinnn
Ya sabah ise giderken aksam isten donerken hep burayi okuyorum ama massallah oyle kaptirmissin gidiyosunuzki okumaktan kendi yazacaklarimi yazamiyorum
Ya ise gelmis oluyorum yada eve

Günaydın hanımlar :)

Allah enerjini artırsın ihtiyacın varmış bak bu ara :)

3,300/3,500 mü aman allahımm, allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Amin canım

Bu arada dün bana 45 dk yürüyüşü kim yazdı yahu Allah razı olsun diyeceğim de ben yürüyüş falan yapmadım dün
fancynancy elin falan mı kaydı yazarken?
Ahahahaaa torpil mi geçmişiz? 10000 adıma tamamladım yürüyüş yaptımdye yazan sen değil miydin bebeyim? Karıştırdım mı ki acaba?

Ellerine sağlık bebeyim, tahmin yürütmüştüm ama tutmamış
Hepimiz haftaya pazartesi ölçü alıp ay sonunda tekrar alırız olmaz mı? Aylık devam eder sonra.
Rica ederim canım. Bence 19-22si arası olsun. H.sonu da girmemiş olur yada h.sonu ölçü alabilecekler de h.sonu alır. Benim gibi
Geç yatma canım yaaa... bir de geç saate kadar spor yapıp yatacağına sabah erkekn kalıp çocuklar uyurken yap. sende dinlen. Olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…