Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de canım. Sen yediklerine dikkat etsen yeterli olur şu dönemde bence de. Çünkü enerjiye ihtiyacın olan daha yoğun bir dönem. Sağlığın herşeyden önemli. Sevgiler.

Bende durum bu olacak akşam atlarsam.
Alt kat komşuma da acıyorum, kıyamam.
Üst komşunun sesi öyle çok geliyor ki bazen gürültü yapınca, tahmin edebiliyorum nasıl rahatsız olacağını.
Park yolları göründü
Sevgiler.

Selam kizlar aranizda limon sarimsak kurunu deneyen var mi esim yaptirmis yeni getirdi bi cok faydasi var diyor nette

Kavitasyon nedir acabaaa?

Okudum şimdi tatlım. Yan etkileri fena, korkarım ben böyle şeylerden.

Canim salonda halinin uzerinde atliyordum. Yine ses gidiyordur asagi ama hali oldugu icin muhtemelen az gidiyordur.Zaten aksam 8'den sonra hic atlamadim.
Ama bugun evi temizlerken haliyi yikamaya gondermek icin kaldirdim. Yerler parke oldugu icin mi bilmiyorum normal yururken bile cook ses cikiyor. Artik yarin bakacam bir caresine.
Sizde de hali vardir halinin uzerinde gec saate birakmadan atlayabilirsin.

1 yılcık daha sabretmem gerek. Aynı benim kızım. Eksiği yok ama fazlası olabilir çok zor, ben birde hamileydim o sıralarda, sinirlerim tavandı. Ama geçiyor bebeyim ya, okula bir başlasın ya da kreşe. Arkadaşlarıyla o enerjisinin çoğunu atacak üzerinden. Onlarda ne yapsın dört duvar arasındalar, tam koşuşturma zamanlarındalar. Azıcık daha sabır, herşey daha güzel olacak.

Şştttt orticim naaaber? Nasıl geçiyor günün?

Menüm;
07:30
1 d. Cavdar ekmeginden tost

09:30
1 d. Cavdar ekmeginden tost (kızımdan kalmısti )

12:00
4 yk menemen
4 yk yogurt
1 d. Cavdar ekmegi

Ara: 1 portakal

19:00
7 yk karnabahar
4 yk yogurt
1d. ekmek

2 L su
1 yesil cay
3 t.kahvesi

Spor;
1000 ip atlama

Menün gayet iyi. Sporda
Böyle devam et inşALLAH

Cesaretimi topladim ve dunku menumu yaziyorum;
Kahvalti: 2 haslanmis yunurta, 4 marul, 5 zeytin, 1 kk kasar peyniri
Oglen: 2 kasik kisir, 2 etli borek, 1 kavala kurabiyesi
Aksam: 1 kepce mercimek corbasi, 3 yk karnibahar yemegi
Ara: 2 tane badem

Suyum tamdi, yuruyus 1 bucuk saat yapabildim

Bugunku menum:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 4 marul, 1tbe
Oglen: firin kebabi, 2 bardak ayran, yarim tirnak pide
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 5 marul, 1 kase yogurt, 1 tbe
Ara: 1 avuc cekirdek

Suyum 3 olmak uzere yine, yuruyus 2 saat.

Umarim dunu telafi edebilmisimdir

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Labne ve hindi salam
Kuşburnu

Öğle
Muz
Bir avuç kadar karışık kuruyemiş
2 tane 1 lira büyüklüğünde incir cezerye

Akşam
2 dilim ekmek
8 köfte
Piyaz

Su: 1,5 lt bitti
Spor: atasporlarımızdan biri; temizlik. Kolumu kaldıracak halim kalmadı eşyaların hepsi yerinden oynadı evde bence iyi spor yaptım.

Ay bu çocuk delirtecek beni. Sabah geç kalktı diye öğle uykusunu esgeçtik. Artık akşam gece uykusuna yatar dedim. 21:30 da uyudu ama şimdi kalktı
Aaayyy kafayı yiycem gerçekten. Öğle uykusundan uyandığını sanıyor galiba. Allahım bana uykular haram. Gece 2 de yatarız artık. Öyle de yorgunum ve uykum var ki anlatamam. Kara bahtım yhaaaa! Geceleri oturmayı çok severdim oldum olası. Al otur şimdi sabahlara kadar oğlunla

bende her ip atladigimda iyiki asagida kimse kalmiyor yoksa atlayamam diyorum. Zor bi durum bence sen yürüyüşe devam canim

Akşam menüsüne ek 2 dilim tbe yedim. 3.2lt'ye ilave 1lt daha su içtim
550
25dk kola karın bacak çalıştım
50de jumping jack yaptım.
harika spor canim bende basliyorum simdi

menü cok guzel canim ama sizce cokmu ekmek yiyiyorsunuz. Ben gunde 1 cok nadir 2 dilim anca yiyebiliyorum ki bu aksamlari da olmuyor. Sadece fikrimi soylemek istedim belkide normaldir.

Bizim evin altın kimse olmasada farketmez canim. Altımın yan dairesine ses gider.. Ya da altımın altına!!!
Hatta ustumdekine bile ses gidebilir.

aslinda iyi baslamis iyi bitmis ama oglen kime gittiysen fena itelemis sana canim borekle kurabiye kötü olmus

Ayyy en fena saat canim insallah 2 de yatar biz küçükken 7 den sonra uyutmazdik bizimle yatsin diye yoksa aynen böyle olurdu tam biz yatcaz o kalkardi Allah yardimcin olsun gecicek bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…