- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.001
Ayyy Allah korumuş. Ama yazına da çok güldüm. Anne manyaklığı da böyle oluyor işte.
Bende bekleyenler kervanindayim gorelim insaallah ortimm
Hadi uyusun da uyu
Hay Allahım ama bende çok güldüm kameradan farketmem efsane yalnızBen o anı hatırladıkça gülme krizine girdim sonradan. Telefon elimde facetime yapıyordum halasıyla. Tam 3 lü koltuğun önüne çökmüş yerde oturuyordum koltukta rahat bırakmadığı için. Facetime yaparken kamerada gördüm birden arkamdan birşey uçtu! :)))))) Bir baktım yok! Telefonum fırlatıp bir kalkmışım koltuğu aşıp koltuğun yanında ikeadan aldığımız büyük kare bir kutu var içine laptopları fln koyduğumuz. Onun içine düşmüş ve ses yok! O an çığlık attım eşim koştu geldi falan ama şu an yazarken kahkaha attım gözümden yaş akıyor eşimde neye gülüyorsun diyor :)))))))) yani anlatılmaz yaşanır....... trajikomik anlar. :))))))
Hay Allahım ama bende çok güldüm kameradan farketmem efsane yalnızahahaaa canlandırıyorum da gözümde. Aman bir şey olmamış iyi bari. O da afallamış o yüzden ses çıkaramamıştır.
Yerim yaa cok tatli anlatiyorsun ona da kiyamiyorum sana daNooolaamaz.Yine kalktıay vazgeçtim yaaa uyumıycam ben bugün o da uyumasın, sabahlar olmasın, parti üstüne parti yapalım
Yemin ediyorum deli gibi yorgunum ve uykum var diye uyumuyor bu yerden bitme sarı kafa. Neyse dizi izleyeyim bari napiyim.
Ay bu çocuk delirtecek beni. Sabah geç kalktı diye öğle uykusunu esgeçtik. Artık akşam gece uykusuna yatar dedim. 21:30 da uyudu ama şimdi kalktı
Aaayyy kafayı yiycem gerçekten. Öğle uykusundan uyandığını sanıyor galiba. Allahım bana uykular haram. Gece 2 de yatarız artık. Öyle de yorgunum ve uykum var ki anlatamam. Kara bahtım yhaaaa! Geceleri oturmayı çok severdim oldum olası. Al otur şimdi sabahlara kadar oğlunla
Ben o anı hatırladıkça gülme krizine girdim sonradan. Telefon elimde facetime yapıyordum halasıyla. Tam 3 lü koltuğun önüne çökmüş yerde oturuyordum koltukta rahat bırakmadığı için. Facetime yaparken kamerada gördüm birden arkamdan birşey uçtu! :)))))) Bir baktım yok! Telefonum fırlatıp bir kalkmışım koltuğu aşıp koltuğun yanında ikeadan aldığımız büyük kare bir kutu var içine laptopları fln koyduğumuz. Onun içine düşmüş ve ses yok! O an çığlık attım eşim koştu geldi falan ama şu an yazarken kahkaha attım gözümden yaş akıyor eşimde neye gülüyorsun diyor :)))))))) yani anlatılmaz yaşanır....... trajikomik anlar. :))))))
Yerim yaa cok tatli anlatiyorsun ona da kiyamiyorum sana databi benimki uyurken soylediklerinin tatli gelmesi normal
25 aylık. 2 yaşındaOğlun ne kadarlık fancy?
O yasa gelse bakalim benimki ne halde olacakAman nazar değmesin ben hala uyutmaya çalışıyorum
umarim olmazsin. Yorgunluktan olabilir yavrum bir bakarsin yarin gecmisBoğazımda ağrıyor hafiften, ay balkona falan çıktım halıları koymak için üşüttüm mü acaba. Yarın hemen adaçayı ve vitamin takviyesi. İnşallah hasta olmam.
Bu çocuğun saatleri şaşmış gerçektenAy bu çocuk delirtecek beni. Sabah geç kalktı diye öğle uykusunu esgeçtik. Artık akşam gece uykusuna yatar dedim. 21:30 da uyudu ama şimdi kalktı
Aaayyy kafayı yiycem gerçekten. Öğle uykusundan uyandığını sanıyor galiba. Allahım bana uykular haram. Gece 2 de yatarız artık. Öyle de yorgunum ve uykum var ki anlatamam. Kara bahtım yhaaaa! Geceleri oturmayı çok severdim oldum olası. Al otur şimdi sabahlara kadar oğlunla
Gittiğim tüm diyetisyenler her öğün 2dilim ekmek verdi bana. Vücut gerekli olan kh ekmekten alıyor. Benim gibi pilav makarna yada k.baklagil yemeyen insanlara özellikle veriyor. Özlemin menüsünde de ekmek haricinde kh yok. Bence çok değilbende her ip atladigimda iyiki asagida kimse kalmiyor yoksa atlayamam diyorum. Zor bi durum bence sen yürüyüşe devam canim
harika spor canim bende basliyorum simdi
menü cok guzel canim ama sizce cokmu ekmek yiyiyorsunuz. Ben gunde 1 cok nadir 2 dilim anca yiyebiliyorum ki bu aksamlari da olmuyor. Sadece fikrimi soylemek istedim belkide normaldir.
aslinda iyi baslamis iyi bitmis ama oglen kime gittiysen fena itelemis sana canim borekle kurabiye kötü olmus
Canım hiç boşuna şalter attirmana gerek yok. Maalesef çocuklar ken bildiklerini yapıyor. Ben 8da yatarsam 9da gece 2de yatarsam gece 2de yatıyor. Bazen o erken uyusun diye bende erken yatayım diyorum ama bitmiyor ki iş güçSınanıyoruz yavrucum
Bizimki de yeni uyudu, bu saatlere kalınca bende de şalterler atıyor
Ben yazliktayken malum dağın başı, internetten sipariş vermiştim kahve dünyasının sitesinden :)
Öyle durumlarda onu kaldırmak yerine sen mi yanına uzansan acabaNasıl bir gıybetse artık, düşünmek istemiyorum
Uyku uykunun mayasıdır derler ya, kaldırmayayım sabaha kadar uyur sabahta erken kalkar dedim ama ters tepti. Bazen tutuyor bazen tutmuyor. Ah bu veletler
ALLAH korumuş. Erkekse çok normal :) kızlar daha sakın olurlar normalde. Benim oğlum çok usluydu mesela yürümeye başladıktan sonra hastaneden gelemedik. Sürekli ev kazası. Koşması zıplaması düz duvara tırmanması 15 yaşında bitti.Wendy’cim inan bana büyüyüp beni istemeyeceği günü bekliyorum sabırsızlıkla o dereceyim! :))))) Dün 3 lü büyük koltuğun bir ucundan diğer ucuna zıplarken koltuğun boyunu aşıp boşluğa düştü. :))))))) Yazarken bile sinirim bozuluyor. Gülüyorum Allah’tan birşey olmadı da tabii ben birşey oldu endişesiyle elimdeki telefonu fırlatmışım, resmen kalp çarpıntısı, panikatak... resmen ruh sağlığımla oynuyor. :))
Spor yapabilirsin. Kitap okuyabilir, cilt bakımı yapabilirsin.Çok haklısın da yok gerekiyorsa akıl da ver. Sabahın o saatinde kalkıp ne yapabilirim ki? Geceden uyumayıp bazen sabah 4 e kadar oturuyorum ama istediğim bu değillll :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?