Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy Allah korumuş. Ama yazına da çok güldüm. Anne manyaklığı da böyle oluyor işte.

Ben o anı hatırladıkça gülme krizine girdim sonradan. Telefon elimde facetime yapıyordum halasıyla. Tam 3 lü koltuğun önüne çökmüş yerde oturuyordum koltukta rahat bırakmadığı için. Facetime yaparken kamerada gördüm birden arkamdan birşey uçtu! :)))))) Bir baktım yok! Telefonum fırlatıp bir kalkmışım koltuğu aşıp koltuğun yanında ikeadan aldığımız büyük kare bir kutu var içine laptopları fln koyduğumuz. Onun içine düşmüş ve ses yok! O an çığlık attım eşim koştu geldi falan ama şu an yazarken kahkaha attım gözümden yaş akıyor eşimde neye gülüyorsun diyor :)))))))) yani anlatılmaz yaşanır....... trajikomik anlar. :))))))

Hay Allahım ama bende çok güldüm kameradan farketmem efsane yalnız ahahaaa canlandırıyorum da gözümde. Aman bir şey olmamış iyi bari. O da afallamış o yüzden ses çıkaramamıştır.

Hay Allahım ama bende çok güldüm kameradan farketmem efsane yalnız ahahaaa canlandırıyorum da gözümde. Aman bir şey olmamış iyi bari. O da afallamış o yüzden ses çıkaramamıştır.

Gülünmeyecek gibi değil. Dün kızıma sen niye böyle yaptın diyeceğim yani konuşup düzgünce yanlış birşey yaptığını anlatmaya çalışırken bir gülme tuttu krize girdim resmen. Çocuk kollarını bağlayıp bana; ha ha haaa! Hayır anne! Bu hiç komik değil! diyor sinirlenerek. Onunla dalga geçiyorum gülüyorum diye düşünüp birde beni azarlıyor. :)))))))) Cidden komedi.

Yerim yaa cok tatli anlatiyorsun ona da kiyamiyorum sana databi benimki uyurken soylediklerinin tatli gelmesi normal

Oğlun ne kadarlık fancy?

Tam efsane senelerce anlatirsiniz

Aman nazar değmesin ben hala uyutmaya çalışıyorum
O yasa gelse bakalim benimki ne halde olacak ufaklik tam canavar ciktiii inanmiyorum saat 2 olduu
Boğazımda ağrıyor hafiften, ay balkona falan çıktım halıları koymak için üşüttüm mü acaba. Yarın hemen adaçayı ve vitamin takviyesi. İnşallah hasta olmam.
umarim olmazsin. Yorgunluktan olabilir yavrum bir bakarsin yarin gecmis

Bu çocuğun saatleri şaşmış gerçekten
ALLAH yardım etsin canım

Gittiğim tüm diyetisyenler her öğün 2dilim ekmek verdi bana. Vücut gerekli olan kh ekmekten alıyor. Benim gibi pilav makarna yada k.baklagil yemeyen insanlara özellikle veriyor. Özlemin menüsünde de ekmek haricinde kh yok. Bence çok değil

Sınanıyoruz yavrucum
Bizimki de yeni uyudu, bu saatlere kalınca bende de şalterler atıyor

Ben yazliktayken malum dağın başı, internetten sipariş vermiştim kahve dünyasının sitesinden :)
Canım hiç boşuna şalter attirmana gerek yok. Maalesef çocuklar ken bildiklerini yapıyor. Ben 8da yatarsam 9da gece 2de yatarsam gece 2de yatıyor. Bazen o erken uyusun diye bende erken yatayım diyorum ama bitmiyor ki iş güç

ALLAH korumuş. Erkekse çok normal :) kızlar daha sakın olurlar normalde. Benim oğlum çok usluydu mesela yürümeye başladıktan sonra hastaneden gelemedik. Sürekli ev kazası. Koşması zıplaması düz duvara tırmanması 15 yaşında bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…