- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.981
Sorma şekerim ya. Neyse eliptiğim geldi belki eliptik yaparım diycem ama kendimi paralamadık alemi yok. Çooook Yorgun’um. Eliptiği de oğluma tablet verip oyalayarak yapacaktım. Çocukla nasıl yapıyorsun dersenAyyy en fena saat canim insallah 2 de yatar biz küçükken 7 den sonra uyutmazdik bizimle yatsin diye yoksa aynen böyle olurdu tam biz yatcaz o kalkardi Allah yardimcin olsun gecicek bu günlerde
Sınanıyoruz yavrucumAy bu çocuk delirtecek beni. Sabah geç kalktı diye öğle uykusunu esgeçtik. Artık akşam gece uykusuna yatar dedim. 21:30 da uyudu ama şimdi kalktı
Aaayyy kafayı yiycem gerçekten. Öğle uykusundan uyandığını sanıyor galiba. Allahım bana uykular haram. Gece 2 de yatarız artık. Öyle de yorgunum ve uykum var ki anlatamam. Kara bahtım yhaaaa! Geceleri oturmayı çok severdim oldum olası. Al otur şimdi sabahlara kadar oğlunla
Ben yazliktayken malum dağın başı, internetten sipariş vermiştim kahve dünyasının sitesinden :)Filtre kahvem bitmişti markette kurukahveci Mehmet efendi bin Colombian kahvesini gördüm aldım. Yarın denerim, güzeldir herhalde. Aslında kahve dünyasından kafeinsiz alacaktım ama gidemedim bi türlü.
Aaaa hiç aklıma gelmedi, baktım çıkamıyorum öyle yaparım diycem ama çok yakın bize de kargo gelene kadar muhtemelen gidip alırımSınanıyoruz yavrucum
Bizimki de yeni uyudu, bu saatlere kalınca bende de şalterler atıyor
Ben yazliktayken malum dağın başı, internetten sipariş vermiştim kahve dünyasının sitesinden :)
Yakınsa bosver git taze taze al daha iyi. Ben filtre kahve diye ölüyordum merkeze indiğimde Starbucks vardı orda da kafeinsiz kalmamış mecbur internetten sipariş vermiştim :)Aaaa hiç aklıma gelmedi, baktım çıkamıyorum öyle yaparım diycem ama çok yakın bize de kargo gelene kadar muhtemelen gidip alırım
Ben korkarim komsulardan valla ip atlamak benim icin biraz uç.Bizim evin altın kimse olmasada farketmez canim. Altımın yan dairesine ses gider.. Ya da altımın altına!!!
Hatta ustumdekine bile ses gidebilir.
Cani benim de basima ge ldi birkac kere. Cok uzatma 1 saati gecmesin tekrar uyut uyur. En kuduruk gorundugu an uyutmak icin gec kaldigini anla. Ama karanlik odaya girince sakinlestirmesi kolay olur insaallah. Bi de boyle durumlarda gec olsa da uyut ama fazla uyumasina izin vermeden mesela yarim saat sonra uyandir.Ay bu çocuk delirtecek beni. Sabah geç kalktı diye öğle uykusunu esgeçtik. Artık akşam gece uykusuna yatar dedim. 21:30 da uyudu ama şimdi kalktı
Aaayyy kafayı yiycem gerçekten. Öğle uykusundan uyandığını sanıyor galiba. Allahım bana uykular haram. Gece 2 de yatarız artık. Öyle de yorgunum ve uykum var ki anlatamam. Kara bahtım yhaaaa! Geceleri oturmayı çok severdim oldum olası. Al otur şimdi sabahlara kadar oğlunla
bende her ip atladigimda iyiki asagida kimse kalmiyor yoksa atlayamam diyorum. Zor bi durum bence sen yürüyüşe devam canim
harika spor canim bende basliyorum simdi
menü cok guzel canim ama sizce cokmu ekmek yiyiyorsunuz. Ben gunde 1 cok nadir 2 dilim anca yiyebiliyorum ki bu aksamlari da olmuyor. Sadece fikrimi soylemek istedim belkide normaldir.
aslinda iyi baslamis iyi bitmis ama oglen kime gittiysen fena itelemis sana canim borekle kurabiye kötü olmus
Ayyy pardon yaaa ben unutmusum evet yazmıştın nasil bir havadisse oBen korkarim komsulardan valla ip atlamak benim icin biraz uç.
Cani benim de basima ge ldi birkac kere. Cok uzatma 1 saati gecmesin tekrar uyut uyur. En kuduruk gorundugu an uyutmak icin gec kaldigini anla. Ama karanlik odaya girince sakinlestirmesi kolay olur insaallah. Bi de boyle durumlarda gec olsa da uyut ama fazla uyumasina izin vermeden mesela yarim saat sonra uyandir.
Yazmistim ya kuzenimdeydim giybet yapiyordukDiyeti bile unutturan giybet
Ben korkarim komsulardan valla ip atlamak benim icin biraz uç.
Cani benim de basima ge ldi birkac kere. Cok uzatma 1 saati gecmesin tekrar uyut uyur. En kuduruk gorundugu an uyutmak icin gec kaldigini anla. Ama karanlik odaya girince sakinlestirmesi kolay olur insaallah. Bi de boyle durumlarda gec olsa da uyut ama fazla uyumasina izin vermeden mesela yarim saat sonra uyandir.
Yazmistim ya kuzenimdeydim giybet yapiyordukDiyeti bile unutturan giybet
Süpersin o zaman.Eveettt 1.000 ip atlama tamamdir. İlk defa 1.000 adet atladim kizlar nasil keyifliyim anlatamam ama heryanim ter icinde
Balpamukcum İnan bende bazen herşeyden yılıyorum, şu an tepemde anne gel diye beni çağırıyor. Sabah uyan, giydirmeye çalış, kabanını ayakkabısını giydirmeye çalış ki genelde ayakkabı noktasına gelince çıldırıyorum maalesef. Sonra babaanneye- ananeye bırak, işe git. İnan işe gitmek bile eziyet. Ama allah sağlık versin ne diyelim. Büyüyünce hiç bizimle takılmak istemeyecek.
Çok fazla akıl veriyor gibi olmak istemem ama ben de o kendimle baş başa kalma zamanını sabah yapıyorum. H.içi saat 6da kalkiyorum ama ancak işe hazirlanip gidebiliyorum. haftada 1 günüm var evde ama onda da erkenden kalkıyorum. Herkes uyuyor oluyor sakince canım ne istiyor da pazar sabahı yapıyorum. Biraz uykusuz kaliyorum ama en azından kendi istediğimi yapıyorum. Yapabilirsen dene ıstersen. Bu şekilde sen çok yıpranıyorsun. Yazık sana da çocuğa da
1 yılcık daha sabretmem gerek. Aynı benim kızım. Eksiği yok ama fazlası olabilirçok zor, ben birde hamileydim o sıralarda, sinirlerim tavandı. Ama geçiyor bebeyim ya, okula bir başlasın ya da kreşe. Arkadaşlarıyla o enerjisinin çoğunu atacak üzerinden. Onlarda ne yapsın dört duvar arasındalar, tam koşuşturma zamanlarındalar. Azıcık daha sabır, herşey daha güzel olacak.
Ayyy Allah korumuş. Ama yazına da çok güldüm. Anne manyaklığı da böyle oluyor işte.Wendy’cim inan bana büyüyüp beni istemeyeceği günü bekliyorum sabırsızlıkla o dereceyim! :))))) Dün 3 lü büyük koltuğun bir ucundan diğer ucuna zıplarken koltuğun boyunu aşıp boşluğa düştü. :))))))) Yazarken bile sinirim bozuluyor. Gülüyorum Allah’tan birşey olmadı da tabii ben birşey oldu endişesiyle elimdeki telefonu fırlatmışım, resmen kalp çarpıntısı, panikatak... resmen ruh sağlığımla oynuyor. :))
Ayyy pardon yaaa ben unutmusum evet yazmıştın nasil bir havadisse o
Nasıl bir gıybetse artık, düşünmek istemiyorum
Uyku uykunun mayasıdır derler ya, kaldırmayayım sabaha kadar uyur sabahta erken kalkar dedim ama ters tepti. Bazen tutuyor bazen tutmuyor. Ah bu veletler
Bende bekleyenler kervanindayim gorelim insaallah ortimmBÜYÜK Ümitle bekliyorum fancycimmm... :))) görecek miyim o günleri tecrübeli arkadaşım umut oldun içime :))) İnşallah.......
Hadi uyusun da uyuYaşasınnnnn galiba uyuycak. Öyle bir his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?