Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy en fena saat canim insallah 2 de yatar biz küçükken 7 den sonra uyutmazdik bizimle yatsin diye yoksa aynen böyle olurdu tam biz yatcaz o kalkardi Allah yardimcin olsun gecicek bu günlerde
Evet canım, haklısın. Ağırım da, iyi ses çıkıyor atlayınca.
Günün güzel geçsin inşallah. Sevgilerimle.

Hali bir derece daha iyi olabilir; ama bizim evde yürürken bile aşağı
Kalın halı bir derece daha iyi olabilir. Salondaki halım öyle.
Bizim evlerde ses biraz fazla gidiyor sanırım. O yüzden sanırım yürüyüşe devam edeceğim. Bir de squatgirl egzersizlerine tekrar başlasam harika olacak.
Günün güzel geçsin canım. Sevgiler.

Kavitasyon nedir acabaaa?
Kavitasyon bölgesel olarak incelme sağlıyormuş. Aslında ideal kilosuna inip belli bir bölgesinden hoşnut olmayanların tercih ettiği bir yöntemmiş. İnternette çeşitli yazılar var. Açıkçası ben de tam bilmiyorum. Kavitasyona giderken aynı zamanda diyet ve spor da öneriyorlarmış.
Bence yine egzersizle sıkılaşmak daha iyi.

Iyi geceler kizlar fancynancy tatlim kacta uyudu mert merak ettim
Benimde bugun buyuk sipa hasta ayy bi gecseydi hastaliklari yaaa
Az once uyandirdi anne 2 den beri midem bulaniyo diye yanina yatinca uyudu ama benim uyku kacti
Kaptanım 2ye çeyrek kala uyudu herhalde. Benimde bir gözüm açık bir gözüm kapalı mücadele ediyordum uykuyla. 09:30 gibi kaldıracağım şimdi. Öğlen erken uyusun akşam da katlanılabilir bir saatte uyur inşallah.
Nasıl oldu oğlun? İyi mi şimdi?

Öyle durumlarda onu kaldırmak yerine sen mi yanına uzansan acaba
Güle oynaya bir milyon işveyle kalkıyor, yatıyorum yanına uyusun diye oyun oynuyor benle. Neva dan tecrübeyle uyumadıklarında çok üstelemiyorum çünkü hem onlar uyumuyor hem ben sinirleniyorum hem de boşuna zaman harcamış oluyorum. Allah’ım kızımda saatlerde yanında yattığımı hatırlıyorum da, boşuna uğraşmışım. Uykusu gelince küt diye uyuyuveriyor artık.

Yerden bitme sarı kafa
Iyi güldüm ya sayenizde sabah sabah, ne geyik dönmüş
Ahahaha buna da çok güldüm telefondan görme kısmına özellikle
Geçenlerde benim oğlum da düştü ki kendisi daha ayakta zor duruyor, tutamadım dengeli, küt diye düştü. O an cok panikledim ama sonra bana da bir gülme geldi. Ben kendim de dahil düşen birini görünce gülüyorum elimde degil
Benim yattığım saatte yatıp benim kalktığım saatte kalksa öper başıma koyarım biliyorsun bizimki erkenci. Dün saat 10'u geçiyordu uyuduğunda, sabah 6'da kesin ayakta diyordum. Şaşırttı beni, 8'de uyandı. Ben şok, ben iptal. Uykumu almış uyandım
Kendi kendilerine uyudukları günler de geliyor demek

Iyi geceler kizlar fancynancy tatlim kacta uyudu mert merak ettim
Benimde bugun buyuk sipa hasta ayy bi gecseydi hastaliklari yaaa
Az once uyandirdi anne 2 den beri midem bulaniyo diye yanina yatinca uyudu ama benim uyku kacti
Gecmis olsun hemen iyilesir umarim cocuklar buyuklerden daha direncli
Erkekse normal mi usluyken yuruyunce mi yaramaz oldu 15 yasinda mi bittiii
İhtimaller korkuttu ama benim oglumm yapmazzz
Eee hic uzulme bu iyi haber o zaman Yolun sonunda isik var isikkk

Gunaydinnnn hepimize

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Benimki erken uyandi, 8bucukta Ne guzel 9bucuga kadar uyuyorduk

Bugun persembeee, kopruden onceki son cikiss
Aksam yemeginden sonra dayanabilirseniz yogurt sut bile almayin mideye, siskinlik yapiyormus. Aksam yemegi olarak karnibahar yemeyin o da iyi degilmis.
Haftaboyu aralarda diger takimlari okuyup bilgi topladim da
Gelsin 5. Takimmm

lydznp dusuncelerime tercuman olmus canim.
Ben de cok hassasim o konuda canim. Ama 10 dakikadan bisey olmaz. 1000 ip atlasan toplasan 10 dakika eder. Halın varsa ayagindada ayakkabi gunun erken saatlarinde atlanabilir.
Canim emmek icin uyaniyor olabilir mi?

Boğazımda ağrıyor hafiften, ay balkona falan çıktım halıları koymak için üşüttüm mü acaba. Yarın hemen adaçayı ve vitamin takviyesi. İnşallah hasta olmam.
Insallah tatlim gecmis olsun..
Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..

Daha fazla meraklandirmak istemem ama tam anlatmalik ama ifsa olabilecegim ve maalesef ailevi bir giybet
Bu kadar ayrinti yeter
peki o zaman daha fazla kurcalamıyoruz

anladım canım hiç diyetisyene gitmedim öyle diyorlarsa vardır bi bildikleri

Evet canım, haklısın. Ağırım da, iyi ses çıkıyor atlayınca.
Günün güzel geçsin inşallah. Sevgilerimle.
sağol canım seninde günün güzel geçsin

sağol canım faydalı bilgilerin için evet çok dikkat edelim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…