- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.021
Dükkan açıldı. Isyeten gelebilirBen uyuyim artik.
Fensinensim kapiyi kilitleyip anahtari paspasin altina koy sabah lydnzp acacak dukkani
Geçmiş olsun yakışıklıya.Iyi geceler kizlarfancynancy tatlim kacta uyudu mert merak ettim
Benimde bugun buyuk sipa hasta ayy bi gecseydi hastaliklari yaaa
Az once uyandirdi anne 2 den beri midem bulaniyo diye yanina yatinca uyudu ama benim uyku kacti
Evet canım, haklısın. Ağırım da, iyi ses çıkıyor atlayınca.Ayyy en fena saat canim insallah 2 de yatar biz küçükken 7 den sonra uyutmazdik bizimle yatsin diye yoksa aynen böyle olurdu tam biz yatcaz o kalkardi Allah yardimcin olsun gecicek bu günlerde
Hali bir derece daha iyi olabilir; ama bizim evde yürürken bile aşağıCanim salonda halinin uzerinde atliyordum. Yine ses gidiyordur asagi ama hali oldugu icin muhtemelen az gidiyordur.Zaten aksam 8'den sonra hic atlamadim.
Ama bugun evi temizlerken haliyi yikamaya gondermek icin kaldirdim. Yerler parke oldugu icin mi bilmiyorum normal yururken bile cook ses cikiyor. Artik yarin bakacam bir caresine.
Sizde de hali vardir halinin uzerinde gec saate birakmadan atlayabilirsin.
Kalın halı bir derece daha iyi olabilir. Salondaki halım öyle.Canim salonda halinin uzerinde atliyordum. Yine ses gidiyordur asagi ama hali oldugu icin muhtemelen az gidiyordur.Zaten aksam 8'den sonra hic atlamadim.
Ama bugun evi temizlerken haliyi yikamaya gondermek icin kaldirdim. Yerler parke oldugu icin mi bilmiyorum normal yururken bile cook ses cikiyor. Artik yarin bakacam bir caresine.
Sizde de hali vardir halinin uzerinde gec saate birakmadan atlayabilirsin.
Kavitasyon bölgesel olarak incelme sağlıyormuş. Aslında ideal kilosuna inip belli bir bölgesinden hoşnut olmayanların tercih ettiği bir yöntemmiş. İnternette çeşitli yazılar var. Açıkçası ben de tam bilmiyorum. Kavitasyona giderken aynı zamanda diyet ve spor da öneriyorlarmış.Kavitasyon nedir acabaaa?
O yasa gelse bakalim benimki ne halde olacakufaklik tam canavar ciktiii inanmiyorum saat 2 olduu
umarim olmazsin. Yorgunluktan olabilir yavrum bir bakarsin yarin gecmis
Ben uyuyim artik.
Fensinensim kapiyi kilitleyip anahtari paspasin altina koy sabah lydnzp acacak dukkani
Kaptanım 2ye çeyrek kala uyudu herhalde. Benimde bir gözüm açık bir gözüm kapalı mücadele ediyordum uykuyla. 09:30 gibi kaldıracağım şimdi. Öğlen erken uyusun akşam da katlanılabilir bir saatte uyur inşallah.Iyi geceler kizlarfancynancy tatlim kacta uyudu mert merak ettim
Az once uyandirdi anne 2 den beri midem bulaniyo diye yanina yatinca uyudu ama benim uyku kacti
Güle oynaya bir milyon işveyle kalkıyor, yatıyorum yanına uyusun diye oyun oynuyor benle. Neva dan tecrübeyle uyumadıklarında çok üstelemiyorum çünkü hem onlar uyumuyor hem ben sinirleniyorum hem de boşuna zaman harcamış oluyorum. Allah’ım kızımda saatlerde yanında yattığımı hatırlıyorum da, boşuna uğraşmışım. Uykusu gelince küt diye uyuyuveriyor artık.Öyle durumlarda onu kaldırmak yerine sen mi yanına uzansan acaba
Yerden bitme sarı kafaNooolaamaz.Yine kalktıay vazgeçtim yaaa uyumıycam ben bugün o da uyumasın, sabahlar olmasın, parti üstüne parti yapalım
Yemin ediyorum deli gibi yorgunum ve uykum var diye uyumuyor bu yerden bitme sarı kafa. Neyse dizi izleyeyim bari napiyim.
Ahahaha buna da çok güldüm telefondan görme kısmına özellikleBen o anı hatırladıkça gülme krizine girdim sonradan. Telefon elimde facetime yapıyordum halasıyla. Tam 3 lü koltuğun önüne çökmüş yerde oturuyordum koltukta rahat bırakmadığı için. Facetime yaparken kamerada gördüm birden arkamdan birşey uçtu! :)))))) Bir baktım yok! Telefonum fırlatıp bir kalkmışım koltuğu aşıp koltuğun yanında ikeadan aldığımız büyük kare bir kutu var içine laptopları fln koyduğumuz. Onun içine düşmüş ve ses yok! O an çığlık attım eşim koştu geldi falan ama şu an yazarken kahkaha attım gözümden yaş akıyor eşimde neye gülüyorsun diyor :)))))))) yani anlatılmaz yaşanır....... trajikomik anlar. :))))))
Benim yattığım saatte yatıp benim kalktığım saatte kalksa öper başıma koyarımCanım hiç boşuna şalter attirmana gerek yok. Maalesef çocuklar ken bildiklerini yapıyor. Ben 8da yatarsam 9da gece 2de yatarsam gece 2de yatıyor. Bazen o erken uyusun diye bende erken yatayım diyorum ama bitmiyor ki iş güç
Kendi kendilerine uyudukları günler de geliyor demekGüle oynaya bie milyon işveyle kalkıyor, yatıyorum yanına uyusun diye oyun oynuyor benle. Neva dan tecrübeyle uyumadığıklarında çok üstelemiyorum çünkü hem onlar uyumuyor hem ben sinirleniyorum hem de boşuna zaman harcamış oluyorum. Allah’ım kızımda saatlerde yanında yattığımı hatırlıyorum da, boşuna uğraşmışım. Uykusu gelince küt diye uyuyuveriyor artık.
Gecmis olsun hemen iyilesir umarim cocuklar buyuklerden daha direncliIyi geceler kizlarfancynancy tatlim kacta uyudu mert merak ettim
Erkekse normal miALLAH korumuş. Erkekse çok normal :) kızlar daha sakın olurlar normalde. Benim oğlum çok usluydu mesela yürümeye başladıktan sonra hastaneden gelemedik. Sürekli ev kazası. Koşması zıplaması düz duvara tırmanması 15 yaşında bitti.
Eee hic uzulme bu iyi haber o zamanGüle oynaya bir milyon işveyle kalkıyor, yatıyorum yanına uyusun diye oyun oynuyor benle. Neva dan tecrübeyle uyumadıklarında çok üstelemiyorum çünkü hem onlar uyumuyor hem ben sinirleniyorum hem de boşuna zaman harcamış oluyorum. Allah’ım kızımda saatlerde yanında yattığımı hatırlıyorum da, boşuna uğraşmışım. Uykusu gelince küt diye uyuyuveriyor artık.
Yerden bitme sarı kafa
Iyi güldüm ya sayenizde sabah sabah, ne geyik dönmüş
Ahahaha buna da çok güldüm telefondan görme kısmına özellikle
Geçenlerde benim oğlum da düştü ki kendisi daha ayakta zor duruyor, tutamadım dengeli, küt diye düştü. O an cok panikledim ama sonra bana da bir gülme geldi. Ben kendim de dahil düşen birini görünce gülüyorum elimde degil
Benim yattığım saatte yatıp benim kalktığım saatte kalksa öper başıma koyarımbiliyorsun bizimki erkenci. Dün saat 10'u geçiyordu uyuduğunda, sabah 6'da kesin ayakta diyordum. Şaşırttı beni, 8'de uyandı. Ben şok, ben iptal. Uykumu almış uyandım
Kendi kendilerine uyudukları günler de geliyor demek
Canim yapacak bir sey yok mikroplarla savasa basla artikBoğazım fenalardasprey sıktım ama işe yaramayacak herhalde kızlar. Gidip ılık bir şeyler yapayım kendime.
bende her ip atladigimda iyiki asagida kimse kalmiyor yoksa atlayamam diyorum. Zor bi durum bence sen yürüyüşe devam canim
harika spor canim bende basliyorum simdi
menü cok guzel canim ama sizce cokmu ekmek yiyiyorsunuz. Ben gunde 1 cok nadir 2 dilim anca yiyebiliyorum ki bu aksamlari da olmuyor. Sadece fikrimi soylemek istedim belkide normaldir.
aslinda iyi baslamis iyi bitmis ama oglen kime gittiysen fena itelemis sana canim borekle kurabiye kötü olmus
Ben de cok hassasim o konuda canim. Ama 10 dakikadan bisey olmaz. 1000 ip atlasan toplasan 10 dakika eder. Halın varsa ayagindada ayakkabi gunun erken saatlarinde atlanabilir.Ben korkarim komsulardan valla ip atlamak benim icin biraz uç.
Cani benim de basima ge ldi birkac kere. Cok uzatma 1 saati gecmesin tekrar uyut uyur. En kuduruk gorundugu an uyutmak icin gec kaldigini anla. Ama karanlik odaya girince sakinlestirmesi kolay olur insaallah. Bi de boyle durumlarda gec olsa da uyut ama fazla uyumasina izin vermeden mesela yarim saat sonra uyandir.
Yazmistim ya kuzenimdeydim giybet yapiyordukDiyeti bile unutturan giybet
Canim emmek icin uyaniyor olabilir mi?Nooolaamaz.Yine kalktıay vazgeçtim yaaa uyumıycam ben bugün o da uyumasın, sabahlar olmasın, parti üstüne parti yapalım
Yemin ediyorum deli gibi yorgunum ve uykum var diye uyumuyor bu yerden bitme sarı kafa. Neyse dizi izleyeyim bari napiyim.
Insallah tatlim gecmis olsun..Boğazımda ağrıyor hafiften, ay balkona falan çıktım halıları koymak için üşüttüm mü acaba. Yarın hemen adaçayı ve vitamin takviyesi. İnşallah hasta olmam.
Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..Gittiğim tüm diyetisyenler her öğün 2dilim ekmek verdi bana. Vücut gerekli olan kh ekmekten alıyor. Benim gibi pilav makarna yada k.baklagil yemeyen insanlara özellikle veriyor. Özlemin menüsünde de ekmek haricinde kh yok. Bence çok değil
peki o zaman daha fazla kurcalamıyoruzDaha fazla meraklandirmak istemem ama tam anlatmalik ama ifsa olabilecegim ve maalesef ailevi bir giybet
Bu kadar ayrinti yeter
anladım canım hiç diyetisyene gitmedim öyle diyorlarsa vardır bi bildikleriGittiğim tüm diyetisyenler her öğün 2dilim ekmek verdi bana. Vücut gerekli olan kh ekmekten alıyor. Benim gibi pilav makarna yada k.baklagil yemeyen insanlara özellikle veriyor. Özlemin menüsünde de ekmek haricinde kh yok. Bence çok değil
sağol canım seninde günün güzel geçsinEvet canım, haklısın. Ağırım da, iyi ses çıkıyor atlayınca.
Günün güzel geçsin inşallah. Sevgilerimle.
sağol canım faydalı bilgilerin için evet çok dikkat edelim bugünBugun persembeee, kopruden onceki son cikiss
Aksam yemeginden sonra dayanabilirseniz yogurt sut bile almayin mideye, siskinlik yapiyormus. Aksam yemegi olarak karnibahar yemeyin o da iyi degilmis.
Haftaboyu aralarda diger takimlari okuyup bilgi topladim da
Gelsin 5. Takimmm
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?