- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.041
Canim homini girtlak yiyen onunden yemek aldigim cocuk dun sabahtan beri zorla yiyor bugunde okula gondermedim evde yatiyor zorla yarim yumurta yedirip ilac icirdim 13 yasinda olsa da bebek gibi nazli simdiKaptanım 2ye çeyrek kala uyudu herhalde. Benimde bir gözüm açık bir gözüm kapalı mücadele ediyordum uykuyla. 09:30 gibi kaldıracağım şimdi. Öğlen erken uyusun akşam da katlanılabilir bir saatte uyur inşallah.
Nasıl oldu oğlun? İyi mi şimdi?
Canim ihlamur yap bol zencefilli filan bi de sirke ile gatgara yapBoğazım fenalardasprey sıktım ama işe yaramayacak herhalde kızlar. Gidip ılık bir şeyler yapayım kendime.
Geçmiş olsun canım.Boğazım fenalardasprey sıktım ama işe yaramayacak herhalde kızlar. Gidip ılık bir şeyler yapayım kendime.
peki o zaman daha fazla kurcalamıyoruz
anladım canım hiç diyetisyene gitmedim öyle diyorlarsa vardır bi bildikleri
sağol canım seninde günün güzel geçsin
sağol canım faydalı bilgilerin için evet çok dikkat edelim bugün
selam kaptan ben kaçırdım herhalde çok geçmiş olsun oğlun hasta sanırım Allah acil şifalar versin doğru diyosun onlar hasta olmasın biz olalım kıyamıyoruz hiç çocuklaraCanim homini girtlak yiyen onunden yemek aldigim cocuk dun sabahtan beri zorla yiyor bugunde okula gondermedim evde yatiyor zorla yarim yumurta yedirip ilac icirdim 13 yasinda olsa da bebek gibi nazli simdi
Canim ihlamur yap bol zencefilli filan bi de sirke ile gatgara yap
selam canım diyetisyenim aralarda genellikle bir hafta aynı şeyi veriyor ertesi hafta değiştiriyor.Canım genelde 2. Arada etiform mu tercih ediyorsun? Bunun bir nedeni var mı? Diyet açısından bir sorun yok liste gayet güzel ama sanki arada onu değiştirsen mi? Çok emin değilim her gün takip edemiyorum bu ara yanlış yorumluyor da olabilirim.
Benim oğlan çok hareketliydi. futbola, yüzmeye aynı zamanda gittiği dönemlerde duruldu biraz. Yedirdiklerimiz yapıyor böyle bunları. Çok enerji yüklüyoruz çocuklara, sonra da şikayet ediyoruzGecmis olsun hemen iyilesir umarim cocuklar buyuklerden daha direncli
Erkekse normal miusluyken yuruyunce mi yaramaz oldu 15 yasinda mi bittiii
İhtimaller korkuttu ama benim oglumm yapmazzz
Eee hic uzulme bu iyi haber o zamanYolun sonunda isik var isikkk
Gunaydinnnn hepimize
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Hep böyle devam et. İkramlar bebeleredünkü menüm
sabah
kepekekmeğine peynirli tost
ara
yeşil çay
öğle
1 lahmacun + ayran (değişiklik yaptım dün )
ara
2 kuru kayısı
bitki çayı
akşam
tavuk sote
cacık
3 lt su içildi
1000 adet ip atlandı
ayrıca az önce yine çalışanlardan birinin bebeği oluyormuş çikolatalı gofret bıraktı. veeee ben yine yemedim çantama attım akşama oğluma götürücem
8:30'a erken diyen insanlar görüyorumBenimki erken uyandi, 8bucuktaNe guzel 9bucuga kadar uyuyorduk
başın sağolsun canım. spor yok olsada bence menü güzel böyle bi günde dğkkat edebilmiş olman çok güzel çünkü böyle durumlarda istem dışı yiyecekler yenebiliyor. heleki başka bir yerdeysengünaydın canlar
dün yakın bir arkadaşımın babası vefat etti çanakkaleye gidip geldik aynı gün içinde o sebeple hiç giremedim gruba
dün tüm gün yolda geçtiği için elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışarak değişik bir menü elde ettim.
sabah yulaflı yoğurt 2 tam ceviz
ara 1 elma süt
öğlen çorba+porsiyon köfte
ara galeta
akşam tavuk ızgara yanında yeşillik
eve gece 11:30 da geldiğim için son ara yok
hareket sıfır yürüyemedim bile
1 bardak yeşil çay
su 2,5 litre
iş yerimde öğlenleri yürüyüş yapmaya başlayacağım ama yarından itibaren faydalı olacağını düşünüyorum
aynen çiklatlar bebelereBenim oğlan çok hareketliydi. futbola, yüzmeye aynı zamanda gittiği dönemlerde duruldu biraz. Yedirdiklerimiz yapıyor böyle bunları. Çok enerji yüklüyoruz çocuklara, sonra da şikayet ediyoruz
Hep böyle devam et. İkramlar bebelere
bende gördüm onları morordekcim ama hadi neyse dedim ses çıkarmayayım ben ben ben her sabah 6 da kalkıyorum yazık bize8:30'a erken diyen insanlar görüyorum
Tesekkurler canim dunden beri basladiselam kaptan ben kaçırdım herhalde çok geçmiş olsun oğlun hasta sanırım Allah acil şifalar versin doğru diyosun onlar hasta olmasın biz olalım kıyamıyoruz hiç çocuklara
Ben de proteinli kahvaltii yaptim ilk adim tamam oleeygünaydın kızlar
sabah yarım litre suyumu bitiip bol proteinli kahvaltımı yapıp geldim işe şimdide ananslı yeşil çayımı içiyorum gitsin bütün ödemler bugün inşallah 200 adette ip atladım kalkınca akşam hızımı alamadım herhalde
Basiniz sagolsun canim iyi bile yemissin yolculuga gore super menu. Sporu telafi edersin artik bu haftagünaydın canlar
dün yakın bir arkadaşımın babası vefat etti çanakkaleye gidip geldik aynı gün içinde o sebeple hiç giremedim gruba
dün tüm gün yolda geçtiği için elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışarak değişik bir menü elde ettim.
sabah yulaflı yoğurt 2 tam ceviz
ara 1 elma süt
öğlen çorba+porsiyon köfte
ara galeta
akşam tavuk ızgara yanında yeşillik
eve gece 11:30 da geldiğim için son ara yok
hareket sıfır yürüyemedim bile
1 bardak yeşil çay
su 2,5 litre
iş yerimde öğlenleri yürüyüş yapmaya başlayacağım ama yarından itibaren faydalı olacağını düşünüyorum
Evet bak simdi cikolata yedireceksin al sana enerji fazlasi bebede.Benim oğlan çok hareketliydi. futbola, yüzmeye aynı zamanda gittiği dönemlerde duruldu biraz. Yedirdiklerimiz yapıyor böyle bunları. Çok enerji yüklüyoruz çocuklara, sonra da şikayet ediyoruz
Hep böyle devam et. İkramlar bebelere
donemsel degisiyor8:30'a erken diyen insanlar görüyorum
Uzulmeyin arkadaslar ben sizin yerinize de uyurumbaşın sağolsun canım. spor yok olsada bence menü güzel böyle bi günde dğkkat edebilmiş olman çok güzel çünkü böyle durumlarda istem dışı yiyecekler yenebiliyor. heleki başka bir yerdeysen
aynen çiklatlar bebelere
bende gördüm onları morordekcim ama hadi neyse dedim ses çıkarmayayım ben ben ben her sabah 6 da kalkıyorum yazık bize
Sen, ben vebende gördüm onları morordekcim ama hadi neyse dedim ses çıkarmayayım ben ben ben her sabah 6 da kalkıyorum yazık bize
Dönemsel değişiyor. 5:30'da çok kalktım...donemsel degisiyor7de cok kalktim ama 6 pek erkenmis
Hıc yatmasan daha kotu olabılırSen, ben velydznp topa tutalım bence erken kalkanlar olarak
Dönemsel değişiyor. 5:30'da çok kalktım...
Sen, ben velydznp topa tutalım bence erken kalkanlar olarak
Dönemsel değişiyor. 5:30'da çok kalktım...
Sevin onları
Sirrimi ogrenmek ister misiniz?Hıc yatmasan daha kotu olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?