Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim homini girtlak yiyen onunden yemek aldigim cocuk dun sabahtan beri zorla yiyor bugunde okula gondermedim evde yatiyor zorla yarim yumurta yedirip ilac icirdim 13 yasinda olsa da bebek gibi nazli simdi
Boğazım fenalarda sprey sıktım ama işe yaramayacak herhalde kızlar. Gidip ılık bir şeyler yapayım kendime.
Canim ihlamur yap bol zencefilli filan bi de sirke ile gatgara yap

dünkü menüm
sabah
kepekekmeğine peynirli tost
ara
yeşil çay
öğle
1 lahmacun + ayran (değişiklik yaptım dün )
ara
2 kuru kayısı
bitki çayı
akşam
tavuk sote
cacık

3 lt su içildi
1000 adet ip atlandı

ayrıca az önce yine çalışanlardan birinin bebeği oluyormuş çikolatalı gofret bıraktı. veeee ben yine yemedim çantama attım akşama oğluma götürücem

selam kaptan ben kaçırdım herhalde çok geçmiş olsun oğlun hasta sanırım Allah acil şifalar versin doğru diyosun onlar hasta olmasın biz olalım kıyamıyoruz hiç çocuklara

selam canım diyetisyenim aralarda genellikle bir hafta aynı şeyi veriyor ertesi hafta değiştiriyor.

o yüzden bir hafta boyunca aynı şeyleri yiyorum aralarda

yeni listeme göre galeta yada eti form demiş mesela

günaydın canlar

dün yakın bir arkadaşımın babası vefat etti çanakkaleye gidip geldik aynı gün içinde o sebeple hiç giremedim gruba

dün tüm gün yolda geçtiği için elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışarak değişik bir menü elde ettim.

sabah yulaflı yoğurt 2 tam ceviz

ara 1 elma süt

öğlen çorba+porsiyon köfte

ara galeta

akşam tavuk ızgara yanında yeşillik

eve gece 11:30 da geldiğim için son ara yok

hareket sıfır yürüyemedim bile
1 bardak yeşil çay
su 2,5 litre

iş yerimde öğlenleri yürüyüş yapmaya başlayacağım ama yarından itibaren faydalı olacağını düşünüyorum

Benim oğlan çok hareketliydi. futbola, yüzmeye aynı zamanda gittiği dönemlerde duruldu biraz. Yedirdiklerimiz yapıyor böyle bunları. Çok enerji yüklüyoruz çocuklara, sonra da şikayet ediyoruz
Hep böyle devam et. İkramlar bebelere

başın sağolsun canım. spor yok olsada bence menü güzel böyle bi günde dğkkat edebilmiş olman çok güzel çünkü böyle durumlarda istem dışı yiyecekler yenebiliyor. heleki başka bir yerdeysen
aynen çiklatlar bebelere

8:30'a erken diyen insanlar görüyorum
bende gördüm onları morordekcim ama hadi neyse dedim ses çıkarmayayım ben ben ben her sabah 6 da kalkıyorum yazık bize

Ben de proteinli kahvaltii yaptim ilk adim tamam oleey
Basiniz sagolsun canim iyi bile yemissin yolculuga gore super menu. Sporu telafi edersin artik bu hafta
Evet bak simdi cikolata yedireceksin al sana enerji fazlasi bebede.
8:30'a erken diyen insanlar görüyorum
donemsel degisiyor 7de cok kalktim ama 6 pek erkenmis
Uzulmeyin arkadaslar ben sizin yerinize de uyurum
Simdi buraya yazdim bi de guldum kesin uyku duzeni degisecek

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…