- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.061
25 aylık. 2 yaşında
Boğazımda ağrıyor hafiften, ay balkona falan çıktım halıları koymak için üşüttüm mü acaba. Yarın hemen adaçayı ve vitamin takviyesi. İnşallah hasta olmam.
buralardayım canım
2 yaş sendromu çılgınlığı. Allah kolaylık versin! :)) Gerçi sendromları hiç birmiyor da 2 baya fenaydı iyi hatıtlıyorum. Sebepsiz ağlama krizleri, tutturmalar falan... Saatlerce uyutmaya çalışırsın uyumaz... Tabii her çocuk aynı değil ama çoğunlukla yaşanan şeyler.. :))
Nasıl yapsak bu uykucuları sabahın köründe taciz telefonları mı yağdırsak uyansınlar diyeSen, ben velydznp topa tutalım bence erken kalkanlar olarak
Dönemsel değişiyor. 5:30'da çok kalktım...
iki ortim de buradaymis, diger ortim sabah girip cikmis zatenn. Hatunlar imzami vercek olursam () bari sizden biri alsin calistiniz mi dersinize bu hafta? Ne diyorsunuz yarin sabah kutudan ne cikacsk buyuk mu kucuk mu
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
iki ortim de buradaymis, diger ortim sabah girip cikmis zatenn. Hatunlar imzami vercek olursam () bari sizden biri alsin calistiniz mi dersinize bu hafta? Ne diyorsunuz yarin sabah kutudan ne cikacsk buyuk mu kucuk mu
Bebekten mutevellit telefon sessizde canim yaaNasıl yapsak bu uykucuları sabahın köründe taciz telefonları mı yağdırsak uyansınlar diye
inşallah :)
çok kaçırdım falan demişsin bende dünyaları yedin sandım. pekte kaçırılacak bişi yapmamışsın o gün ya. sadece kurabiyeyi yemesen iyiymiş. ama onda da bişi yok.
bilemiyoruz artık yarın sabah seninki 5 te dikiliyorBen de proteinli kahvaltii yaptim ilk adim tamam oleey
Basiniz sagolsun canim iyi bile yemissin yolculuga gore super menu. Sporu telafi edersin artik bu hafta
Evet bak simdi cikolata yedireceksin al sana enerji fazlasi bebede.
donemsel degisiyor7de cok kalktim ama 6 pek erkenmis
Uzulmeyin arkadaslar ben sizin yerinize de uyurum
Simdi buraya yazdim bi de guldum kesin uyku duzeni degisecek
aynen kk dan bildirimle falan taciz edebilsekSen, ben velydznp topa tutalım bence erken kalkanlar olarak
Dönemsel değişiyor. 5:30'da çok kalktım...
çocuk yapmak mı???Sirrimi ogrenmek ister misiniz?
valla bizden biri gelsinde kimin olduğu önemli değil ben ortilerim güveniyorum yarın 1. yine bizden olucakiki ortim de buradaymis, diger ortim sabah girip cikmis zatenn. Hatunlar imzami vercek olursam () bari sizden biri alsin calistiniz mi dersinize bu hafta? Ne diyorsunuz yarin sabah kutudan ne cikacsk buyuk mu kucuk mu
bilemiyoruz artık yarın sabah seninki 5 te dikiliyor
muş ayağa eh yazışırız artık burdan
aynen kk dan bildirimle falan taciz edebilsek
çocuk yapmak mı???
valla bizden biri gelsinde kimin olduğu önemli değil ben ortilerim güveniyorum yarın 1. yine bizden olucakben olsam süpeer olurda
Ben isterim neymiş acabaSirrimi ogrenmek ister misiniz?
Her uyandığımda sizi aramamı ister misiniz?Nasıl yapsak bu uykucuları sabahın köründe taciz telefonları mı yağdırsak uyansınlar diye
Telefon bile sessizdeymiş baksana ne yapsak boşaynen kk dan bildirimle falan taciz edebilsek
Dağılmak yok, dağılmak yokBebekten mutevellit telefon sessizde canim yaa
İki tane etli borek yazdim ya, ama tek diliminin boyutundan bahsetmedim
Benim o tepkim diyet yapiyor oldugumu unutmanin sokundandi bi de
Ama bu hafta haftasonu kacamagi da yapmayalim takimimmm onumuzdeki hafta icin simdiden planlama yapalim yoksa yarin sabah kilolar yazildiktan sonra yine hepimiz dagilicaz
,
Yarın 1.yi bireyselde biz çıkarıyoruz sankibilemiyoruz artık yarın sabah seninki 5 te dikiliyor
muş ayağa eh yazışırız artık burdan
aynen kk dan bildirimle falan taciz edebilsek
çocuk yapmak mı???
valla bizden biri gelsinde kimin olduğu önemli değil ben ortilerim güveniyorum yarın 1. yine bizden olucakben olsam süpeer olurda
evet yaa bi havalara girdik geçen hafta biz kaçıncıydık yahuDağılmak yok, dağılmak yok
Yarın 1.yi bireyselde biz çıkarıyoruz sanki
Bir bakıyodik kaçıncıydık biz geçen hrsun çıkıyormuş. Çıkar mi çıkar
ALLAH korumuş. Erkekse çok normal :) kızlar daha sakın olurlar normalde. Benim oğlum çok usluydu mesela yürümeye başladıktan sonra hastaneden gelemedik. Sürekli ev kazası. Koşması zıplaması düz duvara tırmanması 15 yaşında bitti.
Gecmis olsun hemen iyilesir umarim cocuklar buyuklerden daha direncli
Erkekse normal miusluyken yuruyunce mi yaramaz oldu 15 yasinda mi bittiii
İhtimaller korkuttu ama benim oglumm yapmazzz
Eee hic uzulme bu iyi haber o zamanYolun sonunda isik var isikkk
Gunaydinnnn hepimize
Bugun persembeee, kopruden onceki son cikiss
Aksam yemeginden sonra dayanabilirseniz yogurt sut bile almayin mideye, siskinlik yapiyormus. Aksam yemegi olarak karnibahar yemeyin o da iyi degilmis.
Haftaboyu aralarda diger takimlari okuyup bilgi topladim da
Gelsin 5. Takimmm
Gelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?