Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 aylık. 2 yaşında

2 yaş sendromu çılgınlığı. Allah kolaylık versin! :)) Gerçi sendromları hiç birmiyor da 2 baya fenaydı iyi hatıtlıyorum. Sebepsiz ağlama krizleri, tutturmalar falan... Saatlerce uyutmaya çalışırsın uyumaz... Tabii her çocuk aynı değil ama çoğunlukla yaşanan şeyler.. :))

buralardayım canım

iki ortim de buradaymis, diger ortim sabah girip cikmis zatenn. Hatunlar imzami vercek olursam ( ) bari sizden biri alsin calistiniz mi dersinize bu hafta? Ne diyorsunuz yarin sabah kutudan ne cikacsk buyuk mu kucuk mu

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

inşallah :)

çok kaçırdım falan demişsin bende dünyaları yedin sandım. pekte kaçırılacak bişi yapmamışsın o gün ya. sadece kurabiyeyi yemesen iyiymiş. ama onda da bişi yok.

Nasıl yapsak bu uykucuları sabahın köründe taciz telefonları mı yağdırsak uyansınlar diye
Bebekten mutevellit telefon sessizde canim yaa
inşallah :)

çok kaçırdım falan demişsin bende dünyaları yedin sandım. pekte kaçırılacak bişi yapmamışsın o gün ya. sadece kurabiyeyi yemesen iyiymiş. ama onda da bişi yok.

İki tane etli borek yazdim ya, ama tek diliminin boyutundan bahsetmedim
Benim o tepkim diyet yapiyor oldugumu unutmanin sokundandi bi de

Ama bu hafta haftasonu kacamagi da yapmayalim takimimmm onumuzdeki hafta icin simdiden planlama yapalim yoksa yarin sabah kilolar yazildiktan sonra yine hepimiz dagilicaz

,

bilemiyoruz artık yarın sabah seninki 5 te dikiliyor
muş ayağa eh yazışırız artık burdan
Sen, ben ve lydznp topa tutalım bence erken kalkanlar olarak

Dönemsel değişiyor. 5:30'da çok kalktım...
aynen kk dan bildirimle falan taciz edebilsek

Sirrimi ogrenmek ister misiniz?

çocuk yapmak mı???

valla bizden biri gelsinde kimin olduğu önemli değil ben ortilerim güveniyorum yarın 1. yine bizden olucak ben olsam süpeer olurda

Sirrimi ogrenmek ister misiniz?
Ben isterim neymiş acaba
Nasıl yapsak bu uykucuları sabahın köründe taciz telefonları mı yağdırsak uyansınlar diye
Her uyandığımda sizi aramamı ister misiniz?
Her türlü ortamdan banı yerim sonra noldu kızlar ya fotonuz gitti
aynen kk dan bildirimle falan taciz edebilsek
Telefon bile sessizdeymiş baksana ne yapsak boş

Dağılmak yok, dağılmak yok
Yarın 1.yi bireyselde biz çıkarıyoruz sanki
Bir bakıyorsun çıkıyormuş. Çıkar mi çıkar

Dağılmak yok, dağılmak yok

Yarın 1.yi bireyselde biz çıkarıyoruz sanki
Bir bakıyodik kaçıncıydık biz geçen hrsun çıkıyormuş. Çıkar mi çıkar
evet yaa bi havalara girdik geçen hafta biz kaçıncıydık yahu pek bi iddialı gördüm kendimizi daha gram gram gidiyoruz. kilo bilem veremiyoruz

Bugün yeşil çayımı ve mistik çayımı içtim. Özellikle mistik çay harika, lezzeti çok hoş. Sütle de oldukça güzel oluyor. Ben işyerinde sade içiyorum. Sadesi de hoş. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Su tüketimim şu ana kadar 1,5 lt oldu. İş çıkışına kadar 2, 5 lt'ye tamamlarım. Akşam da 3 lt olur inşallah.

Bu işin kızı erkeği yok. Bunlar folik asit bebekleri. Aşırı hareketli ve akıllı nesil. Zaptetmek zor. Yaramazlığı seviyorum falan deyip susturuyorlar insanı.

Ben artık süt ürünü de tüketemediğim için süt veya yoğurt bile almıyorum akşam yemeğinden sonra resmen aç yatıyorum ancak bugün tartıldım 68.5 çıktım sabah ki başlangıç kilom 68.00! Bu nasıl olabilir yahu!?? Gecelerdir resmen aç yatıyorum tek 1 gece dayanamayıp yediğim kek bunu yapamaz bana... Nasıl gram bile vermeyi bırak yarın kilo fazla çıkabilirim, nasıl? Sabah sabah demoralize oldum...

Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..[/QUOTE]

Bu nasıl oluyor? Yahu gram vermeyi bırak sadece 1 akşamlık kaçamak ve resmen gecelerr aç yatmama rağmen bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Nasıl ve nedennnn... offff... bunalıma giriyorum böyle olunca. Buna ne sebep olabilir ki...

Kızlar bugün sizden görüp öğrendiğim “dukan bira”yı hazırladım ve güldüm kendi kendime. Cidden rengiyle üstündeki köpüğüyle hatta acımtrak tadıyla bildiğin alkolsüz bira oluyor bu. :)))

Bugün moralim çok bozuk. Aç bilaç gez, gece resmen aç yat ve sabah tartışdığında başlangıç kilondan yarım kilo fazla çık! Delireceğim...

Belki ödemdir de dukan bira yarın sabaha kadar toparlar ümidindeyim ama göreceğiz bakalım.

Sabah kahvaltım;
-2 dilim ananas
-otlu omlet

Ara;
-2 bardak dukan bira

Öğle yemeğimi daha yemedim artık ikindi ile birleştireceğim yani tek öğün yapıp birde akşam yiyeceğim.

Yine yazarım akşama. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…