Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En büyük destekçinim arkadaşım. Hadi hedefine ulaş inşallah.
En iyi derecem ayda 8 kg.. fakat bu kez hedef koymak istemiyorum. çünkü diyet gündemi ile geçsin istemiyorum bu tatil. en çok merak ettiğim vücut analizi ona göre bir beslenme verince vücut zaten direk reaksiyon verecektir. Bakalım neler yaşayacağım :)

en çok otlu omleti beğendim :) otum bitmiş gideyim de alayım :)

mistik çayı ende çok seviyroum canım bu aralar hiç içmedim hemen alıp içmeliyim bende canım istedi. kokusuda bi harika zaten

canım zaman zaman yaşıyoruz malesef bu durumları çok aç kaldıysan vücut kendini korumayada almış olabilir. yada ödem vardır ben bu hafta regl oldum o yüzden hiç tartılmıyorum mesela umarım yarın sorun yaşamam...

Gelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
hadi canım ben varım seninle yarışa bende böyle biriyle yarışmak istiyordum zaten hedef koymayalım ama bakalım haftaya en çok hangimiz vermiş olucak.

ayda 8 kilo süpermiş yaaa ben 2 aydır anca 3-4 kilo verebildim
gülüyorum ağlancak halime çok fena hırs yaptım haftaya birinciniz benim
şöyle kocaman laflar edeyimde cayamayayım

Evet canım. İlk olarak kokusu cezbediyor insanı içmeden evvel.

ayda 8 kilo süpermiş yaaa ben 2 aydır anca 3-4 kilo verebildim
gülüyorum ağlancak halime çok fena hırs yaptım haftaya birinciniz benim
şöyle kocaman laflar edeyimde cayamayayım
İkininize de sonuna kadar destekliyorum prensesss016 dennisgo
Başarılar dilerim ikinize de.
Takımımıza da moral olur bu durum, biz de şevke geliriz.
Sevgiler.

Geliyor bebeyim geliyor

Canim yapacak bir sey yok mikroplarla savasa basla artikseni opmeye calisan mikroba soyle yapistir gitsin

-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Efsane spreyim ve vitaminlerim galiba beni kurtaracaklar

Her zaman emiyor zaten, böyle hasta olunca da bıraktırmam memeden de. Ne zaman tamam şu gün keseceğim desem çocuk hasta oluyor. Vardır bir hikmeti orticim di mi.

Ay kıyamam ya. Çok geçmiş olsun kaptanım. İnşallah çabucak iyileşir.
Bende ıhlamur, zencefil limon yaptın sabah, kullanabileceğim ilaçları da aldım. Sirkeyle gargara da yaparım şimdi.

Erkek değil kız. :)
ALLAH bağışlasın sağlık versin tüm evlatlarımıza :)
aksine o aman ne olacak dediklerimiz yapıyor. ben geçen hafya 1 yk pirinç pilavı ile 500gr aldım. Bulgur pilavı ile olmuyordu. Sebep; 1 birim kh 3birim su tutar. Ayrıca basit şeker ödemi daha fazla yapar. Hele ki yememen gereken bir besinse daha fazla ödem yapıyor.
Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..

Bu nasıl oluyor? Yahu gram vermeyi bırak sadece 1 akşamlık kaçamak ve resmen gecelerr aç yatmama rağmen bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Nasıl ve nedennnn... offff... bunalıma giriyorum böyle olunca. Buna ne sebep olabilir ki...[/QUOTE]
bunun için hergün tartılmayın diyorlar.
Gelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
ay yok bebeğim seninle iddaya girmem. sen şimdi idda deyince 1saat ip atlardın hergün

ay yok bebeğim seninle iddaya girmem. sen şimdi idda deyince 1saat ip atlardın hergün [/QUOTE] neee 1 saat ip atlamakmı

Ben isterim neymiş acaba

Her uyandığımda sizi aramamı ister misiniz?
Her türlü ortamdan banı yerim sonra noldu kızlar ya fotonuz gitti

Telefon bile sessizdeymiş baksana ne yapsak boş
Sakin kalabilmek. Ogrenmesi zor oldu ama cok isime yaradi :) 5 yasina kadar kendileri sakinlesemezmis bebekler, onlara bakan kisinin sakinlestirebilmesi gerekliymis. O kudursa da sakince ninni soyluyorum denk getirebilirsem basini seviyorum gevsiyor. Hala olmadiysa odadan cikarip nen nen deyip evi tur attirip yine yatiriyorum pes etmiyorim ama uyumadigi icin gerilmeden. O da uyumak istiyor ama basaramiyor diyorum kendimi gazliyorum
Dağılmak yok, dağılmak yok

Yarın 1.yi bireyselde biz çıkarıyoruz sanki
Bir bakıyorsun çıkıyormuş. Çıkar mi çıkar
Hepimizin verdigini toplasak anca diger takimlarin ortalamasi ediyoe daha bolme islemi yapmadan Bazi takimlar ciddi hirsli zaten sok oldum okurken iste sonra bana bulasti. Hepsini gecelim
evet yaa bi havalara girdik geçen hafta biz kaçıncıydık yahu pek bi iddialı gördüm kendimizi daha gram gram gidiyoruz. kilo bilem veremiyoruz
Hepimizin grami hepimizin kilosu icin Bu hafta verecegizzz

Canim merak ettim mistik cayi aliyim bende. Maasallah cok guzel icmissin
Bu işin kızı erkeği yok. Bunlar folik asit bebekleri. Aşırı hareketli ve akıllı nesil. Zaptetmek zor. Yaramazlığı seviyorum falan deyip susturuyorlar insanı.
Ben kullanmadim folik asit, belki uslu olur
Yaaa canim neden oyle oldu acaba Ben se cok uzuldim. Sonraki hafta birden verirsin belki. Dur bakalim yarin ne cikacak.
Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..

Bu nasıl oluyor? Yahu gram vermeyi bırak sadece 1 akşamlık kaçamak ve resmen gecelerr aç yatmama rağmen bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Nasıl ve nedennnn... offff... bunalıma giriyorum böyle olunca. Buna ne sebep olabilir ki...[/QUOTE]
spor yapmaman etkiliyordur belki bir spor mu bulsan
vay caninaaa bir dönmüs pir dönmüs denizz
Bende iceyim ya bari bir kerecik yapip merak ettim. Canini sikma yarin daha az cikarsin insaaallah

en çok otlu omleti beğendim :) otum bitmiş gideyim de alayım :)

Rakipler birbirini bulmuss . Kenarda durup sizi izleyecegimiz saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hepimiz hak ediyoruz birinciligi haydi gorelim kupa kime gidecekk

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

ay yok bebeğim seninle iddaya girmem. sen şimdi idda deyince 1saat ip atlardın hergün
neee 1 saat ip atlamakmı [/QUOTE]
Sen iki saat atla ortim
bak sen böyle söyleyince izlemek falan tırtım şimdi
Aaa tirsmak hic sana yakismiyor yavrum guzel bir spor plani diyet plani hoop bitti gittii
Ben de amigo olayım bu haftaki karşılaşmada. Hem bana da egzersiz olur.

Sevgilerimle.
Eeee bende Guldene eslik edeyim yalniz kalmasin

Evet bu konuda sana katılıyorum. Ben de çoğu zaman sakin kalmaya çalışıyorum. Uyutma kısmında çok aşırı sıkıntı olmuyor ama erken uyanmasına bir çözüm değil sanki bu

Evet bu konuda sana katılıyorum. Ben de çoğu zaman sakin kalmaya çalışıyorum. Uyutma kısmında çok aşırı sıkıntı olmuyor ama erken uyanmasına bir çözüm değil sanki bu
Evet eksik olmus di mi Geceleri tekrar uyanmasini engellemek adina ilk uyanmasini karsilamak icin yanindan hic kalkmiyordum oyle alisti benim oglum. Yani diyelim 8de emerek uyudu, ben yaninda yatmaya devam ediyorum 9da uyanip kimildayinca direk emiyor, gozunu acmadan uykuya devam ediyordu. Gunduz uyku atlarsa belki bu yapilabilir.
Bebekler zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…