- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.081
En iyi derecem ayda 8 kg.. fakat bu kez hedef koymak istemiyorum. çünkü diyet gündemi ile geçsin istemiyorum bu tatil. en çok merak ettiğim vücut analizi ona göre bir beslenme verince vücut zaten direk reaksiyon verecektir. Bakalım neler yaşayacağım :)En büyük destekçinim arkadaşım. Hadi hedefine ulaş inşallah.
Kızlar bugün sizden görüp öğrendiğim “dukan bira”yı hazırladım ve güldüm kendi kendime. Cidden rengiyle üstündeki köpüğüyle hatta acımtrak tadıyla bildiğin alkolsüz bira oluyor bu. :)))
Bugün moralim çok bozuk. Aç bilaç gez, gece resmen aç yat ve sabah tartışdığında başlangıç kilondan yarım kilo fazla çık! Delireceğim...
Belki ödemdir de dukan bira yarın sabaha kadar toparlar ümidindeyim ama göreceğiz bakalım.
Sabah kahvaltım;
-2 dilim ananas
-otlu omlet
Ara;
-2 bardak dukan bira
Öğle yemeğimi daha yemedim artık ikindi ile birleştireceğim yani tek öğün yapıp birde akşam yiyeceğim.
Yine yazarım akşama. Öpüyorum hepinizi.
mistik çayı ende çok seviyroum canım bu aralar hiç içmedim hemen alıp içmeliyim bende canım istedi. kokusuda bi harika zatenBugün yeşil çayımı ve mistik çayımı içtim. Özellikle mistik çay harika, lezzeti çok hoş. Sütle de oldukça güzel oluyor. Ben işyerinde sade içiyorum. Sadesi de hoş. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Su tüketimim şu ana kadar 1,5 lt oldu. İş çıkışına kadar 2, 5 lt'ye tamamlarım. Akşam da 3 lt olur inşallah.
canım zaman zaman yaşıyoruz malesef bu durumları çok aç kaldıysan vücut kendini korumayada almış olabilir. yada ödem vardır ben bu hafta regl oldum o yüzden hiç tartılmıyorum mesela umarım yarın sorun yaşamam...Ben artık süt ürünü de tüketemediğim için süt veya yoğurt bile almıyorum akşam yemeğinden sonra resmen aç yatıyorum ancak bugün tartıldım 68.5 çıktım sabah ki başlangıç kilom 68.00!Bu nasıl olabilir yahu!?? Gecelerdir resmen aç yatıyorum tek 1 gece dayanamayıp yediğim kek bunu yapamaz bana... Nasıl gram bile vermeyi bırak yarın kilo fazla çıkabilirim, nasıl? Sabah sabah demoralize oldum...
hadi canım ben varım seninle yarışa bende böyle biriyle yarışmak istiyordum zaten hedef koymayalım ama bakalım haftaya en çok hangimiz vermiş olucak.Gelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
ayda 8 kilo süpermiş yaaa ben 2 aydır anca 3-4 kilo verebildimEn iyi derecem ayda 8 kg.. fakat bu kez hedef koymak istemiyorum. çünkü diyet gündemi ile geçsin istemiyorum bu tatil. en çok merak ettiğim vücut analizi ona göre bir beslenme verince vücut zaten direk reaksiyon verecektir. Bakalım neler yaşayacağım :)
Evet canım. İlk olarak kokusu cezbediyor insanı içmeden evvel.mistik çayı ende çok seviyroum canım bu aralar hiç içmedim hemen alıp içmeliyim bende canım istedi. kokusuda bi harika zaten
canım zaman zaman yaşıyoruz malesef bu durumları çok aç kaldıysan vücut kendini korumayada almış olabilir. yada ödem vardır ben bu hafta regl oldum o yüzden hiç tartılmıyorum mesela umarım yarın sorun yaşamam...
hadi canım ben varım seninle yarışa bende böyle biriyle yarışmak istiyordum zaten hedef koymayalım ama bakalım haftaya en çok hangimiz vermiş olucak.
İkininize de sonuna kadar destekliyorumayda 8 kilo süpermiş yaaa ben 2 aydır anca 3-4 kilo verebildim
gülüyorum ağlancak halime çok fena hırs yaptım haftaya birinciniz benim
şöyle kocaman laflar edeyimde cayamayayım
Geliyor bebeyim geliyorYerden bitme sarı kafa
Iyi güldüm ya sayenizde sabah sabah, ne geyik dönmüş
Ahahaha buna da çok güldüm telefondan görme kısmına özellikle
Geçenlerde benim oğlum da düştü ki kendisi daha ayakta zor duruyor, tutamadım dengeli, küt diye düştü. O an cok panikledim ama sonra bana da bir gülme geldi. Ben kendim de dahil düşen birini görünce gülüyorum elimde degil
Benim yattığım saatte yatıp benim kalktığım saatte kalksa öper başıma koyarımbiliyorsun bizimki erkenci. Dün saat 10'u geçiyordu uyuduğunda, sabah 6'da kesin ayakta diyordum. Şaşırttı beni, 8'de uyandı. Ben şok, ben iptal. Uykumu almış uyandım
Kendi kendilerine uyudukları günler de geliyor demek
Canim yapacak bir sey yok mikroplarla savasa basla artikseni opmeye calisan mikroba soyle yapistir gitsin
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Her zaman emiyor zaten, böyle hasta olunca da bıraktırmam memeden de. Ne zaman tamam şu gün keseceğim desem çocuk hasta oluyor. Vardır bir hikmeti orticim di mi.lydznp dusuncelerime tercuman olmus canim.
Ben de cok hassasim o konuda canim. Ama 10 dakikadan bisey olmaz. 1000 ip atlasan toplasan 10 dakika eder. Halın varsa ayagindada ayakkabi gunun erken saatlarinde atlanabilir.
Canim emmek icin uyaniyor olabilir mi?
Insallah tatlim gecmis olsun..
Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..
Ay kıyamam ya. Çok geçmiş olsun kaptanım. İnşallah çabucak iyileşir.Canim homini girtlak yiyen onunden yemek aldigim cocuk dun sabahtan beri zorla yiyor bugunde okula gondermedim evde yatiyor zorla yarim yumurta yedirip ilac icirdim 13 yasinda olsa da bebek gibi nazli simdi
Canim ihlamur yap bol zencefilli filan bi de sirke ile gatgara yap
Mersiiii bebeyimGeçmiş olsun canım.
ALLAH bağışlasın sağlık versin tüm evlatlarımıza :)Erkek değil kız. :)
aksine o aman ne olacak dediklerimiz yapıyor. ben geçen hafya 1 yk pirinç pilavı ile 500gr aldım. Bulgur pilavı ile olmuyordu. Sebep; 1 birim kh 3birim su tutar. Ayrıca basit şeker ödemi daha fazla yapar. Hele ki yememen gereken bir besinse daha fazla ödem yapıyor.Ben artık süt ürünü de tüketemediğim için süt veya yoğurt bile almıyorum akşam yemeğinden sonra resmen aç yatıyorum ancak bugün tartıldım 68.5 çıktım sabah ki başlangıç kilom 68.00!Bu nasıl olabilir yahu!?? Gecelerdir resmen aç yatıyorum tek 1 gece dayanamayıp yediğim kek bunu yapamaz bana... Nasıl gram bile vermeyi bırak yarın kilo fazla çıkabilirim, nasıl? Sabah sabah demoralize oldum...
Ay yok olmuyor zaten sifir kacamak ve sporla karbonhidratsiz beslendigim zamanlar da oldu gram veremedim..
ay yok bebeğim seninle iddaya girmem. sen şimdi idda deyince 1saat ip atlardın hergünGelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
bunun için hergün tartılmayın diyorlar.ALLAH bağışlasın sağlık versin tüm evlatlarımıza :)
aksine o aman ne olacak dediklerimiz yapıyor. ben geçen hafya 1 yk pirinç pilavı ile 500gr aldım. Bulgur pilavı ile olmuyordu. Sebep; 1 birim kh 3birim su tutar. Ayrıca basit şeker ödemi daha fazla yapar. Hele ki yememen gereken bir besinse daha fazla ödem yapıyor.
Bu nasıl oluyor? Yahu gram vermeyi bırak sadece 1 akşamlık kaçamak ve resmen gecelerr aç yatmama rağmen bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Nasıl ve nedennnn... offff... bunalıma giriyorum böyle olunca. Buna ne sebep olabilir ki...
bak sen böyle söyleyince izlemek falan tırtım şimdiİkininize de sonuna kadar destekliyorumprensesss016 dennisgo
Başarılar dilerim ikinize de.
Takımımıza da moral olur bu durum, biz de şevke geliriz.
Sevgiler.
bak sen böyle söyleyince izlemek falan tırtım şimdi
Sakin kalabilmek. Ogrenmesi zor oldu ama cok isime yaradi :) 5 yasina kadar kendileri sakinlesemezmis bebekler, onlara bakan kisinin sakinlestirebilmesi gerekliymis. O kudursa da sakince ninni soyluyorum denk getirebilirsem basini seviyorum gevsiyor. Hala olmadiysa odadan cikarip nen nen deyip evi tur attirip yine yatiriyorum pes etmiyorim ama uyumadigi icin gerilmeden. O da uyumak istiyor ama basaramiyor diyorum kendimi gazliyorumBen isterim neymiş acaba
Her uyandığımda sizi aramamı ister misiniz?
Her türlü ortamdan banı yerim sonranoldu kızlar ya fotonuz gitti
Telefon bile sessizdeymiş baksana ne yapsak boş
Hepimizin verdigini toplasak anca diger takimlarin ortalamasi ediyoe daha bolme islemi yapmadanDağılmak yok, dağılmak yok
Yarın 1.yi bireyselde biz çıkarıyoruz sanki
Bir bakıyorsun çıkıyormuş. Çıkar mi çıkar
Hepimizin grami hepimizin kilosu icinevet yaa bi havalara girdik geçen hafta biz kaçıncıydık yahupek bi iddialı gördüm kendimizi daha gram gram gidiyoruz. kilo bilem veremiyoruz
Canim merak ettim mistik cayi aliyim bende. Maasallah cok guzel icmissinBugün yeşil çayımı ve mistik çayımı içtim. Özellikle mistik çay harika, lezzeti çok hoş. Sütle de oldukça güzel oluyor. Ben işyerinde sade içiyorum. Sadesi de hoş. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Su tüketimim şu ana kadar 1,5 lt oldu. İş çıkışına kadar 2, 5 lt'ye tamamlarım. Akşam da 3 lt olur inşallah.
Ben kullanmadim folik asit, belki uslu olurBu işin kızı erkeği yok. Bunlar folik asit bebekleri. Aşırı hareketli ve akıllı nesil. Zaptetmek zor. Yaramazlığı seviyorum falan deyip susturuyorlar insanı.
Yaaa canim neden oyle oldu acabaBen artık süt ürünü de tüketemediğim için süt veya yoğurt bile almıyorum akşam yemeğinden sonra resmen aç yatıyorum ancak bugün tartıldım 68.5 çıktım sabah ki başlangıç kilom 68.00!Bu nasıl olabilir yahu!?? Gecelerdir resmen aç yatıyorum tek 1 gece dayanamayıp yediğim kek bunu yapamaz bana... Nasıl gram bile vermeyi bırak yarın kilo fazla çıkabilirim, nasıl? Sabah sabah demoralize oldum...
vay caninaaa bir dönmüs pir dönmüs denizzGelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
Bende iceyim ya bari bir kerecik yapip merak ettim. Canini sikma yarin daha az cikarsin insaaallahKızlar bugün sizden görüp öğrendiğim “dukan bira”yı hazırladım ve güldüm kendi kendime. Cidden rengiyle üstündeki köpüğüyle hatta acımtrak tadıyla bildiğin alkolsüz bira oluyor bu. :)))
Bugün moralim çok bozuk. Aç bilaç gez, gece resmen aç yat ve sabah tartışdığında başlangıç kilondan yarım kilo fazla çık! Delireceğim...
Belki ödemdir de dukan bira yarın sabaha kadar toparlar ümidindeyim ama göreceğiz bakalım.
Sabah kahvaltım;
-2 dilim ananas
-otlu omlet
Ara;
-2 bardak dukan bira
Öğle yemeğimi daha yemedim artık ikindi ile birleştireceğim yani tek öğün yapıp birde akşam yiyeceğim.
Yine yazarım akşama. Öpüyorum hepinizi.
en çok otlu omleti beğendim :) otum bitmiş gideyim de alayım :)
Rakipler birbirini bulmuss . Kenarda durup sizi izleyecegimiz saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hepimiz hak ediyoruz birinciligi haydi gorelim kupa kime gidecekkmistik çayı ende çok seviyroum canım bu aralar hiç içmedim hemen alıp içmeliyim bende canım istedi. kokusuda bi harika zaten
canım zaman zaman yaşıyoruz malesef bu durumları çok aç kaldıysan vücut kendini korumayada almış olabilir. yada ödem vardır ben bu hafta regl oldum o yüzden hiç tartılmıyorum mesela umarım yarın sorun yaşamam...
hadi canım ben varım seninle yarışa bende böyle biriyle yarışmak istiyordum zaten hedef koymayalım ama bakalım haftaya en çok hangimiz vermiş olucak.
neee 1 saat ip atlamakmıbunun için hergün tartılmayın diyorlar.
ay yok bebeğim seninle iddaya girmem. sen şimdi idda deyince 1saat ip atlardın hergün
Aaa tirsmak hic sana yakismiyor yavrum guzel bir spor plani diyet plani hoop bitti gittiibak sen böyle söyleyince izlemek falan tırtım şimdi
Eeee bende Guldene eslik edeyim yalniz kalmasinBen de amigo olayım bu haftaki karşılaşmada. Hem bana da egzersiz olur.
Sevgilerimle.
Evet bu konuda sana katılıyorum. Ben de çoğu zaman sakin kalmaya çalışıyorum. Uyutma kısmında çok aşırı sıkıntı olmuyor ama erken uyanmasına bir çözüm değil sanki buSakin kalabilmek. Ogrenmesi zor oldu ama cok isime yaradi :) 5 yasina kadar kendileri sakinlesemezmis bebekler, onlara bakan kisinin sakinlestirebilmesi gerekliymis. O kudursa da sakince ninni soyluyorum denk getirebilirsem basini seviyorum gevsiyor. Hala olmadiysa odadan cikarip nen nen deyip evi tur attirip yine yatiriyorum pes etmiyorim ama uyumadigi icin gerilmeden. O da uyumak istiyor ama basaramiyor diyorum kendimi gazliyorum
Evet eksik olmus di miEvet bu konuda sana katılıyorum. Ben de çoğu zaman sakin kalmaya çalışıyorum. Uyutma kısmında çok aşırı sıkıntı olmuyor ama erken uyanmasına bir çözüm değil sanki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?