- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.361
Yolculuk iyiydi canım herkesi çok özlemişim yavaş yavaş görüyorum işte. şimdi güneşe karşı çay içiyorum. Resmen mutluyum. Bu mevsimde bu güneş süper gidiyor :)toplaşın gelin spor yaptırayım sizeee
nasıl geçti yolculuğun
Ahah hayallerini yikmayayim da kart gelmiyorhadi toplanında hediye alın banaaakıyamazsınız siz bana o eksik kalmasın yollayın bende size kimlikli foto yollarım kart ile
Sen de pro muydun şimdi fark ettim. Algıda seçememezlik benimkisi :)Ahah hayallerini yikmayayim da kart gelmiyor
Ödeme yapınca kazen'e mesaj atmıştım o da pro üyelik tanımlamıştı :)
Artık mesajın fotosunu cekerken arkaya kimlik koyarsın
Sen bi başlasan spor yapmaya o aletlerletoplaşın gelin spor yaptırayım sizeee
nasıl geçti yolculuğun
Bu saate kadar ben ne yaptım?
Takımın eski defterlerini karıştırdım, 5. takımın iki yıllık mazisini gözler önüne seriyorum.
İzne gidip gidip verdiğiniz güzelim kiloları geri alıp alıp gelmişsinizO kadar kişi içinde geri gelip listeye girebilen bir caanım @lydznp var
İzne gitmeyi yasaklasın bize kaptan
Ya mezun oluncak ya mezun oluncak.
Hedeflerinizi bilmediğim için pek anlam ifade etmiyor bakınca ama en azından takım sahipliğini sağlayabilmek adına geçmişi bilmek iyi olur dedim. Nerden geldiğimizi bilelim ki nereye gideceğimiz net olsun
Nisan 2016 analizinde takımımız birinci olmuş, 17 haftada 4 kere birincilik, 2 kere ikincilik ve 1 defa üçüncülük almış.Sevgili morordek ve nilsub yarışmaya başlamış, aynı analiz dönemi içinde morordeki mezun etmiş
Eylül 2016 analizinde takım beşinci olmuş, 18 haftada 1 kere ikincilik, 5 kere üçüncülük almışSevgili nilsub yarışmaya devam etmekteymiş.
Ocak 2017 analizinde takımımız üçüncü olmuş, 21 haftada 2 kere birincilik, 5 kere ikincilik ve 4 kere üçüncülük almış.Medusa38 ve wendigo yarışmaya kayıt yaptırmışlar. Toplight mezuniyet sonrası kaydı yaptırmış. Servey izinden dönmüş, nilsub izne ayrılmış. Bireyselde sevgili @medusa38 (sıkı durun) %38.91 kilo vererek birinci olmuş. Tam olarak 34.4 kilo
Nisan 2017 analizinde takımımız yine beşinciliğe gerilemiş, 17 haftada birer kez birinci ikinci ve üçüncü olmuşSevgili medusa38 mezun olmuş, lydznp ve fancynancy yarışmaya kaydolmuş, servey devam ediyormuş. 0zlem izinden dönmüş, toplight izne ayrılmış.
Eylül 2017de takım dokuzunculuğa kadar gerilemiş, 18 haftada sadece 1 defa birinci olabilmişbir kere de sonuncu Servey, lydznp, fancynancy, 0zlem bu donem yarışmaya devam etmişler.
Ocak 2018 henüz yayınlanmamış, umarım son durumdan parlaktır.
Nisan 2018 raporu bu şekilde olmamalı, bizi yansıtmalı.
Cannlarım kanlarım @bluedolphin ,lydznp , @prensesss016 , @besbb9 , @esd_04 şimdilik olay bizde. Sevgili @0zlem , fancynancy , @servey , nilsub , @morordek ve kaptanımız @toplight bizi dışarıdan desteklemeye devam edecekler. Umuyorum @balpamuk ortim, @kkelebeketkisi , @sergerdan ve @zamena en kısa zamanda aramıza katılıp bu yolculuğumuzda yanımızda yürürler
Meşazımı aldıysanız evet diyorsanız 500 gr eksileri görelim haftaya cumaa
Listedışı arkadaşlar siz de dahilVermeyenin bireyseldeki başarılarını ortaya dökücem sevgili arkadaşlar bu saate kadar boşuna uyanık kalmadım ben, kirli çamaşır çok
Ocak 2018 yayınlanmamış iyi ki yoksa benimkiler de ortalıkta olurdu şu an
Not: Bu yazıyı toplamda 5 saatte yazmış olmam
Benimki tikliBu aradagben 'in imzasını görmek istiyorsanız:
Sağ üstte isminizin yazdığı yerden Forum Seçenekleri'ne girin ve "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle"ye tik koyun :) Böylece sizi daha çok gaza getirmiş olacak :)
Aaaaa evet sen nasıl bundan mahrum bıraktın kendini bebeyim yaaaaa, çok ayıphemen alalım ben nasıl kaçırmışım bunu almayı yaaa
Ay başlasam mı diyorum ama ona göre malzemelerimi hazırlamam lazım.biliyorsun dağ başındayım neyse bugün şöyle acılı bir kapuska yapayımKuşhan sana iyi geliyor gerçekten ve simitli diyet hem de :) ama hazırsan yap. Değilsen sadece dikkat et ve dengele bence. Ben de geldim babamın yanaklar tombik olmuş şimdi onu bir diyete sokmayı planlıyorum kendimle birlikte. Sanırım o nedenle bana sen almamışsın ki diyor :) buradan gittiğimden daha zayıfım ama işler fena gidiyor benim cephede. Tam zamanında geldim bence diyetisyene :)
Cok tesekkur ederim yaa senin calismani da gormek isterdimDeli meli ama akıllı işler yapıyorsun.Tebrik ederim. Bu arada buna benzer bir çalışma da ben yapmıştım. Kim kac ayda kaç kilo vermiş gibi bir listeydi. Başkasını adına birşey diyemem ama beni iyi motive etmişti. Herseyden once amaç kilo vermek. Tamam takım yada bireysel 1.2.3.lüklerimiz de olsun ama hepimiz 100gr almak yerine 100gr verelim. Çokmu zor diye sorarsak kendimize aslında değil. Biraz kendimizi takip edersek bize neyin iyi gelmediğini anlarız. Iyi gelmeyen şeyi de hayatımızdan çıkarırız. Başlangıçta un şeker yeterli.
Emeğine sağlık @gben
evet burda da güzel bir güneş var bu sene mevsimlerde şaşırdıYolculuk iyiydi canım herkesi çok özlemişim yavaş yavaş görüyorum işte. şimdi güneşe karşı çay içiyorum. Resmen mutluyum. Bu mevsimde bu güneş süper gidiyor :)
o zaman baktığımda posta falan kalmış aklımda neyse siz alında ben ayarlarım gerisiniAhah hayallerini yikmayayim da kart gelmiyor
Ödeme yapınca kazen'e mesaj atmıştım o da pro üyelik tanımlamıştı :)
Artık mesajın fotosunu cekerken arkaya kimlik koyarsın
heee kendisi pro mördak olurSen de pro muydun şimdi fark ettim. Algıda seçememezlik benimkisi :)
sorma yaaaa aslında plates yapmak istiyorumSen bi başlasan spor yapmaya o aletlerle
gönüllü arıyorum bana alacak sende katılAaaaa evet sen nasıl bundan mahrum bıraktın kendini bebeyim yaaaaa, çok ayıp
dün wendigo ya twisterımın resmini attım hemide kimlikli
Bana kuşhan demeyin :) çok beğendiğim diyetlerden kendisi.ya kuşhana mı başlasam yarınbana çok iyi geliyor kuşhan
Evet canım, 5. Takımın 2. Efsanesi olmuşsun.Selam kizlar adim mi gecmis buralarda kulagim cinladi
Ben Motivasyondan Sorumlu Müdürüm canim zaten, koskoca müdürken simdi nasil yardimci oluyumCanım maşallah sana, tartıya çok takılma bence, sen yavaş kilo veriyo gibi görünsende sıkılaşarak oldukça yol katettin. İnşallah 3 ay sonra çok daha farklı olacak her şey. Emeğinin karşılığını biraz geç alıyosun ama napalım.
Benim de yaa, haftasonu keyfim istanbullu gelinle tam oluyo :)
Olmuş olmuş, şükür anladın :)
Kızz cidden 5 saat Araştırma mı yaptın sen? İnanmıyorum sana hakkaten herşeyi dökmüşsün ortaya :)
Bi dönem (benim geldiğim dönemde de) gerçekten 5. Takım birinciliğe, yarışmalara vs oynayan bir takımdı. Bende izne ayrılıp dönemedim ki mümkünatı da Yok izin kiloma dönmeme şu an :)
Bu arada proluğun hayırlı olsun, imzanı göremedim ama.
Bence senden güzel kaptan yardımcısı da olur sanki :)
Evet bir de o var. Yüz karası olmayalımCok tesekkur ederim yaa senin calismani da gormek isterdimSadece kendim zayiflasam mutlu olmicam artik tum takimin incelmesi lazim
Motivasyon paylasmak gerek dedigin gibi 100gr bile olsa niyeti gosterir ama niyet yetmiyor. Daha kac sene uc kat gobekli iki kat gidikli gezicezz mezun olmamiz lazimKaptani ve kaptan yardimcisi 2 kere mezun olmus takima bu yakisirr
Evet kanitsiz inanmazdik iyi ki cetelesini tutmuslar sagolsunlar ya dehset bir arsiv varIfsaaa :)
Cok iyi yapmışsın vallahi ellerine sağlık. Ben bu kadar detaylı hazirlayamadim ama hep ilk 3'e zorlayan bir takımdık derken neyi kastettigim verilerle desteklenmiş
Haydi bakalım herkese motivasyon olsun bu :)
Kaçta uyandı?
Yoook oyle kendinizi katmamak ozlem hanimmEllerine saglik tatlim cok guzel hazirlamissin..Enerjin super..
Insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hedefine ulasirsin.
Tabii içinde simit olan diyet candır :)Evet gördüm şahidim, twisterı var :)
Bana kuşhan demeyin :) çok beğendiğim diyetlerden kendisi.
Evet canım, 5. Takımın 2. Efsanesi olmuşsun.
Muska, medusa38, dennisgo :)
Ben 90 küsür kiloyken pilates yapıyordum. Bana kalırsa bunun kilosu yok.evet burda da güzel bir güneş var bu sene mevsimlerde şaşırdı
o zaman baktığımda posta falan kalmış aklımda neyse siz alında ben ayarlarım gerisini
heee kendisi pro mördak olur
sorma yaaaa aslında plates yapmak istiyorumama bu kilo zorrr 6 ları bir görsem
gönüllü arıyorum bana alacak sende katıl
:Kuşhan'ı beğeniyorsan başla yapmaya. Ne duruyorsun?Evet gördüm şahidim, twisterı var :)
Bana kuşhan demeyin :) çok beğendiğim diyetlerden kendisi.
Evet canım, 5. Takımın 2. Efsanesi olmuşsun.
Muska, medusa38, dennisgo :)
Ya simdi neden soyluyorsun, hepsi tiki kaldiracak ve imzami gormeyip vicdan azapsiz takilip yine yiyecekler birseylerBu aradagben 'in imzasını görmek istiyorsanız:
Sağ üstte isminizin yazdığı yerden Forum Seçenekleri'ne girin ve "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle"ye tik koyun :) Böylece sizi daha çok gaza getirmiş olacak :)
Evet ondanYaptım yine görmüyorum. Pro değilim diye mi
izinde olanlar goremiyordur belkiBen yaptım görünüyorsen niye göremedin
Hele sennn nilsubbbnutkum tutuldu şuannnn5 saat sürmüştür tabi ama valla helalll
Tebrik ederimm sana da bu yakisirraz önce geri çevirdiğim şeye ben bile inanamıyorum ki çok sevdiğim ve gördüğüm zaman dayanamadığım afyonun kaymaklı lokumu. Bizim mimar arkadaş Afyonlu. Gelirken taze taze manda kaymağından yumuşacık kaymaklı lokum almış bizlere. Herkes yedi ve övgü üstüne övgü yağdırdı.Beni imrendirmek için değil tabiki de... En son kovaladım. "siz gitmezseniz ben peşinizden geleceğim" diye
Ben Motivasyondan Sorumlu Müdürüm canim zaten, koskoca müdürken simdi nasil yardimci oluyum
Bak simdi baaak, sen ondan 7.takima gecmek istedin demek, cunku basladigin zamandaki 7.takim aslinda 5.takimdiii
Olmaz ama biraz ahde vefa canim eski gunlerine goturelim takimimizii
İzinden donebilmeniz icin gerekli kilolari hesaplayim bi insaallah gireceksiniz bizi yalniz mi birakacaksiniz
Tabii içinde simit olan diyet candır :)
Bence de. Gerçi onda fıtık var kafasına göre de yapmamalı.Ben 90 küsür kiloyken pilates yapıyordum. Bana kalırsa bunun kilosu yok.
:Kuşhan'ı beğeniyorsan başla yapmaya. Ne duruyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?