Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi toplanında hediye alın banaaa kıyamazsınız siz bana o eksik kalmasın yollayın bende size kimlikli foto yollarım kart ile
Ahah hayallerini yikmayayim da kart gelmiyor
Ödeme yapınca kazen'e mesaj atmıştım o da pro üyelik tanımlamıştı :)
Artık mesajın fotosunu cekerken arkaya kimlik koyarsın

Aboovvvv hiç üşenmemişsin de. Tebrik ederim valla.

Benimki tikli ama hala göremiyorum bişiy neden ki acaba

Ay başlasam mı diyorum ama ona göre malzemelerimi hazırlamam lazım.biliyorsun dağ başındayım neyse bugün şöyle acılı bir kapuska yapayım

Cok tesekkur ederim yaa senin calismani da gormek isterdim Sadece kendim zayiflasam mutlu olmicam artik tum takimin incelmesi lazim
Motivasyon paylasmak gerek dedigin gibi 100gr bile olsa niyeti gosterir ama niyet yetmiyor. Daha kac sene uc kat gobekli iki kat gidikli gezicezz mezun olmamiz lazim Kaptani ve kaptan yardimcisi 2 kere mezun olmus takima bu yakisirr

Yolculuk iyiydi canım herkesi çok özlemişim yavaş yavaş görüyorum işte. şimdi güneşe karşı çay içiyorum. Resmen mutluyum. Bu mevsimde bu güneş süper gidiyor :)
evet burda da güzel bir güneş var bu sene mevsimlerde şaşırdı
Ahah hayallerini yikmayayim da kart gelmiyor
Ödeme yapınca kazen'e mesaj atmıştım o da pro üyelik tanımlamıştı :)
Artık mesajın fotosunu cekerken arkaya kimlik koyarsın
o zaman baktığımda posta falan kalmış aklımda neyse siz alında ben ayarlarım gerisini
Sen de pro muydun şimdi fark ettim. Algıda seçememezlik benimkisi :)
heee kendisi pro mördak olur
Sen bi başlasan spor yapmaya o aletlerle
sorma yaaaa aslında plates yapmak istiyorum ama bu kilo zorrr 6 ları bir görsem
Aaaaa evet sen nasıl bundan mahrum bıraktın kendini bebeyim yaaaaa, çok ayıp
gönüllü arıyorum bana alacak sende katıl

Ben Motivasyondan Sorumlu Müdürüm canim zaten, koskoca müdürken simdi nasil yardimci oluyum
Bak simdi baaak, sen ondan 7.takima gecmek istedin demek, cunku basladigin zamandaki 7.takim aslinda 5.takimdiii
Olmaz ama biraz ahde vefa canim eski gunlerine goturelim takimimizii
İzinden donebilmeniz icin gerekli kilolari hesaplayim bi insaallah gireceksiniz bizi yalniz mi birakacaksiniz

Evet bir de o var. Yüz karası olmayalım

Evet kanitsiz inanmazdik iyi ki cetelesini tutmuslar sagolsunlar ya dehset bir arsiv var
8i ceyrek gece
Ellerine saglik tatlim cok guzel hazirlamissin.. Enerjin super..
Insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hedefine ulasirsin.
Yoook oyle kendinizi katmamak ozlem hanimm İzinden donebilmeniz icin kocluk edicez anca beraber kanca beraber

Ben 90 küsür kiloyken pilates yapıyordum. Bana kalırsa bunun kilosu yok.

Ya simdi neden soyluyorsun, hepsi tiki kaldiracak ve imzami gormeyip vicdan azapsiz takilip yine yiyecekler birseyler
Yaptım yine görmüyorum. Pro değilim diye mi
Evet ondan
Ben yaptım görünüyor sen niye göremedin
izinde olanlar goremiyordur belki
nutkum tutuldu şuannnn 5 saat sürmüştür tabi ama valla helalll
Hele sennn nilsubbb Ne guzel vermissin ilk baslarda. Elime alcam seni sacindan surukleye surukleye zayifliga goturcem. Yazmiyorsun yazmiyorsun bir dizi ismi geciyor hoppp like i basiyorsun fena yaparim seni haaa gunluk yazacsksin menulerini de her seyi de
Tebrik ederimm sana da bu yakisirrSon iki haftalik hayatindan bir kesit Annelerin yanina gelmem hic iyi olmadi Ama bize bu yakisiyor iste Tadini biliyoruz zaten

Ya ben aslında ara ara niyetleniyorum tekrar listeye girmeye ama sonra dur sakin diyorum :) yoksa benim mezuniyet kilom 60,5 şu an için çok zor.

Tabii içinde simit olan diyet candır :)

Ya öğlen simit yiyince akşamı zor etmiştim ama ben, kh acıktırdı beni elim ayağım titremişti. Proteine alışan bünye.
Ben 90 küsür kiloyken pilates yapıyordum. Bana kalırsa bunun kilosu yok.
Bence de. Gerçi onda fıtık var kafasına göre de yapmamalı.
:Kuşhan'ı beğeniyorsan başla yapmaya. Ne duruyorsun?

Ferahta başlarsa olur fancynancy nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…