- 23 Ağustos 2012
- 14.775
- 39.069
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.381
Ya simdi neden soyluyorsun, hepsi tiki kaldiracak ve imzami gormeyip vicdan azapsiz takilip yine yiyecekler birseyler
Evet ondan
izinde olanlar goremiyordur belki
Hele sennn nilsubbbNe guzel vermissin ilk baslarda. Elime alcam seni sacindan surukleye surukleye zayifliga goturcem. Yazmiyorsun yazmiyorsun bir dizi ismi geciyor hoppp like i basiyorsun fena yaparim seni haaa gunluk yazacsksin menulerini de her seyi de
Tebrik ederimm sana da bu yakisirrSon iki haftalik hayatindan bir kesit Annelerin yanina gelmem hic iyi olmadi Ama bize bu yakisiyor iste Tadini biliyoruz zaten
Farkindasiniz di mi, kendisi yedigi yetmiyor caktirmadan aklimiza kurabiye sokuyoray yeme ya bende dün kurabiye yaptım dedim ya yedim ama bildiğin tiksindimyaa geçen hafta şeker tüketmedim mi ağzım çamur gibi oldu resmen yok ya hazır böyleyken şekeri komple çıkarmam lazım hayatımdan
Diyet ruhu ikizimYok ama mezun olduktan sonra böyle şeyleri tadımlık yerim. Şimdi zamanı değil.
Canin istese nolur istemese nolur nilsubum? Sirf aliskanliktan yiyoruz zaten. Sen dizi izlerken yiyordun, e simdi yemeyip izlerken surekli elin bos gibi gelcek ne yesem diye dusuneceksin. En iyisi dizi izlemeyi birakvallahi gereksiz canımız bile istemese olacak midem hala bulanıyor
Evet ben de Lösev bağışı kampanyasıyla almıştım, katkım olsun diye
Şimdi de alınıyormuş koş hemen
Hala bagis devam ediyor sanirim cunku Kazen Bey cocuklar adina tesekkur etti.evet hatırladım lösev di konuşmuştuk hatta hazır almışken yardımım olsun demiştin 2 sene önce yaşlanmışım yavvvvv
Sen mezun ol soz alcam ben sanahadi toplanında hediye alın banaaakıyamazsınız siz bana o eksik kalmasın yollayın bende size kimlikli foto yollarım kart ile
Aaa hic mi benim nickim de kirmizi yazsin demedinBen hiç rastlamadım nereden nasıl alınıyor. Hatta hiç karşılaşmadığım için herhalde bi mertebe gibi düşündüm. yeni üye, popüler üye, guru gibi...
Pilatesi özellikle bel fıtığında öneriyorlar. omurları açtığı için rahatlatıyor. Ayrıca benim ağrılara da çok iyi geliyordu. esneme gerinme hareketleri bence başlaYa ben aslında ara ara niyetleniyorum tekrar listeye girmeye ama sonra dur sakin diyorum :) yoksa benim mezuniyet kilom 60,5 şu an için çok zor.
Ya öğlen simit yiyince akşamı zor etmiştim ama ben, kh acıktırdı beni elim ayağım titremişti. Proteine alışan bünye.
Bence de. Gerçi onda fıtık var kafasına göre de yapmamalı.
Ferahta başlarsa olur @fancynancynilsub
orticiğimYa simdi neden soyluyorsun, hepsi tiki kaldiracak ve imzami gormeyip vicdan azapsiz takilip yine yiyecekler birseyler
Evet ondan
izinde olanlar goremiyordur belki
Hele sennn nilsubbbNe guzel vermissin ilk baslarda. Elime alcam seni sacindan surukleye surukleye zayifliga goturcem. Yazmiyorsun yazmiyorsun bir dizi ismi geciyor hoppp like i basiyorsun fena yaparim seni haaa gunluk yazacsksin menulerini de her seyi de
Tebrik ederimm sana da bu yakisirrSon iki haftalik hayatindan bir kesit Annelerin yanina gelmem hic iyi olmadi Ama bize bu yakisiyor iste Tadini biliyoruz zaten
dimi yaniii candır kendisi:Kuşhan'ı beğeniyorsan başla yapmaya. Ne duruyorsun?
ee yanında ayran vardı 2 bardak içseydin yada bol yoğurt ben bire bir değilde yakın olarak değiştiriyorum aynı gruptan besinlerleYa ben aslında ara ara niyetleniyorum tekrar listeye girmeye ama sonra dur sakin diyorum :) yoksa benim mezuniyet kilom 60,5 şu an için çok zor.
Ya öğlen simit yiyince akşamı zor etmiştim ama ben, kh acıktırdı beni elim ayağım titremişti. Proteine alışan bünye.
Bence de. Gerçi onda fıtık var kafasına göre de yapmamalı.
Ferahta başlarsa olur @fancynancynilsub
bakındım ama bir şey bulamadımFarkindasiniz di mi, kendisi yedigi yetmiyor caktirmadan aklimiza kurabiye sokuyor
Diyet ruhu ikizim
Canin istese nolur istemese nolur nilsubum? Sirf aliskanliktan yiyoruz zaten. Sen dizi izlerken yiyordun, e simdi yemeyip izlerken surekli elin bos gibi gelcek ne yesem diye dusuneceksin. En iyisi dizi izlemeyi birak
Hala bagis devam ediyor sanirim cunku Kazen Bey cocuklar adina tesekkur etti.
Sen mezun ol soz alcam ben sana
Aaa hic mi benim nickim de kirmizi yazsin demedin
yok kız ya ben dizi izlerken bişey yemem bol bol kahve yeşil çay içerim dizi izlerken bişey yemek gibi bir alışkanlığım yokFarkindasiniz di mi, kendisi yedigi yetmiyor caktirmadan aklimiza kurabiye sokuyor
Diyet ruhu ikizim
Canin istese nolur istemese nolur nilsubum? Sirf aliskanliktan yiyoruz zaten. Sen dizi izlerken yiyordun, e simdi yemeyip izlerken surekli elin bos gibi gelcek ne yesem diye dusuneceksin. En iyisi dizi izlemeyi birak
Hala bagis devam ediyor sanirim cunku Kazen Bey cocuklar adina tesekkur etti.
Sen mezun ol soz alcam ben sana
Aaa hic mi benim nickim de kirmizi yazsin demedin
Fiziki kart degil o kalkali on sene oldu neredeyse, ibana para yatiriyorsun mesajla admin bilgilendiriyorsun tamamyok canım onun alıyorsun siteden posta ile kart geliyor galiba gelen şifre gibi bişey yazıyorsun pro üye oluyorsun düşün satılıyor ve ben almamışım
İnsaallah kiymet bilirlerrr canim sen ne zaman gelcen listeyeSüpersin canım tebrik ederim
Kahkaha attım resmen :)
Ellerine sağlık canım 5 saat uğraşmak da büyük emek olmuş. Takımın motivasyon kaynağı bir çalışma yapmışsın.
İşte ben de tam olarak ondan çekiniyorum. Spora başlayınca enteresan bir hırs gelişiyor. Ya hep ya hiç bende arası yok :)
Kimliksiz halini burdan paylas ya burdan paylasin herseyi hepimiz gorelimdün wendigo ya twisterımın resmini attım hemide kimlikli
Gostercem ben sana kuşlariiiya kuşhana mı başlasam yarınbana çok iyi geliyor kuşhan
Napiyorsun o kadar aletle nilsub?Sende olmayan şey var mı acaba? Spor salonu işine girsen olur yani :)
Yaninda kuruyemis haric birsey yemebende bir kahve yapayım kendime gelirim
Pardon canım aletlerle ece gibi tırmana hoplaya yapmayacaksın pilatesi. Hafif olan hareketlerden başla. kendini zorlamadan yapabildiğini yap. ben 92kiloyken ebru şallının karın kol kalça videolarını yapıyordum. daha doğrusu yapmaya çalışıyordum. önemli olan senin omurları esnetmendimi yaniii candır kendisi
ya şuan ki kiloda plates sakatlanmam için yeterli
yok kaldırdım buzluğa kurabiyeleri çocuklara kadar bıraktım yemiyorum yaaaaaFiziki kart degil o kalkali on sene oldu neredeyse, ibana para yatiriyorsun mesajla admin bilgilendiriyorsun tamamProluga hosgeldiniz. İmzalar gelsin
İnsaallah kiymet bilirlerrr canim sen ne zaman gelcen listeye
Kimliksiz halini burdan paylas ya burdan paylasin herseyi hepimiz gorelim
Gostercem ben sana kuşlariii
Kuş kadar kalcan kuşş
Napiyorsun o kadar aletle nilsub?
Yaninda kuruyemis haric birsey yeme
işte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedimPardon canım aletlerle ece gibi tırmana hoplaya yapmayacaksın pilatesi. Hafif olan hareketlerden başla. kendini zorlamadan yapabildiğini yap. ben 92kiloyken ebru şallının karın kol kalça videolarını yapıyordum. daha doğrusu yapmaya çalışıyordum. önemli olan senin omurları esnetmen
Hosgeldinn listeye de gelKuşhan sana iyi geliyor gerçekten ve simitli diyet hem de :) ama hazırsan yap. Değilsen sadece dikkat et ve dengele bence. Ben de geldim babamın yanaklar tombik olmuş şimdi onu bir diyete sokmayı planlıyorum kendimle birlikte. Sanırım o nedenle bana sen almamışsın ki diyor :) buradan gittiğimden daha zayıfım ama işler fena gidiyor benim cephede. Tam zamanında geldim bence diyetisyene :)
Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlereSelam kizlar adim mi gecmis buralarda kulagim cinladi
Daha nelere usenmedimmAboovvvv hiç üşenmemişsin de. Tebrik ederim valla.
Yaninda ekmek yemeAy başlasam mı diyorum ama ona göre malzemelerimi hazırlamam lazım.biliyorsun dağ başındayım neyse bugün şöyle acılı bir kapuska yapayım
yok ya ben sabah dışında ekmek yemem tek yemek yemeyi daha çok seviyorum neyse incecik oluruz beraber inşALLAHHosgeldinn listeye de gel
Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlere
Daha nelere usenmedimmKisi bazli da liste yaptim belki onu da paylasurim Mezun olmayanlara ozel karne
Yaninda ekmek yeme
Twisteri olsa neye yarar, twist etmedikten sonraEvet gördüm şahidim, twisterı var :)
Bana kuşhan demeyin :) çok beğendiğim diyetlerden kendisi.
Evet canım, 5. Takımın 2. Efsanesi olmuşsun.
Muska, medusa38, dennisgo :)
Gecmis olsun bilmiyordum canim rahatsizligini. Yuruyus yapabilirsin, tum aletleri takima bagislaişte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedim
Yavrum yaaa ac ac nasil calisacaksinn yeseydin aksam yemegiyle telafi ederdinBugün bana çıkan piyango kızlar sizinle paylaşayım.
sabah iş yerine kahvaltı taşımamak için 6,30da kahvaltımı yaptım. Şefin dolabında ara öğünüm olan yoğurtlarım, öğlen yemek uygun olmazsa diye hindi fümelerim duruyordu. Neyse şefin acil işi çıkmış bu gün gelemedi. odası da kilitli 1.gol.
Neyse öğlen yemeğe gideyim salata yerim dedim.
Gelsin menü: mercimek çorbası, patates yemeği, pirinç pilavı, salata barda da onlara turşu ve mantı eşlik ediyordu. Adamlar menü hazırlamış ve hepsi kh(sonsuz gol)
sebze grubu turşu
protein grubu mantının kıyması ?
yoğurt zaten mantının içinde
mercimek, patates, pirinç pilavı, mantı bu ne yaaa... insan bu menüyü kıtlıkta hazırlamaz. etli patates dedi kepçeye koydu içinde et yok
ilk defa bu kadar kötü bir menü gördüm burada ve su içiyorum. Yanımda badem var artık o bademleri 5er 5er 2 ara öğün yapacağım
bilemedim canım. Bizim komşunun kızı bel fıtığı oldu dr.u pilatesi önermiş. benim pilates setini vermiştim. kullanması için. sen yinede dikkat etişte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedim
deniz henüz listeye giremiyor. mezun olanların 6 ay süresi var.Hosgeldinn listeye de gel
Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlere
Daha nelere usenmedimmKisi bazli da liste yaptim belki onu da paylasurim Mezun olmayanlara ozel karne
Yaninda ekmek yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?