Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İzinde olanlar göremiyodur ha?

ay yeme ya bende dün kurabiye yaptım dedim ya yedim ama bildiğin tiksindim yaa geçen hafta şeker tüketmedim mi ağzım çamur gibi oldu resmen yok ya hazır böyleyken şekeri komple çıkarmam lazım hayatımdan
Farkindasiniz di mi, kendisi yedigi yetmiyor caktirmadan aklimiza kurabiye sokuyor
Yok ama mezun olduktan sonra böyle şeyleri tadımlık yerim. Şimdi zamanı değil.
Diyet ruhu ikizim
vallahi gereksiz canımız bile istemese olacak midem hala bulanıyor
Canin istese nolur istemese nolur nilsubum? Sirf aliskanliktan yiyoruz zaten. Sen dizi izlerken yiyordun, e simdi yemeyip izlerken surekli elin bos gibi gelcek ne yesem diye dusuneceksin. En iyisi dizi izlemeyi birak
Evet ben de Lösev bağışı kampanyasıyla almıştım, katkım olsun diye
Şimdi de alınıyormuş koş hemen

evet hatırladım lösev di konuşmuştuk hatta hazır almışken yardımım olsun demiştin 2 sene önce yaşlanmışım yavvvvv
Hala bagis devam ediyor sanirim cunku Kazen Bey cocuklar adina tesekkur etti.
hadi toplanında hediye alın banaaa kıyamazsınız siz bana o eksik kalmasın yollayın bende size kimlikli foto yollarım kart ile
Sen mezun ol soz alcam ben sana
Ben hiç rastlamadım nereden nasıl alınıyor. Hatta hiç karşılaşmadığım için herhalde bi mertebe gibi düşündüm. yeni üye, popüler üye, guru gibi...
Aaa hic mi benim nickim de kirmizi yazsin demedin

Pilatesi özellikle bel fıtığında öneriyorlar. omurları açtığı için rahatlatıyor. Ayrıca benim ağrılara da çok iyi geliyordu. esneme gerinme hareketleri bence başla nilsub

Kuşhan'ı yaparken ara öğün de koymalısın çünkü o diyet 700-800kalorilik bir diyet. Çok sakat. O diyeti bire bir yapıp yanına spor eklemek intihar etmek demek bence dennisgo sen ne düşünüyorsun bu konuda?

orticiğim lydznp ne katılıyorum duble çatlak
bitti dizilerim şekerim

ee yanında ayran vardı 2 bardak içseydin yada bol yoğurt ben bire bir değilde yakın olarak değiştiriyorum aynı gruptan besinlerle

bakındım ama bir şey bulamadım

yok kız ya ben dizi izlerken bişey yemem bol bol kahve yeşil çay içerim dizi izlerken bişey yemek gibi bir alışkanlığım yok
hahaha ben mezun olmadan alırım o kadar bekleyemem

yok canım onun alıyorsun siteden posta ile kart geliyor galiba gelen şifre gibi bişey yazıyorsun pro üye oluyorsun düşün satılıyor ve ben almamışım
Fiziki kart degil o kalkali on sene oldu neredeyse, ibana para yatiriyorsun mesajla admin bilgilendiriyorsun tamam Proluga hosgeldiniz. İmzalar gelsin
İnsaallah kiymet bilirlerrr canim sen ne zaman gelcen listeye
dün wendigo ya twisterımın resmini attım hemide kimlikli
Kimliksiz halini burdan paylas ya burdan paylasin herseyi hepimiz gorelim
ya kuşhana mı başlasam yarın bana çok iyi geliyor kuşhan
Gostercem ben sana kuşlariii
Kuş kadar kalcan kuşş
Sende olmayan şey var mı acaba? Spor salonu işine girsen olur yani :)
Napiyorsun o kadar aletle nilsub?
bende bir kahve yapayım kendime gelirim
Yaninda kuruyemis haric birsey yeme

dimi yaniii candır kendisi
ya şuan ki kiloda plates sakatlanmam için yeterli
Pardon canım aletlerle ece gibi tırmana hoplaya yapmayacaksın pilatesi. Hafif olan hareketlerden başla. kendini zorlamadan yapabildiğini yap. ben 92kiloyken ebru şallının karın kol kalça videolarını yapıyordum. daha doğrusu yapmaya çalışıyordum. önemli olan senin omurları esnetmen

yok kaldırdım buzluğa kurabiyeleri çocuklara kadar bıraktım yemiyorum yaaaaa
o kadar aleti aldım aldım setler halinde spora ve diyete başlayacağım diye kesmedi birde eliptik aldım evde süs diye duruyorlar eliptiği yapıyorum biraz biraz ama diğerlerine verdiğim paraya yazık valla

işte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedim

Hosgeldinn listeye de gel
Selam kizlar adim mi gecmis buralarda kulagim cinladi
Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlere
Aboovvvv hiç üşenmemişsin de. Tebrik ederim valla.
Daha nelere usenmedimm Kisi bazli da liste yaptim belki onu da paylasurim Mezun olmayanlara ozel karne
Ay başlasam mı diyorum ama ona göre malzemelerimi hazırlamam lazım.biliyorsun dağ başındayım neyse bugün şöyle acılı bir kapuska yapayım
Yaninda ekmek yeme

Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlere

Daha nelere usenmedimm Kisi bazli da liste yaptim belki onu da paylasurim Mezun olmayanlara ozel karne

Yaninda ekmek yeme
yok ya ben sabah dışında ekmek yemem tek yemek yemeyi daha çok seviyorum neyse incecik oluruz beraber inşALLAH

Evet gördüm şahidim, twisterı var :)

Bana kuşhan demeyin :) çok beğendiğim diyetlerden kendisi.

Evet canım, 5. Takımın 2. Efsanesi olmuşsun.
Muska, medusa38, dennisgo :)
Twisteri olsa neye yarar, twist etmedikten sonra
Wendigo sende dehsetmissin hemen takima girmeniz lazimmm

Bugün bana çıkan piyango kızlar sizinle paylaşayım.
sabah iş yerine kahvaltı taşımamak için 6,30da kahvaltımı yaptım. Şefin dolabında ara öğünüm olan yoğurtlarım, öğlen yemek uygun olmazsa diye hindi fümelerim duruyordu. Neyse şefin acil işi çıkmış bu gün gelemedi. odası da kilitli 1.gol.
Neyse öğlen yemeğe gideyim salata yerim dedim.
Gelsin menü: mercimek çorbası, patates yemeği, pirinç pilavı, salata barda da onlara turşu ve mantı eşlik ediyordu. Adamlar menü hazırlamış ve hepsi kh (sonsuz gol)
sebze grubu turşu
protein grubu mantının kıyması ?
yoğurt zaten mantının içinde
mercimek, patates, pirinç pilavı, mantı bu ne yaaa... insan bu menüyü kıtlıkta hazırlamaz. etli patates dedi kepçeye koydu içinde et yok
ilk defa bu kadar kötü bir menü gördüm burada ve su içiyorum. Yanımda badem var artık o bademleri 5er 5er 2 ara öğün yapacağım

işte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedim
Gecmis olsun bilmiyordum canim rahatsizligini. Yuruyus yapabilirsin, tum aletleri takima bagisla

Yavrum yaaa ac ac nasil calisacaksinn yeseydin aksam yemegiyle telafi ederdin

bilemedim canım. Bizim komşunun kızı bel fıtığı oldu dr.u pilatesi önermiş. benim pilates setini vermiştim. kullanması için. sen yinede dikkat et

Yaninda ekmek yeme
deniz henüz listeye giremiyor. mezun olanların 6 ay süresi var. dennisgo o süre içinde 2. mezuniyeti yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…