Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama deniz saglik sorunu yasamis o yuzden tekrar girme hakki var diye biliyorum

Ya biraz çorba içseydin bari

Protein daha tok tutar o kesin ama senin için vücudu şaşırtmak için en iyi diyet o sanki :) ara öğünlere başladın mı?

Bence de zaten bizim kızlar ekleme yaparak kuşhan yapmıyor muydu ben yanlış mı hatırlıyorum. Eklemeli kuşhan yapacaklar diye düşündüm ve bence onlara çok iyi gelecek :)

Evet baktim simdi sen haklisin
Ben mezun olali bir sene oldu nerdeyse ama takimi yazmasamda genelde okudum bir gonul bagimiz var sanki tam kopamadim faydali olacaksa bende daha cok yazmaya calisirim haydi kizlar hep beraber bir seferberlik baslatalim herkes mezun olsun

Ben mezunum canım listeye gelmeyi düşünmüyorum yakın zamanda. Beni tek bir neden listeye döndürebilir gibi geliyor bana :)

işte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedim

Eve havuz yaptır :)

Twisteri olsa neye yarar, twist etmedikten sonra
Wendigo sende dehsetmissin hemen takima girmeniz lazimmm

Canım yaa, bende istiyorum aslında.

Sipariş versen? Tavuk şiş mesela. Yanında pilav ekmek istemiyorum de, köz bişiler getirirler belki.

azaydidem hamilelik bitti bebegi de buyuttun biraz kilolari da verdinmi ne yaptin

Kaç kez etiketledim yazmadı ki hiç. Gebelikte de takip etmedi herhalde buraları. Kızı mı oldu oğlu mu?

Hosgeldinn listeye de gel

Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlere

Daha nelere usenmedimm Kisi bazli da liste yaptim belki onu da paylasurim Mezun olmayanlara ozel karne

Yaninda ekmek yeme
Kuzum şu an listeye dönmelik değil dururum. Aldım mı kesinlikle aldım ama bir şeyler oldu ben de kilo kısmını yönetemedim ondan oldu. Diyetisyen ile de uzaktım. Vucut analizi yapılınca daha iyi sonuçlar alıyorsun şimdi 4 hafta kontrole gideceğim iyi olacak benim için. Ama hazirandan beri sürekli diyet gündemli tatiller yapıyorum bu kez daha rahat ama şöyle kendimi toparladığım bir şeyler istiyorum. Pazartesi kontrolüm var bakalım :)

Senin bugünkü çektiğine zulüm bile denmez daha beter bir şey :) umarım kolayca atlatırsın bu günü canım

Benimki tikli ama hala göremiyorum bişiy neden ki acaba
Cepten görünmüyormuş galiba şekerim, bilgisayardan girince görürsün :)
o zaman baktığımda posta falan kalmış aklımda neyse siz alında ben ayarlarım gerisini
Çok pahalı bi şey değil zaten herkes 3-5 kuruş verse alırız sana bi pro üyelik
Bu sefer kıskanmadım cünkü biz de 7:39'da uyandık
Ya simdi neden soyluyorsun, hepsi tiki kaldiracak ve imzami gormeyip vicdan azapsiz takilip yine yiyecekler birseyler
Zaten görmüyorlardı şekerim belki merak edip bi kurcalarlar
Hala bagis devam ediyor sanirim cunku Kazen Bey cocuklar adina tesekkur etti.
Aa bak bunu bilmiyordum
işte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme
Allahtan tek izin verdiği spor yüzmeymiş ki o kadar alet almışsın. Başka şeylere de izin verse sizin evi kapatıp spor salonu açardınız herhalde
Bizim komşunun kızı bel fıtığı oldu dr.u pilatesi önermiş.
Pilateste bazı hareketler beli zorlayabiliyor ama dikkatli yapıldığı sürece iyi geliyor, doğru
Ben mezun olali bir sene oldu nerdeyse ama takimi yazmasamda genelde okudum bir gonul bagimiz var sanki tam kopamadim faydali olacaksa bende daha cok yazmaya calisirim haydi kizlar hep beraber bir seferberlik baslatalim herkes mezun olsun
Yaz yaz takıma can kan lazım, biraz toparladık gibi

İnstegramda takip ediyorduk birbirimizi orda paylasim yapiyor kizi olmus

Tamam kaptanim wendy ilk once sana el atalim ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…