- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.401
Protein günüm bugün. Her öğün protein var ve kh hakkım sabah 1 dilim ekmekti onu da yedimYavrum yaaa ac ac nasil calisacaksinn yeseydin aksam yemegiyle telafi ederdin
Ama deniz saglik sorunu yasamis o yuzden tekrar girme hakki var diye biliyorumbilemedim canım. Bizim komşunun kızı bel fıtığı oldu dr.u pilatesi önermiş. benim pilates setini vermiştim. kullanması için. sen yinede dikkat et
deniz henüz listeye giremiyor. mezun olanların 6 ay süresi var.dennisgo o süre içinde 2. mezuniyeti yaşar
Bu ihtimalleri onceden ongorup haslanmis yumurta tasisaymissin cebinde keskeProtein günüm bugün. Her öğün protein var ve kh hakkım sabah 1 dilim ekmekti onu da yedim
Ama mezun oldu ve sonrasında sağlıkla ilgili süreç başladı.Ama deniz saglik sorunu yasamis o yuzden tekrar girme hakki var diye biliyorum
Ya biraz çorba içseydin bariBugün bana çıkan piyango kızlar sizinle paylaşayım.
sabah iş yerine kahvaltı taşımamak için 6,30da kahvaltımı yaptım. Şefin dolabında ara öğünüm olan yoğurtlarım, öğlen yemek uygun olmazsa diye hindi fümelerim duruyordu. Neyse şefin acil işi çıkmış bu gün gelemedi. odası da kilitli 1.gol.
Neyse öğlen yemeğe gideyim salata yerim dedim.
Gelsin menü: mercimek çorbası, patates yemeği, pirinç pilavı, salata barda da onlara turşu ve mantı eşlik ediyordu. Adamlar menü hazırlamış ve hepsi kh(sonsuz gol)
sebze grubu turşu
protein grubu mantının kıyması ?
yoğurt zaten mantının içinde
mercimek, patates, pirinç pilavı, mantı bu ne yaaa... insan bu menüyü kıtlıkta hazırlamaz. etli patates dedi kepçeye koydu içinde et yok
ilk defa bu kadar kötü bir menü gördüm burada ve su içiyorum. Yanımda badem var artık o bademleri 5er 5er 2 ara öğün yapacağım
Evet baktim simdi sen haklisinAma mezun oldu ve sonrasında sağlıkla ilgili süreç başladı.
nilsub yeşil çay leptini bozuyor mu? olmadı bu gün karatay takılayım ben
Protein daha tok tutar o kesin ama senin için vücudu şaşırtmak için en iyi diyet o sanki :) ara öğünlere başladın mı?Ya ben aslında ara ara niyetleniyorum tekrar listeye girmeye ama sonra dur sakin diyorum :) yoksa benim mezuniyet kilom 60,5 şu an için çok zor.
Ya öğlen simit yiyince akşamı zor etmiştim ama ben, kh acıktırdı beni elim ayağım titremişti. Proteine alışan bünye.
Bence de. Gerçi onda fıtık var kafasına göre de yapmamalı.
Ferahta başlarsa olur @fancynancynilsub
Bence de zaten bizim kızlar ekleme yaparak kuşhan yapmıyor muydu ben yanlış mı hatırlıyorum. Eklemeli kuşhan yapacaklar diye düşündüm ve bence onlara çok iyi gelecek :)Pilatesi özellikle bel fıtığında öneriyorlar. omurları açtığı için rahatlatıyor. Ayrıca benim ağrılara da çok iyi geliyordu. esneme gerinme hareketleri bence başlanilsub
Kuşhan'ı yaparken ara öğün de koymalısın çünkü o diyet 700-800kalorilik bir diyet. Çok sakat. O diyeti bire bir yapıp yanına spor eklemek intihar etmek demek bencedennisgo sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Ben mezun olali bir sene oldu nerdeyse ama takimi yazmasamda genelde okudum bir gonul bagimiz var sanki tam kopamadim faydali olacaksa bende daha cok yazmaya calisirim haydi kizlar hep beraber bir seferberlik baslatalim herkes mezun olsunEvet baktim simdi sen haklisin
Ben mezunum canım listeye gelmeyi düşünmüyorum yakın zamanda. Beni tek bir neden listeye döndürebilir gibi geliyor bana :)Fiziki kart degil o kalkali on sene oldu neredeyse, ibana para yatiriyorsun mesajla admin bilgilendiriyorsun tamamProluga hosgeldiniz. İmzalar gelsin
İnsaallah kiymet bilirlerrr canim sen ne zaman gelcen listeye
Kimliksiz halini burdan paylas ya burdan paylasin herseyi hepimiz gorelim
Gostercem ben sana kuşlariii
Kuş kadar kalcan kuşş
Napiyorsun o kadar aletle nilsub?
Yaninda kuruyemis haric birsey yeme
işte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme sakanlanma riskim çok yüksek yada doktor öyle dediği için beynime yerleşmiş yaparsam sakatlanırım diye ay bilemedim
Twisteri olsa neye yarar, twist etmedikten sonra
Wendigo sende dehsetmissin hemen takima girmeniz lazimmm
Bugün bana çıkan piyango kızlar sizinle paylaşayım.
sabah iş yerine kahvaltı taşımamak için 6,30da kahvaltımı yaptım. Şefin dolabında ara öğünüm olan yoğurtlarım, öğlen yemek uygun olmazsa diye hindi fümelerim duruyordu. Neyse şefin acil işi çıkmış bu gün gelemedi. odası da kilitli 1.gol.
Gelsin menü: mercimek çorbası, patates yemeği, pirinç pilavı, salata barda da onlara turşu ve mantı eşlik ediyordu. Adamlar menü hazırlamış ve hepsi kh(sonsuz gol)
sebze grubu turşu
mercimek, patates, pirinç pilavı, mantı bu ne yaaa... insan bu menüyü kıtlıkta hazırlamaz. etli patates dedi kepçeye koydu içinde et yok
ilk defa bu kadar kötü bir menü gördüm burada ve su içiyorum. Yanımda badem var artık o bademleri 5er 5er 2 ara öğün yapacağım
azaydidem hamilelik bitti bebegi de buyuttun biraz kilolari da verdinmi ne yaptin
Kuzum şu an listeye dönmelik değil dururum. Aldım mı kesinlikle aldım ama bir şeyler oldu ben de kilo kısmını yönetemedim ondan oldu. Diyetisyen ile de uzaktım. Vucut analizi yapılınca daha iyi sonuçlar alıyorsun şimdi 4 hafta kontrole gideceğim iyi olacak benim için. Ama hazirandan beri sürekli diyet gündemli tatiller yapıyorum bu kez daha rahat ama şöyle kendimi toparladığım bir şeyler istiyorum. Pazartesi kontrolüm var bakalım :)Hosgeldinn listeye de gel
Gecmez mi takimin super gucuymussun medusa yaa helal olsun aziciik ilham ver bizlere
Daha nelere usenmedimmKisi bazli da liste yaptim belki onu da paylasurim Mezun olmayanlara ozel karne
Yaninda ekmek yeme
Senin bugünkü çektiğine zulüm bile denmez daha beter bir şey :) umarım kolayca atlatırsın bu günü canımBugün bana çıkan piyango kızlar sizinle paylaşayım.
sebze grubu turşu
Cepten görünmüyormuş galiba şekerim, bilgisayardan girince görürsün :)Benimki tikliama hala göremiyorum bişiy neden ki acaba
Çok pahalı bi şey değil zaten herkes 3-5 kuruş verse alırız sana bi pro üyeliko zaman baktığımda posta falan kalmış aklımda neyse siz alında ben ayarlarım gerisini
Bu sefer kıskanmadım cünkü biz de 7:39'da uyandık8i ceyrek gece
Zaten görmüyorlardı şekerim belki merak edip bi kurcalarlarYa simdi neden soyluyorsun, hepsi tiki kaldiracak ve imzami gormeyip vicdan azapsiz takilip yine yiyecekler birseyler
Aa bak bunu bilmiyordumHala bagis devam ediyor sanirim cunku Kazen Bey cocuklar adina tesekkur etti.
Allahtan tek izin verdiği spor yüzmeymiş ki o kadar alet almışsın. Başka şeylere de izin verse sizin evi kapatıp spor salonu açardınız herhaldeişte beyin cerrahımın bana izin verdiği tek spor yüzme
Pilateste bazı hareketler beli zorlayabiliyor ama dikkatli yapıldığı sürece iyi geliyor, doğruBizim komşunun kızı bel fıtığı oldu dr.u pilatesi önermiş.
Yaz yaz takıma can kan lazım, biraz toparladık gibiBen mezun olali bir sene oldu nerdeyse ama takimi yazmasamda genelde okudum bir gonul bagimiz var sanki tam kopamadim faydali olacaksa bende daha cok yazmaya calisirim haydi kizlar hep beraber bir seferberlik baslatalim herkes mezun olsun
aslında açlık hissetmiyorum. Çok sıkıntı olmadıSenin bugünkü çektiğine zulüm bile denmez daha beter bir şey :) umarım kolayca atlatırsın bu günü canım
İnstegramda takip ediyorduk birbirimizi orda paylasim yapiyor kizi olmusEve havuz yaptır :)
Canım yaa, bende istiyorum aslında.
Sipariş versen? Tavuk şiş mesela. Yanında pilav ekmek istemiyorum de, köz bişiler getirirler belki.
Kaç kez etiketledim yazmadı ki hiç. Gebelikte de takip etmedi herhalde buraları. Kızı mı oldu oğlu mu?
Tamam kaptanimCepten görünmüyormuş galiba şekerim, bilgisayardan girince görürsün :)
Çok pahalı bi şey değil zaten herkes 3-5 kuruş verse alırız sana bi pro üyelik
Bu sefer kıskanmadım cünkü biz de 7:39'da uyandık
Zaten görmüyorlardı şekerim belki merak edip bi kurcalarlar
Aa bak bunu bilmiyordum
Allahtan tek izin verdiği spor yüzmeymiş ki o kadar alet almışsın. Başka şeylere de izin verse sizin evi kapatıp spor salonu açardınız herhalde
Pilateste bazı hareketler beli zorlayabiliyor ama dikkatli yapıldığı sürece iyi geliyor, doğru
Yaz yaz takıma can kan lazım, biraz toparladık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?